Nem vagyok önző dög, jut neked is

Egyelőre minden fal fehér lett, mert
1) a színes sokkal drágább,
2) a színeset ha én kenem fel, az gáz
3) a falak még lélegeznek a friss vakolástól, ezért a fehéret javasolták első körben,
4) nem tudtunk megegyezni, hogy milyen legyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 13:07

Egyelőre minden fal fehér lett, mert
1) a színes sokkal drágább,
2) a színeset ha én kenem fel, az gáz
3) a falak még lélegeznek a friss vakolástól, ezért a fehéret javasolták első körben,
4) nem tudtunk megegyezni, hogy milyen legyen

Törölt felhasználó (52127)

Jo napot Nappali....
khmmm...szoval...mátol Nekem is tetszenek a tüzoltok.....
Sárlott....és..milyen szinek mellett döntöttetek?

khmmm...szoval...mátol Nekem is tetszenek a tüzoltok.....

Sárlott....és..milyen szinek mellett döntöttetek?

Mindenki kikapcsolta a gépét a vihar miatt?
Anyáméknál levitte az udvari budi tetejét a szél.
Az én ma esti viharos sztorim meg ez:
Elmentem pancsizni. Még világos volt, nem kapcsoltam lámpát. Így nem tudtam, hogy nincs áram. A cirkóban annyi melegvíz még volt, hogy a beszappanozás előtt sem tűnt fel nekem, hogy nincs áram. Beszappanoztam magam. Engedném a melegvizet, hogy leöblítsem. Hideg. Még mindig hideg. Hííííííííídeg. Bazzzzzmeg, nincs áram, a cirkó nem működik.
Szappanosan kiugrás a kádból, fazék víz gáztűzhelyre fel. Melegít. Türelmetlenül toporog. Szerencsére nem borítottam magamra a forró vizet, miközben meztelenül cipeltem a fürdő felé.
Kádba víz be. 4 centiméternyi víz a kád alján. Valahogy lelögyböltem magamról a szappant. Törölközőért nyúlok, amikor hallom, hogy a videó kattogva visszakapcsol.
Bazzzzzzzzzzmeg, mikor máskor jöjjön vissza az áram, ha nem akkor, amikor vége a kálváriámnak?
Elmentem pancsizni. Még világos volt, nem kapcsoltam lámpát. Így nem tudtam, hogy nincs áram. A cirkóban annyi melegvíz még volt, hogy a beszappanozás előtt sem tűnt fel nekem, hogy nincs áram. Beszappanoztam magam. Engedném a melegvizet, hogy leöblítsem. Hideg. Még mindig hideg. Hííííííííídeg. Bazzzzzmeg, nincs áram, a cirkó nem működik.
Szappanosan kiugrás a kádból, fazék víz gáztűzhelyre fel. Melegít. Türelmetlenül toporog. Szerencsére nem borítottam magamra a forró vizet, miközben meztelenül cipeltem a fürdő felé.
Kádba víz be. 4 centiméternyi víz a kád alján. Valahogy lelögyböltem magamról a szappant. Törölközőért nyúlok, amikor hallom, hogy a videó kattogva visszakapcsol.
Bazzzzzzzzzzmeg, mikor máskor jöjjön vissza az áram, ha nem akkor, amikor vége a kálváriámnak?

Én még nem, de lassan ki kell kapcsolnom mert ítéletidő jön felénk. Még csak a széle van itt, de rettentő morgás, és nagyon csúnya viharnak nézünk elébe. Szél az hajlítgatja rendesen a fákat, a tököm tele van ezzel a szélsőséges időjárással, a múltkor több mint 15 ezer Ft-ba került a zivatar(router, hálókártya, és ADSL modem), már tudom (idáig is kellett volna) hogy ilyenkor ki kell húzni mindent.
élő radarkép és még nincs itt ez a qrva vihar:

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 22:58
élő radarkép és még nincs itt ez a qrva vihar:

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Mindenki kikapcsolta a gépét a vihar miatt?

Jóóóóóóóó reggelt Nappali!!!!!!
Remélem mindenki meguszta a tegnap esti vihart
Remélem mindenki meguszta a tegnap esti vihart

Szép reggelt mindenkinek!
Szerencsénk volt, a jég elkerült bennünket, de így is volt rendes égzengés. Elmúlt 1 óra amikor már lefeküdtem és megnyugodtam, hogy nem lesz nagyobb baj. Az ország északi részén is volt nagy parádé, gondolom surda elmeséli.
Szerencsénk volt, a jég elkerült bennünket, de így is volt rendes égzengés. Elmúlt 1 óra amikor már lefeküdtem és megnyugodtam, hogy nem lesz nagyobb baj. Az ország északi részén is volt nagy parádé, gondolom surda elmeséli.
jóóóóóóóóóóregg
nálunk is esett, de elaludtam, és így fogalmam sincs, hogy mekkora vihar volt
egy biztos, minden gyönyörű zöld a kertben
egy kis jégkrém ebben a hőségben?

nálunk is esett, de elaludtam, és így fogalmam sincs, hogy mekkora vihar volt

egy biztos, minden gyönyörű zöld a kertben
egy kis jégkrém ebben a hőségben?
Szép jó reggelt, mindenkinek!

há' jóreggelt neked is szépséges királyfi
megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli* (Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli* (Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
helló dix! miért nem látogatsz többet a nappaliba? nézzél be sűrűbben, nem bántanak a csajok, és mi sem harapunk!
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

friss hús mi? sejtettem, hogy ráharap valaki...és, hogy pont teee?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:16

megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli*

Jo reggelt...
Szexi a dinnye cimmel érdekes cikket olvastam ma...Íme:
"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

Bizonyhogy királyfi a javából ehhhhhhhh miértnem volt 30 évvel ezelött net???
Na éppen most van a vén kecskéné effekt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:16
Na éppen most van a vén kecskéné effekt

Azt hallottam ma reggel a sex hizlal
Benéztem a tükörbe háát lehetnék pár kilóval kevesebb

Hello dix...tényleg gyere sürübben
az ilyen jo kis fizimiskáju fiukákat igen csak szeressük ám itt....
(nemnormális forumos csajok...mint akik még sosem láttak Férfit...
)

a fenéééébee..ilyen keveset szexelnééék???
szerintem..meg pont forditva van...rendesen égeted a zsirt egy kiados szex közben...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:33

szerintem..meg pont forditva van...rendesen égeted a zsirt egy kiados szex közben...

Azt hallottam ma reggel a sex hizlal

Én is olvastam ezt a cikket a dinnyéről, valószínű van valóságalapja, most már tudom miért kívánom mindig a dinnyét.........

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:30

Jo reggelt...

Egészségetekre..

Egészségetekre..

Kedves Drága Hölgyeim!
Mint már többször elárultam, a képen ugyan én vagyok, de jó fotóshoz méltóan erős javításon esett át a kép
A testemről majd a popóverseny alkot véleményt :P
És örülök, hogy ilyen jó kis társaságba csöppentem
Mint már többször elárultam, a képen ugyan én vagyok, de jó fotóshoz méltóan erős javításon esett át a kép

láttunk már eleget...de muszáj kedvesnek lennünk minden fórumozóval...tuuuudod...csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan
nem kell hátsó szándékot keresni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:34

Hello dix...tényleg gyere sürübben
)

hoppá! csak nem??
és melyik is lenne az a kép? csak azért, hogy szakmailag tudjam ellenőrizni
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:41

Kedves Drága Hölgyeim!
A testemről majd a popóverseny alkot véleményt :P

....hogy nem szakad le a nappali plafonja, beszarok, "csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan" ezt a száraz dumát, meg a hátsó szándék
na már korán reggel elfáradtam....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:41

láttunk már eleget...de muszáj kedvesnek lennünk minden fórumozóval...tuuuudod...csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan
nem kell hátsó szándékot keresni