Sajnos nem vagyok vörös sem. Egyszerűen barna vagyok. De azért remélem tudok olyat én is, mint bármelyik szőke vagy vörös. Kipróbálhatod, ha akarod
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 08. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 22:19

Törölt felhasználó (462239)

Ok, Ha nem szőkézhetnek, akkor vallj színt! Milyen is az amilyen?
Csak csendben megjegyzem, az én kedvencem a "gyári" vörös...

Miért kell bántani azt a szegény medvét?Elhiszem,hogy könnyebb lelőni,mint megszelidíteni.Én inkább a második verziónál maradnék .
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 10. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 07:12

Törölt felhasználó (768271)

van egy ilyen-(felenk hasznalatos )-mondas;
szart se er az a medvebor amit meg a medve kilovese elott nem lehet eladni!

van egy ilyen-(felenk hasznalatos )-mondas;
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 12. 06. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 06. hétfő 21:04

nekem azt adják be hogy mézes lett
s attól ragad.. de azt hiszem nem meóznám le

csokolom!! joreggelt mindenkinek!!
na.....................megvolt a reggeli "betevo" is!!!
"eszterke" draga vegyen fol malami goncot mer meg felfazik itten!!
nem vennem a lelkemre ha valami "korsag" jonne magacskara semmikeppen!!
Tom-nak igaza van!!! hulye vagyok!!-no es? kit zavar ha engem mar nem!??
na.....................megvolt a reggeli "betevo" is!!!
"eszterke" draga vegyen fol malami goncot mer meg felfazik itten!!
nem vennem a lelkemre ha valami "korsag" jonne magacskara semmikeppen!!
Tom-nak igaza van!!! hulye vagyok!!-no es? kit zavar ha engem mar nem!??

Nekem aztán tökmindegy, szőke vagy e, vagy vörös. Én az utóbbi felé hajlok, ha már barna nincs, csak medvebőrben
Azért színt vallhatnál egy tangás képpel. az se baj, ha csupasz. Majd Tom vörösre színezi, hogy Tribalnak is kedvére tegyünk
Azt hiszem, kezdelek megkedvelni, mióta itt vagy azóta éledezik a nappali.Ebben az évben összesen nem volt annyi látogató itt, mint amióta Te be-be köszönsz
(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 08. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 19:55

Azért színt vallhatnál egy tangás képpel. az se baj, ha csupasz. Majd Tom vörösre színezi, hogy Tribalnak is kedvére tegyünk
Azt hiszem, kezdelek megkedvelni, mióta itt vagy azóta éledezik a nappali.Ebben az évben összesen nem volt annyi látogató itt, mint amióta Te be-be köszönsz

Mi van, ma mindenki hülye?? Ez a kurvika nagyon felbaszta az agyamat! Már a neve is tökre idegesítő. Amiket ír, az meg borzasztó!
Te meg ne szőkézz már le, tudod, hogy még új vagyok. De most már értem, a nappali egy medvebőrről szól. Ne vegyek tangát? Pedig a kedvencem, általában azt hordok. Ki akarja letépni rólam?
(ha én mondom, hogy szőke vagy, akkor elfogadod? nem lennél szőke, ha visszaolvasnád a nappalit, és azonnal rájönnél, hogy mi a nappali szoba lényege, és mi a medvebőr szerepe!
kurvika felhasználó társunkat meg valóban senkihez sem szabad hasonlítani, mert Ő egy egyéniség, a butaság megtestesítője, de a poén kedvéért hagyni kell kibontakozni is! végül, hogy ki és mennyire hülye itt? szerintem mindenki, élen velem!)
:tom
Te meg ne szőkézz már le, tudod, hogy még új vagyok. De most már értem, a nappali egy medvebőrről szól. Ne vegyek tangát? Pedig a kedvencem, általában azt hordok. Ki akarja letépni rólam?
(ha én mondom, hogy szőke vagy, akkor elfogadod? nem lennél szőke, ha visszaolvasnád a nappalit, és azonnal rájönnél, hogy mi a nappali szoba lényege, és mi a medvebőr szerepe!

Ok, Ha nem szőkézhetnek, akkor vallj színt! Milyen is az amilyen?
(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 08. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 19:55

Mi van, ma mindenki hülye?? Ez a kurvika nagyon felbaszta az agyamat! Már a neve is tökre idegesítő. Amiket ír, az meg borzasztó!
kurvika felhasználó társunkat meg valóban senkihez sem szabad hasonlítani, mert Ő egy egyéniség, a butaság megtestesítője, de a poén kedvéért hagyni kell kibontakozni is! végül, hogy ki és mennyire hülye itt? szerintem mindenki, élen velem!)

Tom! Hideg lesz az most...

De jók! Köszi. Te is köztük vagy?
(igen, csak elmentem fürödni a tengerbe!) :tom
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 12. 07. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

(igen, csak elmentem fürödni a tengerbe!) :tom

(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 12. 08. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 14:08

Jézusom...ennél szőkébb már nem is lehetnél
A tangát meg hagyd kint, úgyis letépik rólad
(beszarok Eszteren! de úgy látom nem vagyok egyedül vele...én különben kedvelem a szőke nőket!
) :tom

(beszarok Eszteren! de úgy látom nem vagyok egyedül vele...én különben kedvelem a szőke nőket!

Tom, Tom...gyanús vagy Te nekem !
Vagy nem tom ?!
(pedig, ha tudnád, hogy magamnak még gyanúsabb vagyok!) : én tom...tom
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 12. 08. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 14:08

Vagy nem tom ?!
(pedig, ha tudnád, hogy magamnak még gyanúsabb vagyok!) : én tom...tom

(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 06. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 06. hétfő 21:49

Ez a medve valamelyik fórumos? És a bőre szokott ragadós lenni? Mit nyalnak le a lányok? Az ő farkát?
ha be flangál egy kis tangában, szerintem bárki brummog neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 07. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 07. kedd 19:25

Törölt felhasználó (462239)

Az lesz a medvebőr, akinek, aminek Te magad elképzeled...

Az lesz a medvebőr, akinek, aminek Te magad elképzeled...
(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 06. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 06. hétfő 21:49

Ez a medve valamelyik fórumos? És a bőre szokott ragadós lenni? Mit nyalnak le a lányok? Az ő farkát?
de van, több is...
(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 06. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Megjött Tomnak is a Mikukulina!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 12. 06. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó ez a Mikulás
Nincs valami csinosabb, nekem?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 12. 06. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 12. 05. vasárnap 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 05. vasárnap 02:44

igen a medvebőr örök én fizetem a tisztítását
valaki mindig le csorgatja mézzel, ragad.. egy folytában
ugyan van mikor lelkes lányok tisztára nyalják...

valaki mindig le csorgatja mézzel, ragad.. egy folytában
ugyan van mikor lelkes lányok tisztára nyalják...
megjött Katicikának a Mikulás a nappaliba:

nekem azt adják be hogy mézes lett
s attól ragad.. de azt hiszem nem meóznám le
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 05. vasárnap 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 05. vasárnap 12:41

Törölt felhasználó (768271)

Medvebor,meg Mez? mi nem kene meg.....?!
Natur FINOMABB!!
Natur FINOMABB!!
Medvebor,meg Mez? mi nem kene meg.....?!
Natur FINOMABB!!
Natur FINOMABB!!