Már tiszta, jöhetsz összegenyózni!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2011. 01. 02. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 02. vasárnap 21:29

buék
most már lehet beszállni a medvebőr tisztításába.
most már lehet beszállni a medvebőr tisztításába.
buék
most már lehet beszállni a medvebőr tisztításába. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 02. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 02. vasárnap 18:47
most már lehet beszállni a medvebőr tisztításába. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 02. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462239)

Boldog új évet kívánok minden medvebőr látogatónak!

Boldog új évet kívánok minden medvebőr látogatónak!

szép, new csapat
na majd jővők
amikor tudok
,hogy vagy erdész?
a többiek?
na majd jővők
amikor tudok
,hogy vagy erdész?
a többiek?

Oh, mondtam én, hogy lesz jelentkező a fotózáshoz!
Adjak kölcsön gépet és memóriakártyát?
Eszter leány úgy megilletődött, hogy nem is írt ide semmit. Vagy netán van már profi fotósa? Mert ha Ő is a lenti módon tud, de úgy nagyon-nagyon tud, akkor soká lesz fotó feltöltés….
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 12. 15. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 15. szerda 15:59
Adjak kölcsön gépet és memóriakártyát?

Eszter leány úgy megilletődött, hogy nem is írt ide semmit. Vagy netán van már profi fotósa? Mert ha Ő is a lenti módon tud, de úgy nagyon-nagyon tud, akkor soká lesz fotó feltöltés….

Minél többet vagy itt, an(n)ál inkább okosodsz. Még 1-2 hónap, és "...milyen volt szőkeséged nem tudom már..."
A képet meg küldd el nekem, és én felrakom.....
. Vagy még nincs is képed? Csinálunk egyet..

Rossz oldalra álltál, de így se rossz

Minél többet vagy itt, an(n)ál inkább okosodsz. Még 1-2 hónap, és "...milyen volt szőkeséged nem tudom már..."
. Vagy még nincs is képed? Csinálunk egyet..

(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 10. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 18:55

Jaj de kedves vagy! Majd rakok fel képet, de egyelőre elég bonyolultnak látom a dolgot. Jó lenne, ha segítenél. Vagy elküldöm neked és te rakd fel.
Éledezik a nappali? Halodozott? Mi történt itt?
Olyan sokat írtatok már, de sajnos felét nem értem

szerencsetlen szegeny paria!!
Ooooohhh, hat Te mar csak "ugy" tudol loni??
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 12. 12. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 12. vasárnap 13:27
Ooooohhh, hat Te mar csak "ugy" tudol loni??

Komolyan most már fontolom egy paintball puska beszerzését
De valami szexuális ajzó szerrel töltetem fel a festék golyókat a festék helyet. Ami azonnal fel szívódik a bőrön át.
reszkess nappali
Végre legyen egy kis orgia

De valami szexuális ajzó szerrel töltetem fel a festék golyókat a festék helyet. Ami azonnal fel szívódik a bőrön át.
reszkess nappali

Edesem!!
en egy sokat probalt-(Onkent es Dalolva)- holgyike vagyok!!
nekem sok ujat mutatni ugye nemigen lehet!! (Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 11. szombat 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 11. szombat 20:51
en egy sokat probalt-(Onkent es Dalolva)- holgyike vagyok!!
nekem sok ujat mutatni ugye nemigen lehet!! (Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 11. szombat 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát, némelyik hozzászólásod alapján lehetnél az is
Persze a te dolgod, de néha túl erős vagy nőnek.

Persze a te dolgod, de néha túl erős vagy nőnek.
Hogy szeretnéd azt az orgiát?
Egye fene! Lőj!
Eszter! Gyere Te is! Az egészséges jófajta orgiához nőre is szükség van!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 12. 12. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 12. vasárnap 13:27
Egye fene! Lőj!

Eszter! Gyere Te is! Az egészséges jófajta orgiához nőre is szükség van!

reszkess nappali

reszkess nappali

reszkess nappali

reszkess nappali

Véletlenül kerültem ide, egy ideje olvasom a fórumot, most kedvem lett írni is.
Itt még nem néztem filmet, a fiúmnak van pár, abba szoktam belenézni.
Nem rendeltem még, de vannak dolgok, amik tetszenek.
Még nem ismerek innen senkit. A Való Világba néha belenézek, de elég uncsi. A nagyszájú lány meg butácska. Kár, hogy a szája olyan nagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 10. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 22:21
Itt még nem néztem filmet, a fiúmnak van pár, abba szoktam belenézni.
Nem rendeltem még, de vannak dolgok, amik tetszenek.
Még nem ismerek innen senkit. A Való Világba néha belenézek, de elég uncsi. A nagyszájú lány meg butácska. Kár, hogy a szája olyan nagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 10. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez vagy egy nagyon felelőtlen ajánlat, vagy pont egy igen tudatos ajánlat. Az a kérdés, mi van a háttérben?
Barna? Szeretem azt is! Sokkal jobban tetszik, mint a szőke!
A 24796-os kérdéseidre szép sorban:
- Mert jól érezzük magunkat. Mert szexuálisan túlfűtöttek vagyunk.
- Nézni igen, vásárolni minek? Mindent le lehet tölteni. Kényes ízlésemnek a „tucat-durva” vackok amúgy sem felelnek meg.
- Igen, elég sok mindent vásároltunk már.
- Van, akit ismerek személyesen is.
- Való világ? Ne mááá!!!! Amúgy is ritkán tévézem. Túl manipulatív, túl nívótlan az, amit manapság televíziózásnak hívnak.
- Milyen nagyszájú nő? A Maria Geranozo (vagy hogy írják)? Mindenki úgy éli saját életét, ahogy akarja! De szerintem sem szexi semmiféle ilyetén utólagos tákolgatás. A természetes szépség híve vagyok. Éljenek a 100 %-os BIONŐK!
)))))
DE mivel a medvebőrön ücsörgünk, ezért beszéljünk a szexről is! Te is megválaszolhatnád a saját kérdéseidet! Várjuk a fotóidat! Ha esetleg fotósra van szükséged, figyeld csak meg, tuti, hogy sokan jelentkeznek! És csak pusztán emberbaráti jóságból!

- Nézni igen, vásárolni minek? Mindent le lehet tölteni. Kényes ízlésemnek a „tucat-durva” vackok amúgy sem felelnek meg.
- Való világ? Ne mááá!!!! Amúgy is ritkán tévézem. Túl manipulatív, túl nívótlan az, amit manapság televíziózásnak hívnak.
- Milyen nagyszájú nő? A Maria Geranozo (vagy hogy írják)? Mindenki úgy éli saját életét, ahogy akarja! De szerintem sem szexi semmiféle ilyetén utólagos tákolgatás. A természetes szépség híve vagyok. Éljenek a 100 %-os BIONŐK!

DE mivel a medvebőrön ücsörgünk, ezért beszéljünk a szexről is! Te is megválaszolhatnád a saját kérdéseidet! Várjuk a fotóidat! Ha esetleg fotósra van szükséged, figyeld csak meg, tuti, hogy sokan jelentkeznek! És csak pusztán emberbaráti jóságból!

Hát, némelyik hozzászólásod alapján lehetnél az is
Persze a te dolgod, de néha túl erős vagy nőnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 11. szombat 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 11. szombat 10:50

Persze a te dolgod, de néha túl erős vagy nőnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 11. szombat 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768271)

ha pinam van meg jo mely torkos "vulvam" akkor vajon mi lehetek szerinted??Badogfavago???
ha pinam van meg jo mely torkos "vulvam" akkor vajon mi lehetek szerinted??Badogfavago???
(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 10. péntek 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 18:59

Olyan furán írsz. Te fiú vagy, vagy lány? A betevőből azt gondolom, hogy lány, meg a lenyelősből is, de persze egy fiú is bevehet bármit, meg le is nyelhet.
Bennem csak egy kórság lehet, a nimfománia
Jók ezek a szmájlik. Jó, hogy rájöttem hogyan kell használni.
Nem zavar, hogy hülye vagy, de néha idegesítő a szöveged.

Ez vagy egy nagyon felelőtlen ajánlat, vagy pont egy igen tudatos ajánlat. Az a kérdés, mi van a háttérben?
)))))
(Ez egy válasz MesztelenEszter üzenetére (2010. 12. 10. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 18:50

Sajnos nem vagyok vörös sem. Egyszerűen barna vagyok. De azért remélem tudok olyat én is, mint bármelyik szőke vagy vörös. Kipróbálhatod, ha akarod

Egyébként ti miért vagytok itt a szexoldalon? Szoktatok filmet nézni, vagy vásárolni? A szex shopból rendelt már valaki? Ti találkoztatok már egymással?
Szokta nézni valaki a Való Világot? Mit szóltok a nagyszájú lányhoz? Szerintem nagyon fura. Egyáltalán nem szexis a szája.
Szokta nézni valaki a Való Világot? Mit szóltok a nagyszájú lányhoz? Szerintem nagyon fura. Egyáltalán nem szexis a szája.
Olyan furán írsz. Te fiú vagy, vagy lány? A betevőből azt gondolom, hogy lány, meg a lenyelősből is, de persze egy fiú is bevehet bármit, meg le is nyelhet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 10. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 07:05

csokolom!! joreggelt mindenkinek!!
na.....................megvolt a reggeli "betevo" is!!!
"eszterke" draga vegyen fol malami goncot mer meg felfazik itten!!
nem vennem a lelkemre ha valami "korsag" jonne magacskara semmikeppen!!
Tom-nak igaza van!!! hulye vagyok!!-no es? kit zavar ha engem mar nem!??
na.....................megvolt a reggeli "betevo" is!!!
"eszterke" draga vegyen fol malami goncot mer meg felfazik itten!!
nem vennem a lelkemre ha valami "korsag" jonne magacskara semmikeppen!!
Tom-nak igaza van!!! hulye vagyok!!-no es? kit zavar ha engem mar nem!??

Jaj de kedves vagy! Majd rakok fel képet, de egyelőre elég bonyolultnak látom a dolgot. Jó lenne, ha segítenél. Vagy elküldöm neked és te rakd fel.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 12. 09. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 09. csütörtök 12:12

Nekem aztán tökmindegy, szőke vagy e, vagy vörös. Én az utóbbi felé hajlok, ha már barna nincs, csak medvebőrben
Azért színt vallhatnál egy tangás képpel. az se baj, ha csupasz. Majd Tom vörösre színezi, hogy Tribalnak is kedvére tegyünk
Azt hiszem, kezdelek megkedvelni, mióta itt vagy azóta éledezik a nappali.Ebben az évben összesen nem volt annyi látogató itt, mint amióta Te be-be köszönsz

Azért színt vallhatnál egy tangás képpel. az se baj, ha csupasz. Majd Tom vörösre színezi, hogy Tribalnak is kedvére tegyünk
Azt hiszem, kezdelek megkedvelni, mióta itt vagy azóta éledezik a nappali.Ebben az évben összesen nem volt annyi látogató itt, mint amióta Te be-be köszönsz

Sajnos nem vagyok vörös sem. Egyszerűen barna vagyok. De azért remélem tudok olyat én is, mint bármelyik szőke vagy vörös. Kipróbálhatod, ha akarod
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 08. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 22:19

Ok, Ha nem szőkézhetnek, akkor vallj színt! Milyen is az amilyen?
Csak csendben megjegyzem, az én kedvencem a "gyári" vörös...

Csak csendben megjegyzem, az én kedvencem a "gyári" vörös...

Miért kell bántani azt a szegény medvét?Elhiszem,hogy könnyebb lelőni,mint megszelidíteni.Én inkább a második verziónál maradnék .
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 10. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 07:12

van egy ilyen-(felenk hasznalatos )-mondas;
szart se er az a medvebor amit meg a medve kilovese elott nem lehet eladni!
szart se er az a medvebor amit meg a medve kilovese elott nem lehet eladni!