Ne idegelj!
Mi van vele? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 15:55
Mi van vele? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt fujattak velem is orverzesig !
De te Willmos ! Harag nelkül...nezz ma be a Jeromosba ! Hipp kepe 730-as hsz.
Eszreveszel valamit ?
Eszreveszel valamit ?

értettem.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Igy kezdjed ....

es igy vegezzed a "tancolni akarok"-ot !
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 02. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 14:39

es igy vegezzed a "tancolni akarok"-ot !

feltöltöttem a dal szövegét is, de még nem jelenik meg. pedig muszáj érteni! másoljam be ide? áh, nem fáradok, majd klikkeljetek rá holnap is.
táááncolni akaroook!
szoni: bolond lyukból bolond szél fú!
táááncolni akaroook!

Köszi...ceep vagy.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 02. szombat 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Szoni!
Nem haragszom!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 16:51
Nem haragszom!

Szia Zelli ! En OTT egyszer ,egy masik topicban eleg "(ki)birhatatlan " voltam veled szemben..mar ugy kivülröl,mivel en az egeszet csak "viccesnek" lattam.Ne haragudj,nem volt szandekos,meg sertegetesröl sem volt szo.
(No ezt ki kellett bökjem valahogy.)
Meg egyszer bocsika. Szoni

Szia Zelli ! En OTT egyszer ,egy masik topicban eleg "(ki)birhatatlan " voltam veled szemben..mar ugy kivülröl,mivel en az egeszet csak "viccesnek" lattam.Ne haragudj,nem volt szandekos,meg sertegetesröl sem volt szo.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 02. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, jó vendégeskedést!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 02. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt fujattak velem is orverzesig !
Eszreveszel valamit ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 15:09
Eszreveszel valamit ?

Törölt felhasználó (24620)

Nahát, énekórai felelés...
Torkát elvágnám annak aki kitalálta...
Nekem mindig így ment:
"Ta.... Ta... TaaAaAavaszi szé-héél víízehet áÁáÁra... brühühühühüüü..."
Össze-vissza remegett a hangom, aztán szépen elcsuklott és picsogtam egy sort... körbevágnám az ánuszát és szép lassan rángatnám ki a beleit annak aki ezt kitalálta.
Nekem mindig így ment:
Össze-vissza remegett a hangom, aztán szépen elcsuklott és picsogtam egy sort... körbevágnám az ánuszát és szép lassan rángatnám ki a beleit annak aki ezt kitalálta.
Ez a Tyereskova fest is!? Ugye Pille? Sokoldalú!
A zenei izlésem is sokoldalú, de sajnos Ő nem jön be. A halottkémek még igen, Kispál és a borz nagyon, meg jöhet a nívós rock, metál, stb!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 02. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Elmentem wendégségbe,sziasztok!

Az Istwán a király az bejön....de a többi....az gyors kikapcs!
Szia Pille!Eső mentes bográcsolást...

Szia Pille!Eső mentes bográcsolást...

Nahát, énekórai felelés...
Nekem mindig így ment:
Össze-vissza remegett a hangom, aztán szépen elcsuklott és picsogtam egy sort... körbevágnám az ánuszát és szép lassan rángatnám ki a beleit annak aki ezt kitalálta. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 02. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 14:47
Nekem mindig így ment:
Össze-vissza remegett a hangom, aztán szépen elcsuklott és picsogtam egy sort... körbevágnám az ánuszát és szép lassan rángatnám ki a beleit annak aki ezt kitalálta. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 02. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

a tündérlányt feltétlen hallgasd meg! feltétlen!
emlékszem, kiskorunkban bakeliten hallgattuk teljes hangerőn az istván királyt, s énekeltük telitorokból.
pfúúú, de rég volt! az énekórán meg nem mertem felelni, mert úgy véltem, naon béna hangom van!
ma meg... ma már merek énekelni!
emlékszem, kiskorunkban bakeliten hallgattuk teljes hangerőn az istván királyt, s énekeltük telitorokból.

ma meg... ma már merek énekelni!
SkaHecc - Plázacica
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 02. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Eleg reg volt,mikor elöben lattam Budapesten...18 eves voltam. Azota csak egy dolog motoszkal fülemben: Veled uram,vagy nelküled !
Es igy is elek.Attól fogva. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 02. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Es igy is elek.Attól fogva. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 02. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahaaaa....es ki vezet ? Ki van "felül" ?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 02. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 14:39

feltöltöttem a dal szövegét is, de még nem jelenik meg. pedig muszáj érteni! másoljam be ide? áh, nem fáradok, majd klikkeljetek rá holnap is.
táááncolni akaroook!
táááncolni akaroook!

Ha István a Király, akkor Én vagyok a Királyné!!!!!
És ez még Igaz is!

én inkább koppány-hivő lennék...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 14:45

Ha István a Király, akkor Én vagyok a Királyné!!!!!
És ez még Igaz is!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 14:45