Na tess nemond hogy nem gondokodom Rólad. Nem nagy adag de arra gondolok ne legyen tele a pocid hátha sex összejön délutánra

nekem csak ebédet tudsz hozni!
mire legközelebb jövök megromlik az a vacsora!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 30. szerda 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 10:51
mire legközelebb jövök megromlik az a vacsora!

Jó reggelt nappalisok
Ma nincs reggeli már megfigyeltem ha hozok nem irnak
Azért majd majd valami fini vacsorának valót keresek neked

Jó reggelt nappalisok
Azért majd majd valami fini vacsorának valót keresek neked
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 30. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 10:10

JÓÓÓÓÓÓÓ RRRREEEEEEEGGGGGGGGEEEEEEEEEEELLLLLLLLTTTTTTTTT NNNNAAAAAAAPPPPPPPPPAAAAAAAAAALLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBBBBBBRRRRRRRREEEEEEEESSSSSSSZZZZTTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!
Hé keresztjányom!
hol az a reggeli?
vagy van még abból a száraz, doki által összeköbdösött hidegtálbólllllll???????
Hé keresztjányom!
hol az a reggeli?

JÓÓÓÓÓÓÓ RRRREEEEEEEGGGGGGGGEEEEEEEEEEELLLLLLLLTTTTTTTTT NNNNAAAAAAAPPPPPPPPPAAAAAAAAAALLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBBBBBBRRRRRRRREEEEEEEESSSSSSSZZZZTTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!
Hé keresztjányom!
hol az a reggeli?
Hé keresztjányom!
hol az a reggeli?

szép kis kilátások,
nincs itt a két kis ribikénk, és meghal a nappali!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 29. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 22:05
nincs itt a két kis ribikénk, és meghal a nappali!!!

Aztamindenit! Délután óta pang a nappali? Szépen vagyunk...

Aztamindenit! Délután óta pang a nappali? Szépen vagyunk...

Szonival ne foglalkozz!!!
nem tök mindegy honnét hozod a képeket, ha témába vág???
sőt örülök, hogy doki se hal éhen!
de ugyanazt kapjuk?
a doki köpdös nem én Teeeeeeeee!
képzeld a múltkor a szélvédő belső oldalára is szereltetett ablaktörlőt emiatt!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 15:21
nem tök mindegy honnét hozod a képeket, ha témába vág???
sőt örülök, hogy doki se hal éhen!
de ugyanazt kapjuk?

a doki köpdös nem én Teeeeeeeee!
képzeld a múltkor a szélvédő belső oldalára is szereltetett ablaktörlőt emiatt!

Mámeg lebaszol hogy vittem a Dokinak is reggelit ? Én mindenki szeretek, a multkor Soni basz le hogy honnan teszem be a képeket. Azóta már megnézem honnan szúrom be. Te megcsak ne köpdössé

Hössss mán' Két varnyú! Ne veszekedjetek. Itt egy kis idegnyutató mindkettőtöknek
Don Williams - Some Broken Hearts Never Mend
Telly Savalas "Some Broken Hearts Never Mend" (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 15:21
Don Williams - Some Broken Hearts Never Mend
Telly Savalas "Some Broken Hearts Never Mend" (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Mámeg lebaszol hogy vittem a Dokinak is reggelit ? Én mindenki szeretek, a multkor Soni basz le hogy honnan teszem be a képeket. Azóta már megnézem honnan szúrom be. Te megcsak ne köpdössé

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 29. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 15:08

tudod, hogy halálom ha a dokival egy tálból kell cseresznyéznem!
látom a doki megköpdöste a hidegtálat
utánna hoztad át a nappaliba!
egye fene.. ha a gumikesztyűt le teszed az enyémnél... és le is nyeled... majd utánna kapok én is egy sört!

egye fene.. ha a gumikesztyűt le teszed az enyémnél... és le is nyeled... majd utánna kapok én is egy sört!

tudod, hogy halálom ha a dokival egy tálból kell cseresznyéznem!
utánna hoztad át a nappaliba!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 14:42

namámeg mi rosszat tettem ? esküszöm nem kesztyűben fogtam a fütyit
Sőt kisem köptem, naaaaaaaaaaaa kapjak már ezért valami jó pontot

Szia Manyó! Megjöttél? Akkor hármasban csinálhatnánk egy jó kis szendvicset
csak előbb megiszom asört, mielőtt Surdi ideér.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

csak előbb megiszom asört, mielőtt Surdi ideér.

Kérésed máris teljesitve egs (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Jéé, egy ember. Hát jár erre valaki?
Dobj egy sört és mond, mért haragszol?
Dobj egy sört és mond, mért haragszol?
namámeg mi rosszat tettem ? esküszöm nem kesztyűben fogtam a fütyit
Sőt kisem köptem, naaaaaaaaaaaa kapjak már ezért valami jó pontot
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 14:17

itt vagyok... de hát magamba nem beszélek
a sarokban sörözök és várom, h jöjjön valamellik szépség...
a keresztjányomra meg má megint haragszom!
Jéé, egy ember. Hát jár erre valaki?
Dobj egy sört és mond, mért haragszol? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 14:17
Dobj egy sört és mond, mért haragszol? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

a keresztjányomra meg má megint haragszom! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 14:00
a keresztjányomra meg má megint haragszom! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Megéheztem, betértem, Molly anyóban volt minden reményem.
Nem csalódtam.
Szép jónapot mindenkinek. Kihalt lett a szoba.
Axe
A fenti link a múltkori reklámvitához kapcsolódik.
Egyike azon keveseknek, ami tetszik.
Nem csalódtam.

Axe
Egyike azon keveseknek, ami tetszik.
Megéheztem, betértem, Molly anyóban volt minden reményem.
Nem csalódtam.
Axe
Egyike azon keveseknek, ami tetszik. (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 07:55

Jó reggelt nappali, hoztam egy kis ennivalót legyen kedvetek többet irni
Nem csalódtam.

Axe
Egyike azon keveseknek, ami tetszik. (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)

részletkérdés, amely semmit nem von le az élvezeti értékéből
én a 10 ujjamat, de te?
egyébként sokszor azok a kaják a legfinomabbak, amelyek nem néznek ki olyan tökéletesnek..persze ez nem a te rakott krumplidra vonatkozik, amely hihetetlenül jól néz ki (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 20:07

én a 10 ujjamat, de te?

egyébként sokszor azok a kaják a legfinomabbak, amelyek nem néznek ki olyan tökéletesnek..persze ez nem a te rakott krumplidra vonatkozik, amely hihetetlenül jól néz ki (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

ööö, be kell vallanom, hogy az a tetején pirított hagyma... meg a belsejében is van sok-sok, mert nagyon szeretem...
...és most ettem meg a végét, és leszarom mit mondotok (Szilván kívül), akkor is kibafinom volt. :P
(csak a 10 ujjadat?
)
...és most ettem meg a végét, és leszarom mit mondotok (Szilván kívül), akkor is kibafinom volt. :P
(csak a 10 ujjadat?

ööö, be kell vallanom, hogy az a tetején pirított hagyma... meg a belsejében is van sok-sok, mert nagyon szeretem...
(csak a 10 ujjadat?
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 17:56
(csak a 10 ujjadat?

életemben nem láttam még ilyen gyönyörű rakott krumplit...a középvastagra szelt krumplikarikák alól kivillanó hófehér tojásszeletek, mellette a tökéletes zsír-hús arányú kolbászkák, és a tetején a pörcögős szalonnakockák, ahogyan finom egyetértésben terpeszkednek a pirosra sült loccsanós tejfölben...willy
biztos vagyok benne, hogy a 10 ujjamat megnyalnám utána
na és a tálalás...amikor közösséget vállalsz avval, akinek főzöl...gyermekkoromat idézi: "két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek..."
vaaaazzzzzz wilika...vegyél feleségül!!!

na és a tálalás...amikor közösséget vállalsz avval, akinek főzöl...gyermekkoromat idézi: "két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek..."
vaaaazzzzzz wilika...vegyél feleségül!!!
életemben nem láttam még ilyen gyönyörű rakott krumplit...a középvastagra szelt krumplikarikák alól kivillanó hófehér tojásszeletek, mellette a tökéletes zsír-hús arányú kolbászkák, és a tetején a pörcögős szalonnakockák, ahogyan finom egyetértésben terpeszkednek a pirosra sült loccsanós tejfölben...willy
biztos vagyok benne, hogy a 10 ujjamat megnyalnám utána
vaaaazzzzzz wilika...vegyél feleségül!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 27. vasárnap 15:35

vaaaazzzzzz wilika...vegyél feleségül!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

hmm, nagy a csend...
Elvileg én is vadul tanulok most... bár magam sem tudom minek, mert hiába tanulok, a végén mindig megszívom...
Mindenesetre csináltam (éltemben először) rakottkrumplit...

Meg kell hagynom, amilyen randa és lehangoló itt a képen, olyan finomra sikerült...
(sajna a tervezett kettő helyett csak egy pohár tejföl jutott rá, mert a másik dobozára ugyan 30 04 08 volt írva, felbontáskor igen változatos biokultúrát csodálhattam meg...)
Elvileg én is vadul tanulok most... bár magam sem tudom minek, mert hiába tanulok, a végén mindig megszívom...
Mindenesetre csináltam (éltemben először) rakottkrumplit...

Meg kell hagynom, amilyen randa és lehangoló itt a képen, olyan finomra sikerült...
(sajna a tervezett kettő helyett csak egy pohár tejföl jutott rá, mert a másik dobozára ugyan 30 04 08 volt írva, felbontáskor igen változatos biokultúrát csodálhattam meg...)