Hu ez fáj!!!!!!!!!!!!!!!!
Kap sert Surdi, leöntöm Magam vele, és Surdi lenyalogathatja Rólam!
Hippem, Neked küldtem Heineken-ellátmányt is e-mailben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 09:04
Kap sert Surdi, leöntöm Magam vele, és Surdi lenyalogathatja Rólam!
Hippem, Neked küldtem Heineken-ellátmányt is e-mailben!

Törölt felhasználó (94621)

Tegyél fel magadnak egy ilyet, ezt szeresse, akkor mindenre kapható..

Tegyél fel magadnak egy ilyet, ezt szeresse, akkor mindenre kapható..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg nyalatni Magam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 08:56

Ááááá az kevés neki, szopatni akar..
Ááááá az kevés neki, szopatni akar..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a baj, Surdikám?
Borulj keblemre, megvígasztallak! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 08:49

Borulj keblemre, megvígasztallak! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

na Surdi kidühöngte megint magát!!!
lotyókám!
jöhet a nyugtató szopásod!
lotyókám!
Surda megint kiakadt, most meg a foci borította ki, annyi lesz a berendezésnek:
gyanús vagy surda, nem a szopásért csinálod a dühöngést??
gyanús vagy surda, nem a szopásért csinálod a dühöngést??

na Surdi kidühöngte megint magát!!!
lotyókám!
lotyókám!
Szia, Drága Charlotte!
Ha a pénz érdekelt volna, nem ott tartanék ,mint most.
Csak érzelmi töltettel tudok párkapcsolatba lépni, illetve abban élni.
Pedig ha belegondolok, lehetne hatalmas házam, kocsijaim, nyaralás évente többször is, ruha, ékszer, amit csak akarnék. Még dolgoznom se kellene.
De nem lennék BOLDOG! Most sem vagyok teljesen!
Ez az élet értelme, megvalósítani Magunkat, és eljutni a BOLDOGSÁGIG!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 08:17
Ha a pénz érdekelt volna, nem ott tartanék ,mint most.
Csak érzelmi töltettel tudok párkapcsolatba lépni, illetve abban élni.
Pedig ha belegondolok, lehetne hatalmas házam, kocsijaim, nyaralás évente többször is, ruha, ékszer, amit csak akarnék. Még dolgoznom se kellene.
De nem lennék BOLDOG! Most sem vagyok teljesen!
Ez az élet értelme, megvalósítani Magunkat, és eljutni a BOLDOGSÁGIG!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hopp, ezzel nem értek egyet!
Szerintem a legtöbb nőnél nem számít a pénz a szerelemben.
Nem tudnék csak azért együtt lenni egy pasival, mert dúsgazdag. És nem hiszem, hogy attól lennék még szerelmesebb egy hapsiba, mert sok pénze van.
Csajok! Ti hogy vélekedtek Hipp eszméjéről?
Nem tudnék csak azért együtt lenni egy pasival, mert dúsgazdag. És nem hiszem, hogy attól lennék még szerelmesebb egy hapsiba, mert sok pénze van.

Hipp, te nem vagy normááááááális
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 08:15

Szépen fogsz kinézni..

Hopp, ezzel nem értek egyet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 08:09

Szervusztok!
Köszi a válaszokat a #5613 sz. hsz.-re.
Igen én is ilyen válaszokra számítottam, azért azt leírtam volna, hogy az életben kevés olyan nő van akit sok pénzzel, drága cuccokkal, luxusautóval, luxuslakással, stb. nem lehetne elcsábítani. Sajnos nagyon is számít a pénz a szerelemben is, és ettől válik romlottá ahogy azt Charlotte kvízmesterünk leírta. Dehát ez a valóság.
Kellemes napot mindenkinek!
Igen én is ilyen válaszokra számítottam, azért azt leírtam volna, hogy az életben kevés olyan nő van akit sok pénzzel, drága cuccokkal, luxusautóval, luxuslakással, stb. nem lehetne elcsábítani. Sajnos nagyon is számít a pénz a szerelemben is, és ettől válik romlottá ahogy azt Charlotte kvízmesterünk leírta. Dehát ez a valóság.
nos kronológiában!
Moncy!
szted ha én utálom a Surmót akkor tom nem csak szeretheti???
Silva igazad van az 5622 hsz-el kapcsolatban!
tom ez a vers gyönyörű!
lotyókám! ez aztán gonosz! számunkra mindannyian egyformán aranyosak vagytok!
de míg a többi lyány félrefordíttya a fejit megsúgom Neked: h számomra a legkívánatosabb Te vagy!!! na és Szilva, mikor Téged kényeztet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 22:49
Moncy!
szted ha én utálom a Surmót akkor tom nem csak szeretheti???
Silva igazad van az 5622 hsz-el kapcsolatban!
tom ez a vers gyönyörű!
lotyókám! ez aztán gonosz! számunkra mindannyian egyformán aranyosak vagytok!
de míg a többi lyány félrefordíttya a fejit megsúgom Neked: h számomra a legkívánatosabb Te vagy!!! na és Szilva, mikor Téged kényeztet!

Admin

Azt is szavazásra fogjuk bocsátani, hogy ki a legaranyosabb admincsaj

Szépen fogsz kinézni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 08:10

Admin

Akkor én meg növesztek egyet, hogy ne boruljon fel az ivararány

PANNON BORSZÁGGYŰLÉS
2007. június 8 - 10.
Városliget
Csúcsborok és csúcsborászok fesztiválja, ingyenes programok. A magyar gasztronómia csodái, kulturális programok és igazi vásári hangulat. VII. Bországgyűlés Városligeti Borfesztivál a Városligetben június 8-10-ig. A fesztivál pénteken 11 órakor kezdődik, pénteken és szombaton éjfélig, vasárnap este 11-ig tart. A borkóstolás mellett cigányzene, népzene, tánczene, kirakodóvásár várja az érdeklődőket - a programok ingyenesek.
2007. június 8 - 10.
Városliget
Csúcsborok és csúcsborászok fesztiválja, ingyenes programok. A magyar gasztronómia csodái, kulturális programok és igazi vásári hangulat. VII. Bországgyűlés Városligeti Borfesztivál a Városligetben június 8-10-ig. A fesztivál pénteken 11 órakor kezdődik, pénteken és szombaton éjfélig, vasárnap este 11-ig tart. A borkóstolás mellett cigányzene, népzene, tánczene, kirakodóvásár várja az érdeklődőket - a programok ingyenesek.
Akkor én meg növesztek egyet, hogy ne boruljon fel az ivararány
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 07:38

Természetesen ÉN, csak előtte levágom azt a furcsa micsodát a lábaim között...

Szervusztok!
Jó reggelt!
Nem kaptam meg az üzit, csak azt láttam, hogy kerestél, de kiléptél, mire válaszolni tudtam volna. Délután vagy este megkereslek. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 06. szerda 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 23:58
Nem kaptam meg az üzit, csak azt láttam, hogy kerestél, de kiléptél, mire válaszolni tudtam volna. Délután vagy este megkereslek. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 06. szerda 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ez nem fair...számomra mindannyian imádnivalók vagytok...
(mesen írtam üzit,lécci válaszolj.)

(mesen írtam üzit,lécci válaszolj.)

Szép jó reggelt!
Moncy ha a sumiutálatomért ilyen puncit kapok /ami remélhetőleg a Tiéd
, és ezért sztem a macskásember törölte puszta féltékenységből!/ az életem végéik fogom Őt utálni /megjegyzem ez anélkül is így fog történni/!!!
lehet hatott az álmatlanság átkod???
de az álmatlanságomban történetesen ilyen puncira gtam! ezek után vélhetően arra vagytok kíváncsiak ami a nadrágomban történt!
Kátya köszi a segítséget!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 19:19
Moncy ha a sumiutálatomért ilyen puncit kapok /ami remélhetőleg a Tiéd

lehet hatott az álmatlanság átkod???
de az álmatlanságomban történetesen ilyen puncira gtam! ezek után vélhetően arra vagytok kíváncsiak ami a nadrágomban történt!
Kátya köszi a segítséget!

Törölt felhasználó (7767)

Moncy #5592 | ma 18:34
Ezt Neked a Schumi utálatodért
Kívánom h. forogj álmatlanul
És többet egy szóval sem szidni
Válasz surdapapa üzenetére (ma 15:52)
Ezt Neked a Schumi utálatodért
Kívánom h. forogj álmatlanul
És többet egy szóval sem szidni
Válasz surdapapa üzenetére (ma 15:52)

Jó reggelt Mindenkinek!
Nyam-nyam, nagyon finom hamit csináltál Drága Moncy!
Köszi! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyam-nyam, nagyon finom hamit csináltál Drága Moncy!
Köszi! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!