ne hülyülj gomba a bonusz
szörösgombáskörömpörkölt
jelezze aki be rókázott
hmmm rokapűrkűlt
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 06. 10. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
szörösgombáskörömpörkölt
jelezze aki be rókázott
hmmm rokapűrkűlt
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 06. 10. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szőrős?
Gombás?
Az a jó
Gombás?
Az a jó
(nagyon eltévedtél! itt ezen a honlapon NINCS munkára való reklám, főleg NEM idegen honlapra! ment is érte a végleges tiltásod!)
gombával
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 06. 10. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 10. csütörtök 07:17
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 06. 10. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
vazi,vaze, megsütni éngem, hát szégyeld magad,
gondold csak el!
milyen egy szőrös körömpörkölt
1-)
gondold csak el!
1-)
vazi,vaze, megsütni éngem, hát szégyeld magad,
gondold csak el!
1-) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 06. 06. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 06. vasárnap 18:18
gondold csak el!
1-) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 06. 06. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
nem csinálunk egy "new"l pörköltet?
mivel évek óta úgyse járt erre hatóság... ki pl: betartassa a kannibalizmusra vonatkozó dolgokat
úgyis unjuk már a szex minden formáját hisz volt időnk megélni a nappali orgiáiban, és a piálást is unjuk már ideje feldobni a napot valami szokatlannal
szerinted beveszi "new" hogy este leány koli vendégeskedik nálunk?
mivel évek óta úgyse járt erre hatóság... ki pl: betartassa a kannibalizmusra vonatkozó dolgokat
úgyis unjuk már a szex minden formáját hisz volt időnk megélni a nappali orgiáiban, és a piálást is unjuk már ideje feldobni a napot valami szokatlannal
szerinted beveszi "new" hogy este leány koli vendégeskedik nálunk?
nem csinálunk egy "new"l pörköltet?
szerinted beveszi "new" hogy este leány koli vendégeskedik nálunk? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 28. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
szerinted beveszi "new" hogy este leány koli vendégeskedik nálunk? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 28. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Mossst fogadj Sumákerre!!!
a tippmixen vagy 30*-os pízt ad rá! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2010. 05. 27. csütörtök 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 27. csütörtök 23:57
a tippmixen vagy 30*-os pízt ad rá! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2010. 05. 27. csütörtök 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Suuujjjjdaaaaaa!
Wasárnap F'.1...nézzed ám....lókötő....
Punci!
Punci!
Suuujjjjdaaaaaa!
Punci!
Punci!
áttérhetne már a viskós lányok ipara az a jövő felfoghatná
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 20. csütörtök 12:11
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus....
Ezér' nincs itt egy sem.. kikűtted őket dógozni..az esőbe.....osztán csodákozó, ha kevés a pénz, azis eemegy doktorra
Ezér' nincs itt egy sem.. kikűtted őket dógozni..az esőbe.....osztán csodákozó, ha kevés a pénz, azis eemegy doktorra
NŐ sörben pácolva?!!!
bár jobban szeressem lenyalni a NŐről... a pezsgőt
tovább gondoltam: NŐ sörben pácolva
farock nyárson pörgetve
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 20. csütörtök 12:08
bár jobban szeressem lenyalni a NŐről... a pezsgőt
tovább gondoltam: NŐ sörben pácolva
farock nyárson pörgetve
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Jó, hogy van itt valaki..baromira untam magam egyedül
A Spapa öregszem korában is szeretni fogja a nőket, pláne, ha beáztatja őket sörbe......
Legmesszebbmenő üdvözletem mindenikinek...
A Spapa öregszem korában is szeretni fogja a nőket, pláne, ha beáztatja őket sörbe......
Basszus....
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 05. 19. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 19. szerda 07:43
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 05. 19. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,
de
sok nő,az kevés pénz,hacsak,nem dolgoznak megfelelő helyen
desok nő,az kevés pénz,hacsak,nem dolgoznak megfelelő helyen
Sziasztok! Jó, hogy van itt valaki..baromira untam magam egyedül
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 14. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 14. péntek 12:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 14. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
nagy a szád kölök, neked még ezt meg is kell érned, és majd akkor járjon a pampullád, ha te ennyi idős korodban még így fogod szeretni a szebbik nemet!
nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,
de
sok nő,az kevés pénz,hacsak,nem dolgoznak megfelelő helyen
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 05. 18. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
desok nő,az kevés pénz,hacsak,nem dolgoznak megfelelő helyen
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 05. 18. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért kell tartani mindig csak egy nőt!
kell dolgozni mert sok nő sok pénz
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 18. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 18. kedd 20:29
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 18. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Hellóóóóóóóóóó Gyuri!
Jó látni, hogy itt vagy, ritkán írok ide, de most, hogy megláttalak nem tudtam megállni.
Remélem minden ok, bár a madarak valami mást csiripeltek.
Gondolom sok a munkád, minden jót neked és jóóóóóó egészséget, a többivel együtt.
Jó látni, hogy itt vagy, ritkán írok ide, de most, hogy megláttalak nem tudtam megállni.
Gondolom sok a munkád, minden jót neked és jóóóóóó egészséget, a többivel együtt.
Hellóóóóóóóóóó Gyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2010. 05. 18. kedd 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 18. kedd 19:43
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2010. 05. 18. kedd 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyuri él...(mint Lenin)
Schumi a király...(mint Lenin)
Most is megmutatta,hogy kell szemfülesen előzni...
Ugye?!
Vagyok kben...sokszor benéztem ide is..de ha üresség vót tovább álltam...amúgy bazi elfoglalt vótam...megjegyzem...
Jó látni,hogy vannak még itt 4-5-en...
Szewasztok!
Ugye?!
Vagyok kben...sokszor benéztem ide is..de ha üresség vót tovább álltam...amúgy bazi elfoglalt vótam...megjegyzem...
Szewasztok!
Gyuri él...(mint Lenin)
Ugye?!
Szewasztok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 16. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 16. vasárnap 15:29
Ugye?!
Szewasztok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 16. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem amikor elérem azt a kort, amennyi idő Te vagy akkor még mindég szeretheted a szebbik nemet!
kívánom, hogy így legyen!!!
gyerekek!
a gyuriról tudtok valamit???
vagy szimplán nem mer visszajönni a Sumáker miatt???
gyerekek!
Ön szerint ki nyeri a Monacói Nagydíjat?
Fernando Alonso 24% (1211)
Michael Schumacher 19% (982)
Mark Webber 18% (886)
Sebastian Vettel 13% (639)
Lewis Hamilton 10% (506)
Felipe Massa 6% (326)
Más 5% (232)
Jenson Button 3% (171)
Nico Rosberg 2% (83)
na,nem így történt. (Ez egy válasz Mlajos96 üzenetére (2010. 05. 16. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 16. vasárnap 15:51
Fernando Alonso 24% (1211)
Michael Schumacher 19% (982)
Mark Webber 18% (886)
Sebastian Vettel 13% (639)
Lewis Hamilton 10% (506)
Felipe Massa 6% (326)
Más 5% (232)
Jenson Button 3% (171)
Nico Rosberg 2% (83)
na,nem így történt. (Ez egy válasz Mlajos96 üzenetére (2010. 05. 16. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasztok!
Tudja valaki mi lett a vége az F1-nek?
Vagy mégnincs is vége??:P
Szevasztok!
remélem amikor elérem azt a kort, amennyi idő Te vagy akkor még mindég szeretheted a szebbik nemet!
gyerekek!
2010. 05. 14. péntek 12:24
gyerekek!
VIP
Admin
nagy a szád kölök, neked még ezt meg is kell érned, és majd akkor járjon a pampullád, ha te ennyi idős korodban még így fogod szeretni a szebbik nemet!

GG-ufsz

wertupo