hogy még nem járt benned a csizmám sarka
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 17:36

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Hello Bébi!!!Mi bajod a cipös szex-el?

Hello Bébi!!!Mi bajod a cipös szex-el?

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 17:30

macikám édes...az a kék szemű gyönyörűség te vagy ott a másik topicban???

macikám édes...az a kék szemű gyönyörűség te vagy ott a másik topicban???
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Te és én?
Nagyon szimpatikus ötlet...
guruljunk
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 12:34
Nagyon szimpatikus ötlet...

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Tőlem el is mehetünk erre a helyre. Itt aztán olyan béke és nyugalom van! És még sok minden más, azt hiszem lejön a képről.
És nem is poszter
És nem is poszter

Tőlem el is mehetünk erre a helyre. Itt aztán olyan béke és nyugalom van! És még sok minden más, azt hiszem lejön a képről.
És nem is poszter
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 12:30
És nem is poszter

Mivel itthagytad poszternek, nagyon köszönik a topiclakók.
Maci
Maci
Mivel itthagytad poszternek, nagyon köszönik a topiclakók.
Maci (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 29. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 29. szombat 23:03
Maci (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 29. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép Estét ! Csempésszünk egy kis hangulatot ma ebbe a szobába! Legalábbis én megpróbálom most ezzel a képpel.

Szép Estét ! Csempésszünk egy kis hangulatot ma ebbe a szobába! Legalábbis én megpróbálom most ezzel a képpel.

kaptam egy linket egy másik topicban, és erről eszembe jutott, hogy depis vagyok...idén nem volt rulez koncert

Ó,micsoda megtiszteltetés
!Nem is tudom,mivel érdemeltem ki(egyébként kölcsönös...
)!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 18:45

ez a dolgom...hogy foglalkozzak az ügyekkel...mondjuk te különösen szívügyem vagy

ez a dolgom...hogy foglalkozzak az ügyekkel...mondjuk te különösen szívügyem vagy
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 18:38

Nem vagyok(annyira)ijedős
,de jólesik,hogy foglalkoztál az ügyemmel(valamikor feltétlenül meghálálom
-emlékeztess rá,ha netán elfelejteném
)!

Nem vagyok(annyira)ijedős
,de jólesik,hogy foglalkoztál az ügyemmel(valamikor feltétlenül meghálálom
-emlékeztess rá,ha netán elfelejteném
)!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 18:30

megijedtél a kihívástól?
sajna nem tudjuk módosítani, hiszen ki vannak osztva a számok, sárl szétküldte priviben...vagyis saját magadat húznád ki..

sajna nem tudjuk módosítani, hiszen ki vannak osztva a számok, sárl szétküldte priviben...vagyis saját magadat húznád ki..
megijedtél a kihívástól?
sajna nem tudjuk módosítani, hiszen ki vannak osztva a számok, sárl szétküldte priviben...vagyis saját magadat húznád ki.. (Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 18:10

sajna nem tudjuk módosítani, hiszen ki vannak osztva a számok, sárl szétküldte priviben...vagyis saját magadat húznád ki.. (Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én minden jóban benne vagyok
és remek mézes diót tudok készíteni
(de ha már végleges,akkor majd legközelebb
)!!!

Én minden jóban benne vagyok
és remek mézes diót tudok készíteni
(de ha már végleges,akkor majd legközelebb
)!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 14:15

nekem volna mentő javaslatom
emisszio későn érkezett, ezért büntetésből az eszmei szerzőnek készít ajándékot (ez charlotte)
vagy
választhat, hogy a listán szereplők közül kit ajándékozna meg szívesen
de a legjobb megoldás az lenne, ha mindkettőt elfogadná, és engem választana----> tehát közös ajándékot készítene neked és nekem

emisszio későn érkezett, ezért büntetésből az eszmei szerzőnek készít ajándékot (ez charlotte)
vagy
de a legjobb megoldás az lenne, ha mindkettőt elfogadná, és engem választana----> tehát közös ajándékot készítene neked és nekem

ez például nem írja, hogy melegítened kéne a mézet
A diót megtörjük, majd leszedjük a barna héját, és kis üvegekbe tesszük. Annyi mézet öntünk rá, amennyi ellepi, lezárjuk, majd 10 percre gőzbe állítjuk.
mi a terved a mézes dióval?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 09:50

A diót megtörjük, majd leszedjük a barna héját, és kis üvegekbe tesszük. Annyi mézet öntünk rá, amennyi ellepi, lezárjuk, majd 10 percre gőzbe állítjuk.
mi a terved a mézes dióval?

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Van valakinek tapasztalata a mézes dió készítésével kapcsolatban?
Azt írják a receptek, hogy fel kell melegíteni a mézet és beleforgatni a diót, aztán az üvegbe betenni. Erre miért van szükség? Nem elég, ha belecsorgatom a mézet az üvegbe, aztán teszek bele diót, aztán megint mézet csorgatok, stb?
Azt írják a receptek, hogy fel kell melegíteni a mézet és beleforgatni a diót, aztán az üvegbe betenni. Erre miért van szükség? Nem elég, ha belecsorgatom a mézet az üvegbe, aztán teszek bele diót, aztán megint mézet csorgatok, stb?

nekem volna mentő javaslatom
vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 09:02

vagy

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sajnos már végleges a lista :-/
Van valakinek tapasztalata a mézes dió készítésével kapcsolatban?

Sajnos már végleges a lista :-/
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 11. 26. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 21:55

Szép jó estét Mindenkinek! Lehet még(kissé megkésve)jelentkezni számhúzásra?Úgy látom,még szabad a 14-es(v. már nem?),de ha már túl későn szóltam,akkor így jártam...

Szép jó estét Mindenkinek! Lehet még(kissé megkésve)jelentkezni számhúzásra?Úgy látom,még szabad a 14-es(v. már nem?),de ha már túl későn szóltam,akkor így jártam...

Lassan lehet készülödni a Mikulásra és a Karácsonyra...

Jó reggelt!
Én is izgulok már.
És még nem tudom, mi legyen az ajándék. Ez a nagyobb gondom. De majd kitalálom
Pusssz mindenkinek (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 25. kedd 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 06:49
Én is izgulok már.
És még nem tudom, mi legyen az ajándék. Ez a nagyobb gondom. De majd kitalálom

Pusssz mindenkinek (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 25. kedd 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)

pedig ilyen vagyok
erkölcsös, szégyenlős, belepirulós...szerintem
különben meg jóregg!
ti nem izgultok a mikulásos ajándékozás miatt?
én már nagyon várom

különben meg jóregg!
ti nem izgultok a mikulásos ajándékozás miatt?
én már nagyon várom