Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1228 1229 1230 1231 1232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#24032   2008. 12. 01. hétfő 07:08
MmePrune MmePrune VIP Admin
és minden sikeres férfi mögött egy nő áll nyes
vagyis...akárhogy nézzük egyszerűen kihagyhatatlanok vagyunk számotokra smile

ami pedig a büntetéses dolgot illeti...én a kardélre tűzést választanám wink finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 11. 30. vasárnap 22:48
fogok rakni egy nagy máglyát...no nem az Advent kedvéért...gyertyát már gyújtottam ma este..az összes boszorkányt (van itt pár) rádobálom a tűzre, és kéjesen fogom nézni, hogy sivalkodnak és jajgatnak, megkapják a méltó büntetésüket, ami ugyebár az alma leszakítása óta várat magára..
részletezzem? nem hiszem, hogy kéne a nők a megrontói mindennek, tartok tőle ezt a mostani gazdasági válságot is a nők idézték elő...valamelyik lökött főfőmufti nem kapott pinát, és ezt is velünk fizettetik meg (bocs' nem politizálok, csak elmondom a véleményem)
a nő aki mindent elront, aki mindenbe belebeszél, aki mindent akar, aki mindent jobban tud, nem sorolom........máglyára, vagy kardélre velük, vagy másra, de fel kell tűzni őket valamire az biztos... nyes
#24031   2008. 11. 30. vasárnap 23:20
tablet tablet
Jóéjszakát, aludjatok jól. Még te is boszorkaégető !!!

#24030   2008. 11. 30. vasárnap 23:18
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó szokásomhoz híven hoztam nektek egy kis meleget, legyen benne szeretet és megértés is:
nyes

közeleg a Mikulás is, már a kanyarban van:

#24029   2008. 11. 30. vasárnap 23:15
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
hölgyem félreértett!
én csak az érzéseimet közöltem, amit ugyebár a gg-n nem szabad, mert vannak akik ugranak...aztán rájönnek, hogy magas a léc...valamit nem szabad elfeledni, én nagy tisztelője vagyok a női nemnek (az igennek mégjobban) de tudomásul kell venni, mindennek ti vagytok az okozói...
megpróbálom egyszerűen megfogalmazni:
"a pina körül forog a világ" ... ja, hogy ezt nem én találtam ki? de legalább felismertem vagy nem?
(igaz erre nem ma jöttem rá)

na akkor tényleg jóccakát:

nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 23:06
Feltűzlek én mindjárt valahová, csak hősködjél itt nekem! Mi vagy teee? Hőscincér??
A máglyád meg nyugodtan meggyujthatod, ugyis hideg van, legalább melegszünk egy kicsit.
Mással már ugysem tudunk melegedni.
Amugy meg csak akkor beszélj igy a nőkről, ha már megjártad a pokol összes bugyrát! Mert szerintem még a java hátra van! Készülj nyes
#24028   2008. 11. 30. vasárnap 23:06
tablet tablet
Feltűzlek én mindjárt valahová, csak hősködjél itt nekem! Mi vagy teee? Hőscincér??
A máglyád meg nyugodtan meggyujthatod, ugyis hideg van, legalább melegszünk egy kicsit.
Mással már ugysem tudunk melegedni.
Amugy meg csak akkor beszélj igy a nőkről, ha már megjártad a pokol összes bugyrát! Mert szerintem még a java hátra van! Készülj nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 22:48
fogok rakni egy nagy máglyát...no nem az Advent kedvéért...gyertyát már gyújtottam ma este..az összes boszorkányt (van itt pár) rádobálom a tűzre, és kéjesen fogom nézni, hogy sivalkodnak és jajgatnak, megkapják a méltó büntetésüket, ami ugyebár az alma leszakítása óta várat magára..
részletezzem? nem hiszem, hogy kéne a nők a megrontói mindennek, tartok tőle ezt a mostani gazdasági válságot is a nők idézték elő...valamelyik lökött főfőmufti nem kapott pinát, és ezt is velünk fizettetik meg (bocs' nem politizálok, csak elmondom a véleményem)
a nő aki mindent elront, aki mindenbe belebeszél, aki mindent akar, aki mindent jobban tud, nem sorolom........máglyára, vagy kardélre velük, vagy másra, de fel kell tűzni őket valamire az biztos... nyes
#24027   2008. 11. 30. vasárnap 22:48
#24026   2008. 11. 30. vasárnap 22:34
tablet tablet
Nyaaa legalább már tudom mivel lehet téged előcsalogatni abból a mély barlangból, amibe mostanában belemásztál.
Te már gyújtogattál ma?? Tom már felhivta a figyelmünket, volt olyan kedves, és még meg is indokolta. Jó hogy szólt, komolyra forditva, mert majdnem elfelejtettem. Hiszen Advent első vasárnapja van, dukál egy gyertya.
Ime küldök neked is egyet wink

Ő fogja neked meggyujtani, hogy a hangulatod is jobb legyen.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 22:27
Biztos vagy ebben? hogy a másik oldal szokott megrottyanni?...nagy a szánk........
ja, amúgy jóccakát mindenkinek!

nyes
#24025   2008. 11. 30. vasárnap 22:27
Biztos vagy ebben? hogy a másik oldal szokott megrottyanni?...nagy a szánk........
ja, amúgy jóccakát mindenkinek!

nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 22:24
Teeeeeeeeeeeee, hát már benne vagyok a korban, - de ezt a macikának ne áruld el - azért még birom.
Megrokkanásról részemről szó sincs. Inkább a másik oldal szokott időnként megrottyanni nyes
De azért dijazzom jószándékodat, és ha netán segitségre szorulok, csak hozzád fogok fordulni.
Egyeztetni meg mindenképpen szükséges, az sosem árt!
#24024   2008. 11. 30. vasárnap 22:24
tablet tablet
Teeeeeeeeeeeee, hát már benne vagyok a korban, - de ezt a macikának ne áruld el - azért még birom.
Megrokkanásról részemről szó sincs. Inkább a másik oldal szokott időnként megrottyanni nyes
De azért dijazzom jószándékodat, és ha netán segitségre szorulok, csak hozzád fogok fordulni.
Egyeztetni meg mindenképpen szükséges, az sosem árt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 30. vasárnap 22:02
helyes...szeretem, ha valaki önfeláldozó..azért egyeztessünk olykor-olykor, nem venném a szívemre, ha belerokkannál abba, hogy engem kímélsz wink wave
#24023   2008. 11. 30. vasárnap 22:02
helyes...szeretem, ha valaki önfeláldozó..azért egyeztessünk olykor-olykor, nem venném a szívemre, ha belerokkannál abba, hogy engem kímélsz wink wave
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 21:38
Dehogy gondoltam én ilyesmit rólad, pont rólad???
De azért mégiscsak én szeretném előbb a poszteren kirakni ezt a gumimacit. Már vettem is egy pár szines rajzszöget. Tudod előbb megrágom, aztán a rághatatlan darabjait, feltüzőm a poszterre.
Igérem kék szemét kimélni fogom, kár lenne értük.
Summa-summáron, darabokban, a poszteren, átrágva
kitüzve, alaposan átnézve, lemeózva, már a tiéd.
Nem venném szivemre, hogy akár csak virtuálisan is, esetleg valami selejt kerüljön a kezed közé.
Igy aztán látod, felvállalom, és feláldozom magam, mindent a Te érdekedben nyes
#24022   2008. 11. 30. vasárnap 21:51
tablet tablet
Itt is esett ma a hó??

#24021   2008. 11. 30. vasárnap 21:38
tablet tablet
Dehogy gondoltam én ilyesmit rólad, pont rólad???
De azért mégiscsak én szeretném előbb a poszteren kirakni ezt a gumimacit. Már vettem is egy pár szines rajzszöget. Tudod előbb megrágom, aztán a rághatatlan darabjait, feltüzőm a poszterre.
Igérem kék szemét kimélni fogom, kár lenne értük.
Summa-summáron, darabokban, a poszteren, átrágva
kitüzve, alaposan átnézve, lemeózva, már a tiéd.
Nem venném szivemre, hogy akár csak virtuálisan is, esetleg valami selejt kerüljön a kezed közé.
Igy aztán látod, felvállalom, és feláldozom magam, mindent a Te érdekedben nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 30. vasárnap 21:09
tudod, hogy én pusztán szakmai céllal böngészek...sose jutna eszembe, hogy helyes pasikat bámuljak, majd rácsodálkozzak eget verően gyönyörű kék szemükre, és mindezt még kifejezésre is jutassam hehe
mint mondtam volt, csak a munkaköri leírásomnak akarok megfelelni, távol álljon tőlem mindenféle pajzán gondolat, akár macit illetően, akár más fórumozókat illetően...az pedig, hogy különféle kéjes szituációkba képzeljem őket, szexuális tevékenységeim oszlopos tagjaivá avassam őket virtuálisan..nahát az meg végképp nem létezik hehe
#24020   2008. 11. 30. vasárnap 21:25
miért ne lenne esélyed????
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 21:13
neeeeem? hmm. s nem virtuálisan?
vigyor2 vigyor2 vigyor2
bár biztos úgy sincs esélyem...

komolyságilag a képen én vok.
#24019   2008. 11. 30. vasárnap 21:13
GUMMIMACI GUMMIMACI
neeeeem? hmm. s nem virtuálisan?
vigyor2 vigyor2 vigyor2
bár biztos úgy sincs esélyem...

komolyságilag a képen én vok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 30. vasárnap 21:09
tudod, hogy én pusztán szakmai céllal böngészek...sose jutna eszembe, hogy helyes pasikat bámuljak, majd rácsodálkozzak eget verően gyönyörű kék szemükre, és mindezt még kifejezésre is jutassam hehe
mint mondtam volt, csak a munkaköri leírásomnak akarok megfelelni, távol álljon tőlem mindenféle pajzán gondolat, akár macit illetően, akár más fórumozókat illetően...az pedig, hogy különféle kéjes szituációkba képzeljem őket, szexuális tevékenységeim oszlopos tagjaivá avassam őket virtuálisan..nahát az meg végképp nem létezik hehe
#24018   2008. 11. 30. vasárnap 21:09
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 18:30
A poszterre én szeretném felkenni a fiút, ha tényleg ő van a képen nyes .
Ugy tudtam, hogy neked is felkelti a figyelmedet, nem is te lennél, ha nem igy lett volna!
De előbb győződjünk meg róla, valóban a macika van-e a képen, mert félek meglepetések sorozata érhet még itt bennünket )))
wink
#24017   2008. 11. 30. vasárnap 20:37
GUMMIMACI GUMMIMACI
Hol sörjünk? Egye fene. Csatabárdot hozd, viszem én is és - ha a macázást befejezed - elássuk. Ha nem, a hátadbaállítom...
#24016   2008. 11. 30. vasárnap 18:41
GUMMIMACI GUMMIMACI
hogy bizonyítsam, Édes Tablet?
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 18:30
Ugy tudtam, hogy neked is felkelti a figyelmedet, nem is te lennél, ha nem igy lett volna!
De előbb győződjünk meg róla, valóban a macika van-e a képen, mert félek meglepetések sorozata érhet még itt bennünket )))
wink
#24015   2008. 11. 30. vasárnap 18:40
GUMMIMACI GUMMIMACI
Természetesen én vok. A kép viszont részben előnytelen, mivel "macibbnak" látszom rajta a tokám miatt, amit a fejem előredöntésekor okoztam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 30. vasárnap 17:30
macikám édes...az a kék szemű gyönyörűség te vagy ott a másik topicban??? wow1 eljen finom
#24014   2008. 11. 30. vasárnap 18:30
tablet tablet
wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 30. vasárnap 17:30
macikám édes...az a kék szemű gyönyörűség te vagy ott a másik topicban??? wow1 eljen finom
#24013   2008. 11. 30. vasárnap 17:58
X Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
Pedig imádnám hogy igy nyomnád nekem is a gázpedált!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 30. vasárnap 17:54
hogy még nem járt benned a csizmám sarka wink

... 1228 1229 1230 1231 1232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48612db
Utolsó üzenet: tegnap 14:00

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!