A Madám bezárt bennünket a spájzba.
De ráfázott, mert az öszes lekvárját elnyaltuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 04. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 04. hétfő 23:06
De ráfázott, mert az öszes lekvárját elnyaltuk

Törölt felhasználó (868439)

Jaj, ez tök vicces
Eléggé csend van itt bent, hova tűntetek fiúk?

Eléggé csend van itt bent, hova tűntetek fiúk?
Jaj, ez tök vicces
Eléggé csend van itt bent, hova tűntetek fiúk? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 29. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 29. kedd 09:53

Eléggé csend van itt bent, hova tűntetek fiúk? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 29. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaja! Állandóan együtt homokozunk. Egy kis segyítség a kamrás kalandhoz
Öcsi fogja Csöpi csöcsét
Csöpi fogta Öcsi pöcsét
Kemény volt a Csöpi csöcse
Felállott az Öcsi pöcse.
Éééted mán'?
Öcsi fogja Csöpi csöcsét
Csöpi fogta Öcsi pöcsét
Felállott az Öcsi pöcse.
Éééted mán'?

csak szeretne...
de én is beledugnám....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2013. 01. 19. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
de én is beledugnám....

Jaja! Állandóan együtt homokozunk. Egy kis segyítség a kamrás kalandhoz
Öcsi fogja Csöpi csöcsét
Csöpi fogta Öcsi pöcsét
Felállott az Öcsi pöcse.
Éééted mán'?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 28. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 28. hétfő 22:02
Öcsi fogja Csöpi csöcsét
Csöpi fogta Öcsi pöcsét
Felállott az Öcsi pöcse.
Éééted mán'?

Törölt felhasználó (868439)

Ti tényleg homik vagytok??? Mármint surdapapa meg te. Bár egy kicsit belezavarodtam a kamrás kalandba

Ti tényleg homik vagytok??? Mármint surdapapa meg te. Bár egy kicsit belezavarodtam a kamrás kalandba
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 28. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 28. hétfő 14:43

Suuuuuurdiii!
Mondtam neked, hogy maraggyy az ajtóban, meg a Prune pecke nem lehet akkora, mint az én dákóm...biztos valami mást szíttál meg...Basszus Meme, ez ténleg dúrva.
Mondtam neked, hogy maraggyy az ajtóban, meg a Prune pecke nem lehet akkora, mint az én dákóm...biztos valami mást szíttál meg...Basszus Meme, ez ténleg dúrva.

stipi-stopi ha róla lehet lehúzni

Suuuuuurdiii!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 26. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 26. szombat 19:23

te azt mondod kéccer...én meg bizton állítom, hogy eccer...és surdi az ajtónál volt, míg én a lekkárt megolvastam..na most, ha te kéccer érezted, de én csak eccer csináltam, akkor a másik eccer az csak is...ööööö....izééééé.....fúbaszdmeg!!! ez de durva!

Híres ember? Ki? Nem ismerek Hazafi nevű híres embert. Csak komoly ajánlatok érdekelnek!
Nagyon vicces vagy
Nem hinném, hogy a te gatyáid érnek annyit, mint az én híres nőktől való tangáim. Pedig nekem van Kiszel Tündétől szerzett is.

Sziasztok! Van néhány eladó tangám, némelyik még használt is. Érdekel valakit?
te azt mondod kéccer...én meg bizton állítom, hogy eccer...és surdi az ajtónál volt, míg én a lekkárt megolvastam..na most, ha te kéccer érezted, de én csak eccer csináltam, akkor a másik eccer az csak is...ööööö....izééééé.....fúbaszdmeg!!! ez de durva!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 22. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 22. kedd 11:12

Velem lehet beszélni. Legyen eccer, da az jó alapos
Surdi mit csinyált, míg te a lekkárokat számoltad? Felverte a tojásokat,

Én nem a jelentéséről beszéltem, hanem a nagyságáról....
Ammeg nem fegyver, hanem gyorstüzelő és a főmadám lyukasztására szolgál
A sörben meg benne vagyok, de hagggggyunk egy kicsit a papának is
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 01. 22. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 22. kedd 11:44
Ammeg nem fegyver, hanem gyorstüzelő és a főmadám lyukasztására szolgál

A sörben meg benne vagyok, de hagggggyunk egy kicsit a papának is

mivel egy nyelvet beszelunk, mindenhol azt jelenti, foldrajzi fekvestol fuggetlenul
"rés (főnév)1.keskeny lyuk vagy nyílás falban vagy kerítésen, amely töréssel, szétválással, szakadással stb. jött létre; nyílás, törés, hasadás.
A résen át látni lehetett, hogy mi történik a szobában.. Rés van a kerítésen.
Eredet [rés < ómagyar: rés < ősmagyar: revés (repedés) < lásd: reped]"
es amugy is tedd el a fegyvereket, mert nem vezet jora.Inkabb igyunk meg egy seritalt

"rés (főnév)1.keskeny lyuk vagy nyílás falban vagy kerítésen, amely töréssel, szétválással, szakadással stb. jött létre; nyílás, törés, hasadás.
es amugy is tedd el a fegyvereket, mert nem vezet jora.Inkabb igyunk meg egy seritalt

mivel egy nyelvet beszelunk, mindenhol azt jelenti, foldrajzi fekvestol fuggetlenul
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 22. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Velem lehet beszélni. Legyen eccer, da az jó alapos
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 18. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 13:56

kéccer???? nem-nem! csak eccer...surdi a megmondhatója, ő is itt volt velem...többször is megkért, hogy számoljam át a lekkárokat a hátsó polcon, ne foglalkozzam mással

Te meg azt honnan tudod, mifelénk mekkorák az ajtórések?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 01. 18. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem bántjuk egymás felmenőit!
Az öreg Raf-ot egészen másképp hívták.
Csak te mindig belekontárkodol. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2013. 01. 19. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Az öreg Raf-ot egészen másképp hívták.
Csak te mindig belekontárkodol. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2013. 01. 19. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát az öreg Raf-nak a gyermeke!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 18. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 13:57

igen, én a valódi vagyok...kinek köszönhetem meg a kedves rajongást?

ha reinkarnáció, akkor nagyon ügyesen csinyalja, mert a szófordulatok olyanok, mit az eredetié!
Szilva!
Ha megvan még a mél címem erősítsd meg, h télleg Te vagy! (Ez egy válasz raffia üzenetére (2013. 01. 18. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 10:34
Szilva!
Ha megvan még a mél címem erősítsd meg, h télleg Te vagy! (Ez egy válasz raffia üzenetére (2013. 01. 18. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak törölgetem a szemeim, azt hittem rosszul látok.
Te most akkor tényleg Prune vagy, vagy pedig a reinkarnációja?
Atyavilág mik vannak?
Puszil Téged ha az igazi vagy, egy régi tisztelőd!
Te most akkor tényleg Prune vagy, vagy pedig a reinkarnációja?
Atyavilág mik vannak?
Puszil Téged ha az igazi vagy, egy régi tisztelőd!