Hallottam (vagy olvastam) valahol, hogy igazán csak az számít, amire az elalvás előtti percekben gondolunk.
Mire szoktatok gondolni elalvás előtt?
Ha a valódi éneteket 100%-nak vesszük, hány százalékot ismer ebből a:
- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok
Szerintetek mi van a halál után?
Na, ez elég vegyes lett...
Mire szoktatok gondolni elalvás előtt?

Ha a valódi éneteket 100%-nak vesszük, hány százalékot ismer ebből a:
- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok

Szerintetek mi van a halál után?

Na, ez elég vegyes lett...
Ismerős szitú...
Az én jányom mikor kicsi wolt imádott a hasamon ugrálni de wolt mikor máshowa sikerült ugrania...
Nm wót leányálom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:18

Az én jányom mikor kicsi wolt imádott a hasamon ugrálni de wolt mikor máshowa sikerült ugrania...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Vannak kaják, amiket nem lehet megunni.
Mondjuk most egy kicsit furcsán tartom a szám evésnél, mert tegnap a játék hevében a gyerkőc lefejelte a felső ajkamat. Simán megnyernék egy Angelina Jolie hasonmásversenyt...
Mondjuk most egy kicsit furcsán tartom a szám evésnél, mert tegnap a játék hevében a gyerkőc lefejelte a felső ajkamat. Simán megnyernék egy Angelina Jolie hasonmásversenyt...

Sziasztok!
Ebédidő...
Hmm,semmi kérdés?!
A reggeli kép finom,az 1ik kedwencem,irdatlan mennyiséget tuok belöle enni...(enni??)
Ebédidő...

Hmm,semmi kérdés?!

A reggeli kép finom,az 1ik kedwencem,irdatlan mennyiséget tuok belöle enni...(enni??)

no aggyá abbó a mentábó a hp-mbe, oszt csinálok ouzót magamnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 11:24

Vettem mentanövénykét és csináltam mentolos limonádét! ^_^

Törölt felhasználó (24620)

sztem +' nem volt + a mai "adag" leszopása,h. rendre beálljon a fütykös..akkor nem húzná maga után
Ráadásul "lúdtalpas" is..

Ráadásul "lúdtalpas" is..

Hehe, mi hagyott középütt csíkot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 09:01

Törölt felhasználó (94621)

Szép jó reggelt mindenkinek! Látom az oktatás már elkezdődött. Sajnos délelőtt vidékre kell mennem, remélem nem maradok ki semmi jóból. Na mentem, elhúztam a csíkot, szevasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Látom az oktatás már elkezdődött. Sajnos délelőtt vidékre kell mennem, remélem nem maradok ki semmi jóból. Na mentem, elhúztam a csíkot, szevasztok!

idő van (július 7.)és helyszín is, de azt csak priviben kapod meg
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

és igy kellet csinálnod?????

azt mondta a doki, hogy vegyem szájba a csövet, valami fehér izé jön majd belőle, azt le kell nyelnem és majd belülről szívódik fel...az a kollagén, nem?
Minek még se idő pont se helyszin akkor minek???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

te már feliratkoztál a nappalis buliba????
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
azt mondta a doki, hogy vegyem szájba a csövet, valami fehér izé jön majd belőle, azt le kell nyelnem és majd belülről szívódik fel...az a kollagén, nem?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:32

De Szilvának simán beadták... aztán ki tudja mivel töltötték be... vagyis fel a száját

utánanéztem, te zizzent(az idő rövidsége miatt csak egy helyen)....csak az a kurv@ kollagén szó nem jutott eszembe
...az ajakfeltöltésnél meg nem írták
....a botox meg olyan jól hangzott
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:30

Admin

Az ajkakat nem botoxszal töltik fel, nyuszikám, hanem kollagénnel vagy saját zsírral (fúúúúúj), vagy ilyesmi. A botox ránctalanít.
De Szilvának simán beadták... aztán ki tudja mivel töltötték be... vagyis fel a száját
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:30

Admin

Az ajkakat nem botoxszal töltik fel, nyuszikám, hanem kollagénnel vagy saját zsírral (fúúúúúj), vagy ilyesmi. A botox ránctalanít.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem Chewbacca, hanem Jolie, teeeeeeeee
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Jó reggelt!

jóóó reggelt napalisok