Koszi a velemenyed Kutyu. Kedves toled.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 01. 06. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 06. szerda 10:53

Szia After! Ne töröld magad,mert hiányoznál nekünk! Nem csinálsz rosszul semmit,túl sok f...fej pasi lézeng errefelé. Szerintem mi a srácokkal egymás torkának ugranánk Érted,ha szinglik lennénk,így csak szolídan udvarolgatunk. Tök Szép,Érzéki NŐ vagy,meg fogod találni a párod.
Jajj csajszi, nem veled van a baj,hidd el
Tök érthető hogy mit szeretnél,és reális igényeid vannak.A netes álarc mögé bújva sokan más képet állítanak be magukról,ezek némi beszélgetés után persze kiderülnek.
Aranyos,vonzó,jófej csajszi vagy,meg fogod találni tutira
A törlést felejtsd el,akkor még ezt a pici esélyt is eldobod magadtól,és nekünk is valóban nagyon hiányoznál.#csókoszmájli
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 06. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 06. szerda 10:41

Tök érthető hogy mit szeretnél,és reális igényeid vannak.A netes álarc mögé bújva sokan más képet állítanak be magukról,ezek némi beszélgetés után persze kiderülnek.

A törlést felejtsd el,akkor még ezt a pici esélyt is eldobod magadtól,és nekünk is valóban nagyon hiányoznál.#csókoszmájli

Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!
Most ertem a reggeli iratanyag vegere. Brrr.
Kicsit osszegeztem az itteni tapasztalasaimat tegnap es majdnem toroltem magam. Tudjatok az igazsag az, hogy az egyetlen igazan jo elmenyem ugy emberileg es testileg azzal a ferfivel volt, akire en irtam ra itt. Par honapja egyvalakinek szinten irtam ( igen ritkan teszem meg ezt ), de o furcsan fogadta. Szoval azt nem neveznem pozitiv benyomasnak. Neha kapok levelet olyan ferfitol, aki szellemileg hasonlonak tunik, de aztan meg ido elott kiderul, hogy kamuzik, hisztis, mast szeret, mint en stb. En nem tudom mit kellene meg tennem, hogy lehessen egy normalis szeretom, akivel valoban van osszhang. Ennel nyiltabban mar nem tudom megfogalmazni a szexualis erdeklodesem....Mit csinalok rosszul?
Most ertem a reggeli iratanyag vegere. Brrr.
Kicsit osszegeztem az itteni tapasztalasaimat tegnap es majdnem toroltem magam. Tudjatok az igazsag az, hogy az egyetlen igazan jo elmenyem ugy emberileg es testileg azzal a ferfivel volt, akire en irtam ra itt. Par honapja egyvalakinek szinten irtam ( igen ritkan teszem meg ezt ), de o furcsan fogadta. Szoval azt nem neveznem pozitiv benyomasnak. Neha kapok levelet olyan ferfitol, aki szellemileg hasonlonak tunik, de aztan meg ido elott kiderul, hogy kamuzik, hisztis, mast szeret, mint en stb. En nem tudom mit kellene meg tennem, hogy lehessen egy normalis szeretom, akivel valoban van osszhang. Ennel nyiltabban mar nem tudom megfogalmazni a szexualis erdeklodesem....Mit csinalok rosszul?

Meg kitartok. Egy kicsit....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 06. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 06. szerda 18:56

Jajj csajszi, nem veled van a baj,hidd el

Jó reggelt! Kávézgatom reggelente, olvasgatom a híreket. Egy mondás szerint az inteligens ember el tudja játszani a hülyét, míg ez fordítva képtelenség.
After a te nagy erényed, hogy okos is vagy, nem csak kedves és szemrevaló. Itt nem sok esélyed van azt a fickót megtalálni, de a mi kedvünkért igazán maradhatnál
tettem egy csipet fahéjt a kávéba#csókosszmájli
After a te nagy erényed, hogy okos is vagy, nem csak kedves és szemrevaló. Itt nem sok esélyed van azt a fickót megtalálni, de a mi kedvünkért igazán maradhatnál

Kellemes cséntek reggelt,és remek napot!

Jó reggelt! Úgy csinálok, mint aki kávét...
Szép napot!
Szép napot!
Jó reggelt!
Péntek van ám!
Ilyenkor a káve is jobb
Tartsátok szem előtt!
Péntek van ám!
Ilyenkor a káve is jobb

Tartsátok szem előtt!

Sziasztok! A kávét nézegessem? Minek?? Max ha Mentolos tàlalással kapnám!

Ne dolgozzatok sokat,én is csak lazán!
Sziasztok sracok!
'Pentek az en napom, a testem a zenere hangolom....". Ismeros nektek?
))
Kave johet. Hetvegen hoeses lesz vasarnap. Imadom. Kellene kirandulni egyet. Budapest kozeleben hova erdemes menni, ahol szep havas taj lehet mar addigra?
'Pentek az en napom, a testem a zenere hangolom....". Ismeros nektek?

Kave johet. Hetvegen hoeses lesz vasarnap. Imadom. Kellene kirandulni egyet. Budapest kozeleben hova erdemes menni, ahol szep havas taj lehet mar addigra?

Szia csajszi és többiek
Nálam akkor itt a hétvége,hatalmas pelyhekben esik és fehér minden.Karácsonyra rendeltem pedig,biztosan Kínából jött ez is...
Küldök hógolyót,álljatok az ablakba

Nálam akkor itt a hétvége,hatalmas pelyhekben esik és fehér minden.Karácsonyra rendeltem pedig,biztosan Kínából jött ez is...

Küldök hógolyót,álljatok az ablakba

Sziasztok,
Remélem tőlünk megy a hó
Itt már bőven sok van, jusson nektek is
Remélem tőlünk megy a hó

Itt már bőven sok van, jusson nektek is

Tegyél mellé egy kis ágyast ha tőled jön
Olyan sok van mar?

Olyan sok van mar?

Holle Anyó nem aprózza el :(
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 08. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 08. péntek 11:33

Tegyél mellé egy kis ágyast ha tőled jön
Olyan sok van mar?

Olyan sok van mar?

Szép napot a nappaliban mindenkinek
Pihenjetek sokat és minden pillanatot ki kell élvezni fenékig
Katja egy kandaló előtti meztelen kép úgy h odakint esik a hó milyen fantasztikus lehet
Péntek
Pihenjetek sokat és minden pillanatot ki kell élvezni fenékig
Katja egy kandaló előtti meztelen kép úgy h odakint esik a hó milyen fantasztikus lehet

Péntek

Jó reggelt! Kávé kész, tartsátok száj előtt
Kirándulós és fehér csak a Pilis itt a közelben. De hétvégén biztos sok az ember, nem nyugodt környezet.
Katja hóágyúzzál erre nyugodtan, megéleztük a hókaszákat!
Kutyu szerintem nem jutnál el a kávéig, ha mentolos tálalná

Kirándulós és fehér csak a Pilis itt a közelben. De hétvégén biztos sok az ember, nem nyugodt környezet.
Katja hóágyúzzál erre nyugodtan, megéleztük a hókaszákat!
Kutyu szerintem nem jutnál el a kávéig, ha mentolos tálalná

Haliho Drágák,
Remélem ment a hó, mert itt szikrázó napsütés a húszcentisre
Remélem ment a hó, mert itt szikrázó napsütés a húszcentisre

Beköszönős
Szikrázósan fénylett a nap itt is,a hó olvadt, utánpótlás nem jött még az ágyassal.Biztosan eltérítették
After,megvan a merre kirándulsz?

Szikrázósan fénylett a nap itt is,a hó olvadt, utánpótlás nem jött még az ágyassal.Biztosan eltérítették

Sziasztok!
Ugy nez ki semerre. Nem erzem tul jol magam...:-(
Szedulok kicsit stb. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 09. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 09. szombat 18:49
Ugy nez ki semerre. Nem erzem tul jol magam...:-(
Szedulok kicsit stb. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 09. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Beköszönős