Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek !

Jó reggelt,kezdődjön egy sokkal jobb év mindenkinek
Bár kacifántos volt az elmúlt év,de összességében nem mondanám rossznak..jöjjön egy csudább

Bár kacifántos volt az elmúlt év,de összességében nem mondanám rossznak..jöjjön egy csudább

Bekukucska
Sehol senki? Megijedtetek a tüzijátéktól és világgá mentetek?

Én vagyok. Csak használom a VIP tagságot és filmet nézek. Van egy két izgi a GG TV-n.
Látom te is VIP lettél a szabadságod alatt.....
Egyre gondoltunk úgy érzem. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 01. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 01. péntek 20:20

Egyre gondoltunk úgy érzem. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 01. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Bekukucska

Jó reggelt! Ma két féle kávé specialitásomat ajánlom.
1- Aki szereti kézben tartani a dolgait, megtervezni kitűzni célokat és ezért tenni-kelni minden nap/hétvégén is kávé.
2-Aki nem tervez, csak él az élet adta lehetőségekkel és minden nap újat tartogat számomra, állok elébe kávé.
Ha valakinek túl eős lenne a két újévi kávé, van a sima hétköznapi is...
Boldog, erotikában gazdag új évet mindenkinek!
1- Aki szereti kézben tartani a dolgait, megtervezni kitűzni célokat és ezért tenni-kelni minden nap/hétvégén is kávé.
2-Aki nem tervez, csak él az élet adta lehetőségekkel és minden nap újat tartogat számomra, állok elébe kávé.
Remek reggelt!
Hétfőig pihi,utána őrület,nekem jó lesz a sima, hétköznapi egyenlőre,kiélvezném a lazítást még
Hétfőig pihi,utána őrület,nekem jó lesz a sima, hétköznapi egyenlőre,kiélvezném a lazítást még

Én is mazsolázgattam,akad egy-egy kellemes vidi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 01. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 01. péntek 21:07

Törölt felhasználó (4389762)
VIP

Én vagyok. Csak használom a VIP tagságot és filmet nézek. Van egy két izgi a GG TV-n.
Egyre gondoltunk úgy érzem.

Egyre gondoltunk úgy érzem.
Én a kettő keveréke kávét kérek. Hagyom magam inspirálni, hallgatok a megérzéseimre. De van, amit akkurátusan és tervezetten viszek véghez.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 01. 02. szombat 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 05:55

Jó reggelt! Ma két féle kávé specialitásomat ajánlom.
Secretalonecat női játékosa a kedvencem innen az amatőrök között. Az a test, az a szép bőr és cicik. Ahh. Nagyon bejön.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 02. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
De bunyesz vagyok. Jó reggelt nektek.

Sziasztok ♡♡
Boldog új évet mindenkinek ♥︎♥︎
Nekem a sok kávé is jó, nem cifrázom.
A meglepiket utálom

A meglepiket utálom

Szia
Megnéztem...nekem is bejövős,cici,popsi,arc,egyebek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 02. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 10:36

Megnéztem...nekem is bejövős,cici,popsi,arc,egyebek...

Törölt felhasználó (4389762)
VIP

Secretalonecat női játékosa a kedvencem innen az amatőrök között. Az a test, az a szép bőr és cicik. Ahh. Nagyon bejön.
Üdvözlet!
Tessparancsolj: #kv x jó sok
Van amit felesleges cifrázni,mint pl kv...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2021. 01. 02. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 10:55
Tessparancsolj: #kv x jó sok

Van amit felesleges cifrázni,mint pl kv...

Sziasztok ♡♡
A meglepiket utálom

A meglepiket utálom

Jó reggelt! Kávé cifrafree limitált kiadás
Büszke vagyok rátok, nem dőltetek be az átlátszó kávé hamisításnak tegnap. Mindkét kávé csupán lehetőséget adhat, a döntés legyen a miénk
Persze nem árt tudni mi a szuperképességünk.
Jó pihit mára, holnap kezdődik egy új munkaév, amiben ismét jövőnket alapozzuk.
Szép napot!

Büszke vagyok rátok, nem dőltetek be az átlátszó kávé hamisításnak tegnap. Mindkét kávé csupán lehetőséget adhat, a döntés legyen a miénk

Jó pihit mára, holnap kezdődik egy új munkaév, amiben ismét jövőnket alapozzuk.
Szép napot!
Kellemes napot!
Uccsó pihis,oszt jönnek a hétköznapok...használjátok ki,kávéügyben pedig legyetek roppant észnél mindig

Uccsó pihis,oszt jönnek a hétköznapok...használjátok ki,kávéügyben pedig legyetek roppant észnél mindig

Sziasztok!
Hetfon ujra munka. Brrrr. Jol el voltam nelkule. Tudnek ilyen semmirekello eletet elni par honapig. Mondjuk utana megunnam szerintem....
Hetfon ujra munka. Brrrr. Jol el voltam nelkule. Tudnek ilyen semmirekello eletet elni par honapig. Mondjuk utana megunnam szerintem....
Szia csajszi!
Ne is mond....én még elterelem róla a gondolataimat...
Amúgy jólesett kicsit lazítani,rám fért
Ne is mond....én még elterelem róla a gondolataimat...

Amúgy jólesett kicsit lazítani,rám fért

Haliho,
Csak beugrottam egy puszira, és látom, hogy holnap már dolgoztok....
Egyperces némapálesz.....
Akkor puszpusz,ne gyere potyára
Nagyobb kedvem lenne egyórás némapáleszre..
Mert te mikor kezdesz? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 03. vasárnap 19:17

Nagyobb kedvem lenne egyórás némapáleszre..

Mert te mikor kezdesz? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Haliho,