Surdinak itt hagyok egy képet. Remélem, hogy holnap reggel már jön. Szegénykém......

Fekszünk az ágyon
Fekszünk az ágyon,
mi egymás mellett,
ő valahogy kívülre került.
Szeret. Így szeret bennünket.
Vendégként jöttél. Aludj itt. Persze.
Csönd és sötét, vékony fény a függöny fölött,
nem hallok semmit, a szuszogást sem,
ki nyúlt át először, nem érzékelem,
a csók emléke, a forróságé, a levegőé,
a fekete örvény és szagok keveréke
ül meg itt, ha beleszagolok a levegőbe.
A hónaljad illata, a hátad, a nyakad,
a gerinc bódulata, cseppjei, az izzadtság, ahogy összeragad az enyémmel,
a hátravetett fej szépsége, a szemed, a szemed
könyörgése, hogy még.
Csavarodunk, nyomunk, szorítunk, faljuk a nedvet, a szagot,
a ragacsos hasfalat öleljük,
nem lehet betelni a látvánnyal, csak ez a hajlat van.
A csók. Érzem az én illatom is.
Az enyém vagy.
nem alszunk, úgy megyek dolgozni másnap,
a híres író jön, kérdez, beleszagol a levegőbe, rákap,
érzi a nyomot, követ.
mondanám, a legboldogabb vagyok,
két férfi szeretett egy időben,
majd lógó pöccsel
rántottát sütöttek nekem,
a galériáról néztem a metsző harmóniát,
tűéles fogalmakkal leírható tökéletesség a szerelem
(Ágens: Kúrós versek)
Hát, versben minden sokkal kifejezőbben leírható. Kedvem támadt a 2:1-hez...
Fekszünk az ágyon,
mi egymás mellett,
ő valahogy kívülre került.
Szeret. Így szeret bennünket.
Vendégként jöttél. Aludj itt. Persze.
Csönd és sötét, vékony fény a függöny fölött,
nem hallok semmit, a szuszogást sem,
ki nyúlt át először, nem érzékelem,
a csók emléke, a forróságé, a levegőé,
a fekete örvény és szagok keveréke
ül meg itt, ha beleszagolok a levegőbe.
A hónaljad illata, a hátad, a nyakad,
a gerinc bódulata, cseppjei, az izzadtság, ahogy összeragad az enyémmel,
a hátravetett fej szépsége, a szemed, a szemed
könyörgése, hogy még.
Csavarodunk, nyomunk, szorítunk, faljuk a nedvet, a szagot,
a ragacsos hasfalat öleljük,
nem lehet betelni a látvánnyal, csak ez a hajlat van.
A csók. Érzem az én illatom is.
Az enyém vagy.
nem alszunk, úgy megyek dolgozni másnap,
a híres író jön, kérdez, beleszagol a levegőbe, rákap,
érzi a nyomot, követ.
mondanám, a legboldogabb vagyok,
két férfi szeretett egy időben,
majd lógó pöccsel
rántottát sütöttek nekem,
a galériáról néztem a metsző harmóniát,
tűéles fogalmakkal leírható tökéletesség a szerelem
(Ágens: Kúrós versek)
Hát, versben minden sokkal kifejezőbben leírható. Kedvem támadt a 2:1-hez...
Jövő régészeti lelete nem kérdéses: Káma Szutra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:45

az egyik könyvében olvastam, de csak rémlenek dolgok belőle, hogy a barlangrajzok nem is isteneket ábrázolnak, hanem intelligens lényeket repülő tárgyakon...és egyébként simán lehet így is...
lehet, hogy volt már ilyen kérdés, de azért felteszem: ti mit "ásnátok" el az utókornak? (mi az az egy dolog, amit érdemesnek tartotok a jövő régészeti leletének?)
lehet, hogy volt már ilyen kérdés, de azért felteszem: ti mit "ásnátok" el az utókornak? (mi az az egy dolog, amit érdemesnek tartotok a jövő régészeti leletének?)

Nagyon nehéz konkrét kedvenc pózt választani, de ezeket nem nagyon tudom megunni, vagy kiválasztani a legkedvencebbet, mind az!

Ezt:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 15:23

Törölt felhasználó (94621)

Igen mmePrune, több száz vagy ezeréves rajzon egyértelműen űrhajóst ábrázolnak, kérdem én, hogy ekkora fantáziája honnan lehetett egy az írást sem ismerő embernek. És ez több kultúrában megtalálható, különböző időintervallunokban.
Inkább beszéljünk a dugásról, ahhoz mindenki jobban ért. Melyik pózt szeretitek a legjobban, és csak egyet szabad megjelölni, mert tudom, hogy mindegyiket he-he!
Én a misszionáriust!
Inkább beszéljünk a dugásról, ahhoz mindenki jobban ért. Melyik pózt szeretitek a legjobban, és csak egyet szabad megjelölni, mert tudom, hogy mindegyiket he-he!
Én a misszionáriust!
Hát, ha a záró aktus ilyen, akkor képzeljük, milyen volt a többi.
Én most szokás szerint palacsintát sütök, azzal várom haza kóbor szüleimet. (meg kiszépített kerttel (füvet nyírtam, sövényt vágtam, szegélyt kontúroztam)) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 20:28

Én most szokás szerint palacsintát sütök, azzal várom haza kóbor szüleimet. (meg kiszépített kerttel (füvet nyírtam, sövényt vágtam, szegélyt kontúroztam)) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hoztam nektek ajándékot a mai "kirándulásom" záró aktusaként!

Jó étvágyat hozzá!

Jó étvágyat hozzá!

Hoztam nektek ajándékot a mai "kirándulásom" záró aktusaként!

Jó étvágyat hozzá!

Jó étvágyat hozzá!

Frász minket? egy frászt! csak a kellemetlenségtől akarlak megóvni. Rádnéznek elélvezel és összesel. ennyi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 19:48
Törölt felhasználó (24620)

Nyugalom, nem fogom... eszem ágában sem volt
csak ne törne titeket ilyenkor a frász.
(a dícséretet meg köszönöm, eltettem)
(a dícséretet meg köszönöm, eltettem)
Nyugalom, nem fogom... eszem ágában sem volt
(a dícséretet meg köszönöm, eltettem) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 19:44
(a dícséretet meg köszönöm, eltettem) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez jó, de nehogy tovább feszegesd ezt a témát, nem idevaló. Egyébként láttam, végignéztem a blogodat, gratula, így tovább.

Ez jó, de nehogy tovább feszegesd ezt a témát, nem idevaló. Egyébként láttam, végignéztem a blogodat, gratula, így tovább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 19:32

Hát nem lenne fantasztikus?!
De gondolj bele önvédelmi szempontból is. Neked támad egy nagycsomó rendőr, rájuknézel, aztán szépen elkezdenek fetrengeni a földön, mint a fáradt legyek, te meg kereket oldasz.
De gondolj bele önvédelmi szempontból is. Neked támad egy nagycsomó rendőr, rájuknézel, aztán szépen elkezdenek fetrengeni a földön, mint a fáradt legyek, te meg kereket oldasz.

Hát persze! Átadom a tudásom egy barátnőnek és párbajra visszük!
Gondoljatok bele, ülünk az étteremben, egyszer csak szél támad, szépen eltávolodnak a tárgyak tőlünk, a levegő vibrál, és tele van kisülésekkel, arcizmaink az erőlködés és a mámor agóniája között ránganak... hohó! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 19:32
Gondoljatok bele, ülünk az étteremben, egyszer csak szél támad, szépen eltávolodnak a tárgyak tőlünk, a levegő vibrál, és tele van kisülésekkel, arcizmaink az erőlködés és a mámor agóniája között ránganak... hohó! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze... de még összeesés előtt a nők is telepatikusan csúcsra juttatnák aztán Willy is összeesne

Ahogy egy "nagy tanító" mondta az ismétlés a tudás anyja. Sokat gyakorolod, bele fogsz jönni, még előtted áll az élet. Jut eszembe, neked még nagyon sok lukat be kell tömnöd, amíg elmondhatod, hogy belejöttem. De itt a GG-n legalábbis a szakmai okítást megkapod, a többit meg majd a NAGYBETŰS hozzáadja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 19:29

Hááát... Tapasztalatom nincs sok...
De ami nagyon felkeltette a fantáziám, az volt, amikor én a sarkamra ültem a lány pedig a combomra és a lábait átfonta a derekamon. Penetráció nem volt, csak szimpla kontaktus, de akkor még nem is azért csináltuk. Szép volt, rég volt.

De ami nagyon felkeltette a fantáziám, az volt, amikor én a sarkamra ültem a lány pedig a combomra és a lábait átfonta a derekamon. Penetráció nem volt, csak szimpla kontaktus, de akkor még nem is azért csináltuk. Szép volt, rég volt.
Hagytam nekik is bőven, hisz' nagyon szeretem őket.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 19:31

Most már tudom akkor a rigók miért cuccoltak el Tőled
Nagyon nem szép dolog volt

Persze... de még összeesés előtt a nők is telepatikusan csúcsra juttatnák aztán Willy is összeesne
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Idáig értem, és te akkor élveznél ha az összeesik? Perverz vagy Willy. Még jó,hogy ilyen képesség nincs, a nők / a jobb nők / esnének-kelnének az utcán, mosolyogva.

Hát nem lenne fantasztikus?!

Idáig értem, és te akkor élveznél ha az összeesik? Perverz vagy Willy. Még jó,hogy ilyen képesség nincs, a nők / a jobb nők / esnének-kelnének az utcán, mosolyogva.

Most már tudom akkor a rigók miért cuccoltak el Tőled
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 19:01

Nah, a bogárevésről:
Most loptam meg egy nagy tál cseresznyével a rigóinkat. Nagy, mélypiros szemek.
Egyik-másikban mintha nem csak a növényi rostok őrlődtek volna a fogaim közt.
Most loptam meg egy nagy tál cseresznyével a rigóinkat. Nagy, mélypiros szemek.

Egyik-másikban mintha nem csak a növényi rostok őrlődtek volna a fogaim közt.

Hááát... Tapasztalatom nincs sok...
De ami nagyon felkeltette a fantáziám, az volt, amikor én a sarkamra ültem a lány pedig a combomra és a lábait átfonta a derekamon. Penetráció nem volt, csak szimpla kontaktus, de akkor még nem is azért csináltuk. Szép volt, rég volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 15:23

De ami nagyon felkeltette a fantáziám, az volt, amikor én a sarkamra ültem a lány pedig a combomra és a lábait átfonta a derekamon. Penetráció nem volt, csak szimpla kontaktus, de akkor még nem is azért csináltuk. Szép volt, rég volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen mmePrune, több száz vagy ezeréves rajzon egyértelműen űrhajóst ábrázolnak, kérdem én, hogy ekkora fantáziája honnan lehetett egy az írást sem ismerő embernek. És ez több kultúrában megtalálható, különböző időintervallunokban.
Én a misszionáriust!
Én a misszionáriust!
A laptopom a lementett GG-archívummal, munkáimmal, és egy csomó regénnyel
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:45

az egyik könyvében olvastam, de csak rémlenek dolgok belőle, hogy a barlangrajzok nem is isteneket ábrázolnak, hanem intelligens lényeket repülő tárgyakon...és egyébként simán lehet így is...

Fú-fú-fú, és lehet hogy fejlett telepatikus képességeik vannak!!!
Lehet, hogy meg tudnának tanítani a nagy vágyamra!
Meglenne a szuperképességem:
Akaraterővel csúcsra juttatni valakit!!!
Gondoljatok bele, Néztek erősen egy lányra/pasira az utcán, és ez egyszer csak odakap a szívéhez, majd a lába közé, majd szépen összecsuklik, és mosolyogva elalél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:04
Lehet, hogy meg tudnának tanítani a nagy vágyamra!
Meglenne a szuperképességem:
Akaraterővel csúcsra juttatni valakit!!!

Gondoljatok bele, Néztek erősen egy lányra/pasira az utcán, és ez egyszer csak odakap a szívéhez, majd a lába közé, majd szépen összecsuklik, és mosolyogva elalél.

Kedves Prune? ilyet kérdezni? hát élőlény az amelyik nem szexel? képzeld el, egy marslakónak 6 farka van /pl./ mit tud az alakítani? és az is lehet, hogy a marsbéli csajok sokkal jobban szopnak. Na ezért már megérte Charlottenek bedobni ezt a kérdést, mert ahogy ismerem a társaságot, most el fog szabadulni a fantázia és a pokol! Hiszen szexről beszélünk nem? mme Prune! dugni MINDENHOL szeretnek! /még az alienek is/