Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2219 2220 2221 2222 2223 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4347   2007. 05. 28. hétfő 14:10
X Törölt felhasználó (94621)
Ezért félnek idejönni, Moncy már meg is rontaná őket!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:03
Ha nem akkor majd mi megrontjuk őket wink nyes
#4346   2007. 05. 28. hétfő 14:04
Kedves Prune? ilyet kérdezni? hát élőlény az amelyik nem szexel? képzeld el, egy marslakónak 6 farka van /pl./ mit tud az alakítani? és az is lehet, hogy a marsbéli csajok sokkal jobban szopnak. Na ezért már megérte Charlottenek bedobni ezt a kérdést, mert ahogy ismerem a társaságot, most el fog szabadulni a fantázia és a pokol! Hiszen szexről beszélünk nem? mme Prune! dugni MINDENHOL szeretnek! /még az alienek is/ smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 28. hétfő 13:57
és ha vannak élőlények a földön kívül, akkor ők milyenek? olyanok, mint az általunk kreált ufóemberkék? ők szexelnek-e például?
#4345   2007. 05. 28. hétfő 14:04
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Hát persze, kicsik, zöldek és hosszú a kezük nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
és ha vannak élőlények a földön kívül, akkor ők milyenek? olyanok, mint az általunk kreált ufóemberkék? ők szexelnek-e például?
#4344   2007. 05. 28. hétfő 14:03
Moncy Moncy
Ha nem akkor majd mi megrontjuk őket wink nyes
MmePrune VIP Admin
#4343   2007. 05. 28. hétfő 14:00
Nem kell itt befejezned azzal, hogy ez nem topictéma. Ez egy offtopic, tehát szinte bármiről lehet beszélni.
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Igen, Thengunak igaza van, majd ha paroláznak velünk. Csak az nem biztos, hogy egyáltalán méltatnak bennünket erre. Azért ne legyünk már olyan naívak, a világmindenség elképzelhetetlen méretű számunkra, és az egy naív elképzelés, hogy csak nálunk alakult ki az élet. Valószínű, hogy ha kialakult valahol az élet, akkor teljesen másfajta mint a miénk. Ennek sok magyarázata lehet. Itt most be is fejezem, mert ez már nem topictéma, tehát én hiszek benne.
Még egy rövid kis hír:
A NASA Kepler nevű űrhajója – amely előreláthatólag 2008 októberében indul – képes lesz észlelni a távoli csillagok élhető zónájában elhelyezkedő Föld méretű bolygókat. A tudósok azt is remélik, hogy jövőbeni űrteleszkópok, amilyen a NASA tervezett Terrestrial Planet Finder-e vagy az Európai Űrügynökség Darwinja, képesek lesznek megtalálni és tanulmányozni a szomszédos extraszoláris bolygókat.
/itt jönnek:/

#4342   2007. 05. 28. hétfő 13:57
MmePrune MmePrune VIP Admin
#4341   2007. 05. 28. hétfő 13:57
Igen, Thengunak igaza van, majd ha paroláznak velünk. Csak az nem biztos, hogy egyáltalán méltatnak bennünket erre. Azért ne legyünk már olyan naívak, a világmindenség elképzelhetetlen méretű számunkra, és az egy naív elképzelés, hogy csak nálunk alakult ki az élet. Valószínű, hogy ha kialakult valahol az élet, akkor teljesen másfajta mint a miénk. Ennek sok magyarázata lehet. Itt most be is fejezem, mert ez már nem topictéma, tehát én hiszek benne.
Még egy rövid kis hír:
A NASA Kepler nevű űrhajója – amely előreláthatólag 2008 októberében indul – képes lesz észlelni a távoli csillagok élhető zónájában elhelyezkedő Föld méretű bolygókat. A tudósok azt is remélik, hogy jövőbeni űrteleszkópok, amilyen a NASA tervezett Terrestrial Planet Finder-e vagy az Európai Űrügynökség Darwinja, képesek lesznek megtalálni és tanulmányozni a szomszédos extraszoláris bolygókat.
/itt jönnek:/

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 28. hétfő 13:46
Szerintem is van. Kizárt dolog, hogy csak itt klappol minden az élet keletkezéséhez.

Van kedvenc ufós, földönkívülis filmetek, könyvetek?

kerdes kerdes

Nekem
a film: E.T. smile , A mélység titka, Alien
a könyv: 2001: űrodüsszeia, 2010: második űrodüsszeia
#4340   2007. 05. 28. hétfő 13:55
X akták smile
én azokat a részeket szerettem belőle, amelyek kerek történetek voltak smile vagy ilyen nem volt? kettőből emlékszem kis részletekre...az egyikben volt valami nagyon zöld szemű gumiember, aki minden kis résen átpréselte magát...a másikban volt valami féreg, ami a bőr alá kerülve öldökölt, és szaporodott, és egy másik féreg bejuttatásával lehetett likvidálni...brrrrr.....
egyébként nem kedvelem a fantasztikus irodalmat, filmben sem smile
én még a star wars-okat sem láttam
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 13:51
Van.. még szép hogy van...
Kizárt hogy csak Mi élünk a Földön...
Biztos hogy van több Földhöz hasonló bolygó csak épp olyan fénymillió évekre Tőlünk amit soha nem tudnak bebizonyítani...

És Én ebben is hiszek h. van ÉLET a földön kívül... és van élet a halál után, és igenis előző életemben királykisasszony voltam... wink

De ugye tudjuk.. az igazság odaát van..
Nem jut eszembe a film címe... a Mulder meg a Scaly...

Viszont a Holtsáv is érdekes...

wink
#4339   2007. 05. 28. hétfő 13:51
Moncy Moncy
Van.. még szép hogy van...
Kizárt hogy csak Mi élünk a Földön...
Biztos hogy van több Földhöz hasonló bolygó csak épp olyan fénymillió évekre Tőlünk amit soha nem tudnak bebizonyítani...

És Én ebben is hiszek h. van ÉLET a földön kívül... és van élet a halál után, és igenis előző életemben királykisasszony voltam... wink

De ugye tudjuk.. az igazság odaát van..
Nem jut eszembe a film címe... a Mulder meg a Scaly...

Viszont a Holtsáv is érdekes...

wink
#4338   2007. 05. 28. hétfő 13:51
ez is lehet egy magyarázat, és számomra egyáltalán nem hihetetlen smile

Erich Von Däniken:
"Feltételezésem szerint több ezer évvel ezelőtt a földönkívüliek hozták létre szándékos mutációval az emberi intelligenciát. Az érdeklődésünk azért ilyen erős, mert a génjeinkbe van kódolva, ezért megállíthatatlan, és egyre csak növekszik. Mint egy érő gyümölcs, amely egyszer csak lehullik a fáról. Elméletem nem a darwini evolúció tagadása, hanem ahhoz képest egy lépés előre. Az iskolában azt tanítják, hogy a majmoktól származunk. Hogyan lehet, hogy az emberszabású majmok családjából csak mi jutottuk el idáig, a többi faj nem fejlődött? Én azt mondom, a földönkívüliek szándékosan manipulálták a génjeinket. Ahogy a Biblia fogalmaz: Isten saját képmására teremtette az embert.

Nem hiszem, hogy a földönkívüliek építettek bármit is a földön. A mi elődeink emelték a nagyszerű templomokat és az óriási piramisokat. Őseink hozták létre a civilizációt és kultúrát is. A nagy kérdés inkább az: minek, kiknek a hatására? Úgy vélem, valóban jártak idegenek a földön. Talán csak nagyon kevés kiválasztott találkozott velük. Különböző technológiákra tanítottak minket, kiemelték a kőkorszakból az emberiséget. Mi pedig isteneknek láttuk őket, akik a mennyből szálltak alá. A következő generáció már nem találkozott velük, csak a misztikus történeteket hallották az öregektől. A maják a találkozás után hatalmas piramisokat építettek Közép-Amerikában, többek között Kukulkan Isten tiszteletére, aki a hagyomány szerint megtanította őket a matematikára, asztrológiára. Ma a tudósok Kukulkant a villámok istenével azonosítják, de bennem felmerül a kétely: tud egy villám beszélni, tanítani?"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 13:12
Szép napot!

Nem hiszitek el, van egy kérdésem nyes

Szerintetek van élet a Földön kívül is?

kerdes kerdes
#4337   2007. 05. 28. hétfő 13:46
Szerintem is van. Kizárt dolog, hogy csak itt klappol minden az élet keletkezéséhez.

Van kedvenc ufós, földönkívülis filmetek, könyvetek?

kerdes kerdes

Nekem
a film: E.T. smile , A mélység titka, Alien
a könyv: 2001: űrodüsszeia, 2010: második űrodüsszeia
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot!

kerdes kerdes
#4336   2007. 05. 28. hétfő 13:39
édespille édespille Admin
igazi lázadó smile smile smile
salamon király idejében is repültek az égen szerkezetek. a neten való kutatómunkához nincs elég időm. egy kölcsönkapott könyvben olvastam annakidején. a fenti cikket találtam hirtelenjében (ugyan, nem a témához kapcsolódik, de érdekes smile ).
élet biztosan létezik, hisz oly óriási a világmindenség. csak remélni lehet, hogy okosabbak, előrelátóbbak, mint mi vagyunk, s nem igázzák le, nem teszik tönkre földjüket, az űrt, mint ahogyan mi, emberek tesszük.
#4335   2007. 05. 28. hétfő 13:27
Szia Charlotte! Végre egy olyan kérdést dobtál be a köztudatba, ami engem is igazán érdekel. Bizonyíték közvetlen nincs rá, de én hiszem, hogy igenis vannak rajtunk kívül a világmindenségben értelmes élőlények. Nagyon sok megtörtént dolog, írásos emlékek, történetek tűzszekerekről, stb. arra utal, hogy jártak is a földön nálunk fejlettebb civilizáció küldöttei. És még nagyon, nagyon sok jel ami erre utal. Tehát véleményem, igen VAN!!!

Szép napot!

kerdes kerdes
#4334   2007. 05. 28. hétfő 13:21
X Törölt felhasználó (24620)
Olyan bazinagy a mindenség... illene, hogy legyen.
Az, hogy idelátogatnak-e, az más kérdés. Abban ámr kevésbé hiszek.
Furcsa, hogy pont az 1940-es évek óta vannak ufóészlelések...
...persze, meglehet, hogy egy idegen civilizáció akkor találta fel azt a technikát, amivel ide tudnak jönni. nyes
Szép napot!

kerdes kerdes
#4333   2007. 05. 28. hétfő 13:12
Szép napot!

kerdes kerdes
#4332   2007. 05. 28. hétfő 13:09
Szia Moncy! Láttad a futamot? én kirándulni voltam, de láttam részleteket a külföldi adón este, a monacói futam mindig jó, csak nehéz pálya.
És itt neked egy forma1-es kép:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 12:34
Ja és az angyalok...
Na mind1... ki ebben ki abban hisz...
De ez már mindenkinek a magánügye... és nem idevaló téma.. wink
#4331   2007. 05. 28. hétfő 12:34
Moncy Moncy
Ja és az angyalok...
Na mind1... ki ebben ki abban hisz...
De ez már mindenkinek a magánügye... és nem idevaló téma.. wink
#4330   2007. 05. 28. hétfő 12:17
Egyetértek, szevasztok kellemes napot mindenkinek! Úgylátszik mindenki a természetben van, nagy itt a pangás. Tegnap én is kirándultam, jó volt, kellemesen elfáradtam.
#4329   2007. 05. 28. hétfő 11:26
Moncy Moncy
Ez a mai napodra szól:

"Egyetlen percre se veszítse el a humorérzéket, nevessen az apró bosszúságokon, és akkor egy pillanat alatt semmivé válnak."

wink wave

Viszont a nekem mára szólón tleg nevetni lehet nyes nyes nyes
#4328   2007. 05. 28. hétfő 08:38
Moncy Moncy
wave wave

Itt most 20 fok... ez maradhatna egész napra...

1) Babonás és horoszkóp hívő is vagyok...

2) Igen, miért ne... ha Valaki óvni akarja a magánéletét simán megtudná oldani...

3) Nincs az a pénz amiért bogarat ennék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 21:54
Szép estét!

Kinek hogy telik a hosszú hétvége?

Holnap állítólag már hűvösebb lesz. Nem is árt...

No, és a ma esti kérdések:

1) Ki babonás? (péntek 13, kéményseprő, négylevelű lóhere, tükörtörés, fekete macska, szerencsehozó pók, patkó, esküvői babonák, stb.)

2) Ha randiznátok valakivel, akiről csak később derül ki, hogy ő valójában híres ember, aki sokat szerepel a médiában, belekezdenétek egy ilyen kapcsolatba, vagy zavarna titeket, hogy megvan annak az esélye, hogy folyton fényképezőgépet nyomnak a képetekbe?

3) Részt vennétek olyan túlélőműsorban, ahol ugyan hatalmas a nyereményösszeg, de lehet, hogy bogarakat kell enni, patkányok között kell feküdni, magasról kell leugrani, stb? Ha nem, miért nem?

kerdes kerdes

... 2219 2220 2221 2222 2223 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!