Én is olvastam ezt a cikket a dinnyéről, valószínű van valóságalapja, most már tudom miért kívánom mindig a dinnyét.........

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:30

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt...
Szexi a dinnye cimmel érdekes cikket olvastam ma...Íme:
"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

a fenéééébee..ilyen keveset szexelnééék???
szerintem..meg pont forditva van...rendesen égeted a zsirt egy kiados szex közben...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:33

szerintem..meg pont forditva van...rendesen égeted a zsirt egy kiados szex közben...

Azt hallottam ma reggel a sex hizlal
Benéztem a tükörbe háát lehetnék pár kilóval kevesebb

Hello dix...tényleg gyere sürübben
az ilyen jo kis fizimiskáju fiukákat igen csak szeressük ám itt....
(nemnormális forumos csajok...mint akik még sosem láttak Férfit...
)

az ilyen jo kis fizimiskáju fiukákat igen csak szeressük ám itt....

(nemnormális forumos csajok...mint akik még sosem láttak Férfit...

Azt hallottam ma reggel a sex hizlal

Bizonyhogy királyfi a javából ehhhhhhhh miértnem volt 30 évvel ezelött net???
Na éppen most van a vén kecskéné effekt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:16
Na éppen most van a vén kecskéné effekt

há' jóreggelt neked is szépséges királyfi
megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli*

Jo reggelt...

Egészségetekre..

Egészségetekre..

friss hús mi? sejtettem, hogy ráharap valaki...és, hogy pont teee?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:16

helló dix! miért nem látogatsz többet a nappaliba? nézzél be sűrűbben, nem bántanak a csajok, és mi sem harapunk!
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli* (Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli* (Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jó reggelt, mindenkinek!

jóóóóóóóóóóregg
nálunk is esett, de elaludtam, és így fogalmam sincs, hogy mekkora vihar volt
egy biztos, minden gyönyörű zöld a kertben
egy kis jégkrém ebben a hőségben?

nálunk is esett, de elaludtam, és így fogalmam sincs, hogy mekkora vihar volt

egy biztos, minden gyönyörű zöld a kertben
egy kis jégkrém ebben a hőségben?
Szép reggelt mindenkinek!
Szerencsénk volt, a jég elkerült bennünket, de így is volt rendes égzengés. Elmúlt 1 óra amikor már lefeküdtem és megnyugodtam, hogy nem lesz nagyobb baj. Az ország északi részén is volt nagy parádé, gondolom surda elmeséli.
Szerencsénk volt, a jég elkerült bennünket, de így is volt rendes égzengés. Elmúlt 1 óra amikor már lefeküdtem és megnyugodtam, hogy nem lesz nagyobb baj. Az ország északi részén is volt nagy parádé, gondolom surda elmeséli.
Jóóóóóóóó reggelt Nappali!!!!!!
Remélem mindenki meguszta a tegnap esti vihart
Remélem mindenki meguszta a tegnap esti vihart

Én még nem, de lassan ki kell kapcsolnom mert ítéletidő jön felénk. Még csak a széle van itt, de rettentő morgás, és nagyon csúnya viharnak nézünk elébe. Szél az hajlítgatja rendesen a fákat, a tököm tele van ezzel a szélsőséges időjárással, a múltkor több mint 15 ezer Ft-ba került a zivatar(router, hálókártya, és ADSL modem), már tudom (idáig is kellett volna) hogy ilyenkor ki kell húzni mindent.
élő radarkép és még nincs itt ez a qrva vihar:

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 22:58
élő radarkép és még nincs itt ez a qrva vihar:

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Mindenki kikapcsolta a gépét a vihar miatt?
Anyáméknál levitte az udvari budi tetejét a szél.
Az én ma esti viharos sztorim meg ez:
Elmentem pancsizni. Még világos volt, nem kapcsoltam lámpát. Így nem tudtam, hogy nincs áram. A cirkóban annyi melegvíz még volt, hogy a beszappanozás előtt sem tűnt fel nekem, hogy nincs áram. Beszappanoztam magam. Engedném a melegvizet, hogy leöblítsem. Hideg. Még mindig hideg. Hííííííííídeg. Bazzzzzmeg, nincs áram, a cirkó nem működik.
Szappanosan kiugrás a kádból, fazék víz gáztűzhelyre fel. Melegít. Türelmetlenül toporog. Szerencsére nem borítottam magamra a forró vizet, miközben meztelenül cipeltem a fürdő felé.
Kádba víz be. 4 centiméternyi víz a kád alján. Valahogy lelögyböltem magamról a szappant. Törölközőért nyúlok, amikor hallom, hogy a videó kattogva visszakapcsol.
Bazzzzzzzzzzmeg, mikor máskor jöjjön vissza az áram, ha nem akkor, amikor vége a kálváriámnak?
Elmentem pancsizni. Még világos volt, nem kapcsoltam lámpát. Így nem tudtam, hogy nincs áram. A cirkóban annyi melegvíz még volt, hogy a beszappanozás előtt sem tűnt fel nekem, hogy nincs áram. Beszappanoztam magam. Engedném a melegvizet, hogy leöblítsem. Hideg. Még mindig hideg. Hííííííííídeg. Bazzzzzmeg, nincs áram, a cirkó nem működik.
Szappanosan kiugrás a kádból, fazék víz gáztűzhelyre fel. Melegít. Türelmetlenül toporog. Szerencsére nem borítottam magamra a forró vizet, miközben meztelenül cipeltem a fürdő felé.
Kádba víz be. 4 centiméternyi víz a kád alján. Valahogy lelögyböltem magamról a szappant. Törölközőért nyúlok, amikor hallom, hogy a videó kattogva visszakapcsol.
Bazzzzzzzzzzmeg, mikor máskor jöjjön vissza az áram, ha nem akkor, amikor vége a kálváriámnak?

Mindenki kikapcsolta a gépét a vihar miatt?

Nem vagyok önző dög, jut neked is

Egyelőre minden fal fehér lett, mert
1) a színes sokkal drágább,
2) a színeset ha én kenem fel, az gáz
3) a falak még lélegeznek a friss vakolástól, ezért a fehéret javasolták első körben,
4) nem tudtunk megegyezni, hogy milyen legyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 13:07

Egyelőre minden fal fehér lett, mert
1) a színes sokkal drágább,
2) a színeset ha én kenem fel, az gáz
3) a falak még lélegeznek a friss vakolástól, ezért a fehéret javasolták első körben,
4) nem tudtunk megegyezni, hogy milyen legyen

Törölt felhasználó (52127)

Jo napot Nappali....
khmmm...szoval...mátol Nekem is tetszenek a tüzoltok.....
Sárlott....és..milyen szinek mellett döntöttetek?

khmmm...szoval...mátol Nekem is tetszenek a tüzoltok.....

Sárlott....és..milyen szinek mellett döntöttetek?

Kösziiiiiii! A srácok beváltak, keményen dolgoznak. De jöhet még segítség, mert sok a festenivaló felület
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 12:29

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

szia Charlotte, festesz, teee? küldök neked három segítséget biztosan örülni fogsz nekik, jómunkás gyerekek..
(nézd meg mekkora tömlője van)

ez pedig már öltözik át a festéshez:

ő végzi a végsimításokat

(nézd meg mekkora tömlője van)

ez pedig már öltözik át a festéshez:

ő végzi a végsimításokat

Ezt bóknak veszem
Akkor menjünk kocsikázni?
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor menjünk kocsikázni?

csak figyelek és pislogok...

du-ni frissítő kévé ebben a nagy melegben? jöhet?
(én majd elalszom ültömben...
egészségetekre/ünkre!

du-ni frissítő kévé ebben a nagy melegben? jöhet?
(én majd elalszom ültömben...

egészségetekre/ünkre!

Ezek közül még egyet sem, de a Csisztu, Paris Hilton, Pamela Anderson videó, illetve Britney és Lindasey puncis képek megvannak
Megnéztem mindet
Magyarok közül most leginkább a Morvai Noémit nézném meg, külföldiekhez pedig kevés lenne a 3000 karakter
Fúúúúúúj nagyon gáz az az ember még az a csók is nagyon bizar volt [hányós szmájli] (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 12:11

Megnéztem mindet

Magyarok közül most leginkább a Morvai Noémit nézném meg, külföldiekhez pedig kevés lenne a 3000 karakter

Fúúúúúúj nagyon gáz az az ember még az a csók is nagyon bizar volt [hányós szmájli] (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt.
Olvastam egy cikket hírességek kiszivárgott szexvideóiról
Ti melyiket láttátok eddig?
Melyiket néznétek meg az eddig nem látottak közül?
Kinek a filmjét néznétek meg, aki eddig még nem szivárogtatott ki magáról?
MiniMe filmjét megnéznétek? Tudjátok, a törpe az Austin Powers filmekből.
Megyek, babrálom tovább a tömlőket
Olvastam egy cikket hírességek kiszivárgott szexvideóiról
Ti melyiket láttátok eddig?
Melyiket néznétek meg az eddig nem látottak közül?
Kinek a filmjét néznétek meg, aki eddig még nem szivárogtatott ki magáról?
MiniMe filmjét megnéznétek? Tudjátok, a törpe az Austin Powers filmekből.

Megyek, babrálom tovább a tömlőket