a délutánom nekem is ennyi!
a többieknek is reagálok /mélre is/ csak nem most, hanem holnap!
ilyen egy hülye munkahejet, hogy dolgozni is kelljen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 14:37
a többieknek is reagálok /mélre is/ csak nem most, hanem holnap!
ilyen egy hülye munkahejet, hogy dolgozni is kelljen!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Én még soha nem tapostam bele egyik pasim lelkébe sem, amikor megkérdezte, jó méret-e. Pedig...
A tapintat nem hülyeség, hanem más sárba tiprásának elmulasztása.
Egy nő nem hülye, ha rossz ízűt főz, azzal tökéletesen tisztában van, legközelebb nem csinálja ugyanúgy. Ha egy ruha szerinted bénán áll rajta, más véleménye szerint még lehet benne bombázó. És egy nő tudja, hogy áll rajta egy ruha...
Gyerkőc kihagyta a délutáni alvást, úgyhogy most csak ennyi.
Pusssz.
Egy nő nem hülye, ha rossz ízűt főz, azzal tökéletesen tisztában van, legközelebb nem csinálja ugyanúgy. Ha egy ruha szerinted bénán áll rajta, más véleménye szerint még lehet benne bombázó. És egy nő tudja, hogy áll rajta egy ruha...
Pusssz.
ne oszlass, te!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 08:37

van masszázs topic, néha ki tehetnétek a lábatokat a nappaliból is!
Amúgy JÓ REGGELT mindenkinek!

Amúgy JÓ REGGELT mindenkinek!

de be lettem skatulyázva...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 22:03

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Pille, nem hiszed el, hogy miről jutottál ma az eszembe?
A kockásfülű nyúlról!
Kifejtem:
Van egy rész: Kriszta, az indián. És ebben Kriszta mindenkit odakötöz egy oszlophoz.
Azt hiszem nem kell tovább magyaráznom
A kockásfülű nyúlról!
Kifejtem:
Van egy rész: Kriszta, az indián. És ebben Kriszta mindenkit odakötöz egy oszlophoz.
Azt hiszem nem kell tovább magyaráznom

Úha, ebből mi lesz?
Erőszakra leginkább, az is csak mentálisan.
Nah, komolyra fordítva:
Egyelőre paraszt vagyok, szakmai képzésen okosodom, kiadványszerkesztőnek készülve illetve már nem, mert épp most készülök a vizsgákra , de ha minden jól megy, jövőre a BMF-re megyek könnyűipari mérnöknek.
Készüljek valamilyen oltásra? Vagy miért kérdezed? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 14:27

Erőszakra leginkább, az is csak mentálisan.
Nah, komolyra fordítva:
Egyelőre paraszt vagyok, szakmai képzésen okosodom, kiadványszerkesztőnek készülve illetve már nem, mert épp most készülök a vizsgákra , de ha minden jól megy, jövőre a BMF-re megyek könnyűipari mérnöknek.
Készüljek valamilyen oltásra? Vagy miért kérdezed? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Willy szeretném megkérdezni tőled ha nem titok, hogy milyen szakra jársz? mi leszel ha nagy leszel?
Én még soha nem tapostam bele egyik pasim lelkébe sem, amikor megkérdezte, jó méret-e. Pedig...
Pusssz. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 09:55
Pusssz. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

a franciák a nyugat-európa románjai!
eléggé utálatos egy nemzet!
erről jut eszembe, + lotyókám kérdéseiről:
ki melyik nemzetért rajong, ill. melyiket -nem "tapintatoskodom"- utáljátok.
Te csajok!
ez a "tapintatos" mekkora egy hülye duma!
főznek Neked, szar lesz, és megdicséred, milyen finom is, akkor meghagyjátok abban a tudatban, h jól készítette el és máskor is úgy csinálja meg, akár másnak is.
vesz egy ruhát megkérdezi, h hogyan néz ki benne. jobbra is hurka, a színe se illik hozzá, de megdicséritek, erre a legközelebbi lakodalomba ezt veszi fel, mert "szted jól néz ki benne", aztán mindenki kiröhögi a háta mögött.
1. ezt normálisnak tekintitek, mert "tapintatosabbak" vagytok?
2. én nem ilyennek ösmertelek meg benneteket és ezt szerettem meg bennetek!
mikor dicsérek nem azért dicsérek, mert azt akarják hallani, hanem mert úgy is gondolom. mikor szidok nem azért szidok, mert meg akarom bántani, hanem úgy is gondolom!

Te csajok!
főznek Neked, szar lesz, és megdicséred, milyen finom is, akkor meghagyjátok abban a tudatban, h jól készítette el és máskor is úgy csinálja meg, akár másnak is.
vesz egy ruhát megkérdezi, h hogyan néz ki benne. jobbra is hurka, a színe se illik hozzá, de megdicséritek, erre a legközelebbi lakodalomba ezt veszi fel, mert "szted jól néz ki benne", aztán mindenki kiröhögi a háta mögött.
mikor dicsérek nem azért dicsérek, mert azt akarják hallani, hanem mert úgy is gondolom. mikor szidok nem azért szidok, mert meg akarom bántani, hanem úgy is gondolom!
Szia Zelli, az ember gyerekének semmihez sincs kedve, ilyen időben, tegnap tegnapelőtt 30-32 fok, most meg a fele, és megint jö az eső.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 30. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 14:24

Sziasztok, Fiúk és Lányok!
Csak bejöttem körülnézni, mert szeretek idejárni, Hozzátok! A tegnapi nap után sem fogok eltűnni innen. És folyton egy idézet jár az agyamban:
Lehetsz Király!
Hiába vagy!
A mosolyod úgyis az arcodra fagy!
Surdi, Gyuri, Hipp, Willy, Prune, stb. Ezt nem Nektek szánom!
Itt is nagyon hideg van!
Csak bejöttem körülnézni, mert szeretek idejárni, Hozzátok! A tegnapi nap után sem fogok eltűnni innen. És folyton egy idézet jár az agyamban:
Lehetsz Király!
Hiába vagy!

Willy szeretném megkérdezni tőled ha nem titok, hogy milyen szakra jársz? mi leszel ha nagy leszel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 13:31
Törölt felhasználó (24620)

há'denem?
Láttam már olyanokat, amelyekre azt mondtam, hogy "Cica, neked nem szépségversenyen van a helyed, hanem bőrgyógyásznál!"
Nekem olyan visszataszító, természetellenes...
Láttam már olyanokat, amelyekre azt mondtam, hogy "Cica, neked nem szépségversenyen van a helyed, hanem bőrgyógyásznál!"
Nekem olyan visszataszító, természetellenes...
Sziasztok, Fiúk és Lányok!
Lehetsz Király!
Hiába vagy!
Itt is nagyon hideg van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 14:10
Lehetsz Király!
Hiába vagy!

Nem én voltam, nem emlékszem erre a képre.
16 C van itt nálunk, nagyon lehűlt a levegő, tegnap is esett az eső, bolond egy időjárás. Nagyon nem szeretném, ha az egész nyár ilyen lenne.
16 C van itt nálunk, nagyon lehűlt a levegő, tegnap is esett az eső, bolond egy időjárás. Nagyon nem szeretném, ha az egész nyár ilyen lenne.
Nem én voltam, nem emlékszem erre a képre.
16 C van itt nálunk, nagyon lehűlt a levegő, tegnap is esett az eső, bolond egy időjárás. Nagyon nem szeretném, ha az egész nyár ilyen lenne. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 13:45
16 C van itt nálunk, nagyon lehűlt a levegő, tegnap is esett az eső, bolond egy időjárás. Nagyon nem szeretném, ha az egész nyár ilyen lenne. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

én vagyok a tulaj!
jelentkezem!!!
de ezt régebben nem Te tetted be nekem már 1* a nappaliba?
willy: nem akartam csak arra válaszolni, de
1etértünk!
jelentkezem!!!

én vagyok a tulaj!
jelentkezem!!!
1etértünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 13:34
jelentkezem!!!

Valaki elhagyta a bevásárló motorját, állítólag a gg-re jár, nem tudjátok kié?

Valaki elhagyta a bevásárló motorját, állítólag a gg-re jár, nem tudjátok kié?

há'denem?
Nekem olyan visszataszító, természetellenes... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 09:37
Nekem olyan visszataszító, természetellenes... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

én ennél sokkal lustább vagyok!
hipp mit kellet nézni a zebrákon?
Willonyos! én már voltam szoliba, de igazad van! egy baromság!
a "szoliban szottyadt plázacica" -hasam fáj a röhögéstől szmájli!
hipp mit kellet nézni a zebrákon?

Willonyos! én már voltam szoliba, de igazad van! egy baromság!
a "szoliban szottyadt plázacica" -hasam fáj a röhögéstől szmájli!
hihihi, dettó
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Heló Mindenkinek!
Haza ugrottam ebédezni és jókat olwasni!
Surdi!Te nm lehetsz tökéletes!
1.Üresre iszod a kocsmát állandóan!(irigy)
2.Biztos forrásból tudom,hogy mútkó négykézláb mentél haza részegen,többször ráléptél a kezedre majd 1 hátrabukfencel begurultál az árokba ahol bele állt wmi az ujjadba és ezzé nm wótál a mút héten! ezzé sem waty tökéletes....
Prunénak kipróbáltam a "jóga" gyakorlatát....
Bazi fura..jókat newettem... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Haza ugrottam ebédezni és jókat olwasni!

Surdi!Te nm lehetsz tökéletes!
1.Üresre iszod a kocsmát állandóan!(irigy)

2.Biztos forrásból tudom,hogy mútkó négykézláb mentél haza részegen,többször ráléptél a kezedre majd 1 hátrabukfencel begurultál az árokba ahol bele állt wmi az ujjadba és ezzé nm wótál a mút héten! ezzé sem waty tökéletes....

Prunénak kipróbáltam a "jóga" gyakorlatát....
Bazi fura..jókat newettem... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Amióta ex lett, azóta nem a fülébe duruzsolgatom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 18:23

és akkor már ex volt, vagy még szenvedélyből mondtad ezt neki?

Hát, mondjuk nekem elvi bajaim vannak vele...
Ha érdekel valakit egy pár sornyi dühöngés, kioktatás és oltás, és egyáltalán, hogy pontosan mi is a bajom vele, akkor itt megnézheti; (igen, megint egy kis önreklám, de itt már legalább összeszedtem, hogy mit nem bírok benne) (KATT A KÉPRE)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 06:58
Ha érdekel valakit egy pár sornyi dühöngés, kioktatás és oltás, és egyáltalán, hogy pontosan mi is a bajom vele, akkor itt megnézheti; (igen, megint egy kis önreklám, de itt már legalább összeszedtem, hogy mit nem bírok benne) (KATT A KÉPRE)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
gondold meg willy
engem most éppen zaklatnak onnan szerzett infokkal...valaki innen a gg-ről...szánalmas (lesajnáló szmájli)
(ráadásul tudom is, hogy ki, de irtóra csalódott vagyok miatta, komolyan hittem az IQ-jában)
1431 Május 30. (576 éve történt)
Rouenban eretnekség és bűbájosság vádjával máglyán megégették Jeanne d'Arc-ot, az Orleans-i Szüzet, akit 1456-tól - rehabilitálása óta - francia nemzeti hősként tisztelnek.

gondold meg willy

(ráadásul tudom is, hogy ki, de irtóra csalódott vagyok miatta, komolyan hittem az IQ-jában)
1431 Május 30. (576 éve történt)
Rouenban eretnekség és bűbájosság vádjával máglyán megégették Jeanne d'Arc-ot, az Orleans-i Szüzet, akit 1456-tól - rehabilitálása óta - francia nemzeti hősként tisztelnek.
na azé a görögök kapkodása is tetszett amikor sziesztáznak!
na meg mily szenvedélyesen vitatkoznak! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 12:36
na meg mily szenvedélyesen vitatkoznak! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

mert nem is érdemes
mindenhol vannak extra hülyék, kevésbé hülyék, és egyáltalán nem hülyék...
az már más kérdés, hogy valamelyik nép szokásai, életstílusa közelebb állhat hozzánk...én a taljánokkal vagyok így

az már más kérdés, hogy valamelyik nép szokásai, életstílusa közelebb állhat hozzánk...én a taljánokkal vagyok így

nekem van egy arab jóbarátom, nála rendesebb jószándékúbb embert nehéz találni.
de jurópba szeressem szinte mindet ahol jártam:
azaz /ez talán sorrend is/ cseh, a görög, a bolgár, a horvát, a szlovák /a Tátrában, a magyar lakta vidékeken más a véleményem/
de nagyon jó a véleményem a lengyelekről, szimpik az olaszok és a spanyolok.
útálom a németet, de a francok se kedvenceim, az angolok túl ridegek.
a finneket is kedvelem első sörben amiatt ahogy az érzelmeiket kimutatják /ld Kimi/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 12:23
de jurópba szeressem szinte mindet ahol jártam:
azaz /ez talán sorrend is/ cseh, a görög, a bolgár, a horvát, a szlovák /a Tátrában, a magyar lakta vidékeken más a véleményem/
de nagyon jó a véleményem a lengyelekről, szimpik az olaszok és a spanyolok.
útálom a németet, de a francok se kedvenceim, az angolok túl ridegek.
a finneket is kedvelem első sörben amiatt ahogy az érzelmeiket kimutatják /ld Kimi/

Hm, jó magyar szokás szerint a románokat nem szeressük, bár egyénekre ott sem vonatkoztatható, csak a nagyátlagra.
Az írek elég jó fejeknek tűnnek.
Az arab boltosok is viccesek.
De így konkrétan egyik nemzetre sem tudok semmit mondani.

mert nem is érdemes
mindenhol vannak extra hülyék, kevésbé hülyék, és egyáltalán nem hülyék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 12:23

Hm, jó magyar szokás szerint a románokat nem szeressük, bár egyénekre ott sem vonatkoztatható, csak a nagyátlagra.

De így konkrétan egyik nemzetre sem tudok semmit mondani. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 09:55

De így konkrétan egyik nemzetre sem tudok semmit mondani. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

a franciák a nyugat-európa románjai!
Te csajok!

Te csajok!