Dehogynem Charlotte Szilvával csajozik!
és olyankor beveszik a buliba Surdit is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 13:49

és olyankor beveszik a buliba Surdit is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Látszik, hogy nem csajozni vagyok itt

Ez nem traktor, hanem markológép.
Csak a nőt nézitek?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak a nőt nézitek?

Vagy szólok, de finoman, nem sértően. Vagy inkább nem szólok semmit, de az arcomon látszik. Igyekszem kerülni a helyzeteket, ahol hazugságra kerülhetne sor. Tényleg nem tudok, mert az látszana rajtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sose hazudsz? Ezt ugye csak ide a fórumra értetted, mert az éleben mindenki hazudik.
Biztos mondtad már egy ételre, hogy nagyon finom, mert nem akartad megbántani a készítőjét, holott alig bírtad lenyelni.
Biztos mondtad már valakinek, aki arról panaszkodott, hogy milyen kövér, hogy ááááááá dehhhoooogy, nagyon jól nézel ki, mert nem akartad megbántani.
Vagy te megmondod, ha rossz a kaja vagy hájas az illető?
Biztos mondtad már egy ételre, hogy nagyon finom, mert nem akartad megbántani a készítőjét, holott alig bírtad lenyelni.
Biztos mondtad már valakinek, aki arról panaszkodott, hogy milyen kövér, hogy ááááááá dehhhoooogy, nagyon jól nézel ki, mert nem akartad megbántani.

ilyen kiegészítő segéddel nekem is
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

De hiszen a sapkája sáááááárga
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon tetszik a traktor...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

húú, de lemaradtam....
Én rókásan ismerem de a lényeg szempontjából mind1.
Csak Surdinak nm mind1!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak Surdinak nm mind1!!!

Néha még a meló is más

Ez igaz én is mindent rózsaszínben látok, ha nőkről van szó

Az a nyúl volt nem?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:09

Suuurdit???
Esetleg ha elkapna a héw mint a kis rókát amikor róka apu dugni tanítja!!
Bocs,papa!!

Bocs,papa!!

Megtisztelő! De valószínűleg nem tudnék elmenni, mert sok függőben lévő hivatalos és személyes ügyem van!
Köszönöm kérdésed!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:06
Köszönöm kérdésed!

most nézem csak, hogy te sem iratkoztál fel a gg buliba...te nem akarsz jönni?
Nem.. ki tudja még mi lesz akkor...
Ahogy szoktam mondani: Addig még sok víz lefolyik a Donaun...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:03
Ahogy szoktam mondani: Addig még sok víz lefolyik a Donaun...

"Nekem is hányingerem van pár topicban írkáló emberektől"... csak én tilthatom is őket
de igazad van...itt a nappaliban tényleg mindenki tökéletes
héééé...signorina! te feliratkoztál a gg buliba?

de igazad van...itt a nappaliban tényleg mindenki tökéletes

héééé...signorina! te feliratkoztál a gg buliba?
Suuurdit???
Bocs,papa!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:06

Bocs,papa!!

"Surdi is az(tökéletes) lenne ha szeretné Schumit.."
természetesen surdira gondoltam
mert moncyt nyilván meg...

A mai világban?
Mikor mindenki irigy mindenkire?
Nekem is van pár közismert ismerősöm...
Sőt.. olyan is akivel évekig együtt lógattunk... Mostanra nagy ember a politikában...
Sőt még a rokonságomban is vannak híres emberek...
DE az a valóságban van... És az a lényeg
Tleg off...
Mikor mindenki irigy mindenkire?
Nekem is van pár közismert ismerősöm...
Sőt.. olyan is akivel évekig együtt lógattunk... Mostanra nagy ember a politikában...
Sőt még a rokonságomban is vannak híres emberek...
DE az a valóságban van... És az a lényeg

Tleg off...

Sose hazudsz? Ezt ugye csak ide a fórumra értetted, mert az éleben mindenki hazudik.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 13:53

Nem dobálózom, nem szoktam. Nem ismersz, ne ítélj!
Az vagyok, ami vagyok, de sose hazudok!
Az vagyok, ami vagyok, de sose hazudok!
most nézem csak, hogy te sem iratkoztál fel a gg buliba...te nem akarsz jönni?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
"Surdi is az(tökéletes) lenne ha szeretné Schumit.."
természetesen surdira gondoltam
mert moncyt nyilván meg...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

EMBER vagyok!
Kire gondolsz??
Wirtuálisan mindenkit megdugnék....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Wirtuálisan mindenkit megdugnék....