Az biztos!!!Nagy kéjencek vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:45
Törölt felhasználó (94621)

Szeretnéd mi? Gondolom a párod sem haragudna érte.

miért ha ilyen lenne Te gyógyítgatnád az ujjam?
Na, Gyere nyalogathatsz egy picit! Vagy nagyon!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnéd mi? Gondolom a párod sem haragudna érte.

Ne mááá...
Pedig annyira reménykedtem....
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig annyira reménykedtem....

Nekem miért nincs ilyen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:40

Surdi! Ebbe dugd bele, ez még nyalogatja is!
Hamarabb gyógyul..
Hamarabb gyógyul..

Jóó wan,látom nm wáltoztál semmit....
Hol gyógyulgattál,otthon??
Most nézem az F1-et WHS-rűl....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:34

Hol gyógyulgattál,otthon??
Most nézem az F1-et WHS-rűl....

a lotyókám nem tárta szét a combját, h a puncijába gyógyítgassam az ujjam!
hippijájé! itt wok! kösz a sört!
lefordítom:
isten hozott=jöttem saját magamtól!
lefordítom:

Sajnos a bulvár média stílusát veszi át a közélet!
Tudom nem politizálunk itt, de ennyi sztem bele kell, hogy férjen: és ezt a stílust követik a pártjaink, különösen a nagy pártok!
Mottónak ennek kéne lenni a médiában és a közéletben is: Senki sem bűnös a bíróság jogerős ítéletéig! De sajnos olyankor már a bűnözők arcát is kitakarják a "személyiségi jogaik" miatt! Na ez az igazán UNDORÍTÓ!!! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:32
Tudom nem politizálunk itt, de ennyi sztem bele kell, hogy férjen: és ezt a stílust követik a pártjaink, különösen a nagy pártok!
Mottónak ennek kéne lenni a médiában és a közéletben is: Senki sem bűnös a bíróság jogerős ítéletéig! De sajnos olyankor már a bűnözők arcát is kitakarják a "személyiségi jogaik" miatt! Na ez az igazán UNDORÍTÓ!!! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözöllek, Surdapapa!
Egyetértek Veled! A börtönről meg annyit, hogy tapasztalatom szerint nem szeretik se a zsarukat, se a nemi erőszakosokat! Együtt meg aztán. Amíg nincs ítélet nem bűnös senki!(Nevelő voltam.)
Egyetértek Veled! A börtönről meg annyit, hogy tapasztalatom szerint nem szeretik se a zsarukat, se a nemi erőszakosokat! Együtt meg aztán. Amíg nincs ítélet nem bűnös senki!(Nevelő voltam.)
Én nem korbáccsal, hanem értelemmel nevelek, meg pozitív ráhatással!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdi! Ebbe dugd bele, ez még nyalogatja is!
Hamarabb gyógyul..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:34
Hamarabb gyógyul..

lefordítom:
lefordítom:

lefordítom:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
lefordítom:

Newelj meg...lécci...lécci..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:32

Üdvözöllek, Surdapapa!
Üdvözöllek, Surdapapa!
Egyetértek Veled! A börtönről meg annyit, hogy tapasztalatom szerint nem szeretik se a zsarukat, se a nemi erőszakosokat! Együtt meg aztán. Amíg nincs ítélet nem bűnös senki!(Nevelő voltam.) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:29
Egyetértek Veled! A börtönről meg annyit, hogy tapasztalatom szerint nem szeretik se a zsarukat, se a nemi erőszakosokat! Együtt meg aztán. Amíg nincs ítélet nem bűnös senki!(Nevelő voltam.) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Te ebben biztos vagy?
nem kéne ítéletet /nem neked/ hirdetni a vizsgálatok lezárulta előtt!
a DNS mit bizonyít? azt, h keféltek vagy sem, azt viszont nem hogy volt-e erőszak!
ha bebizonyosodik, h tényleg úgy volt ahogy a hölgy mondta akkor a rendőröknek kívánom, h a legkeményebb bűnözők közé kerüljönek!!!
ha bebizonyosodik, h a csaj csak kitalálta akkor kívánom, h az élete végéig nyögje a kártérítést!!!
a DNS mit bizonyít? azt, h keféltek vagy sem, azt viszont nem hogy volt-e erőszak!
ha bebizonyosodik, h tényleg úgy volt ahogy a hölgy mondta akkor a rendőröknek kívánom, h a legkeményebb bűnözők közé kerüljönek!!!
ha bebizonyosodik, h a csaj csak kitalálta akkor kívánom, h az élete végéig nyögje a kártérítést!!!
Te ebben biztos vagy?
ha bebizonyosodik, h a csaj csak kitalálta akkor kívánom, h az élete végéig nyögje a kártérítést!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 09:22
ha bebizonyosodik, h a csaj csak kitalálta akkor kívánom, h az élete végéig nyögje a kártérítést!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Valahogy nem tudok nevetni, ha nemi erőszakon viccelődnek...
Erre nm gondoltam...milyen önző waok...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Találó név!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Lopakodni nagyon tuok!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:22

Aztán a délutáni sziesztakor, óvatosan megközelíted, és hátulról becsempészed neki, hogy ne vegye észre...

Nem igaz! Megjött Surdi! Isten hozott! Meggyógyultál?

Itt wagy Te csibész??!!
Mi wót weled?? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:23
Mi wót weled?? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

1. Surdi és Charlotte!
2. Szilva és Charlotte izgatják a fotós Surdit!
3. Surdit nem hiányolta Charlotte és ezért Surdi így bünteti a lotyókáját!
4. Charlotte Surdinak engesztelésképp megszervezi a Prune-Charlotte-Surdi hármast!
5. At előzőek miatt Surdi kényeszteti az Ő lotyókáját!
2. Szilva és Charlotte izgatják a fotós Surdit!
3. Surdit nem hiányolta Charlotte és ezért Surdi így bünteti a lotyókáját!
4. Charlotte Surdinak engesztelésképp megszervezi a Prune-Charlotte-Surdi hármast!
5. At előzőek miatt Surdi kényeszteti az Ő lotyókáját!
Penisosaurus!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 10:22

Aztán a délutáni sziesztakor, óvatosan megközelíted, és hátulról becsempészed neki, hogy ne vegye észre...