Jó reggelt!
Surdinak boldog szülinapot.
A régi-régi hagyomány szerint itthagyok neki egy képet:
Surdinak boldog szülinapot.
A régi-régi hagyomány szerint itthagyok neki egy képet:

Jó reggelt nappali

Jóó reggelt!
Isten éltessen Surdi!
A képekre még wárnod kell...idő hiány...
Jah...Kimi egy pöcs...!!!
Isten éltessen Surdi!

A képekre még wárnod kell...idő hiány...

Jah...Kimi egy pöcs...!!!

Szép Reggelt ! Ti hogy birjátok elviselni ezt a hirtelen hideget? Bár itt még majdnem mindenki fiatal. Én ha fázom ezt csinálom :

Mijez apakezdődik????
már töröltem:prune

már töröltem:prune

Segítenétek egy picikét nekem?Mi az az nyíl és az kalácskép a nevem előtt, ámbár ilyen vagyok, de nem szeretném ha mindenki meglátná
)))))

Sziasztok!

na megint hoztam egy kis meleget ebben a csúnya és kitartó esős időben:

lányokálma-lányokálma... pont ma tanultuk öltözködéstörténeten (igen, vettem fel egy ilyen nevű tárgyat), hogy régen eszükbe se jutott az embereknek ruhát venni... mert nem. De már nem ott tartunk, ki nem szarja le a farkam.
Amúgy jah, tényleg 8mm a hajam. Paranoiás haverom lenácizott.
Meg ez most olyan mint az üres lakás. Emlékszel mikor hoztatok haza? Sokat értem vele, hogy több mint fél évig csont üres volt a lakás, csak az enyém. A kutyát nem érdekeltem. Szóval oly' mindegy.
*Sóhaj* pedig mi mindent lehetett volna csinálni... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 20:21
Amúgy jah, tényleg 8mm a hajam. Paranoiás haverom lenácizott.

Meg ez most olyan mint az üres lakás. Emlékszel mikor hoztatok haza? Sokat értem vele, hogy több mint fél évig csont üres volt a lakás, csak az enyém. A kutyát nem érdekeltem. Szóval oly' mindegy.
*Sóhaj* pedig mi mindent lehetett volna csinálni... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

ha nem az hajadról beszélsz, akkor egész jó méretek!
mégis csak a LÁNYOK álma lehetsz!

Hát akkor nekem alul már minden kihalt...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 20:17

vazze, ezek a benyögések!
ha én így gondolkodnék, akkor minden nap ágyneműt kellene cserélnem! (az én koromban minden ejakulációnál egy erős sokkot és traumát kapok, és az infarktus szélén állok!)

aki termékeny akar lenni, annak minél sűrűbben kell szeretkeznie
az elmélet egyszerű: minél gyorsabban és gyakrabban ürül a "spermaraktár", annál kevesebb az esély arra, hogy károsodik a hímivarsejtekben található genetikai anyag (azért egy kis pihi nem árt a 3-4 menet után...
)
ha én így gondolkodnék, akkor minden nap ágyneműt kellene cserélnem! (az én koromban minden ejakulációnál egy erős sokkot és traumát kapok, és az infarktus szélén állok!)

az elmélet egyszerű: minél gyorsabban és gyakrabban ürül a "spermaraktár", annál kevesebb az esély arra, hogy károsodik a hímivarsejtekben található genetikai anyag (azért egy kis pihi nem árt a 3-4 menet után...

na megint hoztam egy kis meleget ebben a csúnya és kitartó esős időben:

ha nem az hajadról beszélsz, akkor egész jó méretek!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 20:04

Törölt felhasználó (24620)

Csak nyugodtan simizz, épp 18cm... khm, 8 mm körül jár, tüsi az egész.
A lánykáról meg tessék csak írogatni.

vazze, ezek a benyögések!

)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 20:02

Törölt felhasználó (24620)

Na jah, az erős sokkoknál, traumáknál alul el szoktak engedni az izmok, és mindenféle széklet ürül. Durva dolog.
Csak nyugodtan simizz, épp 18cm... khm, 8 mm körül jár, tüsi az egész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 09:00

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh de megsimizném a aaaa hajad!
Ha leveszed a farmert, dugok egy tízezrest az alsónacidba!
Szépjóreggelt mindenkinek!
Vacak ez az eső, de a földnek nagyon kell. Már majdnem kiégett a fű a kertben.
Csakazértsem írok az ovis lányomról, mert le leszek b*szva, megb.... helyett...
Mindenkinek kellemes hetet!
PUsssssz

Ha leveszed a farmert, dugok egy tízezrest az alsónacidba!

Szépjóreggelt mindenkinek!
Vacak ez az eső, de a földnek nagyon kell. Már majdnem kiégett a fű a kertben.
Csakazértsem írok az ovis lányomról, mert le leszek b*szva, megb.... helyett...
Mindenkinek kellemes hetet!
PUsssssz
Na jah, az erős sokkoknál, traumáknál alul el szoktak engedni az izmok, és mindenféle széklet ürül. Durva dolog.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 06:55

Jó reggelt Nappali
willke jó ez a videó, felkapsz pár kg-ot és lány aki rádnéz a bugyija nem marad szárazon

willke jó ez a videó, felkapsz pár kg-ot és lány aki rádnéz a bugyija nem marad szárazon

surdi!
azt csicseregték az Andrássy úton a verebek az esőben, hogy mostanában tartod a negyed és a háromnegyed évszázad valamelyik pontján a szülinapodat (valamennyi és valahol csak igaz belőle)!
Az én 'jóIstenem áldjon meg boldogságban, békességben és egészségben!
Happy Birthday

(találtam neked egy jó giccses tortát)
azt csicseregték az Andrássy úton a verebek az esőben, hogy mostanában tartod a negyed és a háromnegyed évszázad valamelyik pontján a szülinapodat (valamennyi és valahol csak igaz belőle)!

Az én 'jóIstenem áldjon meg boldogságban, békességben és egészségben!
Happy Birthday

(találtam neked egy jó giccses tortát)

khm egész pontosan tegnap volt ma meg józanodikpiától és szextől kielégülten
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 16:41

Törölt felhasználó (52127)

Toooom...nyugodtan zárold azt a topicot...csak arrol van szo..hogy a surdinál ismét fellépett a "sokadik perc" az agyacskájában
..és persze...mennyire birta volna...ha a tapétás szobámat nézegethette volnaaaaa...
egy poénnak jo volt...
..nézd el Neki..ma van a szülinapja...

egy poénnak jo volt...

surdi Boldog Szülinapot

surdikámnak boldogszülinapot