Nah, paint

Lord Semaphor szolgájával teázott, amint az épp kedvenc anekdotáját mesélte a repülő bálnáról, akinek épp szülinapja van...
vagy valami ilyesmi
(tessék kinagyítani, mert szar sem látszik belőle)

Lord Semaphor szolgájával teázott, amint az épp kedvenc anekdotáját mesélte a repülő bálnáról, akinek épp szülinapja van...
vagy valami ilyesmi
(tessék kinagyítani, mert szar sem látszik belőle)
jajmá...eszem azt a pozitív hozzáállású zúzádat, teeee! istókuccse egyszer elkaplak lotyó barátnémmel együtt, de azt nem teszed zsebre, amit tőlünk kapsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 19:01

Törölt felhasználó (24620)

Jajmá...
egyiknek sem úgy megyek neki, hogy örök életre...
amúgy lehet, hogy ez a baj...
29???
Há' micsináljak én azzal? Elvihet engem vidámparkba, meg fagyizni.
41... azmeg pláne...
de ha aszondod úgy menjek neki, hogy luk-luk, azt' mindegy, akkor meg miért baj, ha a konnektorba vagyok szerelmes... amúgy meg vágyom amerókába... ott... 60Hz-es!
mmmmh, azok aztán tudják hogy kell élni.
amúgyis... a fasse kíváncsi rám ilyen szempontból, honnan szerezzek én... különben is... "gyenge vagyok én a b_szásra"
29???

41... azmeg pláne...
de ha aszondod úgy menjek neki, hogy luk-luk, azt' mindegy, akkor meg miért baj, ha a konnektorba vagyok szerelmes... amúgy meg vágyom amerókába... ott... 60Hz-es!

amúgyis... a fasse kíváncsi rám ilyen szempontból, honnan szerezzek én... különben is... "gyenge vagyok én a b_szásra"
Jajmá...
29???
Há' micsináljak én azzal? Elvihet engem vidámparkba, meg fagyizni.
41... azmeg pláne...
mmmmh, azok aztán tudják hogy kell élni.
amúgyis... a fasse kíváncsi rám ilyen szempontból, honnan szerezzek én... különben is... "gyenge vagyok én a b_szásra" (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 12:07
29???

41... azmeg pláne...

amúgyis... a fasse kíváncsi rám ilyen szempontból, honnan szerezzek én... különben is... "gyenge vagyok én a b_szásra" (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Te kis hüle!
átlagosan pont jó! (41+17)/2=29
mé úgy kezdesz neki, h a 17 fiatal a 41 + öreg? mé úgy méc neki, h ez akkor most tartós lesz és életem végéig? mé görcsölsz ezen? így megértem, h 1 éve a konnektorral van nemi kapcsolatod, oszt 50 Hz-vel veri ki neked!

átlagosan pont jó! (41+17)/2=29

mé úgy kezdesz neki, h a 17 fiatal a 41 + öreg? mé úgy méc neki, h ez akkor most tartós lesz és életem végéig? mé görcsölsz ezen? így megértem, h 1 éve a konnektorral van nemi kapcsolatod, oszt 50 Hz-vel veri ki neked!

itt az én paint-es művem:

idézek tőle: "...sokat rajzoltam kézzel. Amikor már volt szkennerem felvittem a rajzok egy részét a gépemre. Ott paint-tel kitisztítottam, kontúroztam, és kiszíneztem. Ilyenre sikeredett az egyik"
igazából nem mondta, hogy ne mondjam meg, hogy ki ő, de azt se mondta, hogy megmondjam...akkor most megmondjam vagy ne mondjam? mondja meg nekem valaki, hogy megmondjam-e vagy ne mondjam meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 18:27
igazából nem mondta, hogy ne mondjam meg, hogy ki ő, de azt se mondta, hogy megmondjam...akkor most megmondjam vagy ne mondjam? mondja meg nekem valaki, hogy megmondjam-e vagy ne mondjam meg

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Ez tök jó! Ki rajzolta?
Ez tök jó! Ki rajzolta?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 12:58

megkértek, hogy tegyem be
én is megkérek valakit, hogy tegye be
valaki megkérhetne engem, hogy betegyem..izéé...bevegyem
nah...komolyra fordítva..itt az elemzéshez valakinek a rajza (nem az enyém, én később csinálok majd)
én is megkérek valakit, hogy tegye be
valaki megkérhetne engem, hogy betegyem..izéé...bevegyem
nah...komolyra fordítva..itt az elemzéshez valakinek a rajza (nem az enyém, én később csinálok majd)

egyetlen magyarázatot lehet elfogadni: ha szerelmes!
és asszem most az forog fenn
ti mikor voltatok utoljára szerelmesek?
és asszem most az forog fenn

ti mikor voltatok utoljára szerelmesek?
Beléd is hasonlóképp...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2008. 01. 18. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2008. 01. 18. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kukucs!
Ide is beköszönök!
Szép 7végét nappalisok!
Ide is beköszönök!

Szép 7végét nappalisok!

...Hja, hogy cerka...így minnyá más...jól áll Neked a ceruza..és az én cerkám még jobban állna Neked
...ami, amiatt van, hogy nem Jössz be a csetre :-(
...vagyis ha be is Lépel, akkor a szerelmes levelek olvasása után ki is Lépel... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 16:38

...ami, amiatt van, hogy nem Jössz be a csetre :-(
...vagyis ha be is Lépel, akkor a szerelmes levelek olvasása után ki is Lépel... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)

ceruza
tudod, hogy totálisan el lehet csábulni neked?
frankón szét-chateljük a nappalit
jah...én vagyok az admin, akkor nem érdekes

ceruza
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 18. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 15:54

..igen...bevallom...szerelmes lettem!...
Te Tudod, hogy egy toll áll ki a Fejedből?
...valóban szédítő Vagy!
..hja..és vágyom arra hogy...

...valóban szédítő Vagy!

..hja..és vágyom arra hogy...
..igen...bevallom...szerelmes lettem!...
...valóban szédítő Vagy!
..hja..és vágyom arra hogy... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 15:39

...valóban szédítő Vagy!

..hja..és vágyom arra hogy... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

most miért nem mered bevallani, hogy a képem szédített meg? és titkon belém szerettél? és vágysz arra, hogy...
Surda, ez fájt... annyira fárasztó, apropos, ki mit isz?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 13:47

Hoztam Nektek bort!
mégpedig villányi kékfrankost:

kár, h Fred bátyám nincs itten, mert Ő a nagy boros!

rá se ránts doki, téged a hatalmas falloszod és a fürge nyelved miatt szeretünk
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 18. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 15:45

bazze, surdi, te tök hülye vagy!
Én meg keresem a bort a képen...

bazze, surdi, te tök hülye vagy!
Én meg keresem a bort a képen...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 18. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 13:47

Hoztam Nektek bort!

most miért nem mered bevallani, hogy a képem szédített meg? és titkon belém szerettél? és vágysz arra, hogy...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 18. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 15:23

...lehet, hogy a vesztemet érzem...vagy mittudomén...
De ha zavar valakit, hogy fosom a szót, majd az Adminok leállítanak...
...azaz lekonyítanak...
Épp egy film címe jutott magamról eszembe (vagy hova) a címe Agymenők volt...nekem is agymenésem van...vagy mim...
de az is lehet, hogy nem magömlésem, hanem agyömlésem lett...

Épp egy film címe jutott magamról eszembe (vagy hova) a címe Agymenők volt...nekem is agymenésem van...vagy mim...

...akkor ha sokat írok, akkor megcáfolhatom magam?...

...lehet, hogy a vesztemet érzem...vagy mittudomén...
...azaz lekonyítanak...
de az is lehet, hogy nem magömlésem, hanem agyömlésem lett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 14:49
mit ettél ma T-A-M?

Törölt felhasználó (9148)

mit ettél ma T-A-M?
ma nem is vitatkoztunk, ma szar napom lesz ez miatt (és volt, mert nem tudtam jönni csak most)!
az illést köci, tényleg az egyik kevencem (LGT is)!
MP: beveheted, és cserébe beteszem...szép a "valakinek a rajza"!

az illést köci, tényleg az egyik kevencem (LGT is)!

MP: beveheted, és cserébe beteszem...szép a "valakinek a rajza"!

szerinT-A-M egy tányír viagrát!
még, h surdi udvarol mindenkinek ...
legyen mindenkinek kellemes a 7végéje!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 14:49
mit ettél ma T-A-M?

még, h surdi udvarol mindenkinek ...
legyen mindenkinek kellemes a 7végéje!
Törölt felhasználó (9148)

mit ettél ma T-A-M?