Nah, a bogárevésről:
Most loptam meg egy nagy tál cseresznyével a rigóinkat. Nagy, mélypiros szemek.
Egyik-másikban mintha nem csak a növényi rostok őrlődtek volna a fogaim közt.
Most loptam meg egy nagy tál cseresznyével a rigóinkat. Nagy, mélypiros szemek.

Egyik-másikban mintha nem csak a növényi rostok őrlődtek volna a fogaim közt.

Alien és Abyss az nekem is fincsi.
(Alienből megvan a quadrológia)
De így törülközőnapozás után nálam szerintem elég egyértelmű, hogy a Galaxis útikalauz.
Nem hiába a kultusz körülötte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 13:46

De így törülközőnapozás után nálam szerintem elég egyértelmű, hogy a Galaxis útikalauz.

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szerintem is van. Kizárt dolog, hogy csak itt klappol minden az élet keletkezéséhez.
Van kedvenc ufós, földönkívülis filmetek, könyvetek?
Nekem
a film: E.T.
, A mélység titka, Alien
a könyv: 2001: űrodüsszeia, 2010: második űrodüsszeia

Nekem

Akkor Nekem toll
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 17:54

Törölt felhasználó (94621)

Nem csodálom, a kapaszkodást, hogy ki ne ugorj alóla, basszus ekkora léccel már testi sértést lehet okozni. A "marschlakó" meglátná sírvafakadna, a sajátjából 5-t azonnal levágna.
Egyébként egészségedre, még sok kapaszkodósat neked. A többieknek meg toll a fülibe, aki itt volt és nem nyilatkozott.
Egyébként egészségedre, még sok kapaszkodósat neked. A többieknek meg toll a fülibe, aki itt volt és nem nyilatkozott.

Nem csodálom, a kapaszkodást, hogy ki ne ugorj alóla, basszus ekkora léccel már testi sértést lehet okozni. A "marschlakó" meglátná sírvafakadna, a sajátjából 5-t azonnal levágna.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 16:43

ez a kedvenc:

csak a fiú két kézzel kapaszkodjon a combom tövénél

csak a fiú két kézzel kapaszkodjon a combom tövénél
ez a kedvenc:

csak a fiú két kézzel kapaszkodjon a combom tövénél (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 15:23

csak a fiú két kézzel kapaszkodjon a combom tövénél (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen mmePrune, több száz vagy ezeréves rajzon egyértelműen űrhajóst ábrázolnak, kérdem én, hogy ekkora fantáziája honnan lehetett egy az írást sem ismerő embernek. És ez több kultúrában megtalálható, különböző időintervallunokban.
Inkább beszéljünk a dugásról, ahhoz mindenki jobban ért. Melyik pózt szeretitek a legjobban, és csak egyet szabad megjelölni, mert tudom, hogy mindegyiket he-he!
Én a misszionáriust!
Inkább beszéljünk a dugásról, ahhoz mindenki jobban ért. Melyik pózt szeretitek a legjobban, és csak egyet szabad megjelölni, mert tudom, hogy mindegyiket he-he!
Én a misszionáriust!
Lány alul, fiú felül! A lány a fiú tarkója mögé teszi a lábát! De a többit sem vetem meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 15:23

Igen mmePrune, több száz vagy ezeréves rajzon egyértelműen űrhajóst ábrázolnak, kérdem én, hogy ekkora fantáziája honnan lehetett egy az írást sem ismerő embernek. És ez több kultúrában megtalálható, különböző időintervallunokban.
Én a misszionáriust!
Én a misszionáriust!
Az alternatívát úgy értettem, hogy vagy-vagy. Az már az ő dolguk, hogy fogják dekódolni. Mint mi a Rosetti-követ annakidején.
Buta vagyok, utólag néztem meg! Valóban kellene küldenem 1-et, a kétágú, 7 fokozatosat.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 15:14

Buta vagyok, utólag néztem meg! Valóban kellene küldenem 1-et, a kétágú, 7 fokozatosat.

csak egy tárgyat válassz!...egy pen drive tuti lenne, de hát nem bizti, hogy meg tudnák nézni
szóval csak egy tárgyat
például olyat, mint ez itt

Vagy nem akarjátok elárulni, vagy még mindig számoljátok hányfajta pózt ismertek. Gondolom én..

Én a misszionáriust! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:45
Én a misszionáriust! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

az egyik könyvében olvastam, de csak rémlenek dolgok belőle, hogy a barlangrajzok nem is isteneket ábrázolnak, hanem intelligens lényeket repülő tárgyakon...és egyébként simán lehet így is...
lehet, hogy volt már ilyen kérdés, de azért felteszem: ti mit "ásnátok" el az utókornak? (mi az az egy dolog, amit érdemesnek tartotok a jövő régészeti leletének?)
lehet, hogy volt már ilyen kérdés, de azért felteszem: ti mit "ásnátok" el az utókornak? (mi az az egy dolog, amit érdemesnek tartotok a jövő régészeti leletének?)

csak egy tárgyat válassz!...egy pen drive tuti lenne, de hát nem bizti, hogy meg tudnák nézni
szóval csak egy tárgyat
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:57

Szia,Prune!
Mit is?
-Ha nagyképű lennék, de nem vagyok az, akkor magamat.
-Hangüzenetet, ahol hosszasan elmondják az emberek, milyen a világ most, alternatív lehetőségként könyvet, amely leírja a mai életünket.
Mit is?
-Hangüzenetet, ahol hosszasan elmondják az emberek, milyen a világ most, alternatív lehetőségként könyvet, amely leírja a mai életünket.

Szia,Prune!
Mit is?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit is?

az egyik könyvében olvastam, de csak rémlenek dolgok belőle, hogy a barlangrajzok nem is isteneket ábrázolnak, hanem intelligens lényeket repülő tárgyakon...és egyébként simán lehet így is...

mennyire praktikus dolog ez a sok izééé...az 1. sz. elhúzza a bugyit...a 2. sz. az anális élvezetekért felelős...a 3. sz. a hüvelyi behatolás eszköze...a 4. a csiklóélvezeteket okozza...a többi a combokat és a karokat fogja le...ha ez így működik, akkor leszögezhetjük, hogy mindenképpen fejlettebb a szexkultúrájuk (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Lehet, hogy mégsem zöldek...

Jó kérdés, kár, hogy ez a topic kicsi erre, de röviden: a perui Nasca vonalak rejtélye, és a gabonakörök rejtélye. Az utóbbiról /bár ez nem régészet/ kiderült, hogy nagy része hamisítvány, viszont van olyan amit nem tud előállítani emberi kéz egykönnyen. Túl sok a miért, és a hogyan? Ez még az utókorra vár. Van még egypár...
Ez meg a természet játéka:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez meg a természet játéka:

Fantázia kérdése, kár, hogy mi sohasem tudhatjuk meg. /úgye, hogy sok farka van???/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:34

Admin

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:33

Igen, Erich von Däniken, sokan fantasztának tartják, de ugyebár a történelem során már sok embert /tudóst/ bélyegeztek meg emígyen. Dänikent én nem sorolnám a tudósok közé, csak sok olyan dolgokat írt le, amit más nem vett észre. Elég ha a töredéke igaz.

Igen, Erich von Däniken, sokan fantasztának tartják, de ugyebár a történelem során már sok embert /tudóst/ bélyegeztek meg emígyen. Dänikent én nem sorolnám a tudósok közé, csak sok olyan dolgokat írt le, amit más nem vett észre. Elég ha a töredéke igaz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Szerintem is van. Kizárt dolog, hogy csak itt klappol minden az élet keletkezéséhez.
Nekem
, A mélység titka, Alien

Nekem

Sziasztok!
Szerintem is van rajtunk kívül élet az univerzumban. Amely, ugye végtelen!? Amiről nem tudunk,az nem biztos, hogy nem létezik.
Kedvenc film:Az Alien összes része, de leginkább az első: Nyolcadik utas a halál. Bár amikor moziban ment, nem engedtek be, mert 13,75 éves voltam csak.(2-3 hete ment a tévében) De szeretem a Stargate-t is, főleg Dr. Daniel Jacksont bírom nagyon, de Richard Dean Anderson sem rossz.
Könyv: Ugyancsak, Nyolcadik utas a halál, A bolygó neve halál. Hamarabb olvastam őket, mint ahogy láthattam. Emlékeztek a jó régi Galaktika, IPM kiadványokra, ott olvastam ilyeneket. Asimovot, és Lemet is szeretem.
Ja, és a következő GG-bulit az űrben kell tartani!Ideális hely lehet. Súlytalanság, repkedés, hú de jó!
Szerintem is van rajtunk kívül élet az univerzumban. Amely, ugye végtelen!? Amiről nem tudunk,az nem biztos, hogy nem létezik.
Kedvenc film:Az Alien összes része, de leginkább az első: Nyolcadik utas a halál. Bár amikor moziban ment, nem engedtek be, mert 13,75 éves voltam csak.(2-3 hete ment a tévében) De szeretem a Stargate-t is, főleg Dr. Daniel Jacksont bírom nagyon, de Richard Dean Anderson sem rossz.
Könyv: Ugyancsak, Nyolcadik utas a halál, A bolygó neve halál. Hamarabb olvastam őket, mint ahogy láthattam. Emlékeztek a jó régi Galaktika, IPM kiadványokra, ott olvastam ilyeneket. Asimovot, és Lemet is szeretem.

Ja, és a következő GG-bulit az űrben kell tartani!Ideális hely lehet. Súlytalanság, repkedés, hú de jó!

Admin

Nekem
, A mélység titka, Alien

Nekem

Lehet, hogy Charles Simonyi után én leszek a következő magyar űrtúrista? Befizetek...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:10

mertem remélni, hogy ott is dugnak
nemsokára ilyen last minute hirdetések lesznek:
"tudta Ön, hogy egy marslakónak 6 farka van? gondolta volna, hogy egy marsi-nő milyen remekül szop? ne habozzon! váltson jegyet most! fapados járatok már 99999 Ft-tól
(az árak az űrreptéri illetéket nem tartalmazzák)"

"tudta Ön, hogy egy marslakónak 6 farka van? gondolta volna, hogy egy marsi-nő milyen remekül szop? ne habozzon! váltson jegyet most! fapados járatok már 99999 Ft-tól
(az árak az űrreptéri illetéket nem tartalmazzák)"
mertem remélni, hogy ott is dugnak
(az árak az űrreptéri illetéket nem tartalmazzák)" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 14:04

(az árak az űrreptéri illetéket nem tartalmazzák)" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Prune? ilyet kérdezni? hát élőlény az amelyik nem szexel? képzeld el, egy marslakónak 6 farka van /pl./ mit tud az alakítani? és az is lehet, hogy a marsbéli csajok sokkal jobban szopnak. Na ezért már megérte Charlottenek bedobni ezt a kérdést, mert ahogy ismerem a társaságot, most el fog szabadulni a fantázia és a pokol! Hiszen szexről beszélünk nem? mme Prune! dugni MINDENHOL szeretnek! /még az alienek is/