Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2220 2221 2222 2223 2224 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4327   2007. 05. 27. vasárnap 23:58
zelli zelli
Szia, Charlotte! És Mindenkinek!
Megint a nagyon jó kérdéseidre válaszolnék!
1.A babona kérdéséről:
- A péntek 13.-a kérdése nem izgat.
- Az egyik bentlakó macskám fekete, a pech-szériám nem neki tulajdonítom. Nagyon ragaszkodó, intelligens, aranyos cica, a szeretetét csodálatosan kimutatja irányomban.
- A pókokat, mint minden más állatot tisztelem! Ha 9 éves koromban nem mászik át rajtam, az arcomon éjszaka egy nagy, szőrös pók, akkor nem lenne kisebb fóbiám sem tőlük. Amúgy ma sem bántom őket, de lehetőleg ne keresztezzék az útjaink egymást.
- Tükörtörés. A valóságban nem jött be.
- Igen régen láttam már patkót. Ebben sem hiszek
- Eskövő(k)?!?!? Inkább ne is beszéljünk róla!
2. Lehetett volna ilyen kapcsolatom az életben, több is. Sok sztár ma is küzd a Média belemerüléseivel, az "intim" szférájuk védelmével. Mások minden lépésükről közvetíttetnek, csak azért, hogy a címlapon legyenek. Ha viszont rosszat írnak róluk, fel vannak háborodva. Megérdelmik! Ha azt kiadják, ki mikor megy vécére, mikor vesz levegőt, akkor a negatívumokat is tűrni kell. Még vannak hírességek, akik csak a szakmai munkáikról nyilatkoznak, semmi másról.
3. Más show-ra vagyok hivatott! Bár jelentkeztem a BB2-re, még ötleteket is lopott Tőlem a TV2, de nem akarok perelni. Sokminden kiderült a 80 oldalas jelentkezési lapból Rólam. Szerintem a valós élet sokkal kihívóbb, nehezebb show. Ezt kellene átadniuk!
- 5 milláért nem eszek bogarat, hernyót, stb. Más tulajdonságaimat értékeljék, de ez ma nem divatos!
Maradok ÖNMAGAM!

wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 27. vasárnap 21:54
Szép estét!

Kinek hogy telik a hosszú hétvége?

Holnap állítólag már hűvösebb lesz. Nem is árt...

No, és a ma esti kérdések:

1) Ki babonás? (péntek 13, kéményseprő, négylevelű lóhere, tükörtörés, fekete macska, szerencsehozó pók, patkó, esküvői babonák, stb.)

2) Ha randiznátok valakivel, akiről csak később derül ki, hogy ő valójában híres ember, aki sokat szerepel a médiában, belekezdenétek egy ilyen kapcsolatba, vagy zavarna titeket, hogy megvan annak az esélye, hogy folyton fényképezőgépet nyomnak a képetekbe?

3) Részt vennétek olyan túlélőműsorban, ahol ugyan hatalmas a nyereményösszeg, de lehet, hogy bogarakat kell enni, patkányok között kell feküdni, magasról kell leugrani, stb? Ha nem, miért nem?

kerdes kerdes
#4326   2007. 05. 27. vasárnap 22:18
X Törölt felhasználó (24620)
1) Ki babonás? (péntek 13, kéményseprő, négylevelű lóhere, tükörtörés, fekete macska, szerencsehozó pók, patkó, esküvői babonák, stb.)

Legfeljebb poén szintjén. Múltkor volt, hogy épp a cipőmet húztam az ajtóban, mikor csengettek. Kinyitok...
Állok meredten. Egy igazi kéményseprő áll az ajtóban. Le vagyok dermedve, majd kishíja, hogy annyit mondok "JajB+!!!" s odakapok a gombomhoz. smile

Ha fekete macskát látok, akkor erősebben nyomom a gázt, nehogy átmenjen előttem és szerencsétlenséget okozzon. nyes

A pókok nálam tiszteletnek és becsületnek örvendenek, néha még etetem is őket, de sosem bántom. Mindegyik egy kicsi tündér, ezért nem szabad őket bántani. smile
(egyszer arra ébredtem, hogy a szempilláimon botladozik egy. smile Megvártam, míg nagynehezen lekászálódik róluk, aztán kivittem a szabadba)

A Négylevelű lóhere, sokszor csak akadályoz a fűnyírásban, mert méterenként megpillantok egyet; olyankor motor leáll, lóhere leszakajt, zsepi, lexikon, préselés, vissza fűnyíróhoz, wrümm...

Esküvőm nem volt, és nagyon remélem, hogy nem is lesz... (abban a hivatalos, milliót költős formájában)

2) Ha randiznátok valakivel, akiről csak később derül ki, hogy ő valójában híres ember, aki sokat szerepel a médiában, belekezdenétek egy ilyen kapcsolatba, vagy zavarna titeket, hogy megvan annak az esélye, hogy folyton fényképezőgépet nyomnak a képetekbe?

Lenne nálam mindig elektrosokkoló, vagy golfütő és gyűjteném a Canonokat eplus2

3) Részt vennétek olyan túlélőműsorban, ahol ugyan hatalmas a nyereményösszeg, de lehet, hogy bogarakat kell enni, patkányok között kell feküdni, magasról kell leugrani, stb? Ha nem, miért nem?

Végülis, semmi olyanra nem kényszerítenének, ami különösebben (különösebben) veszélyeztetné a testi épségemet, úgyhogy miért is ne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 21:54
Szép estét!

kerdes kerdes
#4325   2007. 05. 27. vasárnap 21:54
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Szép estét!

kerdes kerdes
#4324   2007. 05. 27. vasárnap 16:11
Ugyan miért értettelek volna félre?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 16:03
asszem, félreértettél.
sebaj, én meg parát. vigyor
#4323   2007. 05. 27. vasárnap 16:03
édespille édespille Admin
asszem, félreértettél.
sebaj, én meg parát. vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 27. vasárnap 09:50
Tessék, itt pozitív energiát kapsz:
Gyógyító webgömb
#4322   2007. 05. 27. vasárnap 10:45
para11 para11
én a buta emberektöl kapok láthatatlan kiütést... vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 08:08
Most olvastam ezt:

"Az allergiának lelki okai is lehetnek. Igyekezzünk harmóniába kerülni önmagunkkal a munkánkban és a magánéletünkben is. Az allergiát felfoghatjuk az élet misztikus üzenetének is. A virágpor a megtermékenyítést és a szaporodást szimbolizálja, ezért a szénanátha szexuális téren jelentkező öntudatlan elutasítást is jelenthet."

Hát, valahogy ezt nem tudom elhinni, inkább azt, hogy rengeteg mű dolog (tartósítószerek, színezékek, vegyszerek) és hulladék van a környezetünkben.

Mindegy. Nem filozofálni akarok, hanem megkérdezni, hogy KI MIRE ALLERGIÁS?

kerdes kerdes

Én eddig nem voltam allergiás semmire, de most már kezdek tüsszögni ha réten sétálok, szóval szerintem szép lassan kialakul nálam a szénanátha.
#4321   2007. 05. 27. vasárnap 10:37
para11 para11
a vers a lehangoló,a kövekben hasonlóan hipp-hez én sem hiszek.
cuppanós jóreggelt-puszi wave
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 09:15
hát te is húztál követ? smile smile smile nem gondoltam volna. smile
#4320   2007. 05. 27. vasárnap 10:29
Gitárom pengetem,
f_szomat lengetem,
pörög a péklapát,
sütik a pék f...
nyes
(egyik kedvencem) nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 27. vasárnap 09:14
nos..ha a sajátját mintázta meg, akkor wow1 wow1 ha "kioldanánk a csomót"...te jó ég wow1 mekkora farok merges2
#4319   2007. 05. 27. vasárnap 09:50
Tessék, itt pozitív energiát kapsz:
Gyógyító webgömb
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 09:18
többször egymás után sosem húzunk sem kártyát, sem kavicsot. az első eredményen tessék elgondolkodni. akinek ilyen csecse saruja van, biztos nem a társaság szélén ücsörög egymagában. vigyor nézz már magadba, te! és ne becsüld le önmagad! fontos!
miért érzem ezt a negativ-nyaláb-tömkeleget? rolleyes
#4318   2007. 05. 27. vasárnap 09:42
X Törölt felhasználó (94621)
A munkámból adódóan, ennyire előre nem láthatok, elképzelhető, hogy ott leszek. Nekem elég messze van, de ha megyek akkor magammal viszem és szívesen bemutatom neked a legjobb barátom. /vigyem a péket is?/

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 27. vasárnap 09:33
adok szívesen smile :
itt van
#4317   2007. 05. 27. vasárnap 09:33
MmePrune MmePrune VIP Admin
adok szívesen smile :
itt van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 05. 27. vasárnap 09:29
Ha adsz egy időpontot, személyesen megmutatom. Egyébként én is csak azt hiszem el, amit látok, fogok, érzek. Racionális vagyok, elvont dolgokban jóslásokban, nem hiszek. Mielőtt lerohannátok, ez magánvélemény, nem vagyunk egyformák, ez a jó.
#4316   2007. 05. 27. vasárnap 09:29
Ha adsz egy időpontot, személyesen megmutatom. Egyébként én is csak azt hiszem el, amit látok, fogok, érzek. Racionális vagyok, elvont dolgokban jóslásokban, nem hiszek. Mielőtt lerohannátok, ez magánvélemény, nem vagyunk egyformák, ez a jó.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 27. vasárnap 09:02
ohhhh...én nem a tiédre gondoltam...bár azt még ugye nem láttam..és hát messziről jött ember azt mond, amit....ugyebár smile
mellékelem:

#4315   2007. 05. 27. vasárnap 09:18
többször egymás után sosem húzunk sem kártyát, sem kavicsot. az első eredményen tessék elgondolkodni. akinek ilyen csecse saruja van, biztos nem a társaság szélén ücsörög egymagában. vigyor nézz már magadba, te! és ne becsüld le önmagad! fontos!
miért érzem ezt a negativ-nyaláb-tömkeleget? rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 27. vasárnap 03:41
ezdebaromság...
Társaság központja, meg csapatszellem, meg mindenki engem akar, meg kuttyafüle...
jaha...
mellesleg háromszor választottam ugyanazt a kombinációt, és mindháromszor mást dobott ki...
#4314   2007. 05. 27. vasárnap 09:15
hát te is húztál követ? smile smile smile nem gondoltam volna. smile
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 26. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 26. szombat 22:10
az a lehangoló benne,hogy nagyon valós
bocsi willyka,pillének szántam
#4313   2007. 05. 27. vasárnap 09:15
Ezt nézzétek meg, ha ez nem "csinált kép" akkor a természet nagyon vicces.. ez tökéletes utánzat. smile

#4312   2007. 05. 27. vasárnap 09:14
nos..ha a sajátját mintázta meg, akkor wow1 wow1 ha "kioldanánk a csomót"...te jó ég wow1 mekkora farok merges2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 09:04
Elnézést, én is most értettem meg, a pékén van-e nem tudom, ha van, az ő baja. Látom nagyon gyorsan forognak a kerekeid. smile
#4311   2007. 05. 27. vasárnap 09:04
Elnézést, én is most értettem meg, a pékén van-e nem tudom, ha van, az ő baja. Látom nagyon gyorsan forognak a kerekeid. smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 27. vasárnap 09:02
ohhhh...én nem a tiédre gondoltam...bár azt még ugye nem láttam..és hát messziről jött ember azt mond, amit....ugyebár smile
mellékelem:

#4310   2007. 05. 27. vasárnap 09:02
mellékelem:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 08:58
Kedves Prune! Megnéztem, nincs, nem is volt, rendszeresen gondozom, ápolom, és megválogatom, hogy kiben landoljon, gondolván a fehér pöttyökre. /ja a pék nem én voltam/ smile
#4309   2007. 05. 27. vasárnap 08:58
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Múltkor kitöltöttük a kreativitás-tesztet. Na, pl. itt egy csaj, aki kreatív önmaga fotózásában.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

eljen
#4308   2007. 05. 27. vasárnap 08:58
Kedves Prune! Megnéztem, nincs, nem is volt, rendszeresen gondozom, ápolom, és megválogatom, hogy kiben landoljon, gondolván a fehér pöttyökre. /ja a pék nem én voltam/ smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 27. vasárnap 08:54
wow1 fehér pöttyök a makkon?

... 2220 2221 2222 2223 2224 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!