jáááj! valakivel össze lettem kavarva!
továbbadományozom, ha nem haragszol.
huh, sosem közöltem még senkivel, ha ajándékot továbbajándékoztam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 18:29

huh, sosem közöltem még senkivel, ha ajándékot továbbajándékoztam...

Törölt felhasználó (94621)

Ezt meg Pillécskének nacceretettel, ha ma este erre jár..

Ezt meg Pillécskének nacceretettel, ha ma este erre jár..

Na ez a "tenorista" talán már elég rémísztő lesz..

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 18:15

A kuttyodat küld mert attól wégig .... magam a bokámig!
A makitól nm félek kap majd banántot és
már hawer is....

már hawer is....

A kuttyodat küld mert attól wégig .... magam a bokámig!
már hawer is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 18:12

már hawer is....

Gyuri ne fikázd a kuttyomat, mert rádküldöm az egyik emberemet, oszt lesz sírás-rívás..

Gyuri ne fikázd a kuttyomat, mert rádküldöm az egyik emberemet, oszt lesz sírás-rívás..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi!
Én meg küldök klímát....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 17:05
Én meg küldök klímát....

Ne légy mááá úúúútálatoska...
Kapsz a Schumi helyett egy mocis bigét

Innye de randa a kutyád!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 17:38

Felismertem, pontosabban a kutyám rátalált..

Felismertem, pontosabban a kutyám rátalált..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt wan,csak nm látjuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 17:05

Úgy megijedt, el is tűnt egy hétre..

Ne légy mááá úúúútálatoska...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 14:57

végül is a ló se csúnya!
toljátok át az igéző tekintetek topicba, csak itt ne rontsa a legelőt /a marhája/ izé levegőt!
toljátok át az igéző tekintetek topicba, csak itt ne rontsa a legelőt /a marhája/ izé levegőt!
Úgy megijedt, el is tűnt egy hétre..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 16:09

Na,ja!
Csak neki ezért nagyobb az elönye
mint nekünk...
Bár..Te...talán...ugye..ha..Szonira wissza emlékszem....
mint nekünk...

Surdinak asszem nő hiánya lehet...
Hasfogó nevetős szmájli amíg olvastam a dühöngését
Hasfogó nevetős szmájli amíg olvastam a dühöngését

Na,ja!
mint nekünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 16:03
mint nekünk...

Charlotte kézbevette már a "problémát" hi-hi..

Charlotte kézbevette már a "problémát" hi-hi..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:42

Hipp!
Szerintem kersgéljünk neki szép sportjányokat
és akkor lenyugszik...
és akkor lenyugszik...

Surdi, kicsit feszült vagy. Na gyere, feküdj csak le ide az ágyra, hadd szívjam ki belőled ezt a sok feszültséget

Hipp!
és akkor lenyugszik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:36
és akkor lenyugszik...

Surda!
Egy jó sakkparti talán visszaállítaná a vérnyomásod. Nézd meg ezt a szép púpos muffot, mindjárt elszáll a mérged...
Én nem tudom ki az a "kannácska" de egy nagyon jó nő lehet ha ennyien összevesznek rajta, hi-hi

Egy jó sakkparti talán visszaállítaná a vérnyomásod. Nézd meg ezt a szép púpos muffot, mindjárt elszáll a mérged...
Én nem tudom ki az a "kannácska" de egy nagyon jó nő lehet ha ennyien összevesznek rajta, hi-hi

Neeem, én olyanra gondoltam, hogy:
"Nééézd, ott van a mami, az akkori nyár leghíresebb pregnant-jelenetében. És már ott vagy te is a pocakomban! Látoood? Nem, dehogy az apukád az a bácsi, az csak anyuci egyik munkatársa, nem a másik sem. Nem ő sem, meg ő sem..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:05
"Nééézd, ott van a mami, az akkori nyár leghíresebb pregnant-jelenetében. És már ott vagy te is a pocakomban! Látoood? Nem, dehogy az apukád az a bácsi, az csak anyuci egyik munkatársa, nem a másik sem. Nem ő sem, meg ő sem..."

Törölt felhasználó (75419)

Majd családi vállalkozás lesz s a gyerekeim nekem fognak dolgozni
Na,nem ááám
Na,nekem mennem kell mindjárt Pestre,aztán holnap délelőtt műtenek,gondoljatok rám,csupa jót,hogy minden sikerüljön, ne úgy,mint a múltkor.
Legyetek jók!

Na,nekem mennem kell mindjárt Pestre,aztán holnap délelőtt műtenek,gondoljatok rám,csupa jót,hogy minden sikerüljön, ne úgy,mint a múltkor.

Legyetek jók!

Surda!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 14:57

végül is a ló se csúnya!
Én is most olvastam, surdi kiadta magából a jövő hetet is. Szerintem meglátja a korbácsos embör, magához nyúl, utána meg surdihoz. ha két ilyen nagydarab embör összekap, itt földrengés lesz. Fedezééékbeeee!!!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:30

Surdi dühöngését érdemes elolwasni!!!
Szétröhögtem magam a trágár Surdin....

Surdi dühöngését érdemes elolwasni!!!