Ez a beszéd
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 21:30

Én eldobom a mankót ha mezítelen nőt látok és mán nyomom is a Guczogi Gyuri talaj gyakorlatait...

Én eldobom a mankót ha mezítelen nőt látok és mán nyomom is a Guczogi Gyuri talaj gyakorlatait...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 21:27

jajj ne már, ameddig mankó nélkül tudsz nő alatt feküdni nem vagy öreg

jajj ne már, ameddig mankó nélkül tudsz nő alatt feküdni nem vagy öreg
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 21:20

Én aztatat nm ismerem,mán naon öreg waok....
Hippi barátom,lécci szúrj be egy ősz szakállú szmájlit....

Én aztatat nm ismerem,mán naon öreg waok....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

ha már it tartunk, akkor maradok a Tankcsapdánál

Én a D.M.-et szerettem és szeretem.....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 25. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 20:50

huh! ma nosztalgianapot tartok!
NIGHTBOAT - DD
úffélek mindig, mikor ezt a számot hallgatom! de annyira, annyira jóóóóó!!!
NIGHTBOAT - DD
kössz a meghívást Prune, de még nem gyógyultam teljesen meg...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 25. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 20:46

ha begyűrted a calcone-t, akkor jelentkezz a bulinkra a megfelelő topicban

Wazze! Szerintem a csaj is elúszott mert elfelejtettem!
Ja,a Te szawaiddal élwe kiugrottam a wárosba!
Na,csak megnéztem 1 melót zuglóba...
Ja,a Te szawaiddal élwe kiugrottam a wárosba!

Na,csak megnéztem 1 melót zuglóba...

Gyuri előkerültél? a csajt lerendezted már? egész idáig tartottam a bikát! már a nyelvem is kilóg!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 20:51

Sörhőz házipálesz!Régen úgy nyomtam....
Mekkora wuk wolt utána!!!

Sörhőz házipálesz!Régen úgy nyomtam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 20:34

Törölt felhasználó (94621)

Na ez szép sörhöz unikomot! aztán ki tudja? diákkoromban még elment. Azóta komolyodtam, mindenesetre rendes vagy, egészségedre!
Sörre tömény, gyereknek?

Sörre tömény, gyereknek?

huh! ma nosztalgianapot tartok!
NIGHTBOAT - DD
NIGHTBOAT - DD
ha begyűrted a calcone-t, akkor jelentkezz a bulinkra a megfelelő topicban
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 20:22

az egy félbehajtva megsütött pizza, mellesleg nem kérsz a sörhöz Unikumot?

Na ez szép sörhöz unikomot! aztán ki tudja? diákkoromban még elment. Azóta komolyodtam, mindenesetre rendes vagy, egészségedre!
Sörre tömény, gyereknek?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 20:22

Sörre tömény, gyereknek?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 20:20

Törölt felhasználó (94621)

Szia BigJoe23! Nem tudom mi az, de egészségedre, én maradok a heinekkennél, ebben a rohadt melegben. 26C van még mindig. Kellemes estét!
Szia BigJoe23! Nem tudom mi az, de egészségedre, én maradok a heinekkennél, ebben a rohadt melegben. 26C van még mindig. Kellemes estét!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
sorry elugrottam egy calcone-ért
Kedves Pille!
Ha valóban kiváncsi vagy rá priviben megírom! Nem tartozik a nagy nyilvánosságra. Tom megértette 2 szóbol.
Mi ez a nagy pangás itt? Mindenki vacsi? vagy netán már elkezdődött az esti "vadhajtás" ??
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 25. péntek 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 18:15
Ha valóban kiváncsi vagy rá priviben megírom! Nem tartozik a nagy nyilvánosságra. Tom megértette 2 szóbol.
Mi ez a nagy pangás itt? Mindenki vacsi? vagy netán már elkezdődött az esti "vadhajtás" ??

naon kiváncsivá tettél...
mig ti itten nyelvészkedtetek, én széttáncoltam magam a toy dolls koncerten. fergeteges volt emberek! fergeteges!
én zizzent a nagy rohanásban a bakancs helyett saruban mentem el!!! kicsit izgultam is, de nem történt károsodás.
ja, a jéger után már nem izgultam.
mig ti itten nyelvészkedtetek, én széttáncoltam magam a toy dolls koncerten. fergeteges volt emberek! fergeteges!
én zizzent a nagy rohanásban a bakancs helyett saruban mentem el!!! kicsit izgultam is, de nem történt károsodás.

a koncert elején, talpig ruhában.

kb. a második szám után mindenki kivetkőzve önmagából. némelyek levetkőzve is.

videok csapnivalók! mozog folyamatosan a "kamera" a kezemben, mivel nem birtam mozdulatlanul állni, muszáj voltam seggriszálni!
egy demjén koncertet biztos profin felvettem volna!

kb. a második szám után mindenki kivetkőzve önmagából. némelyek levetkőzve is.

videok csapnivalók! mozog folyamatosan a "kamera" a kezemben, mivel nem birtam mozdulatlanul állni, muszáj voltam seggriszálni!
egy demjén koncertet biztos profin felvettem volna!

sziasztok!
charlotte,megnézted a mesedet?
üzit hagytam...

charlotte,megnézted a mesedet?
üzit hagytam...
most meózom le a fotókat és a videokat, amiket felveszegettünk. amennyiben megfelelő minőségű, megosztom a nappalisokkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 18:36

Törölt felhasználó (21812)
Admin

És játszottak neked való számokat? A Hanky pankyre gondolok