bocs, de kitöröltem egy hszedet a szex és sportból...az képes topic a képes kategóriában, onnan szigorúan törlünk minden írott hszt
szóval bocs...de ide beírhatod nyugodtan

bach:karácsonyi oratorium
és az smsre a Kill-Bill melódiája (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:30
és az smsre a Kill-Bill melódiája (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mi a mobilotok csengőhangja?
Nekem ilyen magas hangú harangocska (jobban nem tudom leírni).
Kinek nincs mobilja? Miért nincs?

az enyém nokiás és ring ring-gel szól
de uram hurdy gurdysen csenget...én szeretem, hogy van, de nagyon kevés funkciót használok rajta, asszem beérném az üzenetírásos és a hívás gombokkal
például nem vágyom kamerás mobilra sem...és ez még csak a második készülékem mióta van mobilszámom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:30

Admin

Valaki tagja valamilyen klubnak, egyesületnek (a politikaiakat most hagyjuk)?

Hát, maradjunk annyiban, hogy 7-10-12 kérdésből nagyjából annyi variációt tudnak csinálni, hogy kis csapatunk minden tagja beleesik az egyik kategóriába.
Amúgy most is megcsináltam úgy, hogy mindg a harmadikat jelöltem, és akkor más jön ki:
"Valami nyomja a szivedet. Még tartod a lelki egyensúlyod, de mindenképpen rá kellene jönnöd, mi a baj - csak akkor lesz teljes a belső harmóniád."
De nem is azért tettem be ezeket a teszteket, hogy megtudjuk a nagy igazságot, a mindent elsöprő valóságot, hanem hogy bolondozzunk.
Igérem, nem lesz több teszt erről az oldalról...
Amúgy most is megcsináltam úgy, hogy mindg a harmadikat jelöltem, és akkor más jön ki:
"Valami nyomja a szivedet. Még tartod a lelki egyensúlyod, de mindenképpen rá kellene jönnöd, mi a baj - csak akkor lesz teljes a belső harmóniád."
De nem is azért tettem be ezeket a teszteket, hogy megtudjuk a nagy igazságot, a mindent elsöprő valóságot, hanem hogy bolondozzunk.

Igérem, nem lesz több teszt erről az oldalról...
Neked nm tudtam ellenállni és megcsináltam a tesztet!!
Uaz mint neked....
De most a belső harmóniámra hallgatok és megyek aludni....
Sziasztok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:16
Uaz mint neked....

De most a belső harmóniámra hallgatok és megyek aludni....
Sziasztok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, akkor nézzük meg, hogy mindenki ugyanolyan boldog-e közülünk.
Itt egy teszt ugyanarról az oldalról, mint a kreativitás-teszt, nekem ez az eredmény:
"Teljesen kiegyensúlyozott vagy, megvan Benned az a belső harmónia, amit sokan egész életükben keresnek. Azért ne felejts el mindent megtenni annak érdekében, hogy ez sokáig így maradjon!"
teszt - katt
Itt egy teszt ugyanarról az oldalról, mint a kreativitás-teszt, nekem ez az eredmény:
"Teljesen kiegyensúlyozott vagy, megvan Benned az a belső harmónia, amit sokan egész életükben keresnek. Azért ne felejts el mindent megtenni annak érdekében, hogy ez sokáig így maradjon!"
teszt - katt
charlotte, megbolondicc a tesztekkel. már megint egyforma... hmmm....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:16

Admin

teszt - katt
teszt - katt
Gnájt mindenkinek!

teszt - katt
teszt - katt
A tartozásom...
Ezt a wirágot kaptam a 70 éwes hölgytől...
Ezt a wirágot kaptam a 70 éwes hölgytől...

Talján eleség... de sztem a másodikat fogod választani

Hát Apa... nem ismerek Rád...
Ez naggggyon kevés
Na mindjárt keresek Én Neked valami laktató eledelt
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez naggggyon kevés

Na mindjárt keresek Én Neked valami laktató eledelt

Jó étwágyat!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)

mentem vacsizni:
pá!
pá!
Már kipróbáltam ezt a wariációt is.
Az aktus közben nm is fáj de miután elélweztél olyan mintha 10ezer tű szúrná a fejed!
Az aktus közben nm is fáj de miután elélweztél olyan mintha 10ezer tű szúrná a fejed!

Szióka!
Qwára fáj a fejem!(tudom,női betegség!
)
A holnap hosszabb lesz,nagyon kemény a meló de holnap be szeretném fejezni...
A képek tök jók de egyikre sincs energiám....bocsi!
Qwára fáj a fejem!(tudom,női betegség!

A holnap hosszabb lesz,nagyon kemény a meló de holnap be szeretném fejezni...

A képek tök jók de egyikre sincs energiám....bocsi!
Megfejtettem Surdi eltűnését...
Val.színű valamit tettek is az ujjacskájával...
És ugyebár ha egy pasi egyet tüsszent... tudjuk jól h. már pap után nyomoz
Ha meg bekötözték akkor aztán tleg nem tud pötyögni
Surdi siess meggyógyulni!
Val.színű valamit tettek is az ujjacskájával...
És ugyebár ha egy pasi egyet tüsszent... tudjuk jól h. már pap után nyomoz

Ha meg bekötözték akkor aztán tleg nem tud pötyögni

Surdi siess meggyógyulni!

Hali!
A teszt eredménye uaz mint a többieknek és nm csak a 3.-at jelöltem!
Nm szégyellem,hogy a G.G.-re járok,ezzé-azzé!
Az ex-hez Én wisszatértem majd 2 hét után mint akit puskáwal...(de nm akarom bőwebben fejtegetni)
A teszt eredménye uaz mint a többieknek és nm csak a 3.-at jelöltem!

Nm szégyellem,hogy a G.G.-re járok,ezzé-azzé!

Az ex-hez Én wisszatértem majd 2 hét után mint akit puskáwal...(de nm akarom bőwebben fejtegetni)

Igen, de nem kell ríni, mert ahogyan ismerem, NEM végleg, csak ezzel a nicnévvel (ha meg tudja állni)!
(majd szólok, ha felbukkan)
de lehet, hogy nem szólok, mert csak ezzel a nicnévvel írhat a jövőben is, a szokásos megtévesztések elkerülése végett!
Vazzeg, akkor lehet, hogy végleg el akar menni??? Naaa, neeeee, ezt nem akarom elhinni!
Tényleg hiányozna okoska buksija és kézírása!
Ki fog szóraloztatni a jövőben, ha elvonják a "játékszeremet"??? (csak nehogy elvonási tűneteim legyenek egy idő múlva!)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 23. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(majd szólok, ha felbukkan)

de lehet, hogy nem szólok, mert csak ezzel a nicnévvel írhat a jövőben is, a szokásos megtévesztések elkerülése végett!
Vazzeg, akkor lehet, hogy végleg el akar menni??? Naaa, neeeee, ezt nem akarom elhinni!
Tényleg hiányozna okoska buksija és kézírása!
Ki fog szóraloztatni a jövőben, ha elvonják a "játékszeremet"??? (csak nehogy elvonási tűneteim legyenek egy idő múlva!)