Na ez az, amit nem szabad! Szerintem a legnagyobb vétek, amit elkövethetünk magunk és családunk ellen, ha NEM ÉLÜNK, hanem elevenen eltemetjük magunkat a munkába.
Örülök, hogy most már otthon töltöd a vasárnapodat
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 08:56
Örülök, hogy most már otthon töltöd a vasárnapodat

A legreősebb kompromisszum az wolt,hogy a wasárnapokat nm munkáwal töltöm(eggyiket sem)!!!
Ez tényleg nehéz wolt mert a hitelek súlya úgy hatott rám,hogy mennem KELL pénzt hajkurászni és egy idő után észre sem weszed de soha nm wagy otthon!
Wolt olyan időszakom,hogy augusztus wégétől karácsonyig 2 szombatot és 4 wasárnapot nm dolgoztam!
Ez tényleg nehéz wolt mert a hitelek súlya úgy hatott rám,hogy mennem KELL pénzt hajkurászni és egy idő után észre sem weszed de soha nm wagy otthon!
Wolt olyan időszakom,hogy augusztus wégétől karácsonyig 2 szombatot és 4 wasárnapot nm dolgoztam!
Charlotte nem tud főzni. Tényleg nem.
Én azt nevezem főzési tudománynak, ha valaki fejből készíti az ételeket és tudja, hogy melyik étel milyen fűszertől lesz nagyon finom. Na erre én képtelen vagyok.
Szakácskönyvből bármit megcsinálod, de hát az nem főzni tudás.
Amúgy, ha rá lennék kényszerülve, már biztos megtanultam volna, de a férjem gyűlöli, ha egy nő a vasárnapját a konyhában tölti (mikor kicsi volt, az anyukája soha nem játszott vele, hanem főzött a családra...). Ezért hétvégenként inkább kirándulni megyünk és pizzát meg ilyeneket eszünk.
Ez van. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 08:43
Én azt nevezem főzési tudománynak, ha valaki fejből készíti az ételeket és tudja, hogy melyik étel milyen fűszertől lesz nagyon finom. Na erre én képtelen vagyok.
Szakácskönyvből bármit megcsinálod, de hát az nem főzni tudás.
Amúgy, ha rá lennék kényszerülve, már biztos megtanultam volna, de a férjem gyűlöli, ha egy nő a vasárnapját a konyhában tölti (mikor kicsi volt, az anyukája soha nem játszott vele, hanem főzött a családra...). Ezért hétvégenként inkább kirándulni megyünk és pizzát meg ilyeneket eszünk.
Ez van. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok jányok!
Moncy nm háborgunk csak hiányoltunk!
Charlotte nm tud főzni???
(nm hinném)
A hasunk alatt is +ragadhattok de reggeli után az is sokkal jobban esik....

Moncy nm háborgunk csak hiányoltunk!

Charlotte nm tud főzni???

(nm hinném)
A hasunk alatt is +ragadhattok de reggeli után az is sokkal jobban esik....

Nem valami nagy dolog, főleg így utólag!
Csak egy lakhelyváltoztatás.
De akkor és ott abban a helyzetben...
mi tagadás belegabalyodtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 10:22
Csak egy lakhelyváltoztatás.
De akkor és ott abban a helyzetben...
mi tagadás belegabalyodtam.

Törölt felhasználó (24620)

és mégis mi volt az?
és mégis mi volt az?
(Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 22. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 10:14

Sziasztok!
Alkalmazkodás? Mikor én alkalmazkodom az nekem fáj amikor hozzám alkalmazkodnak
az meg fel sem tűnik.... ( egy kicsit sarkítva a dolog)
Mi tagadás jólesik, ha az embert elfogadják olyannak amilyen, és nem piszkálják...
- főleg alaptulajdonságai miatt nem, amin azért kutya nehéz változtatni.
Cserébe én is kész vagyok alkalmazkodni.
Életem eddigi legnagyobb kompromisszumába belebetegedtem...
már csak nevetek rajta (magamon) így 7 év távlatából.
De akkor nagyon nem vette be a begyem.

Mi tagadás jólesik, ha az embert elfogadják olyannak amilyen, és nem piszkálják...

Nna, ilyet találtam nemrég. (a kis videót már pár éve ismerem, de az egész albumhoz ezeddig nem volt még szerencsém)
Rém aranyos és bár nem túl bonyolult, de a szövegét is imádom.
Ez is tetszetős, szintén Emilie Simon. (kicsit mintha olyan NOXos lenne)
Rém aranyos és bár nem túl bonyolult, de a szövegét is imádom.
Ez is tetszetős, szintén Emilie Simon. (kicsit mintha olyan NOXos lenne)
Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Egy kapcsolatban készek vagytok kompromisszumokra, alkalmazkodásra vagy elvárjátok, hogy a másik olyannak fogadjon el titeket, amilyenek vagytok?
Mi volt a legerősebb kompromisszum, amibe belementetek?

Meggyóntam?
Ez hogy jött ki?
"Édesem, be kell vallanom valamit! Nem te vagy nekem az egyetlen." (szépen magyarul)
Kedvencem amikor egy filmben a "Fire in the hole" (eredetileg a bányarobbantásoknál használták figyelmeztetésre)"Tüzeljetek a lyukba" lett a magyar szinkronban.
Ez hogy jött ki?
"Édesem, be kell vallanom valamit! Nem te vagy nekem az egyetlen." (szépen magyarul)
Kedvencem amikor egy filmben a "Fire in the hole" (eredetileg a bányarobbantásoknál használták figyelmeztetésre)"Tüzeljetek a lyukba" lett a magyar szinkronban.
...ugyanitt kendermagos tyúkok, lángoltkolbász, és savanyított uborka eladó.

Hát, eleinte szinte mindent elfogadok, a végére meg már a legapróbb dolog is idegesít benne. Aztán vége.
Egyik barátnőmnél például elég nehezen fogadtam el, hogy a füvet sem veti meg. (akkor éppen nem volt vele dolga) De valahogy sikerült.
(egy barátnál nem zavar az ilyen, de egy barátnő már kicsit más tészta)
Másik barátnőmnél meg elég nehéz volt megállni, hogy a macskáját ne rúgjam fel.
(főleg, hogy mintha nálam is jobban szerette volna)
Viszont amikor mindenképp mónikasót akart nézni vacsora közben, és a MüPában elővette a Best magazint, azt hittem bezsákolom.
De ha tartom valamihez magam, akkor nem véletlenül és nem csak azért nem fogadom el, mert nem akarom, hanem mert nem is tudom.
Jah, egyszer azt is elnéztem az egyiknek, hogy inkább Sajátgépet használt a TotalCommander helyett a fájlok rendezgetésére (na pedig azt aztán gyűlölöm, és végtelenül ostobának tartom) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik barátnőmnél például elég nehezen fogadtam el, hogy a füvet sem veti meg. (akkor éppen nem volt vele dolga) De valahogy sikerült.
(egy barátnál nem zavar az ilyen, de egy barátnő már kicsit más tészta)
Másik barátnőmnél meg elég nehéz volt megállni, hogy a macskáját ne rúgjam fel.

Viszont amikor mindenképp mónikasót akart nézni vacsora közben, és a MüPában elővette a Best magazint, azt hittem bezsákolom.
De ha tartom valamihez magam, akkor nem véletlenül és nem csak azért nem fogadom el, mert nem akarom, hanem mert nem is tudom.
Jah, egyszer azt is elnéztem az egyiknek, hogy inkább Sajátgépet használt a TotalCommander helyett a fájlok rendezgetésére (na pedig azt aztán gyűlölöm, és végtelenül ostobának tartom) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Egy kapcsolatban készek vagytok kompromisszumokra, alkalmazkodásra vagy elvárjátok, hogy a másik olyannak fogadjon el titeket, amilyenek vagytok?

nos:
1. ujjam: vmi tüskeböki vszínű izületet talált. osztán gyógyulásig folyamatosan nedves helyen kéne tartani, de hát a lotyókám annyit nincs itt, h megtegyem.
2. kicsit konkrétabban kérdezzél, h mire is vagy kíváncsi. Szálláshely? vagy útvonal? mi érdekel?
lehet kicsit későn kezded a szervezést!
nyú, ha visszajöttem reagálok, elviszem a H-s helyre szórakoztató irodalomnak! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 09:29
1. ujjam: vmi tüskeböki vszínű izületet talált. osztán gyógyulásig folyamatosan nedves helyen kéne tartani, de hát a lotyókám annyit nincs itt, h megtegyem.
2. kicsit konkrétabban kérdezzél, h mire is vagy kíváncsi. Szálláshely? vagy útvonal? mi érdekel?
lehet kicsit későn kezded a szervezést!
nyú, ha visszajöttem reagálok, elviszem a H-s helyre szórakoztató irodalomnak! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi!
Pünkösdkor el akarok jutni Lázbércre!
Tudnál segíteni,hogy a legegyszerűbb odajutni?
Mennem kell majd jönnöm kelll....

Ez nagyon érdekes sok sikert csak szerintem nm itt!

Surdi!
A Surda jelenség (H) Leesett a vérnyomása is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 22. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 09:14

nekem most a kompresszium része, h menek egy H betűjelű intézménybe! meg kell nézetni, mert a matató ujjam melletti mutatóujjam beteg, ráadásul a jobb/ik/ kezemen. remélem nem sokat pöcsölnek velem!
Mit műweltél magaddal (az ujjaddal)?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 22. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 09:14

nekem most a kompresszium része, h menek egy H betűjelű intézménybe! meg kell nézetni, mert a matató ujjam melletti mutatóujjam beteg, ráadásul a jobb/ik/ kezemen. remélem nem sokat pöcsölnek velem!
Az én párom tök toleráns. És ,hogy mulik az idő fölöttünk egyre inkább az. Persze sztm.én is,de ezt inkább tőle kellene megkérdezni. Kompromisszum, az meg mi,ezt a kifejezést még soha nem hallottam
(m.m.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
nos ezt én nem hiszem el!
bizonyítékot akarok! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 08:48
bizonyítékot akarok! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 22. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy szál pendejbe menek dolgozóba... állítólag ma 34 fok lesz
De legalább az irodában hűvös lenne... de neeeeem ááááá uuuutálom a meleget...
Havat akaroooooook
Na menek... jó étvágyat a reggelihez
Charlotte: kész kisregényt tudnék írni... majd délutánig gondolkodom h. ne 3000 karakter legyen

De legalább az irodában hűvös lenne... de neeeeem ááááá uuuutálom a meleget...
Havat akaroooooook

Na menek... jó étvágyat a reggelihez

Charlotte: kész kisregényt tudnék írni... majd délutánig gondolkodom h. ne 3000 karakter legyen

Szasz Surdi!
Te is kompromisszum képes wagy?
Kiwáncsi waok?
Te is kompromisszum képes wagy?
Kiwáncsi waok?