hát oké de az teljesen más...hogy szállítassz 1 cégnek külföldre...de mondjuk meg lehetne oldani csak elég bonyolult lenne, nem beszélve arról hogy csak 1 társasjátékról van szó..
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:26

Jaja. De még nem rendeltünk a GG-ről, csak van egy SK cégünk, és annó velük küldtük MO-ra a csomagot.
Nem lenne bonyolult, uyagnis ilyenkor oda-vissza játszik a dolog, tehát MO-ról is tudunk küldeni SK-ba csomagot. Egy társasjáték esetében kb. 1500Ft köeül van a szállítási költség, de szerintem ezt kérdezd meg a GG-sektől.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 23:07

hát oké de az teljesen más...hogy szállítassz 1 cégnek külföldre...de mondjuk meg lehetne oldani csak elég bonyolult lenne, nem beszélve arról hogy csak 1 társasjátékról van szó..

mind1...biztos itthon is lehet találni vlm jó társast
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 10. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 07:45

Nem lenne bonyolult, uyagnis ilyenkor oda-vissza játszik a dolog, tehát MO-ról is tudunk küldeni SK-ba csomagot. Egy társasjáték esetében kb. 1500Ft köeül van a szállítási költség, de szerintem ezt kérdezd meg a GG-sektől.
Na tényleg nem vásárolt itt senkit aki fórumozik is?
de (pirulós szmájli)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)

öööö...izéééé...munkaköri kötelesség
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja! Persze!
Akkor munkaköri kötelességből egy kicsit beszélhetnél a feromon parfümről. Cserébe a számítógépekről tartok neked előadást
Nekem az a munkaköri kötelességem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor munkaköri kötelességből egy kicsit beszélhetnél a feromon parfümről. Cserébe a számítógépekről tartok neked előadást

sajna csak a lágy hullámok vibriről tudnék előadást tartani...meg a változó méretű golyókról
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 22:14

Ja! Persze!
Nekem az a munkaköri kötelességem

AZ annyira nem érint, de azért köszönöm
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 23:09

sajna csak a lágy hullámok vibriről tudnék előadást tartani...meg a változó méretű golyókról

Látom nem sok remény van arra, hogy valaki írjon ide. Na mindegy.
én felajánlottam, de ha te válogatsz....
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 14. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Na akkor hajrá, haljuk a tapasztalatokat
Lehet, hogy ez nagyon hülye kérdés, és sokan biztos tudják, de Te lány vagy, vagy fiu (már bocsi)?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 14. szombat 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

sztem lány
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 15:43

Lehet, hogy ez nagyon hülye kérdés, és sokan biztos tudják, de Te lány vagy, vagy fiu (már bocsi)?

meeeegvaaaan!!!! igaz hogy nem a goldenes de sikerült egy másik társast beszerezni...kicsit furi és komlikált menete van, de majd kitapasztaljuk
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 10. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 07:45

kicsit megkésve, de annál nagyobb lelkesedéssel
tehát: nő vagyok, a mme-ból lehet sejteni
az egyik, amit vásároltam a gg shop-ból, az ez:

remek kis darab, tökéletesen működik, az árfekvése is megfelelő volt...élvezetes, kellemes, tartós...a felülete szilikonos, és hullámos, ettől még bizsergetőbb
a színe pedig izgalmas, vöröses...egyszóval jó választás volt
használati helyek: a test minden pontján, különösen hüvelyben illetve a csikló izgatására
személy szerint páros szexnél alkalmazom
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 15:43

remek kis darab, tökéletesen működik, az árfekvése is megfelelő volt...élvezetes, kellemes, tartós...a felülete szilikonos, és hullámos, ettől még bizsergetőbb

használati helyek: a test minden pontján, különösen hüvelyben illetve a csikló izgatására

Köszönöm a tájékoztatást! Használd egészséggel
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:50

kicsit megkésve, de annál nagyobb lelkesedéssel

a színe pedig izgalmas, vöröses...egyszóval jó választás volt

Szia, valamelyik admin! Elég új vagyok itt, rendelni szeretnék! Találtam néhány dolgot, de később még jobbakat! Hogy lehet egy tárgyat törölni a rendelési listából? A válaszért előre is kösz!
a shop legördülőjében van olyan, hogy vevőszolgálat...fordulj hozzájuk bizalommal
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 04. 28. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 16:17

Szia, valamelyik admin! Elég új vagyok itt, rendelni szeretnék! Találtam néhány dolgot, de később még jobbakat! Hogy lehet egy tárgyat törölni a rendelési listából? A válaszért előre is kösz!
nah...még egy mókás eszköz
nem tudom mennyire látszik, de a pink gömbökben van egy-egy kisebb, nehezebb golyó, ami össze-vissza gurul, nekicsapódva a pink gömb falának...ez a hüvelyben viselve érdekes érzést okoz

senki más nem vásárolt a gg shopban?

nem tudom mennyire látszik, de a pink gömbökben van egy-egy kisebb, nehezebb golyó, ami össze-vissza gurul, nekicsapódva a pink gömb falának...ez a hüvelyben viselve érdekes érzést okoz

senki más nem vásárolt a gg shopban?