Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1228   2010. 02. 12. péntek 13:50
vazelinator vazelinator VIP Admin
megoldotam
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 11. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 02. 11. csütörtök 14:21
de már régebben is ezt csinálta úgy emléxem.
#1227   2010. 02. 11. csütörtök 14:21
X Törölt felhasználó (69371)
de már régebben is ezt csinálta úgy emléxem.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 02. 11. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 11. csütörtök 13:38
megelőzél!

én is azt akartam mondani, h asszonykúrónak elgurult a gyóccerja!
#1226   2010. 02. 11. csütörtök 13:38
surdapapa surdapapa
megelőzél!

én is azt akartam mondani, h asszonykúrónak elgurult a gyóccerja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 11. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 11. csütörtök 13:18
"asszonykúró" user a szex sokások... fórumban társkeresőzik.
#1225   2010. 02. 11. csütörtök 13:18
"asszonykúró" user a szex sokások... fórumban társkeresőzik.
#1224   2010. 02. 10. szerda 17:06
Nyúlmedve Nyúlmedve
wave
Jóóóól vaaaan naaaaaa..... smile hawaii
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2010. 01. 20. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2010. 01. 20. szerda 06:56
Alapvetően nem társasági ember, kevés (talán egy sem?) igazán jó baráttal, erősen visszahúzódó, főleg a munkájában éli ki magát. Igyekszik arctalan maradni, bár élvezi azt a hatalmat, melyet birtokolhat, de a főnöke szavát sohasem kérdőjelezi meg… Tipikus alkalmazott típus.
nyes hehe vigyor5
#1223   2010. 02. 07. vasárnap 15:28
sajna nem mindent tudnak kollégáim vissza vonni, napi több ezer képet is átnéznek olykor, és kismalacot többen is csinálják. de még a kis malac képek mennyiségét is sok lenne fejben tartani, ha valaki avval foglalkozna csak, de e mellet vannak amatőr képek és profik és egyéb, amit munkatársaimnak nap mint nap át kell nézni.
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2010. 02. 06. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 06. szombat 20:55
Nézzetek már rá a kismalac képekre.Szinte naponta felrakják ugyanazt.
#1222   2010. 02. 06. szombat 20:55
-ch- -ch-
Nézzetek már rá a kismalac képekre.Szinte naponta felrakják ugyanazt.
#1221   2010. 02. 06. szombat 18:48
valaki nézzen már be a blogokba... érdekes topic-ok sokasága
(megoldva : vazelinator)
#1220   2010. 02. 04. csütörtök 21:11
amatorpar3 amatorpar3
(tiltás alatt bármilyen új nicknévvel visszajönni TILOS! elvileg az összes ninckneved végleges tiltásával járna! nem kívánok ezzel élni, inkább tartsd be a "játékszabályokat" vitatkozni -emberi hangnemben- több topicban is lehet, ilyen ez a topic, vagy a dühöngő szoba is! a tiltást egyértelműen NEM a vitatkozásod miatt, hanem a szaunás topic offolása miatt kaptad! egyébként egy topic témájának offolásáért 1 hét tiltás járna, én csak 2 nap figyelmeztető tiltást adtam, hogy legyen elég időd átgondolni a további vita értelmét! megkérlek, hogy ne gyere vissza 4-5-6-7 névvel, legyen nagyobb türelmed normálisan fórumozni, kommunikálni, megbeszélni dolgokat! nem biztos, hogy a moderátor fikázása célszerű lépés a fórumozásnál! további panasszal élhetsz az ügyfélszolgálaton, lap alján E-mail küldés! személyes üzenetet is küldhetsz a levelezési rendszerünkben, akár nekem is, ott szidhatsz, érvelhetsz, vagy akár a szívemre is hathatsz! mindenre nyitott vagyok, mint a Gg egész csapata! szívélyes üdvözlettel: tom vigyor4
#1219   2010. 02. 04. csütörtök 20:12
amatorpar2 amatorpar2
Kedves tom.
Neked meg ajánlom hogy nagyon gyorsan tanulj meg emberi hangon kommunikálni vagy ha ez nem megy ajánlom menj el valami 3 műszakos multihoz szalag mellé ahol nem különösebben kell embertársaiddal beszélni.
Mert a dorgálás az nagyon megy de a megbeszélés kevésbé.

Visszaolvasva látom hogy esetleg zárolni akarod ama topikot.
Véleményem szerint tedd, mert beszélgetni benne úgy sem lehet circling

(Kedves amatorpar2! köszönöm intelmeidet, jó tanácsaidat, ajánlgatásaidat! igyekszem ezeket magamévá tenni, mint egy jó puncikát! de itt nem dorgálunk, csak figyelmeztetünk a normális fórumozás szabályaira, szavaiddal élve. a színvonalas kommunikációra! Talán nem kellene azonnal megsértődni, és főleg annak, aki nem egy kiválasztott topic témájával foglalkozik, hanem ezzel szemben, a fórumozótársait folyamatosan kritizálja! próbálj Te is a rovatoknak megfelelően szelektálni a hsz-id tartalmát, és akkor nincs miről vitatkozni senkivel, vagy amennyiben vitatkozni akarsz, annak is meg van a megfelelő helye! nagyon remélem, hogy ezt a témát megkommunikáltuk, és kedvedre megbeszéltük! szívélyes üdvözlettel :tom) vigyor2
#1218   2010. 01. 29. péntek 21:15
ha törlésre került akkor nincs hova írni.
kolléga megválaszolt
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 01. 25. hétfő 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 25. hétfő 22:54
"Kívánom az anyósom" topic-ban próbáltam kifejteni a véleményem, amit egy névtelen admin is megelégelt. De ezek szerint senki nem érti! (#525 hsz és az előtte lévők azok, amikben véleményt mondok, és #519-#520 azok, amikről.)
Nem baj, ha valaki nyelvtanilag hibásan foglamaz. Nem érdekel. Nem érdekel, ha valaki valamit elüt. Még ha sokszor, akkor sem. Az sem érdekel, hogyha ékezet nélkül ír (,bár ezt még angol billentyűzeten is pofonegyszerű megcsinálni....)
Az zavart, hogy egy mondaton belül 4-5 rész volt, amik közé képtelen volt vesszőt tenni, és így nekem kellett silabizálni, hogy melyik szó melyik részhez tartozik. Ezt egy félig "off" félig "on" hsz-el jeleztem, de nem esett le a lényege senkinek. Nem minősíteni akartam a kedves fórumozót, biztos nem szándékosan csinálta. Egyszerűen csak felhívtam a figyelmét, hogy egy ilyen történetet élvezhetetlenné tesz, ha az olvasónak kell azon gondolkozni, hogy vajon mi hova tartozik. Nem akarom tovább ragozni, de amíg nem világos a mondandóm, addig mondom. Nem zavar, ha valaki(k) nem értenek egyet velem, de legalább essen le, miről beszélek. És utálok offolni egy topicot... És ne jöjjön senki azzal, hogy nem nyelvtantanár stb.... Aki meg tud fogalmazni olyan mondatokat, az tudja hova illik vesszőt tenni.
Eddig minden "moderálás"nál láttam egy aláírást a moderátor részéről, most valószínűleg le lett felejtve. Kérem azt a moderátort/admint, aki véleményét fejezte ki a hsz-emben, tegye oda a nevét!

Képzeljétek el, hogy egy 718 szavas (,3776 karakteres circling ) szöveget akartok elolvasni, ami hasonlóan van (azaz nincs) tagolva.. Lehet, hogy két mondat még ok, hosszútávon fárasztó:
"Hétvégente náluk alaudtam a szüleivel élt együtt vagy ő nállam 50 km volt egy másik városba az iskola miatt nem tudtunk hétközben csak néha találkozni! Az apja nem kedvelt az (anyósom) viszont annál jobban persze kellett vagy két év mire elértünk erre a szintre! Minden este mikor ott aludtam náluk azt vártam hogy anyósom megfürödjön és csak a ffürdőköppenyében járkáljon rendszerint a nappaliaban tévéztünk 4 esben olyankor mindig a gyönyörű barna combjait figyeltem és ezt ő is észrevette!"

(csak nyugalom emberke! teljesen igazad van, de legyen egy kis képzelőerőd is! rakd össze és tagold a fórumozótársad mondatait! szerintem így is megértetted a lényeget, és a mondanivalóját. akkor minek ennyit "kákázni a csomón"? tényleg felesleges tovább offolni az anyós topicot a nyelvészkedéseddel! üdv: tom) vigyor2 vigyor5
#1217   2010. 01. 25. hétfő 22:54
szex123 szex123
"Kívánom az anyósom" topic-ban próbáltam kifejteni a véleményem, amit egy névtelen admin is megelégelt. De ezek szerint senki nem érti! (#525 hsz és az előtte lévők azok, amikben véleményt mondok, és #519-#520 azok, amikről.)
Nem baj, ha valaki nyelvtanilag hibásan foglamaz. Nem érdekel. Nem érdekel, ha valaki valamit elüt. Még ha sokszor, akkor sem. Az sem érdekel, hogyha ékezet nélkül ír (,bár ezt még angol billentyűzeten is pofonegyszerű megcsinálni....)
Az zavart, hogy egy mondaton belül 4-5 rész volt, amik közé képtelen volt vesszőt tenni, és így nekem kellett silabizálni, hogy melyik szó melyik részhez tartozik. Ezt egy félig "off" félig "on" hsz-el jeleztem, de nem esett le a lényege senkinek. Nem minősíteni akartam a kedves fórumozót, biztos nem szándékosan csinálta. Egyszerűen csak felhívtam a figyelmét, hogy egy ilyen történetet élvezhetetlenné tesz, ha az olvasónak kell azon gondolkozni, hogy vajon mi hova tartozik. Nem akarom tovább ragozni, de amíg nem világos a mondandóm, addig mondom. Nem zavar, ha valaki(k) nem értenek egyet velem, de legalább essen le, miről beszélek. És utálok offolni egy topicot... És ne jöjjön senki azzal, hogy nem nyelvtantanár stb.... Aki meg tud fogalmazni olyan mondatokat, az tudja hova illik vesszőt tenni.
Eddig minden "moderálás"nál láttam egy aláírást a moderátor részéről, most valószínűleg le lett felejtve. Kérem azt a moderátort/admint, aki véleményét fejezte ki a hsz-emben, tegye oda a nevét!

Képzeljétek el, hogy egy 718 szavas (,3776 karakteres circling ) szöveget akartok elolvasni, ami hasonlóan van (azaz nincs) tagolva.. Lehet, hogy két mondat még ok, hosszútávon fárasztó:
"Hétvégente náluk alaudtam a szüleivel élt együtt vagy ő nállam 50 km volt egy másik városba az iskola miatt nem tudtunk hétközben csak néha találkozni! Az apja nem kedvelt az (anyósom) viszont annál jobban persze kellett vagy két év mire elértünk erre a szintre! Minden este mikor ott aludtam náluk azt vártam hogy anyósom megfürödjön és csak a ffürdőköppenyében járkáljon rendszerint a nappaliaban tévéztünk 4 esben olyankor mindig a gyönyörű barna combjait figyeltem és ezt ő is észrevette!"

(csak nyugalom emberke! teljesen igazad van, de legyen egy kis képzelőerőd is! rakd össze és tagold a fórumozótársad mondatait! szerintem így is megértetted a lényeget, és a mondanivalóját. akkor minek ennyit "kákázni a csomón"? tényleg felesleges tovább offolni az anyós topicot a nyelvészkedéseddel! üdv: tom) vigyor2 vigyor5
#1216   2010. 01. 20. szerda 06:56
MmePrune MmePrune VIP Admin
Alapvetően nem társasági ember, kevés (talán egy sem?) igazán jó baráttal, erősen visszahúzódó, főleg a munkájában éli ki magát. Igyekszik arctalan maradni, bár élvezi azt a hatalmat, melyet birtokolhat, de a főnöke szavát sohasem kérdőjelezi meg… Tipikus alkalmazott típus.
nyes hehe vigyor5
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 01. 13. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 13. szerda 21:43
...nagy részben hibás megállapítás... smile Saját kis Kft-m van, bár emberekkel, mint mindenkinek, nekem is kontaktusom van. Ahhoz viszont hozzászoktam, hogy az én szavamat nem szokták kétségbe vonni.
Pontosítani meg kénytelen voltam akár utólag is. Mert szándékosan félre lett magyarázva. Abban viszont reménykedtem, értesz engem pár mondatból, és nem muszály minden mondatomhoz magyarázatot is mellékelnem... smile
Az előbb Te pszicho-analizáltál tippelgetve, most én jövök. smile

wink
#1215   2010. 01. 14. csütörtök 17:08
csak hivatalos csatornán állok rendelkezésedre, hisz ez a dolgom.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 01. 14. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 14. csütörtök 14:58
Eddig sem csataként éltem meg a konfliktust, sem az eddigi párbeszédeket, és ezután sem így élem meg.
Az érvek és tények ütköztetése nem ki győz, ki veszít kérdés, hanem értelmes párbeszéd folytatása. Természetesen a különböző stilisztikai eszközök és az ékes anyanyelvünk adta játékos lehetőségek használatával.
Így bármiféle nyájról és/vagy irányításról, kinyilatkoztatásról teljesen felesleges beszélni.
Szó sincs ilyesmiről.

Én is csak szimplán és egyszerűen érvekkel tiltakoz /tam /om/ igazságtalannak tartott tiltásom ellen. Úgy vélem, ezt kultúrált eszközökkel és módon tettem.

Ám, ha úgy gondolod, hogy ezen vita valóban jobb, ha le van zárva, akkor legyen. Ám, gondolom, pont ezért megérted, hogy nem kívánok magánlevelezést folytatni.

További minden jót kívánok neked! wave
#1214   2010. 01. 14. csütörtök 16:11
X Törölt felhasználó (443514) VIP
Szia! Felraktam újra a sorozatot. Remélem így már jó, bár a fényviszonyok nem ugyanazok azon az egy képen!
#1213   2010. 01. 14. csütörtök 14:58
Nyúlmedve Nyúlmedve
Eddig sem csataként éltem meg a konfliktust, sem az eddigi párbeszédeket, és ezután sem így élem meg.
Az érvek és tények ütköztetése nem ki győz, ki veszít kérdés, hanem értelmes párbeszéd folytatása. Természetesen a különböző stilisztikai eszközök és az ékes anyanyelvünk adta játékos lehetőségek használatával.
Így bármiféle nyájról és/vagy irányításról, kinyilatkoztatásról teljesen felesleges beszélni.
Szó sincs ilyesmiről.

Én is csak szimplán és egyszerűen érvekkel tiltakoz /tam /om/ igazságtalannak tartott tiltásom ellen. Úgy vélem, ezt kultúrált eszközökkel és módon tettem.

Ám, ha úgy gondolod, hogy ezen vita valóban jobb, ha le van zárva, akkor legyen. Ám, gondolom, pont ezért megérted, hogy nem kívánok magánlevelezést folytatni.

További minden jót kívánok neked! wave
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 01. 14. csütörtök 04:08), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2010. 01. 14. csütörtök 04:08
"pszicho-analizál"-ásod: tökéletesen meg is fele, ha ennyit hisznek vazelinator-rol, nincs is érdekemben túl kvantálni ezen, őt smile "Hogy én ki vagyok ,attól függ ,hogy te kinek akarsz látni engem"
"értesz engem pár mondatból," Persze, csak akinek nem inge az is magára veszi, veheti(fórum mentalitás)be fogalmaztál.
Bár most is igyekszel elérni, hogy intellektuálisan felül emelkedj rajtam, megnyerj egy képzeletbeli IQ csatát, de már rég nem hat meg az ilyen, legyen tied e becses trófea. (Vazelinator már csak ilyen, Kilépés gombbal ő megszűnik)

De felhívom figyelmed és mindenkiét, hogy fórumtársaid, társak és nem egy tudatlan nyáj, akit intellektuálisan felül emelkedetten, irányítani kell, dirigálni nekik vagy kirekeszteni, kiátkozni rossznak öket, ha átlépik az emberi és társadalmi normákat. Ha nem igen is tessék társként megbeszélni velük, ütköztetni a véleményeket, és nem megkérdőjelezhetetlen nyilatkoztatni a saját szem szögünkből az igazunkat, az igazság kivont pallosa ként a társadalom nevében.

Részemről lezárva, továbbiakban is levélben állok rendelkezésedre, ha van kérdésed.
#1212   2010. 01. 14. csütörtök 04:08
"pszicho-analizál"-ásod: tökéletesen meg is fele, ha ennyit hisznek vazelinator-rol, nincs is érdekemben túl kvantálni ezen, őt smile "Hogy én ki vagyok ,attól függ ,hogy te kinek akarsz látni engem"
"értesz engem pár mondatból," Persze, csak akinek nem inge az is magára veszi, veheti(fórum mentalitás)be fogalmaztál.
Bár most is igyekszel elérni, hogy intellektuálisan felül emelkedj rajtam, megnyerj egy képzeletbeli IQ csatát, de már rég nem hat meg az ilyen, legyen tied e becses trófea. (Vazelinator már csak ilyen, Kilépés gombbal ő megszűnik)

De felhívom figyelmed és mindenkiét, hogy fórumtársaid, társak és nem egy tudatlan nyáj, akit intellektuálisan felül emelkedetten, irányítani kell, dirigálni nekik vagy kirekeszteni, kiátkozni rossznak öket, ha átlépik az emberi és társadalmi normákat. Ha nem igen is tessék társként megbeszélni velük, ütköztetni a véleményeket, és nem megkérdőjelezhetetlen nyilatkoztatni a saját szem szögünkből az igazunkat, az igazság kivont pallosa ként a társadalom nevében.

Részemről lezárva, továbbiakban is levélben állok rendelkezésedre, ha van kérdésed.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 01. 13. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 13. szerda 21:43
...nagy részben hibás megállapítás... smile Saját kis Kft-m van, bár emberekkel, mint mindenkinek, nekem is kontaktusom van. Ahhoz viszont hozzászoktam, hogy az én szavamat nem szokták kétségbe vonni.
Pontosítani meg kénytelen voltam akár utólag is. Mert szándékosan félre lett magyarázva. Abban viszont reménykedtem, értesz engem pár mondatból, és nem muszály minden mondatomhoz magyarázatot is mellékelnem... smile

wink
#1211   2010. 01. 13. szerda 21:43
Nyúlmedve Nyúlmedve

wink
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 01. 13. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2010. 01. 13. szerda 20:43
"értsd, aki mindig mindent vakon elfogad (mentalitás), nem képes kiállni érvei mellett (kvalitás)"
- te szavaid (azaz előző hszed szerint) szerint ezt gondolod a többiekről, csak most pontosítottál.
amúgy meg reflexből van beléd ivódva, Ügyintéző típusú viselkedés.
Valamikor vagy akár most is sok emberrel foglalkoztál, aki közül sok adta az értetlent, s egyszerűbb ilyen esetben kinyilatkoztatni a megcáfolhatatlant, egy kicsit lekezelően - persze természetes, hogy ami a legjobb neki is - mint unos-untalan a végtelenségig újra elmagyarázni.
#1210   2010. 01. 13. szerda 21:20
AngelH AngelH VIP Admin
Válasz jött, itt minden ok smile Akkor lehet még nem válaszoltak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 13. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 13. szerda 21:13
köszi megkaptam, válaszoltam oda!
csak ugye megint újítás volt és azt hittem a funkció esetleg nem mükszik. akkor várakozok a levelekre.
#1209   2010. 01. 13. szerda 21:13
köszi megkaptam, válaszoltam oda!
csak ugye megint újítás volt és azt hittem a funkció esetleg nem mükszik. akkor várakozok a levelekre.

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1888db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 11. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!