Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1208   2010. 01. 13. szerda 20:58
AngelH AngelH VIP Admin
küldtem neked egy tesztüzenetet, ellenőrizd légyszíves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 13. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 01. 13. szerda 19:55
szerintem nem megy a belső üzenet küldés!!!!
szerintem senki nem kap üzenetet, akinek küldenek!
#1207   2010. 01. 13. szerda 20:53
AngelH AngelH VIP Admin
Itt is hibátlan IE8-al. Pontosan hogyan érzékeled a problémát? Konkrét eseteket tudsz említeni? Esetleg időpontokkal stb, hogy ki tudjuk nyomozni. Ki üzent kinek, hogyan, vagy miből gondolod, hogy senki sem kap üzenetet. ÜFSZ-re ha megírod hálásak lennénk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 13. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
#1206   2010. 01. 13. szerda 20:51
vazelinator vazelinator VIP Admin
szokásos internet szentháromságot csináld meg először is.
- kilép gg (felső "oldal" menü)
- böngésző gyorsítótár ürítés
- összes megnyitott böngésző becsukása.

ha még mindig nem jó:
- próbáld más böngészővel
- majd ellenőrizd a java és flash player létét, frissítését újra install-álását
- böngészőt is lehet frissíteni.
ha még mindig nem jó:
- akkor email az ügyfélszolgálatnak, próbálnak segíteni.
#1205   2010. 01. 13. szerda 20:43
"értsd, aki mindig mindent vakon elfogad (mentalitás), nem képes kiállni érvei mellett (kvalitás)"
- te szavaid (azaz előző hszed szerint) szerint ezt gondolod a többiekről, csak most pontosítottál.
amúgy meg reflexből van beléd ivódva, Ügyintéző típusú viselkedés.
Valamikor vagy akár most is sok emberrel foglalkoztál, aki közül sok adta az értetlent, s egyszerűbb ilyen esetben kinyilatkoztatni a megcáfolhatatlant, egy kicsit lekezelően - persze természetes, hogy ami a legjobb neki is - mint unos-untalan a végtelenségig újra elmagyarázni.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 01. 12. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 12. kedd 21:54
Már ne haragudj, de ez szavaim szándékos kiforgatása és szándékos félreértelmezése.

Elmondtam az őszinte véleményemet, senkit sem nézek le, csak az emberi rosszindulatra vagy bunkóságra nem tudok úgy reagálni, mint Teréz anya… smile

„csak egyféle mentalitású és kvalitású ember"
- értsd, aki mindig mindent vakon elfogad (mentalitás), nem képes kiállni érvei mellett (kvalitás)…
Azért a két féle értelmezés és jelentés közt van egy kis különbség, szerintem…

Mit keresek itt a GG-n? Mert kedvelem, cakk-pakk…. smile
#1204   2010. 01. 13. szerda 20:35
tala69 tala69
Nálunk működik, lehet, hogy a böngésződdel van a gond. Nekünk Mozilla és azzal semmi gond.
#1203   2010. 01. 13. szerda 19:55
X Törölt felhasználó (69371)
#1202   2010. 01. 13. szerda 14:47
AngelH AngelH VIP Admin
Jelenleg még nem tudod ajánlani az oldalt, ezt a részt még fejlesztjük. Türelmed kérjük.
(Ez egy válasz Böjti üzenetére (2010. 01. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 13. szerda 14:46
Szia.
Hogy tudom az oldalt ajánlani valakinek? Van valami meghívó? Vagy regisztráláskor rám kell,hogy hivatkozzanak?
#1201   2010. 01. 13. szerda 14:46
AngelH AngelH VIP Admin
Igen, mint írtam, úgy nem jó. Igazolóképpel nem azt kell igazolnod, hogy te töltötted fel nekünk a képeket, hanem hogy a fotózást a goldengate versenyre szántad, ezért a fotózáskor kell rajta lennie a szövegnek a képen, nem pedig utólag "beillesztve", hisz azt bárki meg tudja tenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 13. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443514) VIP
2010. 01. 13. szerda 14:41
Szia! Megnéztem nem kaptam üzit. Amúgy ott van az egyik képen a Golden Gate felirat, bár nem felfestve hanem "beillesztve". Úgy nem jó?
#1200   2010. 01. 13. szerda 14:46
Böjti Böjti
Szia.
Hogy tudom az oldalt ajánlani valakinek? Van valami meghívó? Vagy regisztráláskor rám kell,hogy hivatkozzanak?
#1199   2010. 01. 13. szerda 14:41
X Törölt felhasználó (443514) VIP
Szia! Megnéztem nem kaptam üzit. Amúgy ott van az egyik képen a Golden Gate felirat, bár nem felfestve hanem "beillesztve". Úgy nem jó?
#1198   2010. 01. 13. szerda 14:25
AngelH AngelH VIP Admin
Szia!

Légyszíves nézd meg az üzeneteidet (felül, kis boríték), mert üzentünk, hogy miért nem fogadtuk el a feltöltést.

Nem rendelkezel megfelelő igazolóképpel a sorozathoz. Idézet a szabályzatból (Súgó):

Mit jelent az igazoló kép??

Olyan kép (képek), amelyen a lány testére fel van írva (pl. rúzzsal, tollal, tejszínhabbal) a goldengate.hu felirat. Az is megfelelő, ha egy papírlapra felírjátok ezeket, és a lánnyal együtt lefényképezitek. Még egy lehetséges módszer, hogy a háttérben lévő számítógép monitorán jól kivehetően látszik a goldengate.hu oldal. Akár az összes kép lehet ilyen. Az igazoló képek megjelennek a sorozatnál ugyanúgy, mint a sorozat többi képe. Törekedjetek arra, hogy legyen köztük egy fekvő is, amit a sorozat oldalon megjeleníthetünk ajánlásként!

Amit küldtél igazolókép, az utólagosan számítógéppel módosított, vagyis nem megfelelő. Kérlek javítsd, és töltsd fel még egyszer a sorozatot, rendes igazolóképpel, hogy indítani tudjalak a szavazáson.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 13. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443514) VIP
2010. 01. 13. szerda 11:17
Szia! 2010. január 11-én raktam fel egy sorozatot a januári szavazásra. Miért nem jelent meg? Vagy rosszul sikerült a feltöltés? Köszi a választ!
#1197   2010. 01. 13. szerda 11:17
X Törölt felhasználó (443514) VIP
Szia! 2010. január 11-én raktam fel egy sorozatot a januári szavazásra. Miért nem jelent meg? Vagy rosszul sikerült a feltöltés? Köszi a választ!
#1196   2010. 01. 12. kedd 21:54
Nyúlmedve Nyúlmedve
Már ne haragudj, de ez szavaim szándékos kiforgatása és szándékos félreértelmezése.

Elmondtam az őszinte véleményemet, senkit sem nézek le, csak az emberi rosszindulatra vagy bunkóságra nem tudok úgy reagálni, mint Teréz anya… smile

„csak egyféle mentalitású és kvalitású ember"
- értsd, aki mindig mindent vakon elfogad (mentalitás), nem képes kiállni érvei mellett (kvalitás)…
Azért a két féle értelmezés és jelentés közt van egy kis különbség, szerintem…

Mit keresek itt a GG-n? Mert kedvelem, cakk-pakk…. smile
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 01. 12. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2010. 01. 12. kedd 14:13
Semmi baj a kvalitásoddal.
Csak mindig leminősíted fórumozó társaid, lásd: "Akkor tudhatom, csak egyféle mentalitású és kvalitású ember van megtűrve itt… " de ha így gondolod, hogy a fórum ilyen, akkor ezek szerint te rossz helyen jársz...
Akitől kérdezzél és aki kérdez tőled az is a fórumot képviseli, de akkor szerinted ők is "csak egyféle mentalitású és kvalitású ember"-ek. Sajnálom, így vélekedsz róluk. (De kérlek ezt továbbiakban sem a fórum hasábjain hozd a tudomásukra, mert ugyan úgy szankcióra kerülnek, mint idáig is)
Felhívom figyelmed meg van tűrve mindenki, csak egymás értelmi képességeinek célzatos negatív minősítése nem. Lehet segíteni, de a "szerintem", "én nem úgy csinálnám" s egyéb ehhez hasonlók, célra vezetőbbek és humánusabbak fórum társaid felé.
#1195   2010. 01. 12. kedd 14:15
utána nézek és újra lesz küldve.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 01. 11. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 11. hétfő 19:57
Sohasem töröltetek semmit automatikusan, előbb minden levelet meózni szeretek… Egy gépben nem bízom meg, annyira, hogy Ő képes legyen eldönteni, mi fontos nekem, és mi nem.

Megnéztem, SPAMként sem jött válasz.
#1194   2010. 01. 12. kedd 14:13
Semmi baj a kvalitásoddal.
Csak mindig leminősíted fórumozó társaid, lásd: "Akkor tudhatom, csak egyféle mentalitású és kvalitású ember van megtűrve itt… " de ha így gondolod, hogy a fórum ilyen, akkor ezek szerint te rossz helyen jársz...
Akitől kérdezzél és aki kérdez tőled az is a fórumot képviseli, de akkor szerinted ők is "csak egyféle mentalitású és kvalitású ember"-ek. Sajnálom, így vélekedsz róluk. (De kérlek ezt továbbiakban sem a fórum hasábjain hozd a tudomásukra, mert ugyan úgy szankcióra kerülnek, mint idáig is)
Felhívom figyelmed meg van tűrve mindenki, csak egymás értelmi képességeinek célzatos negatív minősítése nem. Lehet segíteni, de a "szerintem", "én nem úgy csinálnám" s egyéb ehhez hasonlók, célra vezetőbbek és humánusabbak fórum társaid felé.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 01. 11. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 11. hétfő 19:39
Szia Kismadár!
Átadom az üdvözletet. Bár, manapság ritkán ér rá, GG-zni, mert most olvasó-szerkesztőiként dolgozik egy újságnál, és hááát a lapzárta határidejének betartása kemény dolog… Itthonról végezhető állás, meg kell becsülni, főleg manapság…

Úgy vélem, ha igazságtalanság ér, akkor azért illik reklamálnom. Főleg, ha nem először… Ha meg netán tiltanak végleg, és törlik az összes hozzászólásomat, csak pusztán azért, mert kultúrált módon kiállok magamért, vélt igazamért, és reklamálok, az legfeljebb jelzés értékkel bír számomra… Akkor tudomásul veszem azt, hogy nincs helye sem észérvekkel magyarázni, nincs értelme (akár keményen is) rámutatni a veszélyekre és butaságokra, és nincs helye emberi léptékű hozzászólásokat megejtenem. Akkor tudhatom, csak egyféle mentalitású és kvalitású ember van megtűrve itt… Akkor inkább valóban jöjjön a „delete” gomb… smile
Ám, remélem, ez nem így van. smile

Szia Tom!

„Ebbe a mezőbe írhatod véleményed, kérésed, problémád! Minden levélre hétköznapokon legkésőbb 48 órán belül válaszolunk!”

December utolsó napjaiban lettem tiltva, akkor írtam, arra 30.-án kaptam egy választ, jan 4.-ére hivatkozva, hogy majd akkor, de semmi azóta sem… smile Várok én, meg miegymás, csak hát legalább valami bakfitty jöjjön, hogy mégse 4.-e lesz a tisztességes válaszadás napja…
Nem mintha türelmetlen lennék (de igen)…
#1193   2010. 01. 11. hétfő 19:57
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sohasem töröltetek semmit automatikusan, előbb minden levelet meózni szeretek… Egy gépben nem bízom meg, annyira, hogy Ő képes legyen eldönteni, mi fontos nekem, és mi nem.

Megnéztem, SPAMként sem jött válasz.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 01. 11. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2010. 01. 11. hétfő 19:21
Spam szűrést nézd meg. Ha nincs meg a spam-ek közt, jelezd újra megkapod ( vagy nem, ha azonnali törlésre van beállítva, mivel sok levél megy ki tőlünk egy levél szolgáltató felé, ezért hamar spam-ernek minősít a rendszerük )

Alsó email cím a hivatalos csatorna, privát üzenetre ne is várj választ, nem kötelező választ adni hisz GG-töl független magán szférás(privat) levelezés, hiába gg rendszerén átzajlik(két félen kívül más számára betekinthetetlen). Hivatalos csatorna biztosítja, hogy több ember nyerjen betekintést egy hierarchikus láncon át, akár a te problémádba is.
#1192   2010. 01. 11. hétfő 19:39
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia Kismadár!
Átadom az üdvözletet. Bár, manapság ritkán ér rá, GG-zni, mert most olvasó-szerkesztőiként dolgozik egy újságnál, és hááát a lapzárta határidejének betartása kemény dolog… Itthonról végezhető állás, meg kell becsülni, főleg manapság…

Úgy vélem, ha igazságtalanság ér, akkor azért illik reklamálnom. Főleg, ha nem először… Ha meg netán tiltanak végleg, és törlik az összes hozzászólásomat, csak pusztán azért, mert kultúrált módon kiállok magamért, vélt igazamért, és reklamálok, az legfeljebb jelzés értékkel bír számomra… Akkor tudomásul veszem azt, hogy nincs helye sem észérvekkel magyarázni, nincs értelme (akár keményen is) rámutatni a veszélyekre és butaságokra, és nincs helye emberi léptékű hozzászólásokat megejtenem. Akkor tudhatom, csak egyféle mentalitású és kvalitású ember van megtűrve itt… Akkor inkább valóban jöjjön a „delete” gomb… smile
Ám, remélem, ez nem így van. smile

Szia Tom!

„Ebbe a mezőbe írhatod véleményed, kérésed, problémád! Minden levélre hétköznapokon legkésőbb 48 órán belül válaszolunk!”

December utolsó napjaiban lettem tiltva, akkor írtam, arra 30.-án kaptam egy választ, jan 4.-ére hivatkozva, hogy majd akkor, de semmi azóta sem… smile Várok én, meg miegymás, csak hát legalább valami bakfitty jöjjön, hogy mégse 4.-e lesz a tisztességes válaszadás napja…
Nem mintha türelmetlen lennék (de igen)…
#1191   2010. 01. 11. hétfő 19:24
konkrét probléma?
kattints a lap alján e-mail címre és írd meg és válaszokkal állunk rendelkezésedre.
#1190   2010. 01. 11. hétfő 19:21
Spam szűrést nézd meg. Ha nincs meg a spam-ek közt, jelezd újra megkapod ( vagy nem, ha azonnali törlésre van beállítva, mivel sok levél megy ki tőlünk egy levél szolgáltató felé, ezért hamar spam-ernek minősít a rendszerük )

Alsó email cím a hivatalos csatorna, privát üzenetre ne is várj választ, nem kötelező választ adni hisz GG-töl független magán szférás(privat) levelezés, hiába gg rendszerén átzajlik(két félen kívül más számára betekinthetetlen). Hivatalos csatorna biztosítja, hogy több ember nyerjen betekintést egy hierarchikus láncon át, akár a te problémádba is.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 01. 10. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 10. vasárnap 18:01
A december végi tiltásom miatt reklamálok, amit igazságtalannak tartottam és tartok most is.
Akkor reklamálás képpen nem csak az adminoknak írtam levelet, levezetve tényekkel, okozati összefüggésekkel és érvekkel, hanem még a lenti mailcímre is.
Azt ígérték, hogy választ kapok jan 4. körül, ám, ez nem érkezett meg.
Remélhetek még tisztességes, korrekt választ?
Üdv: Nyúlmedve

(legyél türelmesebb és megértőbb! az oldal folyamatos fejlesztése, és minden egyes felhasználó nagyon fontos a gg-nek! azon meg inkább gondolkozz el, hogy miért tiltottak! :tom
#1189   2010. 01. 10. vasárnap 18:01
Nyúlmedve Nyúlmedve
A december végi tiltásom miatt reklamálok, amit igazságtalannak tartottam és tartok most is.
Akkor reklamálás képpen nem csak az adminoknak írtam levelet, levezetve tényekkel, okozati összefüggésekkel és érvekkel, hanem még a lenti mailcímre is.
Azt ígérték, hogy választ kapok jan 4. körül, ám, ez nem érkezett meg.
Remélhetek még tisztességes, korrekt választ?
Üdv: Nyúlmedve

(legyél türelmesebb és megértőbb! az oldal folyamatos fejlesztése, és minden egyes felhasználó nagyon fontos a gg-nek! azon meg inkább gondolkozz el, hogy miért tiltottak! :tom

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1888db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 11. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!