Írd meg Ügyfélszolgálatra
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 02. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 02. péntek 20:58
Törölt felhasználó (457323)

köszi a kép eltűnt, de miniatűr - ami a lényeg lett volna, ugyanúgy megmaradt. Így most az egész linkelés elszaródott
Légyszi töröljétek a miniatürt is.
köszi

köszi
köszi a kép eltűnt, de miniatűr - ami a lényeg lett volna, ugyanúgy megmaradt. Így most az egész linkelés elszaródott
Légyszi töröljétek a miniatürt is.
köszi

köszi
szia
Megtennéd, hogy a legutóbb feltöltött galériánkban kivennéd azt a képet, amin látszik az arcom. Több felől kaptunk visszajelzést, hogy a miniatűr képen nagyon felismerhető vagyok.
köszi (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 09. 22. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 20:17
Megtennéd, hogy a legutóbb feltöltött galériánkban kivennéd azt a képet, amin látszik az arcom. Több felől kaptunk visszajelzést, hogy a miniatűr képen nagyon felismerhető vagyok.
köszi (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 09. 22. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Írd meg Ügyfélszolgálatra és kinyomozzuk, mi történhetett.
Illetve nem ez az a sorozat:
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/103094-Ferjem-kedvert-keszultek
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/103094-Ferjem-kedvert-keszultek
Írd meg Ügyfélszolgálatra és kinyomozzuk, mi történhetett.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/103094-Ferjem-kedvert-keszultek (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 22. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 18:53
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/103094-Ferjem-kedvert-keszultek (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 22. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119038)

Szeretnék érdeklödni hogy 2 napja amatőr párokba feltettem 15 db képet kispicsa néven az volt kiírva 24 órán belül kint lesz de azota semmi!!
Szeretnék érdeklödni hogy 2 napja amatőr párokba feltettem 15 db képet kispicsa néven az volt kiírva 24 órán belül kint lesz de azota semmi!!
Küldd el az adataidat az Ügyfélszolgálatra és kinyomozzuk, mi történhetett.
(Ez egy válasz csillag67 üzenetére (2009. 09. 15. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 23:32

A múltkori akcióban regisztráltam a vaterára, de nem kaptam VIP tagságot. Mi ennek az oka? Vagy valami teendő van még ezzel kapcsolatban?
A múltkori akcióban regisztráltam a vaterára, de nem kaptam VIP tagságot. Mi ennek az oka? Vagy valami teendő van még ezzel kapcsolatban?
megoldva
Lencsy hsz-ét továbbfűzve, már a2977.hsz sem indulatmentes, de az egész topik Off már lassan több hónapja.
Szól a nekem mi a jóról, ki mekkora öklöt szeret és hányat...stb - az átlaghoz régóta nincs semmi köze ...
Szól a nekem mi a jóról, ki mekkora öklöt szeret és hányat...stb - az átlaghoz régóta nincs semmi köze ...
Sziasztok!
A mennyi az átlag topik exhib_girl 2977-es hsz-e után kicsit felbolydult nézzetek rá légyszi mert van már némi személyeskedés is !
A mennyi az átlag topik exhib_girl 2977-es hsz-e után kicsit felbolydult nézzetek rá légyszi mert van már némi személyeskedés is !
lapalján kattins az email címre és indokold is meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 05. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 05. szombat 14:30
Törölt felhasználó (323080)

Szia!
Érdeklődnék,hogy a feltöltött képeimet ,hogyan törölhetném? üdv!!!
Szia!
mert értelmetlen, mert rossz helyen van, mert se füle, se farka
(Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2009. 09. 04. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 19:03

Miért kellett bagjo blogját - vagy topikját, vagymiaz - törölni, vagy befagyasztani? Nem lehet hozzászólni, nem lehet megbeszélni? Miért nem????
Miért kellett bagjo blogját - vagy topikját, vagymiaz - törölni, vagy befagyasztani? Nem lehet hozzászólni, nem lehet megbeszélni? Miért nem????
Köszi a gyors reagálást nagyon kedves vagy. Ennyivel is okosabb lettem.
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 09. 04. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 15:46

Nem tűntek el, itt találod őket: > Sorozat <
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod.
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod.
Nem tűntek el, itt találod őket: > Sorozat <
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 04. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 15:40
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 04. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (401458)

Hali! Elveszett a szeptember 2.-i sorozatom, az amatőr lányokból. Nem tudtok róla valamit?

Hali! Elveszett a szeptember 2.-i sorozatom, az amatőr lányokból. Nem tudtok róla valamit?

Sziasztok! "Izgat ha megdugják a feleségemet" illetve "milyen végignézni más kefélését?" topic-okban eltévedt társkerik.
Még a jelenléti ív-ben is.
(lerendezve!) :tom

Még a jelenléti ív-ben is.

(lerendezve!) :tom
Na ,idekerültem,miutan egy Andie..."vagy Andy" nevezetü "leny" nem volt hajlando tök egyszerü,primitiv targyalasra...."(Talan tul magas volt neki,habar tudatosan melyen tartottam a letrat,mi nem volt nehez...)
Volt regebb egy -ket hsz. az Andy-röl,nem vettem komolyan,de ma a sajat szömömmmel kellet meggyözödjek.
Szerencsere csak egy GG-s piros gombot kezelhet,nem többet. Mi lenne,ha földreszekröl kene döntenie.
Bummm ?????
Volt regebb egy -ket hsz. az Andy-röl,nem vettem komolyan,de ma a sajat szömömmmel kellet meggyözödjek.
Szerencsere csak egy GG-s piros gombot kezelhet,nem többet. Mi lenne,ha földreszekröl kene döntenie.
Bummm ?????
Kedves Adminok!
A "képtár saját fotókkal" -ba betévedt egy motor
(megoldva : vazelinator)
A "képtár saját fotókkal" -ba betévedt egy motor

(megoldva : vazelinator)