Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1128   2009. 08. 22. szombat 23:43
vazelinator vazelinator VIP Admin
ha írtál az ügyfél szolgálatra legamharább hétfőn írnak vissza
#1127   2009. 08. 16. vasárnap 22:09
Ron79 Ron79 VIP
Sziasztok!

jámes nevű felhasználó két fórumban is (sex alvás közben, kurvázás) életkorát megkérdőjelező hozzászólást tett. Nem bántó, és semmiképp sem zavaró csak gyanús, hogy max 16.
#1126   2009. 08. 14. péntek 13:04
X Törölt felhasználó (69371)
panasszal élnék koffein user felé!!! (tudom senkit nem fog érdekelni meg még én leszek a hibás, hogy szólni merek)

nem azért szólok mert pontokat gyűjt, hiszen amúgyis alapból jár neki a VIP!
de korábban nem volt nála megfigyelhető, amit kb. 1 hónapja csinál, miszerint van egy két, amire mondjuk ráillik, a szoknya alá nézés, a bugyis kép, a szőke nők jelző, akkor azt az egy képet beteszi mindhárom topicba, ugyanazt a képet, és ez pl a mai napon sok képre igaz, pl van legalább 2 topic, amiben ugyanazok a képek vannak, találtam olyat, amikor 6 topicban voltak ugyanazok a képek!
tudom én már nem linkelek képet, mit szólok bele?! de ha nevezett userünk már unja a linkelést akkor ne linkeljen feleslegesen ugyanazokat a képeket, mégha emiatt pörög is a topic, mert ennek így semmi értelme nincs!!!

köszönöm, hogy meghalgattatok!

(jogos észrevétel! a duplikált képeket töröltem, a képpakolgató fórumozótársunkat figyelmeztettem!) :tom
#1125   2009. 08. 06. csütörtök 16:23
T-A-M T-A-M VIP
a társkeresőben és a blogok közt nagyon nyomulnak az állítólagos szüzek nyes wave

(megoldva!)
#1124   2009. 08. 02. vasárnap 23:08
téglalány téglalány
http://www.goldengate.hu/forum/tema/61197-Lanyok-holgyek-akikn- ek-keves-az-atlag
szerényke nem odaillő hsz-e

(megoldva : vazelinator)
#1123   2009. 08. 02. vasárnap 23:05
téglalány téglalány
Sziasztok!
A Ki kívánja épp most a szexet?-ben eltévedt társkereső.
Megint joszerszam25 hirdeti magát
Köszi
#1122   2009. 07. 30. csütörtök 17:38
Szahera Szahera
Sziasztok!
Szerintem a jelenléti ívbe joszerszam25 kicsit eltévedt.
Köszönöm

(megoldva! :tom)
#1121   2009. 07. 30. csütörtök 15:00
X Törölt felhasználó (80646)
Sziasztok .
A Képtár saját fotókkal, chateseknek és fórumosoknak oldalra felrakott Lencsi egy fényképet fastumgele néven .
Igaz én kértem .
Szeretném ha törölnétek a képtárból .

Előre is köszönöm .

(megoldva: tom)
#1120   2009. 07. 29. szerda 15:14
Lencsy Lencsy
Sziasztok!
On_lány a "képtár saját fotokkal"-ba nem odavaló képet tett be!

(már nincs ott!)
#1119   2009. 07. 29. szerda 08:18
téglalány téglalány
Sziasztok!
A Ki kívánja épp most a szexet?-ben eltévedt társkereső.
joszerszam25 hirdeti magát
Köszi

(törölve! :tom)
#1118   2009. 07. 25. szombat 15:53
X Törölt felhasználó (69371)
Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) / Mi történt velem ma ...? Milyen..........

szerintem felesleges topic nyitás, adott témában van hasonló topic több is, sőt nem csak szexuális jellegű

#1117   2009. 07. 24. péntek 21:57
soha nem is lehetett napi 50 kapni... csak 5
regisztrációért kapsz 50 et
(Ez egy válasz richiie üzenetére (2009. 07. 24. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 10:48
Eddig napi 50 pontot lehetett kapni a belépést, most csak napi 5t?Miért van ez így?
Nem lesz megemelve a napi belépésért kapott pontszám?
#1116   2009. 07. 24. péntek 10:48
richiie richiie
Eddig napi 50 pontot lehetett kapni a belépést, most csak napi 5t?Miért van ez így?
Nem lesz megemelve a napi belépésért kapott pontszám?
#1115   2009. 07. 23. csütörtök 22:53
téglalány téglalány
Megdupláznám..ugyanott ugyanolyan wink
#1114   2009. 07. 23. csütörtök 08:42
téglalány téglalány
Sziasztok!
Eltévedt partnerkereső a blogokban...
köszi
(elkapva : vazelinator)
#1113   2009. 07. 16. csütörtök 05:33
X Törölt felhasználó (401458) VIP
Sziasztok!
Kovinál társkereső hirdetés fut.

(már NEM...megoldva!) :tom
#1112   2009. 07. 15. szerda 22:04
komplex adatlap készítése folyamatban egy másik projekt részeként
(Ez egy válasz phile üzenetére (2009. 07. 15. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 15. szerda 11:15
Sziasztok... én nemrég látogatam ide... kayeti ajánlota a gg-t sok erdekes dolog van de sok mindent hiányolok inen... a legjobban az adatlap hiányzik amit megszoktam www.***********.sk - n... ott sem kötelező a kitöltése de majdnem mindenkinek legalább a lényeg ki van töltve... hány éves... nem... beálitotság... és honan van... ami szerintem nagyon fontos... ismerkedés céljából... nem fogok ismerkedni ojanal aki 600 km re lakik tőlem... nem gondolok itt pontos cimre ... elég a megye vagy város... a pontozás is igen bizar... igen.. nem... nem megoldható ? 1.2.3.4.5... most több nemjut eszembe... köszönöm a megértést... és üdv. aszerkesztőséget... aranykapu.... Peti... szlovákia... ps. smiley-k nagyon primitivek...
#1111   2009. 07. 15. szerda 11:15
phile phile
Sziasztok... én nemrég látogatam ide... kayeti ajánlota a gg-t sok erdekes dolog van de sok mindent hiányolok inen... a legjobban az adatlap hiányzik amit megszoktam www.***********.sk - n... ott sem kötelező a kitöltése de majdnem mindenkinek legalább a lényeg ki van töltve... hány éves... nem... beálitotság... és honan van... ami szerintem nagyon fontos... ismerkedés céljából... nem fogok ismerkedni ojanal aki 600 km re lakik tőlem... nem gondolok itt pontos cimre ... elég a megye vagy város... a pontozás is igen bizar... igen.. nem... nem megoldható ? 1.2.3.4.5... most több nemjut eszembe... köszönöm a megértést... és üdv. aszerkesztőséget... aranykapu.... Peti... szlovákia... ps. smiley-k nagyon primitivek...
#1110   2009. 07. 15. szerda 09:05
Lencsy Lencsy
Sziasztok!
A szex mentes övezetben , a "Varrógép alatt " topikból eltünt 2 darab kép ..ezek visszaállíthatók, vagy tegyék be újra ?

(valószínűleg a képfeltöltővel van átmeneti problem, érdemes egy biztonságosabb képfeltöltőt használni..pld. a http://www.kepfeltoltes.hu -t ! ha nem jön vissza, akkor tegyétek be újra!) :tom
képfeltöltés--->KATT!
#1109   2009. 07. 13. hétfő 14:18
T-A-M T-A-M VIP
daf123 "reklámcsíkja" fut minden társkereső topikban.... nyes

(megoldva!): tom

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1888db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 11. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!