bocsi, de a kurvázás topicban elszabadultak az indulatok...
s külön felhívnám szíves figyelmeteket dejoka társunkra, akinek kissé bizarr szokása nem igazán odavaló iromány....
(takarítva a topic: vazelinator)
s külön felhívnám szíves figyelmeteket dejoka társunkra, akinek kissé bizarr szokása nem igazán odavaló iromány....
(takarítva a topic: vazelinator)
Sziasztok!
Lacika9153 kissé eltévedt a VENDÉGKÖNYV-ben..
a téma nem odaillő, és a stílus .....háát.....
köszi
(megoldva: vazelinator)
Lacika9153 kissé eltévedt a VENDÉGKÖNYV-ben..
a téma nem odaillő, és a stílus .....háát.....
köszi
(megoldva: vazelinator)
Sziasztok!
A "Te mivel hódítasz?" topikban elszabadultak az indulatok..nem épp témába illő mondatokkal:(
(figyelmeztetés ment!)
A "Te mivel hódítasz?" topikban elszabadultak az indulatok..nem épp témába illő mondatokkal:(
(figyelmeztetés ment!)
Sziasztok kedves Adminok!
A chates szerelemben , Zoli1022 két utolsó hozzászólása szerintem nem ebbe a topikba való , mert ugyan a szerelemről szól , de köze nincs a chates szerelemhez
(figyelmeztetés ment!)
A chates szerelemben , Zoli1022 két utolsó hozzászólása szerintem nem ebbe a topikba való , mert ugyan a szerelemről szól , de köze nincs a chates szerelemhez

(figyelmeztetés ment!)
Sziasztok!
A blogok közt eltévedt egy fórumozótársunk....sztem más helyre való volna a téma amit jack_spicer odabiggyesztett
köszi
(lerendezve!)
A blogok közt eltévedt egy fórumozótársunk....sztem más helyre való volna a téma amit jack_spicer odabiggyesztett

köszi
(lerendezve!)
Igazán nem akarok árulkodni, de antika24 már megint, és nem először írkál mindenféle topicba abszolút oda nem illő témában...
Pl, az "izgat, ha megdugják a feleségemet" topicba megint beírt, hogy ez ugyan nem, deha a hugát dugják és megint elérhetőség. Kérem tegyünk vele vmit!
(tettem valamit, 1 hétre tiltottam, megfelelő indoklással és figyelmeztetéssel!) :tom
Pl, az "izgat, ha megdugják a feleségemet" topicba megint beírt, hogy ez ugyan nem, deha a hugát dugják és megint elérhetőség. Kérem tegyünk vele vmit!
(tettem valamit, 1 hétre tiltottam, megfelelő indoklással és figyelmeztetéssel!) :tom

Tom, bazzeg!
Te már nem is írkálsz, csak a máséba piszkálsz bele?
Jobb lenne-szerintem-, ha a véleményed egy külön hsz-ban menne.
, hisz hiába vagy Főbasszameg, akkor is elvárja az itteni társadalom a fórumozásodat.
(sorry, de elsősorban moderálok, és csak nagyon indokolt esetben véleményezek!)
meg hát a rács sem olyan vékonyka:p
Te már nem is írkálsz, csak a máséba piszkálsz bele?

Jobb lenne-szerintem-, ha a véleményed egy külön hsz-ban menne.

(sorry, de elsősorban moderálok, és csak nagyon indokolt esetben véleményezek!)

meg hát a rács sem olyan vékonyka:p

Szex nyilvános helyeken 0 db ma 09:49 reja69
(javítás alatt! ...megoldva!)

(javítás alatt! ...megoldva!)
Sziasztok!
A Képtárban van egy lelkes hozzászóló
(megoldva!)
A Képtárban van egy lelkes hozzászóló

(megoldva!)
Szia!
Én 12 sorozatot látok a muff-tárban a neved alatt: zimmi (Ez egy válasz zimmi üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 04. csütörtök 00:44
Én 12 sorozatot látok a muff-tárban a neved alatt: zimmi (Ez egy válasz zimmi üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)

töltöttem fel nemrég 2 sorozatot ismét de nincs hozzárendelve az előző 8 sorozathoz a muftárban ,vagy a keresőben .Összesen 10 sorozat van vennt és jó lenne ga egybe kidobná a mufftár és a kereső is.Köszönöm.zimmi
töltöttem fel nemrég 2 sorozatot ismét de nincs hozzárendelve az előző 8 sorozathoz a muftárban ,vagy a keresőben .Összesen 10 sorozat van vennt és jó lenne ga egybe kidobná a mufftár és a kereső is.Köszönöm.zimmi
Kedves Adminok!
Több topikba is bekerült "ghjasd" kollégától oda nem való, szavazásra illetve kattintgatásra buzdító hozzászólás.
ahol láttam töröltem, de a kereső nem működik, így nem végeztem tökéletes munkát...írd meg, hogy hol van még hsze, és tiltom:p
Több topikba is bekerült "ghjasd" kollégától oda nem való, szavazásra illetve kattintgatásra buzdító hozzászólás.
ahol láttam töröltem, de a kereső nem működik, így nem végeztem tökéletes munkát...írd meg, hogy hol van még hsze, és tiltom:p
Kedves fórum adminok.. a "Ki hallott rólatok régiek?" topikban van egy szerintem nem annyira odaillő hozzászólás erika78 részéről.
(megoldva: tom)

(megoldva: tom)
nem jársz jo helyen
lapalján az emailra kattints és írj oda, indokkal... (Ez egy válasz tricolor üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 21. csütörtök 22:33
lapalján az emailra kattints és írj oda, indokkal... (Ez egy válasz tricolor üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello!
Szeretném töröltetni a 4 sorozatombol a 3 öregebbet.Jó helyen járok??
Köszi
Köszi
Hello!
Köszi
Köszi
Á véletlen sem esik szó a témáról, s egy folytában veszekedés megy.. igazad van.
na ennyit az iróniáról. (Ez egy válasz sofita üzenetére (2009. 05. 20. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 20. szerda 22:10
na ennyit az iróniáról. (Ez egy válasz sofita üzenetére (2009. 05. 20. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Punnyadt és fárasztóan unalmasak a hozzászólások az izgat,ha megdugják a feleségemet rovat.Chat rovat lett unalmas hossszú szövegekkel.De ,ha ez nektek jó ám legyen.
Punnyadt és fárasztóan unalmasak a hozzászólások az izgat,ha megdugják a feleségemet rovat.Chat rovat lett unalmas hossszú szövegekkel.De ,ha ez nektek jó ám legyen.
Édenke szerintem pihenésre szorul:
http://www.goldengate.hu/forum/tema/1162-Izgat-ha-megdugjak-a-- felesegemet
de döntsetek inkább ti a 4986, 4988 és a 4995ös kommentjei alapján.
(megoldva : vazelinator)
http://www.goldengate.hu/forum/tema/1162-Izgat-ha-megdugjak-a-- felesegemet
de döntsetek inkább ti a 4986, 4988 és a 4995ös kommentjei alapján.
(megoldva : vazelinator)
lehet hogy ez nem ide tartozik de szeretném meg tudni hogy ha egy privát dvd filmet letöltök és azt meg a karom nézni az menyibe kerül
Helló!
vacijampi kicsit elragadtatta magát a fórum társkereső részében. Ugyanazt a hirdetési szöveg sok sok topikban.
Nincs erre valami automata dolog, mert nagyon idegesítő, hogy naponta van egy ilyen?
vacijampi kicsit elragadtatta magát a fórum társkereső részében. Ugyanazt a hirdetési szöveg sok sok topikban.
Nincs erre valami automata dolog, mert nagyon idegesítő, hogy naponta van egy ilyen?