Internet Expolert (7) és Firefox - ot használj inkább
ezekre optimalizálunk nagy részt első körben.
crom -ot amennyire hajtja a Google annyira, azért nem olyan jó. (nagyon sok a biztonsági rés is benne) (Ez egy válasz kicsipöcörö üzenetére (2009. 07. 12. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 12. vasárnap 13:21
ezekre optimalizálunk nagy részt első körben.
crom -ot amennyire hajtja a Google annyira, azért nem olyan jó. (nagyon sok a biztonsági rés is benne) (Ez egy válasz kicsipöcörö üzenetére (2009. 07. 12. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

nem tudom hogy jó helyre írok -e, de valaki megtudná mondani, hogy a képfeltöltő felülete miért különböző A Google Crom-n és a Internet EX-n
nem tudom hogy jó helyre írok -e, de valaki megtudná mondani, hogy a képfeltöltő felülete miért különböző A Google Crom-n és a Internet EX-n
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a havi GG naptáron szereplő csaj neve??
Hali!
Nem azért, de hogy van, hogy bárki ledobathat chatről...holott ő kezdte a sértegetést...(mivel úgy vélte, nem köszöntem...holott köszöntem...és nem köszönni nem bunkóság...nem visszaköszönni a bunkóság...és ő vissza sem köszönt...)
légyszi a rendezkedőket picit visszábbvágni arcilag...szeretne néha az ember nyugodtan beszélgetni..MÁSOKKAL, nem a rendezkedőket felvilágosítani az illem és etikett dolgaira...már ha me is értenék...
Vagy itt is az a menő, aki a spanjaival van??
Puszi
Nem azért, de hogy van, hogy bárki ledobathat chatről...holott ő kezdte a sértegetést...(mivel úgy vélte, nem köszöntem...holott köszöntem...és nem köszönni nem bunkóság...nem visszaköszönni a bunkóság...és ő vissza sem köszönt...)
légyszi a rendezkedőket picit visszábbvágni arcilag...szeretne néha az ember nyugodtan beszélgetni..MÁSOKKAL, nem a rendezkedőket felvilágosítani az illem és etikett dolgaira...már ha me is értenék...
Vagy itt is az a menő, aki a spanjaival van??
Puszi
Kedves Adminok!
A képtárban a 4.-oldal közepétöl van némi kis zavar a fotók közt!
Szuer képe helyett egy szörny van ..Vica képeinél hol egy mackó sorozat hol egy hölgy aktus közben és sorolhatnám. Gondolom ez átmeneti állapot , nézzetek utána légyszi.
Köszi
A képtárban a 4.-oldal közepétöl van némi kis zavar a fotók közt!
Szuer képe helyett egy szörny van ..Vica képeinél hol egy mackó sorozat hol egy hölgy aktus közben és sorolhatnám. Gondolom ez átmeneti állapot , nézzetek utána légyszi.
Köszi

Az összes amatőr sorozatotok itt található: > lan5 <
(Ez egy válasz lan5 üzenetére (2009. 07. 06. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 06. hétfő 19:24

helló
Julius 3.-án felrakott sorozatunk /lan5 amatőr lányok/ eltünt mint kámfór.
csaknem töröltétek valamiért?
sziasztok
sziasztok
Sziasztok!
Jelenléti ívben oda nem illő hsz...tibiking0120.
köszi
Jelenléti ívben oda nem illő hsz...tibiking0120.
köszi
helló
sziasztok
sziasztok
sziasztok
azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet megváltoztatni az E-mail cimet itt a golden gate on'??
amugy szuper az oldal!!!!!!!!!!!!!
üdv
azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet megváltoztatni az E-mail cimet itt a golden gate on'??
amugy szuper az oldal!!!!!!!!!!!!!
üdv
akkor ide is beteszem, mert úgy látom a figyelem felhívás totyikot a kutya se nézi
diego236 és lucas777 teleszórja az öszes topicot a társkeresésükkel
lucas777 egy más után 10x elküldi ugyanazt a kommentet, míg diego236 minden topicba beleírja a mondandóját, mindenhol társat keres, iszonyat bosszantó
(de olvasom! 236 már annyi, lucas777-et nem is találom
:tom
diego236 és lucas777 teleszórja az öszes topicot a társkeresésükkel
lucas777 egy más után 10x elküldi ugyanazt a kommentet, míg diego236 minden topicba beleírja a mondandóját, mindenhol társat keres, iszonyat bosszantó
(de olvasom! 236 már annyi, lucas777-et nem is találom

jöttem árulkodni...
a blogok közé tévedt egy társkereső hirdetés....
(megoldva : vazelinator)

a blogok közé tévedt egy társkereső hirdetés....

(megoldva : vazelinator)
Sziasztok!
Egy kis vérfertőzés a Szex szokások-ban
Apa-lánya, és Anya-fia topic létesült Bartek jóvoltából...:(
(témák talán éltek volna, ha az indító komolyabban veszi a indítási hozászolást, leírást : vazelinator)
Egy kis vérfertőzés a Szex szokások-ban
Apa-lánya, és Anya-fia topic létesült Bartek jóvoltából...:(
(témák talán éltek volna, ha az indító komolyabban veszi a indítási hozászolást, leírást : vazelinator)
Mivel vannak fent már uj képek kicsit segítek ...stoki és -huncut- képeinél láttam a nem odaillő reklámot,de nem kizárt hogy beszorta máshová is.
elméletileg kivégezve:MP
elméletileg kivégezve:MP
Sziasztok!
Nem tudom hol kell az ilyet jelenteni ezért itt teszem !
Az amatőr képek véleményezésénél egy bizonyos needphisics egy játékot reklámozik. Jópár lány fotóinál ott a reklám, a többi sorozatot nem néztem .
Nem tudom hol kell az ilyet jelenteni ezért itt teszem !
Az amatőr képek véleményezésénél egy bizonyos needphisics egy játékot reklámozik. Jópár lány fotóinál ott a reklám, a többi sorozatot nem néztem .
agyhalott a képtárasban randizna....

Kovi cuccai közt bóklászik egy eltévedt kóbor eb....
már nem
MP

már nem

új blog!
amatőr home sex...
érthetetlen nyitó hsz-szel!
(már nem!
tom)
amatőr home sex...
érthetetlen nyitó hsz-szel!
(már nem!

már megijedtem, hogy ezt írod:
"végeztem vele"d
lenne 5 letem, h miv/m/el végezhetnél!
lenne még fontos feladatod!
lassan összakaparjuk magunkat GGs ffiak...
de Te vagy egyedül a hölgyek közül.... /remélem királylánykát sikerül nekem vissza csábítani és akkor már 2en lesztek/
de a többiek??? Sárl... Pille... de nyitottak vagyunk.... sztem (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 10:02
"végeztem vele"d

lenne 5 letem, h miv/m/el végezhetnél!
lenne még fontos feladatod!
lassan összakaparjuk magunkat GGs ffiak...
de Te vagy egyedül a hölgyek közül.... /remélem királylánykát sikerül nekem vissza csábítani és akkor már 2en lesztek/
de a többiek??? Sárl... Pille... de nyitottak vagyunk.... sztem (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sétálós fiú telebaszta a Társkeresős topicokat!
végeztem vele...ne végezzek valami mással is?
MP

Sétálós fiú telebaszta a Társkeresős topicokat!
MP

Képes "lábszexes" topikba tévedt egy csökkentett üzemmódban működő, értelmében súlyosan korlátozott illető...
(megoldva! :tom)

(megoldva! :tom)