nyugi este megyek űríteni!
tudod Tom, aki másnak vermet ás.........az a sírásó!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 08. szombat 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 13:38
tudod Tom, aki másnak vermet ás.........az a sírásó!

Tudom dolgozok benne, de nem tudtok beleírni, nyugi! (azon filózok, hogy dakót mennyi időre vonjam ki a forgalomból, hogy kiürüljön a sok geci belőle, és lenyugodjon az agya!)

Tudom dolgozok benne, de nem tudtok beleírni, nyugi! (azon filózok, hogy dakót mennyi időre vonjam ki a forgalomból, hogy kiürüljön a sok geci belőle, és lenyugodjon az agya!)
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 08. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

TOM!!!!
Az intézkedések nyitva maradt!
Az intézkedések nyitva maradt!

engem nem zavar tőlem lehet kakicica is! itt a gond megint veled van! vagyis a te látószögedből velem van a gond! nem kapcsolom ki, én közben is tudok dugni!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 08. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 09:29

bolond vagy "gyerek"!
menj, vedd fel a sportcipődet, és kocogj a friss levegőn egy jót, vagy menj el bicajozni, és szellőztesd ki hétvégére azt az önérzetes, sértődős agyacskádat!
(mondtam már hogy nem katicika sem a hárombetűs, sem a "tudományos" vitapartnered! vedd már tudomásul!)
Legyen jó hétvégéd, és kapcsold ki a számítógépedet legalább 1 napra, dugjad meg helyette a párodat!
menj, vedd fel a sportcipődet, és kocogj a friss levegőn egy jót, vagy menj el bicajozni, és szellőztesd ki hétvégére azt az önérzetes, sértődős agyacskádat!
(mondtam már hogy nem katicika sem a hárombetűs, sem a "tudományos" vitapartnered! vedd már tudomásul!)

Legyen jó hétvégéd, és kapcsold ki a számítógépedet legalább 1 napra, dugjad meg helyette a párodat!

bolond vagy "gyerek"!

erről beszélek! neked minden hülyeség amit írok! legyen akármi! én is szarok rá te mit írsz!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:45

ha csak a korban, akkor nem írkálnál ilyen hülyeségeket!

ha csak a korban, akkor nem írkálnál ilyen hülyeségeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:29

Törölt felhasználó (69371)

TOM!
ott a bibi, hogy te azt hiszed én nem értem, amit írsz, és amit mondasz! na már most, én is azt hiszem te sem érted amit én írok! minden szaron felfújod magad! csak a korodban vagy külömb tőlem! ez az igazság!
ott a bibi, hogy te azt hiszed én nem értem, amit írsz, és amit mondasz! na már most, én is azt hiszem te sem érted amit én írok! minden szaron felfújod magad! csak a korodban vagy külömb tőlem! ez az igazság!
TOM!
neked is mondom, mert már más is Ő rá gyanakodott, hogy NEM Ő! hagyjátok a picsuba a témát!
minnél többet foglalkoztok vele, annál inkább élvezi, és vissza fog jönni egy újabb klónnal, ha ejtitek, nem lesz értelme visszajönnie! (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 15:12
minnél többet foglalkoztok vele, annál inkább élvezi, és vissza fog jönni egy újabb klónnal, ha ejtitek, nem lesz értelme visszajönnie! (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én is szoktam unatkozni, de ez...
Ennyire üres életed van, hogy te ennek örülsz?
Bosszút akarsz álni a fórumon?
Ha te vagy az álreg mögött KATICIKA akkor elmondom, szerintem jobbantennéd ,ha a saját igazin neveddel jönné vissza és.....bár ezek után...nemtudom...talán tényleg jobb lenne ha nem jönnél,de talán nem.Mindenesetre MAGADNAK köszönheted mindezt, hogy legtöbben"kiútáltak".
Én nem.De amit csinálsz az szánalmas.(Akár ki is vagy)
Ha te vagy az álreg mögött KATICIKA akkor elmondom, szerintem jobbantennéd ,ha a saját igazin neveddel jönné vissza és.....bár ezek után...nemtudom...talán tényleg jobb lenne ha nem jönnél,de talán nem.Mindenesetre MAGADNAK köszönheted mindezt, hogy legtöbben"kiútáltak".
nyugi, nem kell magyarázkodni, mert az mindig gyanús!
én tudom ki van a klón mögött, igazolom, hogy nem a három névből összeállított személyek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 15:35
én tudom ki van a klón mögött, igazolom, hogy nem a három névből összeállított személyek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

ezzel a kommentel engem akarnak bemocskolni!
kijelentem, hogy semmi közöm nincs ehhez a személyhez, márcsak azért se, mert a hsz. időpontjában dolgoztam, és közel nem voltam számítógép közelében!
úgy érzem ez a nick, a mögöttes mondanivalójával az én lejáratásomra született, ill. Sanyiéra!
kijelentem, hogy semmi közöm nincs ehhez a személyhez, márcsak azért se, mert a hsz. időpontjában dolgoztam, és közel nem voltam számítógép közelében!
úgy érzem ez a nick, a mögöttes mondanivalójával az én lejáratásomra született, ill. Sanyiéra!
ghorrag-nak: a Kvízben felvetett kérdéseire és javaslataira:
húúú vazzzeg, de nehéz helyzetbe hoztok!
lehet, hogy akkor félreértettem a privát levidet, habár többszőr el szoktam olvasni a javaslatokat mielőtt döntök!
és a kvízben a válasz hsz-d is félreérthető volt!
dakónak is írtam a figyelemfelhívásokba:
NEM, itt nem csinálunk okoskodó és tudományos topicot! a mostani felvetésedet pedig egyeztetnem kell a másik G. Adminnal! de nem vagyok ellene a Szex-mentes övezetben egy "Okoskodó-tudományos" topicnak, de csak akkor, ha az adminok támogatják! A témához megfelelő hozzáértő is kell, különben nem lehet normálisan és szükség szerint moderálni!
Remélem elég világosan fogalmaztam!
további vitának a Kvíz topicban nincs helye, menjetek át javaslataitokkal és észrevételeitekkel az adminok szobájába, vagy a figyelemfelhívásokba, vagy az OFF topicba! TÉMA a Kvízben off!!!
húúú vazzzeg, de nehéz helyzetbe hoztok!
lehet, hogy akkor félreértettem a privát levidet, habár többszőr el szoktam olvasni a javaslatokat mielőtt döntök!
és a kvízben a válasz hsz-d is félreérthető volt!
dakónak is írtam a figyelemfelhívásokba:
NEM, itt nem csinálunk okoskodó és tudományos topicot! a mostani felvetésedet pedig egyeztetnem kell a másik G. Adminnal! de nem vagyok ellene a Szex-mentes övezetben egy "Okoskodó-tudományos" topicnak, de csak akkor, ha az adminok támogatják! A témához megfelelő hozzáértő is kell, különben nem lehet normálisan és szükség szerint moderálni!
Remélem elég világosan fogalmaztam!
további vitának a Kvíz topicban nincs helye, menjetek át javaslataitokkal és észrevételeitekkel az adminok szobájába, vagy a figyelemfelhívásokba, vagy az OFF topicba! TÉMA a Kvízben off!!!
tényleg??? és bizonyítani is tudod, hogy nem voltál gépközelben?
bemocskolni? mikor mocskolsz már be végre te engem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 15:35

bemocskolni? mikor mocskolsz már be végre te engem?

Remélem, az idő alatt amíg nem lesz net-kapcsolatom, nem fog valaki visszaélni a nevemmel!
Mert ez a 3-as klón nem biztos, hogy engedélyt kért az érintettektől! Sőt biztos nem!
Mert ez a 3-as klón nem biztos, hogy engedélyt kért az érintettektől! Sőt biztos nem!

megelőztek!
most kivették a másik vesédet is!
ha így folytatod, akkor elfogynak a belsőségeid, és csak a MARHA nagy pacalod marad meg hírmondónak!
most kivették a másik vesédet is!
ha így folytatod, akkor elfogynak a belsőségeid, és csak a MARHA nagy pacalod marad meg hírmondónak!

hogy neked mennyire igazad van...mostanában nem tiltok eleget

Hát én is szoktam unatkozni, de ez...
No aztán kitől kaptál támogató maileket?
Önmagad többi nickjétől?
Tom... legyetek kedvesek ne csak sejtessétek Velünk ki e álruhás fórumozó...
Írjátok ki ide nyugodtan... mert megérdemli...
Önmagad többi nickjétől?

Tom... legyetek kedvesek ne csak sejtessétek Velünk ki e álruhás fórumozó...
Írjátok ki ide nyugodtan... mert megérdemli...
Én nem tudom ki vagy, az általad leírtakkal annyiban értek egyet, hogy tudom bosszantásnak szánod, te sem gondolod komolyan. Meg kell mondjam, ellentétben másokkal tetszik a humorod. Tarts ki!
ez nem igaz!
kidobnak az ajtón visszajössz az ablakon!
míért jó Neked helybe jönni a lófaszért?
kidobnak az ajtón visszajössz az ablakon!
míért jó Neked helybe jönni a lófaszért?