Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 72 73 74 75 76 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#428   2007. 09. 07. péntek 15:35
X Törölt felhasználó (69371)
ezzel a kommentel engem akarnak bemocskolni!

kijelentem, hogy semmi közöm nincs ehhez a személyhez, márcsak azért se, mert a hsz. időpontjában dolgoztam, és közel nem voltam számítógép közelében!
úgy érzem ez a nick, a mögöttes mondanivalójával az én lejáratásomra született, ill. Sanyiéra!
#427   2007. 09. 07. péntek 15:25
tom1019 tom1019 VIP Admin
megelőztek!
most kivették a másik vesédet is!
ha így folytatod, akkor elfogynak a belsőségeid, és csak a MARHA nagy pacalod marad meg hírmondónak!
mf1 eplus2
#426   2007. 09. 07. péntek 15:17
MmePrune MmePrune VIP Admin
hogy neked mennyire igazad van...mostanában nem tiltok eleget mf2
#425   2007. 09. 07. péntek 15:12
f1ck0 f1ck0
Hát én is szoktam unatkozni, de ez...
Ennyire üres életed van, hogy te ennek örülsz?
Bosszút akarsz álni a fórumon?
Ha te vagy az álreg mögött KATICIKA akkor elmondom, szerintem jobbantennéd ,ha a saját igazin neveddel jönné vissza és.....bár ezek után...nemtudom...talán tényleg jobb lenne ha nem jönnél,de talán nem.Mindenesetre MAGADNAK köszönheted mindezt, hogy legtöbben"kiútáltak".
Én nem.De amit csinálsz az szánalmas.(Akár ki is vagy)
#424   2007. 09. 07. péntek 15:00
Moncy Moncy
No aztán kitől kaptál támogató maileket?
Önmagad többi nickjétől? mf1

Tom... legyetek kedvesek ne csak sejtessétek Velünk ki e álruhás fórumozó...
Írjátok ki ide nyugodtan... mert megérdemli...

#423   2007. 09. 07. péntek 11:08
X Törölt felhasználó (94621)
Én nem tudom ki vagy, az általad leírtakkal annyiban értek egyet, hogy tudom bosszantásnak szánod, te sem gondolod komolyan. Meg kell mondjam, ellentétben másokkal tetszik a humorod. Tarts ki!
#422   2007. 09. 07. péntek 10:48
surdapapa surdapapa
ez nem igaz!

kidobnak az ajtón visszajössz az ablakon!

míért jó Neked helybe jönni a lófaszért?
#421   2007. 09. 07. péntek 01:47
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Köszönöm a gratulációkat! Kannát meg csak bízd ide! hehe
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 09. 06. csütörtök 23:08
doki!
enged meg, hogy szívből gratuláljak Kelemen Anna "művésznőhőz" és a megbízatásodhoz is!
szerintem a legjobb kezekben lesz nálad, a mai naptól rádbízom, vigyázz rá!!! eljen eplus2
#420   2007. 09. 07. péntek 01:47
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Nos, igen... Ennyit a NEKATO-ról... nyes Ez alapján Kannácskával is foglalkoznom kell, nincs mese, munkaköri kötelességem... eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 06. csütörtök 22:27
asztakurv@...doki megkapta a celebben a kanna topicot is nyes

#419   2007. 09. 06. csütörtök 23:08
doki!
enged meg, hogy szívből gratuláljak Kelemen Anna "művésznőhőz" és a megbízatásodhoz is!
szerintem a legjobb kezekben lesz nálad, a mai naptól rádbízom, vigyázz rá!!! eljen eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 06. csütörtök 22:27

#418   2007. 09. 06. csütörtök 22:27
MmePrune MmePrune VIP Admin

#417   2007. 09. 06. csütörtök 22:21
new1 new1
[URL=http://www.goldengate.hu/ujforum/topic2271]pedig én megpróbáltam[ /URL] nyes
#416   2007. 09. 06. csütörtök 13:20
Mivel megszólítottál, ezért tiltásod előtt utoljára válaszolok.
Kérdéseid szerintem is provokatív jellegűek, habár egy-két fórumozó kivillantotta foga fehérjét. Érdekes volt néhány reakció. Remélem ez téged kielégít.
Én más megközelítésből itélem meg a "dolgot".
Mindenkinek bárkiről lehet magánvéleménye, ez jogában áll, legyen az pozitív, vagy negatív vélemény. Ezzel szemben senki személyiségi jogaiba nem illik indiszkrét és provokatív kérdésekkel és véleményekkel belemászni.
Az általad megnevezett személyekről a te "jó" véleményed is sokat számít, de hogy ki mire alkalmas, ill. ki mit vállal a fórum életéből, munkájából, azt nem egy személy magánvéleménye határozza meg.
Konkrétabban: én az általad felvetett kérdést tiszteletben tartom, de egyenlőre nem tudom támogatni, jelenleg egyik személyt sem tartom megfelelőnek "adminkodni"!
Legközelebb, ha felénk jársz, akkor legyél kedves a saját neved alatt is bátran elmondani a jó, vagy kevésbé kedvező álláspontodat, de lehetőleg a szexről és ne a fórumozókról!
Köszönöm megértésedet!
#415   2007. 09. 06. csütörtök 09:02
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Sok mindenkivel keveredtem már vitába ugyanúgy adminal mint fórumozó társal.Célom mindig a kulturállt felnőttekhez illő társalgás.Eddig minden esetben pozitiv vélemény csere lett egy adot téma vitás kezdetekor.E fórum szinvonalához nagyban segit az olyan emberi tulajdonságok közös nevezője amiket személyedben te is képviselsz smile
Mint már irtam ADMIN nem akarok és nem is akartam lenni!Katidakosanyi miért emlit?Lehet hogy Dr anthonak igaza van csak az álló vizet akarja felkavarni.
Nade vannak nekünk ügyes adminjaink mart rendezik a problémát eljen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 14:22
én sakk azt nem értem a sanyi hogyan keveredett közéjük confused

sanyi!
kivel ill kikkel keveredtél konfliktusba a fórumon /rajtam kívül-bár assem tudom miről is vitatkoztunk mi már!/
#414   2007. 09. 05. szerda 22:59
ebben lehet valami, csak kérdés, hogy rajtam kívül tudja e még valaki? eplus2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 05. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 22:41
Na jaaaa, korábban "önkéntes száműzetés"-nek is írtam, csak ezen hsz-emben már lusta voltam így kiírni.
Csak annyit pontosítanék: SAJÁT nevén nem vesz részt a fórumban, de sztem egy-egy álreggel biztos itt van.
#413   2007. 09. 05. szerda 22:41
DrAnthony DrAnthony VIP
Na jaaaa, korábban "önkéntes száműzetés"-nek is írtam, csak ezen hsz-emben már lusta voltam így kiírni.
Csak annyit pontosítanék: SAJÁT nevén nem vesz részt a fórumban, de sztem egy-egy álreggel biztos itt van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 05. szerda 22:19
Helyesbítés: Kata nincs száműzve, saját akaratából nem vesz részt a fórum beszélgetéseiben...
#412   2007. 09. 05. szerda 22:19
X Törölt felhasználó (21812)
Helyesbítés: Kata nincs száműzve, saját akaratából nem vesz részt a fórum beszélgetéseiben...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 05. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 21:00
Nem betegem egyik se... Az alkalmasságukról meg nem én döntök... De szerintem tök felesleges ilyen kérdés felvetése. Nem a közösség dönt az adminok alkalmasságáról vagy arról, h ki legyen admin. De ismétlem: Hazudozol, mert ahogy Charlotte írta, ha 1 éve figyeled a fórumot, akkor sanyit nem is láthattad... Kata meg másfél hónapja száműzetve vagyon. Akkor miről is beszélünk a provokáción kívül?
#411   2007. 09. 05. szerda 21:00
DrAnthony DrAnthony VIP
Nem betegem egyik se... Az alkalmasságukról meg nem én döntök... De szerintem tök felesleges ilyen kérdés felvetése. Nem a közösség dönt az adminok alkalmasságáról vagy arról, h ki legyen admin. De ismétlem: Hazudozol, mert ahogy Charlotte írta, ha 1 éve figyeled a fórumot, akkor sanyit nem is láthattad... Kata meg másfél hónapja száműzetve vagyon. Akkor miről is beszélünk a provokáción kívül?
#410   2007. 09. 05. szerda 15:33
Biztosan szimpatikus a "háromnevűnek" az a szorgalma, amivel az adminok "munkáját" igyekszik segíteni! eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 14:22

sanyi!
kivel ill kikkel keveredtél konfliktusba a fórumon /rajtam kívül-bár assem tudom miről is vitatkoztunk mi már!/
#409   2007. 09. 05. szerda 14:22
surdapapa surdapapa

sanyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 05. szerda 13:31
Ha tényleg több mint egy évig figyeltél és tanultál, akkor nem értem, hogy bizonyos dolgok hogyan kerülhették el a figyelmedet.
Pl. hogy Katicika másfél hónapja egyetlen hsz-t tett be a fórumba. Nekem úgy tűnik, ez arra utal, hogy nem kíván aktív tag lenni.
Meg hogy Dako utálja Tomot és Gyapothot, tehát elég furcsa gondolat, hogy kollégaként együtt tudna velük működni, illetve hogy Tomtól - mint legtapasztaltabb admintól - tanácsokat fogadna el bizonyos helyzetek kezelésére.

Ezekbe az alapvető tényekbe miért nem gondoltál bele, amikor leírtad a javaslatodat?

... 72 73 74 75 76 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1888db
Utolsó üzenet: tegnap 10:22

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!