Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 73 74 75 76 77 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#408   2007. 09. 05. szerda 13:31
X Törölt felhasználó (21812)
Ha tényleg több mint egy évig figyeltél és tanultál, akkor nem értem, hogy bizonyos dolgok hogyan kerülhették el a figyelmedet.
Pl. hogy Katicika másfél hónapja egyetlen hsz-t tett be a fórumba. Nekem úgy tűnik, ez arra utal, hogy nem kíván aktív tag lenni.
Meg hogy Dako utálja Tomot és Gyapothot, tehát elég furcsa gondolat, hogy kollégaként együtt tudna velük működni, illetve hogy Tomtól - mint legtapasztaltabb admintól - tanácsokat fogadna el bizonyos helyzetek kezelésére.

Ezekbe az alapvető tényekbe miért nem gondoltál bele, amikor leírtad a javaslatodat?
#407   2007. 09. 05. szerda 08:48
tom1019 tom1019 VIP Admin
megnéztem, és megint igazad van!
sorozatban másolta a szerkesztői videócímeket a pontokért!
legutóbb 1 hétre tiltottam, de úgy látszik nem tanult belőle, pedig indoklást is írtam az egyik videóhoz!
Most is tiltom 1 hétre + pontjainak megvonása is(és indoklom), de legközelebb véglegesen tiltani fogom.(durva hiba! mert mindenkitől önálló véleményt várunk és nem pontvadászatot!)

(mindenesetre nagyon nehéz a moderátornak ilyen jellegű ügyeskedést észrevenni, mert elsősorban a képeket és videókat offoló, vagy obszcén hsz-ket próbáljuk szűrni!)
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 01:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 01:51
Nos, hol is kezdjem smile
Először is bocsánat, hogy ide írom, jobb helyet nem találtam neki. [Ügyfélszolgálatra írtam, de változás nem történt, és ezt az egy fórum topicot találtam ebben a témában]
Beküldött videók; Fecsa nick-el futú GG látogató következőt teszi: Bemásolja a videó címét hsz-nek, gondolom g pontért. Engem nagyon zavar :S
Korábban is itt szóltam, és csak úgy lett változás. Most ugyanúgy ő csinálta, ugyanezt... Akkor kapott egy hét tiltást. Ezek szerint lejárt az az egy hét smile És nem tanult a leckéből... violent
#406   2007. 09. 05. szerda 01:51
szex123 szex123
Nos, hol is kezdjem smile
Először is bocsánat, hogy ide írom, jobb helyet nem találtam neki. [Ügyfélszolgálatra írtam, de változás nem történt, és ezt az egy fórum topicot találtam ebben a témában]
Beküldött videók; Fecsa nick-el futú GG látogató következőt teszi: Bemásolja a videó címét hsz-nek, gondolom g pontért. Engem nagyon zavar :S
Korábban is itt szóltam, és csak úgy lett változás. Most ugyanúgy ő csinálta, ugyanezt... Akkor kapott egy hét tiltást. Ezek szerint lejárt az az egy hét smile És nem tanult a leckéből... violent
#405   2007. 09. 05. szerda 01:26
DrAnthony DrAnthony VIP
Elmész te a faxba Katicika. Úgyis tudja mindenki, hogy te vagy ezen álreg mögött. Megint kevered a sz.rt, veszekedést provokálsz! Mire jó ez?

Adminok: Nem tiltott a megtévesztő, más nickjére hajazó nick? Itt 3 nicket is "bitorol" Kata az álregjével.
#404   2007. 09. 04. kedd 22:59
new1 new1
Ejjj!! sanyi sanyi,
naon megosztott a személyiséged vigyor4
de azér én örülök neked! worship wave
(a dako topicban feltett kérdésedre:
én mindanyiótokkal hajlandó vok szolidalitást vállalni)
(Ez egy válasz pongrác üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:55
sanyisanyi74 miatt fogadtam meg, hogy többet ide nem írok! (Ez lesz az egyetlen kivétel.) De ha még admin is lenne, FÖLAKASZTANÁM MAGAM!!!!
#403   2007. 09. 04. kedd 22:44
Moncy Moncy
Moncy is "agyal" a "véletlen" nickválasztáson...
kati is meg
dako is meg
sanyi is...
De ezt csak az admin tudja két kattintással... wink
#402   2007. 09. 04. kedd 22:41
new1 new1
tudtam én ,hogy a fejünkre koppintanak a dako topicért!!!
azért ki lehetne állitani,mégha fagyasztva is!!! felkialtas felkialtas felkialtas
#401   2007. 09. 04. kedd 22:26
tom1019 tom1019 VIP Admin
Szerintem érdekes kérdés, de számomra nem túl hiteles egy teljesen ismeretlen személy tollából!
Azért kiváncsian várom mások véleményét is!
A nickneveddel nem vagyok megbékülve, de ezt jeleztem egy másik topicban is!
(csak hogy egy admin is hozzászóljon felvetésedre és észrevételedre)
#400   2007. 09. 04. kedd 19:05
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Köszönöm szépen worship
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 04. kedd 18:45
nincsenek kitakarítva smile csak nem működik a képfeltöltés.hu
egy ilyen szép férfit miért is takarítanánk ki? wink
#399   2007. 09. 04. kedd 18:45
MmePrune MmePrune VIP Admin
nincsenek kitakarítva smile csak nem működik a képfeltöltés.hu
egy ilyen szép férfit miért is takarítanánk ki? wink
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 18:35
"képtár a chateseknek és fórumosoknak(saját fotók)" topicból miért lettek kitakaritva a fényképeim?????
#398   2007. 09. 04. kedd 18:35
"képtár a chateseknek és fórumosoknak(saját fotók)" topicból miért lettek kitakaritva a fényképeim?????
#397   2007. 09. 04. kedd 16:25
X Törölt felhasználó (69371)
ehhe, ehhe!

lol tudom ki az! bukta!
#396   2007. 09. 04. kedd 16:00
Örülök hogy újra itt vagy, megnyugtalak NEM LESZEK ADMIN.és ez biztos.Ha enyire rühelsz utálsz mint a szart igérem ha irsz valamelyik topicba kerülni foglak.Remélem ujra aktiv tag leszel eljen
(Ez egy válasz pongrác üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:55
sanyisanyi74 miatt fogadtam meg, hogy többet ide nem írok! (Ez lesz az egyetlen kivétel.) De ha még admin is lenne, FÖLAKASZTANÁM MAGAM!!!!
#395   2007. 09. 04. kedd 15:55
pongrác pongrác
#394   2007. 09. 04. kedd 15:17
Moncy Moncy
Örülünk h. rátaláltál a fórumra és h. tetszik... wink

De ugye ez a hsz-ed egy jó poén volt ugye? nyes
#393   2007. 09. 04. kedd 15:15
surdapapa surdapapa
sanyi kivételével: ez ugye a hét vicce! láttad kátya és tom "szerelmét", ill. dako és tom "barátságát"?
#392   2007. 09. 04. kedd 14:56
Köszönöm a bizalmat,de én soha nem jellentkeztem adminnak,és a továbbiakban is egy mezei fórumozó szeretnék lenni. wave
#391   2007. 09. 04. kedd 11:07
new1 new1
azér a távtiltás még mükszik nyes
vazi-vaze. wave
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 09. 04. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2007. 09. 04. kedd 08:48
nem tudom mikor értitek meg hogy külön ön állo egység a forum ide nem jár senki olyan aki ezzel foglakozik
azaz moderátorok önkétesek és én is táv bedolgozok
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor...
#390   2007. 09. 04. kedd 08:48
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem tudom mikor értitek meg hogy külön ön állo egység a forum ide nem jár senki olyan aki ezzel foglakozik
azaz moderátorok önkétesek és én is táv bedolgozok
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (46810)
2007. 09. 03. hétfő 03:24
Legyetek szívesek törölni a hozzászólásaimat,semmilyen módon nem szeretnék szerepelni ezen az oldalon!
#389   2007. 09. 03. hétfő 03:24
X Törölt felhasználó (46810)
Legyetek szívesek törölni a hozzászólásaimat,semmilyen módon nem szeretnék szerepelni ezen az oldalon!

... 73 74 75 76 77 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1888db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 11. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!