Ha tényleg több mint egy évig figyeltél és tanultál, akkor nem értem, hogy bizonyos dolgok hogyan kerülhették el a figyelmedet.
Pl. hogy Katicika másfél hónapja egyetlen hsz-t tett be a fórumba. Nekem úgy tűnik, ez arra utal, hogy nem kíván aktív tag lenni.
Meg hogy Dako utálja Tomot és Gyapothot, tehát elég furcsa gondolat, hogy kollégaként együtt tudna velük működni, illetve hogy Tomtól - mint legtapasztaltabb admintól - tanácsokat fogadna el bizonyos helyzetek kezelésére.
Ezekbe az alapvető tényekbe miért nem gondoltál bele, amikor leírtad a javaslatodat?
Pl. hogy Katicika másfél hónapja egyetlen hsz-t tett be a fórumba. Nekem úgy tűnik, ez arra utal, hogy nem kíván aktív tag lenni.
Meg hogy Dako utálja Tomot és Gyapothot, tehát elég furcsa gondolat, hogy kollégaként együtt tudna velük működni, illetve hogy Tomtól - mint legtapasztaltabb admintól - tanácsokat fogadna el bizonyos helyzetek kezelésére.
Ezekbe az alapvető tényekbe miért nem gondoltál bele, amikor leírtad a javaslatodat?
megnéztem, és megint igazad van!
sorozatban másolta a szerkesztői videócímeket a pontokért!
legutóbb 1 hétre tiltottam, de úgy látszik nem tanult belőle, pedig indoklást is írtam az egyik videóhoz!
Most is tiltom 1 hétre + pontjainak megvonása is(és indoklom), de legközelebb véglegesen tiltani fogom.(durva hiba! mert mindenkitől önálló véleményt várunk és nem pontvadászatot!)
(mindenesetre nagyon nehéz a moderátornak ilyen jellegű ügyeskedést észrevenni, mert elsősorban a képeket és videókat offoló, vagy obszcén hsz-ket próbáljuk szűrni!) (Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 01:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 01:51
sorozatban másolta a szerkesztői videócímeket a pontokért!
legutóbb 1 hétre tiltottam, de úgy látszik nem tanult belőle, pedig indoklást is írtam az egyik videóhoz!
Most is tiltom 1 hétre + pontjainak megvonása is(és indoklom), de legközelebb véglegesen tiltani fogom.(durva hiba! mert mindenkitől önálló véleményt várunk és nem pontvadászatot!)
(mindenesetre nagyon nehéz a moderátornak ilyen jellegű ügyeskedést észrevenni, mert elsősorban a képeket és videókat offoló, vagy obszcén hsz-ket próbáljuk szűrni!) (Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 01:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Nos, hol is kezdjem
Először is bocsánat, hogy ide írom, jobb helyet nem találtam neki. [Ügyfélszolgálatra írtam, de változás nem történt, és ezt az egy fórum topicot találtam ebben a témában]
Beküldött videók; Fecsa nick-el futú GG látogató következőt teszi: Bemásolja a videó címét hsz-nek, gondolom g pontért. Engem nagyon zavar :S
Korábban is itt szóltam, és csak úgy lett változás. Most ugyanúgy ő csinálta, ugyanezt... Akkor kapott egy hét tiltást. Ezek szerint lejárt az az egy hét
És nem tanult a leckéből...

Először is bocsánat, hogy ide írom, jobb helyet nem találtam neki. [Ügyfélszolgálatra írtam, de változás nem történt, és ezt az egy fórum topicot találtam ebben a témában]
Beküldött videók; Fecsa nick-el futú GG látogató következőt teszi: Bemásolja a videó címét hsz-nek, gondolom g pontért. Engem nagyon zavar :S
Korábban is itt szóltam, és csak úgy lett változás. Most ugyanúgy ő csinálta, ugyanezt... Akkor kapott egy hét tiltást. Ezek szerint lejárt az az egy hét

Nos, hol is kezdjem
És nem tanult a leckéből...

Elmész te a faxba Katicika. Úgyis tudja mindenki, hogy te vagy ezen álreg mögött. Megint kevered a sz.rt, veszekedést provokálsz! Mire jó ez?
Adminok: Nem tiltott a megtévesztő, más nickjére hajazó nick? Itt 3 nicket is "bitorol" Kata az álregjével.
Adminok: Nem tiltott a megtévesztő, más nickjére hajazó nick? Itt 3 nicket is "bitorol" Kata az álregjével.
Ejjj!! sanyi sanyi,
naon megosztott a személyiséged
de azér én örülök neked!
(a dako topicban feltett kérdésedre:
én mindanyiótokkal hajlandó vok szolidalitást vállalni) (Ez egy válasz pongrác üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:55
naon megosztott a személyiséged

de azér én örülök neked!

(a dako topicban feltett kérdésedre:
én mindanyiótokkal hajlandó vok szolidalitást vállalni) (Ez egy válasz pongrác üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

sanyisanyi74 miatt fogadtam meg, hogy többet ide nem írok! (Ez lesz az egyetlen kivétel.) De ha még admin is lenne, FÖLAKASZTANÁM MAGAM!!!!
Moncy is "agyal" a "véletlen" nickválasztáson...
kati is meg
dako is meg
sanyi is...
De ezt csak az admin tudja két kattintással...
kati is meg
dako is meg
sanyi is...
De ezt csak az admin tudja két kattintással...

tudtam én ,hogy a fejünkre koppintanak a dako topicért!!!
azért ki lehetne állitani,mégha fagyasztva is!!!
azért ki lehetne állitani,mégha fagyasztva is!!!

Szerintem érdekes kérdés, de számomra nem túl hiteles egy teljesen ismeretlen személy tollából!
Azért kiváncsian várom mások véleményét is!
A nickneveddel nem vagyok megbékülve, de ezt jeleztem egy másik topicban is!
(csak hogy egy admin is hozzászóljon felvetésedre és észrevételedre)
Azért kiváncsian várom mások véleményét is!
A nickneveddel nem vagyok megbékülve, de ezt jeleztem egy másik topicban is!
(csak hogy egy admin is hozzászóljon felvetésedre és észrevételedre)
Köszönöm szépen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 18:45

nincsenek kitakarítva
csak nem működik a képfeltöltés.hu
egy ilyen szép férfit miért is takarítanánk ki?

nincsenek kitakarítva
csak nem működik a képfeltöltés.hu
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 18:35

"képtár a chateseknek és fórumosoknak(saját fotók)" topicból miért lettek kitakaritva a fényképeim?????
"képtár a chateseknek és fórumosoknak(saját fotók)" topicból miért lettek kitakaritva a fényképeim?????
ehhe, ehhe!
lol tudom ki az! bukta!
lol tudom ki az! bukta!
Örülök hogy újra itt vagy, megnyugtalak NEM LESZEK ADMIN.és ez biztos.Ha enyire rühelsz utálsz mint a szart igérem ha irsz valamelyik topicba kerülni foglak.Remélem ujra aktiv tag leszel
(Ez egy válasz pongrác üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:55

sanyisanyi74 miatt fogadtam meg, hogy többet ide nem írok! (Ez lesz az egyetlen kivétel.) De ha még admin is lenne, FÖLAKASZTANÁM MAGAM!!!!
Örülünk h. rátaláltál a fórumra és h. tetszik...
De ugye ez a hsz-ed egy jó poén volt ugye?

De ugye ez a hsz-ed egy jó poén volt ugye?

sanyi kivételével: ez ugye a hét vicce! láttad kátya és tom "szerelmét", ill. dako és tom "barátságát"?
Köszönöm a bizalmat,de én soha nem jellentkeztem adminnak,és a továbbiakban is egy mezei fórumozó szeretnék lenni.

azér a távtiltás még mükszik
vazi-vaze.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 09. 04. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 08:48

vazi-vaze.

nem tudom mikor értitek meg hogy külön ön állo egység a forum ide nem jár senki olyan aki ezzel foglakozik
azaz moderátorok önkétesek és én is táv bedolgozok
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor...
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor...
nem tudom mikor értitek meg hogy külön ön állo egység a forum ide nem jár senki olyan aki ezzel foglakozik
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 03:24
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (46810)

Legyetek szívesek törölni a hozzászólásaimat,semmilyen módon nem szeretnék szerepelni ezen az oldalon!
Legyetek szívesek törölni a hozzászólásaimat,semmilyen módon nem szeretnék szerepelni ezen az oldalon!