sajnos egyre kevesebb a meg nem jelölt kép...és senkitől nem várhatjuk el, hogy levágja a címeket...emlékezz rá mekkora hisztit csináltak, amikor javasolni merészeltem, hogy az igéző tekintetekbe melltől fölfelé kerüljenek képek...és ott is vágni kellene esetleg, hogy valóban csak a tekintet legyen a fontos, és ne a fedetlen keblek
...szóval mindezeket összevetve elnézőbbek lettünk
(persze jó lenne, ha nem lennének ott, de nincs mit tenni) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:40
...szóval mindezeket összevetve elnézőbbek lettünk
(persze jó lenne, ha nem lennének ott, de nincs mit tenni) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Na.. más téma...
Kérdezhetek?
Egy időben nagyon "haraptatok" arra h. ha vki beszúr képet ne legyen rajt a honlap címe ahonnan koppintva lett...
Mostanában pedig eléggé sok olyan került fel...
Kérdezhetek?
Egy időben nagyon "haraptatok" arra h. ha vki beszúr képet ne legyen rajt a honlap címe ahonnan koppintva lett...
Na.. más téma...
Kérdezhetek?
Kérdezhetek?
schumacher67
még mindig itt van a tény, hogy itt mindent fel vonultattva tudsz vitatkozni és érvelni. Másik topickban meg hát adod az értetlent, amiről le is rí hogy adod..
illetve, ha el is tekintek etöl, akor is van egy halom ember akivel vitatában állsz és ezek az emberek máshol nagyon jól elvannak, normálisan fórumoknak.
ennyi emberrel csak nem lehet diferencia, akkor marad az az egy, mindenki vita partnere, aki bajos.
ez csak a logika
Hogy megérésed végre, és hogy ne ebből a vitából álljon a fórum
véglegesen tiltalak
egy hét mulva ujra probálkozhatsz új reggel ha felfogtad a döntés.
ha a tiltó levélre válaszolsz én kapom állók rendelkezésedre, ha nem érted...
még mindig itt van a tény, hogy itt mindent fel vonultattva tudsz vitatkozni és érvelni. Másik topickban meg hát adod az értetlent, amiről le is rí hogy adod..
illetve, ha el is tekintek etöl, akor is van egy halom ember akivel vitatában állsz és ezek az emberek máshol nagyon jól elvannak, normálisan fórumoknak.
ennyi emberrel csak nem lehet diferencia, akkor marad az az egy, mindenki vita partnere, aki bajos.
ez csak a logika
Hogy megérésed végre, és hogy ne ebből a vitából álljon a fórum
véglegesen tiltalak
egy hét mulva ujra probálkozhatsz új reggel ha felfogtad a döntés.
ha a tiltó levélre válaszolsz én kapom állók rendelkezésedre, ha nem érted...
Sziasztok egy kis fogalom és jogi zavarban szenvedtek
gg tulajdonát képezi a szerver, a rajta futó oldal, amin ő lehetőséget, biztosit számotokra a hozzá szólások elhelyezéséről, tehát igy ő dönti el hogy biztosit vagy nem illetve hogy minek vagy minek nam. Tehát ha törli, az összeeset akkor, te nem támaszthatsz igényt a visszaállítására, mert te az írásod az ő magán területén helyezted el (bár mondjuk így fogalmazzák meg inkább, azaz elébe mennek minden félre értésnek : elküldés kor minden vele kapcsolatos jogodról lemondtál, kivéve az újra közlésed jogáról.)
Egy kicsit közhelyesebbre fordítom:
Átugrasz Józsi bácsihoz, azaz bemész a kapuján és felfújod a ház falára, hogy szeretlek juci (amit GG bácsi megenged neked magánál, hogy összefújkáld a falát, de Józsi bácsi), másnap Józsi bácsi tudomásul veszi, hogy összefestették a falat, és bosszankodva át festi. Erre fel te feljelented és követeled, hogy állítsa vissza a felirtott, illetve vagy GG bácsi meggondolja magát, és nem teszik a felirat a falon neki, mert azt hite, hogy többre telik egy szeretlek Juci-nál és lefesti. ő tőle is, követeled, hogy állítsa vissza? Vagy azt tesz a falával, mit akar? Vagy ne talán össze firkálom a falad, s ha lefested visszaállítását követelem?
Tehát ennek értelmében a GG a tulajdonosi jogával élve, bármikor letörölhet mindent.
De hogy mégse legyen zűrzavar, a tulajdonosi jogát a hozzászólásokra, és az adminok részére szabály alkotási jogát rám tovább ruházta, illetve az adminok rézére tulajdonosi jogát a hozzászólásokra a szabályok keretén belül ráruházta. Ugyan az admini szabályok rám nem vonatkoznak, de még is kötelezőnek tekintem betartani őket, illetve ha még is el kel térnem akkor mérlegelésre kerül, hogy egyszeri eset miatt vagy többszöri eset miatt és szabályt kell alkotni rá, az adminoknak.
csodálom, hogy még nem tiltottak újból!
végigolvastalak (és természetesen a többieket is),
és tévedhetetlenül következtettem!
gondolkozom, tehát vagyok!
majd teszem a dolgom...
végigolvastalak (és természetesen a többieket is),
és tévedhetetlenül következtettem!
gondolkozom, tehát vagyok!
majd teszem a dolgom...
"próbáld meg a baszogatásomba fektetett energiádat tisztességes fórumozásra fordítani..."
vagy esetleg az asszony megdugására!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 07:46
vagy esetleg az asszony megdugására!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
közöm az új topic megnyitásához nem volt, mert vazelinator tette meg-mint az látható, és olvasható...
lezárom(lezárnám) a vitánkat, a résztvevő jogán, mert te velem vitatkozol...
jogosan jártam el, mert azóta sem kaptam a jogtalanságra utaló emailt a főnökömtől, és ha nem fejezed be, akkor újra jogosan fogok eljárni...
azt hiszem, hogy most már világosan képet kaptunk értelmi képességeid gyengeségéről, így tényleg nem látom értelmét a további eszmecserének...
próbáld meg a baszogatásomba fektetett energiádat tisztességes fórumozásra fordítani...van jó pár topic, ahova írhatsz
jogosan jártam el, mert azóta sem kaptam a jogtalanságra utaló emailt a főnökömtől, és ha nem fejezed be, akkor újra jogosan fogok eljárni...
azt hiszem, hogy most már világosan képet kaptunk értelmi képességeid gyengeségéről, így tényleg nem látom értelmét a további eszmecserének...
próbáld meg a baszogatásomba fektetett energiádat tisztességes fórumozásra fordítani...van jó pár topic, ahova írhatsz
Van egy rossz hirem. Ma már nem is lesz.
Mert hogy az ünnepnapon történő munkavégzést tiltja a törvény !!!!
Ne hogy büntit kapjál (tiltást, vagy ilyeneket ) !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 08:18
Mert hogy az ünnepnapon történő munkavégzést tiltja a törvény !!!!
Ne hogy büntit kapjál (tiltást, vagy ilyeneket ) !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
nem zavarsz...írj csak, ha látsz olyat, amit nem veszek észre
egyébként a reggeli, forró, hosszú kávémat kortyolgatom ilyenkor...és ha már nincs itt a morning post...
egyébként a reggeli, forró, hosszú kávémat kortyolgatom ilyenkor...és ha már nincs itt a morning post...
nem zavarsz...írj csak, ha látsz olyat, amit nem veszek észre
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 07:54
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó ! Te sem alszolsz ?
A megyeiket rúgdosom, de nem ad senki életjelet magáról. Vagy elhajlás volt, s kómában vannak, vagy egyszerűen csak jobb reggeli programjuk van ...
Jah...bocs...most látom Te dolgozol. Akkor nem zavarlak. Még elkapom...
A megyeiket rúgdosom, de nem ad senki életjelet magáról. Vagy elhajlás volt, s kómában vannak, vagy egyszerűen csak jobb reggeli programjuk van ...
De jó ! Te sem alszolsz ?
2007. 08. 20. hétfő 07:46
közöm az új topic megnyitásához nem volt, mert vazelinator tette meg-mint az látható, és olvasható...
Nagyon unalmas már ez a schumi-saga. Nem tudom Prune számit-e a véleményem, de volna egy egyszerű, bár kissé radikális javaslatom a megoldásra. Ha nem képes mgérteni, hogy mükődnek a dolgok, nincs semmi keresni valója. Ergó végleges tiltás. Hát ha akkor nyugi lesz.
Más. A társkeresőkben van egy "Bács megyeiek", és egy "Bács-Kiskun megyeiek" topic is. Nem lehetne a kettőt egybe másolni?
Valamint zodiakus79 által nyitott topic cime is megér egy kis javitást...
Más. A társkeresőkben van egy "Bács megyeiek", és egy "Bács-Kiskun megyeiek" topic is. Nem lehetne a kettőt egybe másolni?
Valamint zodiakus79 által nyitott topic cime is megér egy kis javitást...
Bakker, te tényleg ennyire értetlen vagy, vagy ugyanúgy megjátszod a hülyegyereket, mint a topicodban??? "Miért nem vered meg" stílusú hsz volt benne 2 db??? 3??? De (ameddig hittünk neked) jó szándékú, segítő, pszichológialig vagy más módon segíteni igyekvő, megoldást kereső hsz. viszont másik 100, amiket nagy ívben tojtál le, meg sem válaszoltál, csak megint nyomtad a sirámaidat.
Megint értetlenkedsz ("Két kérdésről van szó: a topic törléséről és a tiltásról."), pedig egyértelmű: Topicod felesleges, értelmetlen és idegesítő (veled egyedtemben), tiltásod pedig a floodolásod miatt volt. Érdekel még valami, vagy vered addig a tamtamot, míg megint 1 hétre parkolópályára kerülsz, és megent jöhetsz vissza siránkozni, hogy milyen sz.r az élet és hogy kib.sztak veled?
Továbbra is fenntartom: az egész műsorod egy műanyag, általad kitalált story. Rizsázol, kamuzol, hazudozol, és még ráadásul hülyének is nézed az embereket. Ennyi, ezen nincs mit vakerálni tovább.
P.S.: Valóban, nem feladatom okot találni a tiltásodra, egyszerűen mint forumózótársad válaszoltam egy általad feltett kérdésre. Mint ahogy tettem a topicodban is. Itt is - ott is tök feleslegesen, mert olyan értetlen és éretlen vagy...
Megint értetlenkedsz ("Két kérdésről van szó: a topic törléséről és a tiltásról."), pedig egyértelmű: Topicod felesleges, értelmetlen és idegesítő (veled egyedtemben), tiltásod pedig a floodolásod miatt volt. Érdekel még valami, vagy vered addig a tamtamot, míg megint 1 hétre parkolópályára kerülsz, és megent jöhetsz vissza siránkozni, hogy milyen sz.r az élet és hogy kib.sztak veled?
Továbbra is fenntartom: az egész műsorod egy műanyag, általad kitalált story. Rizsázol, kamuzol, hazudozol, és még ráadásul hülyének is nézed az embereket. Ennyi, ezen nincs mit vakerálni tovább.
P.S.: Valóban, nem feladatom okot találni a tiltásodra, egyszerűen mint forumózótársad válaszoltam egy általad feltett kérdésre. Mint ahogy tettem a topicodban is. Itt is - ott is tök feleslegesen, mert olyan értetlen és éretlen vagy...
SZEX(szokások,párkapcsolatok,érdekességek,okitások)
topic cimek:
orális szex. orális szex vezetés közben
topic cimek:
perverz pisiszex. bepisilni jó
topic cimek:
körülmetélt farok. lányok!mit szóltok egy körülmetélt péniszhez
Ezeknél bár a cim nem azonos,de a nyitót elolvasva ugyan az a lényeg.
Puncinyaló verseny.ez a topic meg miért van itt nem értem,pláne hogy elolvastam a nyitot
EROTIKUS ÉS SZEX KÉPEK ÉS VIDEOK
fekete csajok. félvér és fekete lányok.
Egyenlőre ennyit találtam de ha több időm lesz még keresgélek,szerintem még van egy két "kakuktojás".Ha jól számoltam csak a SZEX(szokások,párkapcsolatpok,érdekességek,okitások) 257 topicot. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 21:57
topic cimek:
orális szex. orális szex vezetés közben
topic cimek:
perverz pisiszex. bepisilni jó
topic cimek:
körülmetélt farok. lányok!mit szóltok egy körülmetélt péniszhez
Ezeknél bár a cim nem azonos,de a nyitót elolvasva ugyan az a lényeg.
Puncinyaló verseny.ez a topic meg miért van itt nem értem,pláne hogy elolvastam a nyitot
EROTIKUS ÉS SZEX KÉPEK ÉS VIDEOK
fekete csajok. félvér és fekete lányok.
Egyenlőre ennyit találtam de ha több időm lesz még keresgélek,szerintem még van egy két "kakuktojás".Ha jól számoltam csak a SZEX(szokások,párkapcsolatpok,érdekességek,okitások) 257 topicot. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
azt írtam a keresőbe, hogy: anális szex
és csak egyet hozott le...hehe...pedig nem is vagyok szőke
nah...ha tovább böngészel, akkor írd össze légyszi
majd holnap megnézem őket
és köszi
majd holnap megnézem őketés köszi
azt írtam a keresőbe, hogy: anális szex
majd holnap megnézem őket
és köszi
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 21:40
majd holnap megnézem őketés köszi
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
SZEX(szokások,párkapcsolatpok,érdekességek,okitások).
Témakörben a keresőbe beütötem az anális szót cimekben és ott kiadta.
Témakörben a keresőbe beütötem az anális szót cimekben és ott kiadta.
SZEX(szokások,párkapcsolatpok,érdekességek,okitások).
Témakörben a keresőbe beütötem az anális szót cimekben és ott kiadta. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Témakörben a keresőbe beütötem az anális szót cimekben és ott kiadta. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tedd be a linkeket...nem tudom melyikre gondolsz
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt most vettem észre."anális szex"topic 2 van.
az egyiket fagyasztottam...a többivel nem nagyon lehet mit kezdeni
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 20:57
Sziasztok adminok,csak egy észrevétel,nyilvános maszti topic 2 van,illetve a keresőbe ha beütitek a maszti szót és a cimekbe kerestek,sok hasonlóság van topicok közt
Sziasztok adminok,csak egy észrevétel,nyilvános maszti topic 2 van,illetve a keresőbe ha beütitek a maszti szót és a cimekbe kerestek,sok hasonlóság van topicok közt

Törté-Net

Lepidoptera