Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#481   2007. 09. 23. vasárnap 19:44
MmePrune MmePrune VIP Admin
de ugye tomot nem akarod megdugni??? hehe
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 19:41
Kedves tom köszönöm korektségedet a pedofilia avagy.....topcal tett intézkedésedell kapcsolatban.
Nem értetem félre jól láttam hogy cicamica26 hsz felelt frappánsan,én személy szerint úgy értékelem tekintettel a téma komolyságára hogy bántó lehet egyes emberekre ebből a dolgból bármilyen poént kreálni.
A takaritást köszönöm igy korektnek tartom.
A tiltást valóban megérdemeltem volna hisz rögtön áttkelet volna mennem egy erre való topicba,vagy irhattam volna privit is neki.Ezért értékelem admini munkád nagyra,az objektiv látásmódod miatt
#480   2007. 09. 23. vasárnap 19:41
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Kedves tom köszönöm korektségedet a pedofilia avagy.....topcal tett intézkedésedell kapcsolatban.
Nem értetem félre jól láttam hogy cicamica26 hsz felelt frappánsan,én személy szerint úgy értékelem tekintettel a téma komolyságára hogy bántó lehet egyes emberekre ebből a dolgból bármilyen poént kreálni.
A takaritást köszönöm igy korektnek tartom.
A tiltást valóban megérdemeltem volna hisz rögtön áttkelet volna mennem egy erre való topicba,vagy irhattam volna privit is neki.Ezért értékelem admini munkád nagyra,az objektiv látásmódod miatt
#479   2007. 09. 19. szerda 12:53
X Törölt felhasználó (94621)
Na menjen maga a pichába kedves surda barétom, talán azért nem kéne megengedni, hogy egy vadbarom beokádjon a nappaliba, te lettél volna az első ha látod, aki felháborodik. 2 talicska majom neked surdi.
boxer mf3
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 11:56
mi az!

beijedtél mi, h a gyurit lecsapja a kezedről! eplus2

tom én inkább küldöm a grippeneket az áruházába! /kár, h plágium -de oljan jó, h mostantól kezdve én mondtam!/
#478   2007. 09. 19. szerda 11:56
surdapapa surdapapa
mi az!

beijedtél mi, h a gyurit lecsapja a kezedről! eplus2

tom én inkább küldöm a grippeneket az áruházába! /kár, h plágium -de oljan jó, h mostantól kezdve én mondtam!/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 09. 19. szerda 09:04
Tom köszi a gyors intézkedést a nappaliban.
Ezt nem szabad megengedni. (gergho)
#477   2007. 09. 19. szerda 11:54
tom1019 tom1019 VIP Admin
ok, ugyis volt charlottnak egy áruházi kérdése a jómúltkorában...
mond melyik az ő áruháza, és megyünk kirámoljuk a vagyonábúl! nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 09:19
sportdiplomácia

hmmm

mi is az confused

mindig Athén jut eszembe ... mármint a vezetőink görcsös ragaszkodása a hatalmukhoz!

tom: aztán a bíró eltiltásával is mit érnek el?
utolsó éve amikor bíráskodhat /be tölti a kort/. tele a zsebe /ha jól tom áruház tulajdonos, v igazgató/
#476   2007. 09. 19. szerda 11:34
on-lány on-lány
azért köszi,ha töröltétek-ez a faszi nemtudta +mondani,h. melyikben olvasta,de letojom-tiltom is a marhákat,akik emiatt jönnek;a jelszavam rendben smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 09. 18. kedd 23:09
na most már visszakeresem
newm találom amire céloztál, vagy már törölték
cseréld le a jelszavadat és vigyázz, hogy illetéktelenek ne tudjanak belépni a neveddel, mert galibát okozhatnak neked!
ejnye1
#475   2007. 09. 19. szerda 09:19
surdapapa surdapapa
sportdiplomácia

hmmm

mi is az confused

mindig Athén jut eszembe ... mármint a vezetőink görcsös ragaszkodása a hatalmukhoz!

tom: aztán a bíró eltiltásával is mit érnek el?
utolsó éve amikor bíráskodhat /be tölti a kort/. tele a zsebe /ha jól tom áruház tulajdonos, v igazgató/
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 08:51
Bocsánatot kért a bíró, ezzel ki vagyunk fizetve.
Még a riporter is azt mondta,hogy úgy sem volt már tétje a meccsnek.
Magyar ember,hogy tud ilyet mondani?
És a presztizs? azt senki nem számolja.Pár év múlva senki nem fogja tudni,rajtunk kivül,hogy mi történt.
Csak egy statisztika lesz.

Törökország-Magyarország 3:0
Mindig is szar volt a sportdiplomáciánk,ezért tartunk most itt.
#474   2007. 09. 19. szerda 09:04
X Törölt felhasználó (94621)
Tom köszi a gyors intézkedést a nappaliban.
Ezt nem szabad megengedni. (gergho)
#473   2007. 09. 18. kedd 23:09
na most már visszakeresem
newm találom amire céloztál, vagy már törölték
cseréld le a jelszavadat és vigyázz, hogy illetéktelenek ne tudjanak belépni a neveddel, mert galibát okozhatnak neked!
ejnye1
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 18. kedd 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 23:02
úgyh. le is cserélem a jelszavamat
ravasz1
#472   2007. 09. 18. kedd 23:02
on-lány on-lány
úgyh. le is cserélem a jelszavamat
ravasz1
#471   2007. 09. 18. kedd 22:57
konkrétan mond, hogy hol van! és a nicnevet aki beírta neked!
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 18. kedd 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 22:34
sziasztok adminok;drágá'im

nagy szarba kevert valaki;Ti pedig rendszeresen át szoktátok nézni a topic'okat,ezért kérem a segítségeteket
valami szemétláda beírta az 1ik topic'ba a címemet azzal,h. aki camszexelni akar,az vegyen fel...totál kivok akadva gonosz2 zavart1
ezek a "kiakaromverniafaszomat"-palikgondolkodni sem tudnak,úgy tele van a heréjük--legalább figyelték volna +,h. ki írta a hsz-t gunyos1

ha tudtok,kérlek benneteket,töröljétek azt az aljas hsz-t;m. totál kivok.
előre is köszönöm a segítségeteket

#470   2007. 09. 18. kedd 22:34
on-lány on-lány
sziasztok adminok;drágá'im

nagy szarba kevert valaki;Ti pedig rendszeresen át szoktátok nézni a topic'okat,ezért kérem a segítségeteket
valami szemétláda beírta az 1ik topic'ba a címemet azzal,h. aki camszexelni akar,az vegyen fel...totál kivok akadva gonosz2 zavart1
ezek a "kiakaromverniafaszomat"-palikgondolkodni sem tudnak,úgy tele van a heréjük--legalább figyelték volna +,h. ki írta a hsz-t gunyos1

ha tudtok,kérlek benneteket,töröljétek azt az aljas hsz-t;m. totál kivok.
előre is köszönöm a segítségeteket

#469   2007. 09. 18. kedd 15:00
na jahhh, legközelebb hívjátok a 911-et, és azonnal megoldjuk a problemet... eplus2
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 14:44
hála az úr istennek,hogy megjöttél.
majdnem belekevertem magam megint egy animal topicba nyes
(tomnak)
#468   2007. 09. 18. kedd 14:44
new1 new1
hála az úr istennek,hogy megjöttél.
majdnem belekevertem magam megint egy animal topicba nyes
(tomnak)
#467   2007. 09. 14. péntek 19:03
vazelinator vazelinator VIP Admin
most már tökéletes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 14. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 09. 14. péntek 17:52
vazelinator[VIP][ADMIN] #40 | ma 10:42
maradjunk a topic témánál

katica legközelebb a meg felelő helyen reagálj bár mire... köszi elöre mindenkitől

még mindig nem jo topic ez topicokrol szol ha valami egyébb van admin szoba

Az én hsz-em is topicokról szólt!
Témánál maradtam, tehát most már harmadszor írom le(folytatása megfelelő topikban)
#466   2007. 09. 14. péntek 17:52
X Törölt felhasználó (7767)
vazelinator[VIP][ADMIN] #40 | ma 10:42
maradjunk a topic témánál

katica legközelebb a meg felelő helyen reagálj bár mire... köszi elöre mindenkitől

még mindig nem jo topic ez topicokrol szol ha valami egyébb van admin szoba

Az én hsz-em is topicokról szólt!
Témánál maradtam, tehát most már harmadszor írom le(folytatása megfelelő topikban)
#465   2007. 09. 14. péntek 13:59
nem szoktam gagyarászni, abból már kinőttem!
igen a történelmi fegyverek más kategória, arról általában valóban már tudományosan szoktunk megemlékezni, de a kényszerítő eszközök fajtái és működésének elvei, előnyei és hátrányai nem egy szexhonlap tudományos részébe tartozónak tartom!
Beszélgessetek a szex tudományáról! nyes

(nem töröltem, de kérésedre módosítottam a moderálás szövegét!)

abban igazad van, hogy a modernizáció és a fejlődés alappillére a fegyverek fejlesztése, majd azok eredményeinek átvitele a hétköznapi életbe, de ezeket katonapolitikai célok nélkül, ami sajnos együtt jár az erőszakkal is (pld. az új fegyverek kipróbálása) nem lehetne megvalósítani! vigyázz nem vagyok annyira tájékozatlan "gagyarászó", mint amilyennek hiszel, csak azért mert itt, és most szexel foglalkozom, és nem szeretném keverni a két dolgot, ill. a tudományos topicunkat is igyekszem a szex irányába terelgetni!!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 14. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 13:04
tom!
fölfogtam, hogy mit gagyaraszol, csak kicsit furcsanak tartom a dolgot
a tudomanyhoz es technikahoz a fegyverek is hozzatartoznak...söt altalaban az uj fölismereseket ott alkalmazzak elöször
amiröl en irtam az meg a legbaratsagosabb es hatekony modszer a cel eleresere

mindenesetre töröld azt a hszt, mert meg valaki azt hiszi, hogy politizaltam, pedig nagyon nem

es meg egy kerdes: törtenelmi fegyverekröl szabad velemenyt alkotni?
#464   2007. 09. 14. péntek 13:04
ghorrag ghorrag
tom!
fölfogtam, hogy mit gagyaraszol, csak kicsit furcsanak tartom a dolgot
a tudomanyhoz es technikahoz a fegyverek is hozzatartoznak...söt altalaban az uj fölismereseket ott alkalmazzak elöször
amiröl en irtam az meg a legbaratsagosabb es hatekony modszer a cel eleresere

mindenesetre töröld azt a hszt, mert meg valaki azt hiszi, hogy politizaltam, pedig nagyon nem

es meg egy kerdes: törtenelmi fegyverekröl szabad velemenyt alkotni?
#463   2007. 09. 14. péntek 12:58
Teljesen igazat adok neked, még a téma utólagos kezelése is felháborító, ezt csak a "szemüveges" 100 m-ről itélkező bíró tudta felülmúlni a pályán!
Én a videófelvételek alapján örökre eltiltanám a további bíráskodástól (mert pld. nem kérte ki a partjelzője véleményét, ill. segítségét az itélet meghozatala előtt), és tekintettel, hogy valóban sorsdöntően befolyásolta a meccset (mert a vak bíró is láthatta, hogy a magyarok jobbak és erőfölényüket elöbb v. utóbb gólra váltják) ezért újrajátszatnám a mérközést!
Persze ehhez egy korrekt nemzetközi szövetségnek kellene kivizsgálnia a pályán történt eseményeket, és nem csak "elkönyvelni" az eredményt a jövő számára, amiből az jön majd ki, hogy a törökök tönkreverték a magyarokat egy EB selejtező meccsen! szomoru1
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 14. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 08:51
Bocsánatot kért a bíró, ezzel ki vagyunk fizetve.
Még a riporter is azt mondta,hogy úgy sem volt már tétje a meccsnek.
Magyar ember,hogy tud ilyet mondani?
És a presztizs? azt senki nem számolja.Pár év múlva senki nem fogja tudni,rajtunk kivül,hogy mi történt.
Csak egy statisztika lesz.

Törökország-Magyarország 3:0
Mindig is szar volt a sportdiplomáciánk,ezért tartunk most itt.
#462   2007. 09. 14. péntek 12:50
olvastam és válaszoltam!
én sem otthon vagyok (de ha pontosan fogalmaztok, akkor elkerülhetőek helytől és helyzettől függetlenül is a félreértések!)
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 14. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 10:24
tom!

privi ment!

meg egy megjegyzes: en NEM otthon vagyok ( ezert nem asszocialok arra, amire te )

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1881db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 30. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!