hm, hm
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 27. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
már rég nem hat meg az enyém az utolsó szó játék sem...
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet fellélegezni...prunci ebben az évben már nem dolgozik
kívánok mindenkinek remek estét, kellemes éjszakát, az új évet pedig kezdjétek szexszel, mert akkor egész évben kijut belőle
BÚÉK minden kedves és kedvetlen fórumozómnak

kívánok mindenkinek remek estét, kellemes éjszakát, az új évet pedig kezdjétek szexszel, mert akkor egész évben kijut belőle

BÚÉK minden kedves és kedvetlen fórumozómnak

üdv meddig lessz letiltva az IP m ?
A gyors és megfelelő választ köszönöm szépen

Hopsz bocs én néztem el valamit
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 03:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 03:26

Törölt felhasználó (409466)

üdv meddig lessz letiltva az IP m ?

furcsálltam is mert ip tiltásról még nem is halottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 03:32

Törölt felhasználó (409466)

Hopsz bocs én néztem el valamit

Egy hazardous szépen teletette a fórumot a hirdetésével!

hazardous bár tudja, hogy tilos idegen honlapot reklámozni mégis megtette sok topicban.
kérem a tíltását (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
kérem a tíltását (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
taxamaka nick a tegnapi figyelmeztetés ellenére, válogatás nélkül ollózza be a hírdetését a topicokba!
kérem a tíltását mert a figyelmeztetésre nem reagált!
(24 óra figy. tiltás + hsz-i törlése: tom)
kérem a tíltását mert a figyelmeztetésre nem reagált!
(24 óra figy. tiltás + hsz-i törlése: tom)
kirasnowgirl idegen honlapot reklámoz több topicban!
javasolok neki egy kis pihenőt!
(48 óra figyelmeztető tiltás, hsz-i törlése: tom)
javasolok neki egy kis pihenőt!
(48 óra figyelmeztető tiltás, hsz-i törlése: tom)
Lehet hogy nem jó helyre írok, de nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan rovat/fórumtéma, ahová kisebb videokat lehet, beszúrni, és ha igen, akkor hogyan? Kösz.
Jobbra fennt a Segítség rovat. Kattints rá és olvasd el a 7. Beküldés - "Tölts fel Te is!" ismertetőt
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 17:09

Lehet hogy nem jó helyre írok, de nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan rovat/fórumtéma, ahová kisebb videokat lehet, beszúrni, és ha igen, akkor hogyan? Kösz.
Üdv Kíváncsi lennék arra a képfeltöltős topic-ban ,milyen szempontok alapján történik a moderáció,
vagy csak kiszedheti bármelyiket (eltűnt egy képem de nem tudom mi volt vele a baj , pedig működött, mert akkor meg is jelent amikor feltettem)
vagy csak kiszedheti bármelyiket (eltűnt egy képem de nem tudom mi volt vele a baj , pedig működött, mert akkor meg is jelent amikor feltettem)
ha nem használsz képfeltöltőt (pl.imageshack, kepfeltoltes, abload..stb...) hanem a kép saját linkjét használod, akkor lehetséges, hogy két nap múlva nem látszik a képed---> ilyenkor törölheti az admin
amennyiben képfeltöltőt használsz, és a témához illik a képed, úgy nem kerül törlésre (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 11. vasárnap 17:52
amennyiben képfeltöltőt használsz, és a témához illik a képed, úgy nem kerül törlésre (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv Kíváncsi lennék arra a képfeltöltős topic-ban ,milyen szempontok alapján történik a moderáció,
És még természetesen témába illőek legyenek a képek,és ne látszódjon NAGYON az oldal elérhetőségi vízjele.Vagy csak nagyon kicsit.
(Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 11. vasárnap 17:52

Ok értem,a vízjel látszott nagyon,sötét alapon volt fehérrel rajta(majd leszedem róluk mielőtt feltöltöm )
Köszönöm a gyors válaszokat.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Ez hihetetlen törzsvendég leszek mar ebben a topicban
Mondja már meg valaki, mi baja van ennek a linknek hogy nem jelenik meg ,úgy és azzal a képféltővel csináltam ahogy itt olvastam ,a direkt linket használtam a kép beszúrása gombal
http://kepfeltoltes.hu/090112/smoking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mondja már meg valaki, mi baja van ennek a linknek hogy nem jelenik meg ,úgy és azzal a képféltővel csináltam ahogy itt olvastam ,a direkt linket használtam a kép beszúrása gombal
Akármennyire hihetetlen valamit mégsem jól csinálsz.
megnéztem a képed linkjét, lementettem a gépemre, feltöltöttem képfeltöltővel, és íme az eredmény
(ja és nem háborogni, hanem lehet gyakorolni a képfeltöltés gyakorlása topicban):
gondolom ezt szeretted volna feltölteni
(Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 16:31
megnéztem a képed linkjét, lementettem a gépemre, feltöltöttem képfeltöltővel, és íme az eredmény
(ja és nem háborogni, hanem lehet gyakorolni a képfeltöltés gyakorlása topicban):
gondolom ezt szeretted volna feltölteni

Megnéztem mit csináltál a bondage topicban, ugyebár oda szeretted volna feltenni.
Az a baj, hogy te símán beszúrod a linket, és abból sosem lesz kép. Kattints rá itt a szövegmező alatt a kicsi zöld lombos fát ábrázoló ikonra, ott felugrik egy ablak, onnan töröld ki a http:// tagot, és oda szúrd be a direktlinket. Ezután leokézod, és meg fog jelenni a kép. Így ahogy te csináltad (símán csak a direktlinket beszúrva) sosem lesz belőle kép.
Ezt olvasd el!
KÉPFELTÖLTÉS
Remélem tudtam segíteni. (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 16:31
Az a baj, hogy te símán beszúrod a linket, és abból sosem lesz kép. Kattints rá itt a szövegmező alatt a kicsi zöld lombos fát ábrázoló ikonra, ott felugrik egy ablak, onnan töröld ki a http:// tagot, és oda szúrd be a direktlinket. Ezután leokézod, és meg fog jelenni a kép. Így ahogy te csináltad (símán csak a direktlinket beszúrva) sosem lesz belőle kép.
Ezt olvasd el!
KÉPFELTÖLTÉS
Remélem tudtam segíteni. (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak annyit tennék még hozzá a dologhoz hogy ,Úgy szúrtam be a linket a zöld lombos ikonnal ,csak nem a kép
jelent meg hanem a képfeltöltő oldalnak az a zöld lapja hogy kép nem található,majd megcsináltam ugyanúgy még egyszer ugyanaz történt ,utána megnéztem a linket működött ,csak utána módosítottam a másodikat azért hogyha majd valaki látja meg tudja nézni hogy valójában működő linket használtam(nem háborogtam és gyakoroltam is a képfeltöltés gyakorlása topicban ,sőt még a leírást is láttam azért használtam azt a képfeltöltőoldalt és már csináltam ezt a képfeltöltést működött,azt hiszem pont veled pont itt beszéltem meg hogy kell csinálni) Remélem már teljes a kép az esetről köszönettel stevo
(a képfeltöltési funkció javítás alatt van, addig egyenlőre ezzel a képfeltöltő progival próbálkozz: www.abload.de/---->KATT! :tom)
jelent meg hanem a képfeltöltő oldalnak az a zöld lapja hogy kép nem található,majd megcsináltam ugyanúgy még egyszer ugyanaz történt ,utána megnéztem a linket működött ,csak utána módosítottam a másodikat azért hogyha majd valaki látja meg tudja nézni hogy valójában működő linket használtam(nem háborogtam és gyakoroltam is a képfeltöltés gyakorlása topicban ,sőt még a leírást is láttam azért használtam azt a képfeltöltőoldalt és már csináltam ezt a képfeltöltést működött,azt hiszem pont veled pont itt beszéltem meg hogy kell csinálni) Remélem már teljes a kép az esetről köszönettel stevo
(a képfeltöltési funkció javítás alatt van, addig egyenlőre ezzel a képfeltöltő progival próbálkozz: www.abload.de/---->KATT! :tom)