Szerretettel és tisztelettel érdeklődnék,hogy a házaspár gabalyodós topicba küldött bejegyzéseink miért kerülnek rendszeresen törlésre?
Üdv:hpsx
nem én vagyok az illetékes (nem én törlöm), de próbálok segíteni ...a társkeresősben? ha nem írsz mailcímet, akkor a kategória adminja törölheti
(Ez egy válasz hpsxx üzenetére (2009. 01. 25. vasárnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 25. vasárnap 16:52

Szerretettel és tisztelettel érdeklődnék,hogy a házaspár gabalyodós topicba küldött bejegyzéseink miért kerülnek rendszeresen törlésre?
3 szor probáltam feltölteni.nem sikerült?miért?:(
Mert bi-t kerestek,és annak van megfelelő társkereső!(Azt hittem magadtól is rájössz....)
(Ez egy válasz hpsxx üzenetére (2009. 01. 25. vasárnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 25. vasárnap 16:52

Kedves moderátorok,
Töltöttem fel amatőr sorozatot a havi szavazásba, de ott nem jelent meg csak a "sima" amatőr párok között. Visszaigazoló kép természetesen van a fotók közt. Van ennek valami különösebb oka?
Puszi
Töltöttem fel amatőr sorozatot a havi szavazásba, de ott nem jelent meg csak a "sima" amatőr párok között. Visszaigazoló kép természetesen van a fotók közt. Van ennek valami különösebb oka?
Puszi
szertném beállitani oldalam hogy ne bit keressek..ünk..
hol tudom?
hol tudom?
Kérés: a "Csajok, miért nyelitek/nem nyelitek" topikból ha offnak minősül, kérném törölni a 1236-os hsz-em - ha lehet az azt kiváltó 1235-tel együtt.
Köszönettel: Macc
Köszönettel: Macc
Megkérném gyapoth admint,hogy a házaspárok gabajodása topikban megjelent hírdetésünket ne törölje mert az tartalmában nem tér el a többi hírdetéstöl!!
Köszi:hpsxx
én meg szeretném kérdezni hogy amatőr fiuknál tőltőtem fel fotokot gigasherek névem es a megigert pontokat még nem kaptam meg . MIÉRT IS ???????,
4-es gabajodás,férfi-nő,férfi-nö.Nem leszbi sem bi tehát eltér.
(Ez egy válasz hpsxx üzenetére (2009. 02. 01. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 01. vasárnap 07:49

Megkérném gyapoth admint,hogy a házaspárok gabajodása topikban megjelent hírdetésünket ne törölje mert az tartalmában nem tér el a többi hírdetéstöl!!
Az amatőr fiúk képeiért nem jár pont. Olvasd el figyelmesebben a G pont szabályzatot, biztos csak átfutottál rajta.
(Ez egy válasz gigashrek üzenetére (2009. 02. 01. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 01. vasárnap 11:50

én meg szeretném kérdezni hogy amatőr fiuknál tőltőtem fel fotokot gigasherek névem es a megigert pontokat még nem kaptam meg . MIÉRT IS ???????,
Tisztelt Modik!
Miért nem nyeli le minden lány: 273-as hsz - sztem nem a témáról szól, személyeskedő címzés nélkül, kötekedő és primitív...
Miért nem nyeli le minden lány: 273-as hsz - sztem nem a témáról szól, személyeskedő címzés nélkül, kötekedő és primitív...
T. Moderátorok!
Perverz pisiszex 442.hsz punisfarok - elolvasva a haz-t vagy kiskorú, vagy aranyhal...
Perverz pisiszex 442.hsz punisfarok - elolvasva a haz-t vagy kiskorú, vagy aranyhal...
sziasztok Modik!
Bocs, de irritál, h valaki primitív egysorosokkal szétb.. egy topikot:
Izgat, ha megdugják a feleségem #5127
Szex nyilvános helyeken 2009.02.07 szinte végig...
Majd látjátok.
Még1x bocs...
Bocs, de irritál, h valaki primitív egysorosokkal szétb.. egy topikot:
Izgat, ha megdugják a feleségem #5127
Szex nyilvános helyeken 2009.02.07 szinte végig...
Majd látjátok.
Még1x bocs...

kedves moderátorok, megtudhatnám, hogyha már kifizettem 400 forintot miért is nem jó a jelszó ahhoz a
filmhez? előre is köszönöm a segítséget

Tisztelt Moderátorok!
Mia teendő akkor ha valaki az én tudtomon kívül tett fel ide képeket????Ráadásul mástól kell megtudnom.Nagyon megköszöném ha lehetne valamit tenni,azon kívül,hogy megkérem szedje le de azonnal!!!....amit szerintem úgysem tesz meg.
Előre is köszi!
Mia teendő akkor ha valaki az én tudtomon kívül tett fel ide képeket????Ráadásul mástól kell megtudnom.Nagyon megköszöném ha lehetne valamit tenni,azon kívül,hogy megkérem szedje le de azonnal!!!....amit szerintem úgysem tesz meg.
Előre is köszi!
Alul az E-mail címre kattintva írd le a problémádat, és az ügyfélszolgálat segíteni fog.
(Ez egy válasz Brigi73 üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 08. vasárnap 15:45

Tisztelt Moderátorok!
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Ugyanazt tedd amit a #973 sz. hsz.-ben leírtam!
(Ez egy válasz Alastor üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 08. vasárnap 14:30

kedves moderátorok, megtudhatnám, hogyha már kifizettem 400 forintot miért is nem jó a jelszó ahhoz a
filmhez? előre is köszönöm a segítséget

Nem tudod törölni magad ilyen funkció nincs. Egyszerűen nem használod és ennyi.
ha nincs semmi egyéb súlyosabb indok akkor csak hagy parlagon a neved.
egyébként a lapalján email címre katt és megindokolva.
egyébként a lapalján email címre katt és megindokolva.