Sziasztok Modik!
Jelen pillanatban három viszonylag értelmes forumozó öli egymást egyszerű topiktársunk - goldcati - vitaindító alacsony színvonalú hsz-én a pénisz - mennyi az átlag... topikban...
nem gond, csak lassan kezd csetté fejlődni...
Eközben katus. baátunk telehirdeti a forumot...
(megoldva mind kettő : vazelinator)
Jelen pillanatban három viszonylag értelmes forumozó öli egymást egyszerű topiktársunk - goldcati - vitaindító alacsony színvonalú hsz-én a pénisz - mennyi az átlag... topikban...
nem gond, csak lassan kezd csetté fejlődni...

Eközben katus. baátunk telehirdeti a forumot...
(megoldva mind kettő : vazelinator)
Hali!
nstracker teleszórja a fórumokat idegen honlap linkjeivel...
"Punciba élvezős gangbang, Csajok miért nyelitek le..." stb Nem egy iq fighter...
(a probléma megoldva!) :tom
nstracker teleszórja a fórumokat idegen honlap linkjeivel...
"Punciba élvezős gangbang, Csajok miért nyelitek le..." stb Nem egy iq fighter...
(a probléma megoldva!) :tom
Sziasztok, Modik!
Ismét telesz.rták hirdetéssel a forumot - nandor0928...
Lehet, nem kőőne...
(bizony NEM kőőne...
végleges tiltással is jár az ilyen hirdetés!) :tom
Ismét telesz.rták hirdetéssel a forumot - nandor0928...
Lehet, nem kőőne...
(bizony NEM kőőne...

Sziasztok!
Egri 21.6 kicsit eltévedt....Kovi cuccai közt találta magát...
köszi
Egri 21.6 a blogoknál is elejtett valamit, ami nem odavaló...
(igen, észrevettem...
és intézkedtem! köszi!) :tom
Egri 21.6 kicsit eltévedt....Kovi cuccai közt találta magát...

köszi
Egri 21.6 a blogoknál is elejtett valamit, ami nem odavaló...
(igen, észrevettem...

Kedves adminok
A villa69-es blog nem kéretlen reklám, kayeti-ék hozták létre, és a hírek között is megjelenik
A villa69-es blog nem kéretlen reklám, kayeti-ék hozták létre, és a hírek között is megjelenik

Sziasztok Modik!
Sztem eltévedt...
http://www.goldengate.hu/forum/tema/1162-Izgat-ha-megdugjak-a-- felesegemet #4971 -
átteszitek egy megfelelő topikba?
(kész :vazelinator)
Sztem eltévedt...
http://www.goldengate.hu/forum/tema/1162-Izgat-ha-megdugjak-a-- felesegemet #4971 -
átteszitek egy megfelelő topikba?
(kész :vazelinator)
Helló!
vacijampi kicsit elragadtatta magát a fórum társkereső részében. Ugyanazt a hirdetési szöveg sok sok topikban.
Nincs erre valami automata dolog, mert nagyon idegesítő, hogy naponta van egy ilyen?
vacijampi kicsit elragadtatta magát a fórum társkereső részében. Ugyanazt a hirdetési szöveg sok sok topikban.
Nincs erre valami automata dolog, mert nagyon idegesítő, hogy naponta van egy ilyen?
lehet hogy ez nem ide tartozik de szeretném meg tudni hogy ha egy privát dvd filmet letöltök és azt meg a karom nézni az menyibe kerül
Édenke szerintem pihenésre szorul:
http://www.goldengate.hu/forum/tema/1162-Izgat-ha-megdugjak-a-- felesegemet
de döntsetek inkább ti a 4986, 4988 és a 4995ös kommentjei alapján.
(megoldva : vazelinator)
http://www.goldengate.hu/forum/tema/1162-Izgat-ha-megdugjak-a-- felesegemet
de döntsetek inkább ti a 4986, 4988 és a 4995ös kommentjei alapján.
(megoldva : vazelinator)
Punnyadt és fárasztóan unalmasak a hozzászólások az izgat,ha megdugják a feleségemet rovat.Chat rovat lett unalmas hossszú szövegekkel.De ,ha ez nektek jó ám legyen.
Á véletlen sem esik szó a témáról, s egy folytában veszekedés megy.. igazad van.
na ennyit az iróniáról. (Ez egy válasz sofita üzenetére (2009. 05. 20. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 20. szerda 22:10
na ennyit az iróniáról. (Ez egy válasz sofita üzenetére (2009. 05. 20. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Punnyadt és fárasztóan unalmasak a hozzászólások az izgat,ha megdugják a feleségemet rovat.Chat rovat lett unalmas hossszú szövegekkel.De ,ha ez nektek jó ám legyen.
Hello!
Szeretném töröltetni a 4 sorozatombol a 3 öregebbet.Jó helyen járok??
Köszi
Köszi
nem jársz jo helyen
lapalján az emailra kattints és írj oda, indokkal... (Ez egy válasz tricolor üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 21. csütörtök 22:33
lapalján az emailra kattints és írj oda, indokkal... (Ez egy válasz tricolor üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello!
Köszi
Köszi
Kedves fórum adminok.. a "Ki hallott rólatok régiek?" topikban van egy szerintem nem annyira odaillő hozzászólás erika78 részéről.
(megoldva: tom)

(megoldva: tom)
Kedves Adminok!
Több topikba is bekerült "ghjasd" kollégától oda nem való, szavazásra illetve kattintgatásra buzdító hozzászólás.
ahol láttam töröltem, de a kereső nem működik, így nem végeztem tökéletes munkát...írd meg, hogy hol van még hsze, és tiltom:p
Több topikba is bekerült "ghjasd" kollégától oda nem való, szavazásra illetve kattintgatásra buzdító hozzászólás.
ahol láttam töröltem, de a kereső nem működik, így nem végeztem tökéletes munkát...írd meg, hogy hol van még hsze, és tiltom:p
töltöttem fel nemrég 2 sorozatot ismét de nincs hozzárendelve az előző 8 sorozathoz a muftárban ,vagy a keresőben .Összesen 10 sorozat van vennt és jó lenne ga egybe kidobná a mufftár és a kereső is.Köszönöm.zimmi
Szia!
Én 12 sorozatot látok a muff-tárban a neved alatt: zimmi (Ez egy válasz zimmi üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 04. csütörtök 00:44
Én 12 sorozatot látok a muff-tárban a neved alatt: zimmi (Ez egy válasz zimmi üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)

töltöttem fel nemrég 2 sorozatot ismét de nincs hozzárendelve az előző 8 sorozathoz a muftárban ,vagy a keresőben .Összesen 10 sorozat van vennt és jó lenne ga egybe kidobná a mufftár és a kereső is.Köszönöm.zimmi
Sziasztok!
A Képtárban van egy lelkes hozzászóló
(megoldva!)
A Képtárban van egy lelkes hozzászóló

(megoldva!)
Szex nyilvános helyeken 0 db ma 09:49 reja69
(javítás alatt! ...megoldva!)

(javítás alatt! ...megoldva!)
Tom, bazzeg!
Te már nem is írkálsz, csak a máséba piszkálsz bele?
Jobb lenne-szerintem-, ha a véleményed egy külön hsz-ban menne.
, hisz hiába vagy Főbasszameg, akkor is elvárja az itteni társadalom a fórumozásodat.
(sorry, de elsősorban moderálok, és csak nagyon indokolt esetben véleményezek!)
meg hát a rács sem olyan vékonyka:p
Te már nem is írkálsz, csak a máséba piszkálsz bele?

Jobb lenne-szerintem-, ha a véleményed egy külön hsz-ban menne.

(sorry, de elsősorban moderálok, és csak nagyon indokolt esetben véleményezek!)

meg hát a rács sem olyan vékonyka:p