Sziasztok!
Szerintem a jelenléti ívbe joszerszam25 kicsit eltévedt.
Köszönöm
(megoldva! :tom)
Szerintem a jelenléti ívbe joszerszam25 kicsit eltévedt.
Köszönöm
(megoldva! :tom)
Sziasztok!
A Ki kívánja épp most a szexet?-ben eltévedt társkereső.
Megint joszerszam25 hirdeti magát
Köszi
(megoldva : vazelinator)
A Ki kívánja épp most a szexet?-ben eltévedt társkereső.
Megint joszerszam25 hirdeti magát
Köszi
http://www.goldengate.hu/forum/tema/61197-Lanyok-holgyek-akikn- ek-keves-az-atlag
szerényke nem odaillő hsz-e
szerényke nem odaillő hsz-e
a társkeresőben és a blogok közt nagyon nyomulnak az állítólagos szüzek
(megoldva!)

(megoldva!)
panasszal élnék koffein user felé!!! (tudom senkit nem fog érdekelni meg még én leszek a hibás, hogy szólni merek)
nem azért szólok mert pontokat gyűjt, hiszen amúgyis alapból jár neki a VIP!
de korábban nem volt nála megfigyelhető, amit kb. 1 hónapja csinál, miszerint van egy két, amire mondjuk ráillik, a szoknya alá nézés, a bugyis kép, a szőke nők jelző, akkor azt az egy képet beteszi mindhárom topicba, ugyanazt a képet, és ez pl a mai napon sok képre igaz, pl van legalább 2 topic, amiben ugyanazok a képek vannak, találtam olyat, amikor 6 topicban voltak ugyanazok a képek!
tudom én már nem linkelek képet, mit szólok bele?! de ha nevezett userünk már unja a linkelést akkor ne linkeljen feleslegesen ugyanazokat a képeket, mégha emiatt pörög is a topic, mert ennek így semmi értelme nincs!!!
köszönöm, hogy meghalgattatok!
(jogos észrevétel! a duplikált képeket töröltem, a képpakolgató fórumozótársunkat figyelmeztettem!) :tom
nem azért szólok mert pontokat gyűjt, hiszen amúgyis alapból jár neki a VIP!
de korábban nem volt nála megfigyelhető, amit kb. 1 hónapja csinál, miszerint van egy két, amire mondjuk ráillik, a szoknya alá nézés, a bugyis kép, a szőke nők jelző, akkor azt az egy képet beteszi mindhárom topicba, ugyanazt a képet, és ez pl a mai napon sok képre igaz, pl van legalább 2 topic, amiben ugyanazok a képek vannak, találtam olyat, amikor 6 topicban voltak ugyanazok a képek!
tudom én már nem linkelek képet, mit szólok bele?! de ha nevezett userünk már unja a linkelést akkor ne linkeljen feleslegesen ugyanazokat a képeket, mégha emiatt pörög is a topic, mert ennek így semmi értelme nincs!!!
köszönöm, hogy meghalgattatok!
(jogos észrevétel! a duplikált képeket töröltem, a képpakolgató fórumozótársunkat figyelmeztettem!) :tom
Sziasztok!
jámes nevű felhasználó két fórumban is (sex alvás közben, kurvázás) életkorát megkérdőjelező hozzászólást tett. Nem bántó, és semmiképp sem zavaró csak gyanús, hogy max 16.
jámes nevű felhasználó két fórumban is (sex alvás közben, kurvázás) életkorát megkérdőjelező hozzászólást tett. Nem bántó, és semmiképp sem zavaró csak gyanús, hogy max 16.
ha írtál az ügyfél szolgálatra legamharább hétfőn írnak vissza
ridzoka nevű egyén eltévedt egy picit a társkeris oldalon....az expressz hasábjain érzi magát....
(kilőve)

(kilőve)
Kedves Adminok!
A "képtár saját fotókkal" -ba betévedt egy motor
A "képtár saját fotókkal" -ba betévedt egy motor

Na ,idekerültem,miutan egy Andie..."vagy Andy" nevezetü "leny" nem volt hajlando tök egyszerü,primitiv targyalasra...."(Talan tul magas volt neki,habar tudatosan melyen tartottam a letrat,mi nem volt nehez...)
Volt regebb egy -ket hsz. az Andy-röl,nem vettem komolyan,de ma a sajat szömömmmel kellet meggyözödjek.
Szerencsere csak egy GG-s piros gombot kezelhet,nem többet. Mi lenne,ha földreszekröl kene döntenie.
Bummm ?????
Volt regebb egy -ket hsz. az Andy-röl,nem vettem komolyan,de ma a sajat szömömmmel kellet meggyözödjek.
Szerencsere csak egy GG-s piros gombot kezelhet,nem többet. Mi lenne,ha földreszekröl kene döntenie.
Bummm ?????
Sziasztok! "Izgat ha megdugják a feleségemet" illetve "milyen végignézni más kefélését?" topic-okban eltévedt társkerik.
Még a jelenléti ív-ben is.
(lerendezve!) :tom

Még a jelenléti ív-ben is.

(lerendezve!) :tom
Hali! Elveszett a szeptember 2.-i sorozatom, az amatőr lányokból. Nem tudtok róla valamit?

Nem tűntek el, itt találod őket: > Sorozat <
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 04. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 15:40
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 04. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (401458)

Hali! Elveszett a szeptember 2.-i sorozatom, az amatőr lányokból. Nem tudtok róla valamit?

Köszi a gyors reagálást nagyon kedves vagy. Ennyivel is okosabb lettem.
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 09. 04. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 15:46

Nem tűntek el, itt találod őket: > Sorozat <
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod.
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod.
Miért kellett bagjo blogját - vagy topikját, vagymiaz - törölni, vagy befagyasztani? Nem lehet hozzászólni, nem lehet megbeszélni? Miért nem????
mert értelmetlen, mert rossz helyen van, mert se füle, se farka
(Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2009. 09. 04. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 19:03

Miért kellett bagjo blogját - vagy topikját, vagymiaz - törölni, vagy befagyasztani? Nem lehet hozzászólni, nem lehet megbeszélni? Miért nem????
Szia!
Érdeklődnék,hogy a feltöltött képeimet ,hogyan törölhetném? üdv!!!
lapalján kattins az email címre és indokold is meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 05. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 05. szombat 14:30
Törölt felhasználó (323080)

Szia!
Sziasztok!
A mennyi az átlag topik exhib_girl 2977-es hsz-e után kicsit felbolydult nézzetek rá légyszi mert van már némi személyeskedés is !
A mennyi az átlag topik exhib_girl 2977-es hsz-e után kicsit felbolydult nézzetek rá légyszi mert van már némi személyeskedés is !
Lencsy hsz-ét továbbfűzve, már a2977.hsz sem indulatmentes, de az egész topik Off már lassan több hónapja.
Szól a nekem mi a jóról, ki mekkora öklöt szeret és hányat...stb - az átlaghoz régóta nincs semmi köze ...
Szól a nekem mi a jóról, ki mekkora öklöt szeret és hányat...stb - az átlaghoz régóta nincs semmi köze ...