Azt hiszem a fórum címére választ adtam, de ennél jobban nem mennék bele.
Nagyvonalakban még is azt mondom, hogy nincs távol tőlem a mezelenség vagy a ruhátlanul napozás, de nem keresek direktben és állandóan ezt a lehetőséget. Tehát rajtam van nyoma a fürdőruhának és ha úgy adódik a melltartó is marad.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 11. 09. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 09. hétfő 12:27
Nagyvonalakban még is azt mondom, hogy nincs távol tőlem a mezelenség vagy a ruhátlanul napozás, de nem keresek direktben és állandóan ezt a lehetőséget. Tehát rajtam van nyoma a fürdőruhának és ha úgy adódik a melltartó is marad.

Engem is kiváncsivá tettél, most már meg kell osztanod velünk. Senki nem fog megkövezni

Monokini vagy pedig semmi.
Vagy egy szál f*szba vagy alsógatya

Ha lehetőségem van meztelenül!
Helytől és alkalomtól függ!!! Ha van rá mód akkor a börömben

Télikabátban. Védi a habtestemet az uv-től
nekem ha lehetöségem van rá meztelenül vagy monokinibe
én pincében napozok...
Amikor csak lehetőségem van rá meztelenül.
Általában csak a bőrömben.

csak meztelenul

Ha lehetöségem van rá (és megkeresem azt) monokiniben... Szeretem, ha barnák a melleim!!!
ha itthon vagyok, akkor meztelenül, de strandon fürdőruciban
fürdő short ami véletlenül sem fecske

Én biztos maradi vagyok, mert maradok a fürdőruhánál

Amióta megismertem a paromat, a fürdoruha teljesen elkepzelhetettlene vált

Te mindenben jó vagy Jazmingirl!

semmiben

Természetesen meztelenül.
Amúgy szívesen leveleznénk, barátkoznánk olyan nudista családokkal, amelyekben már kamasz korú gyermekek vannak, és ahol hozzánk hasonlóan nem tabu a meztelenség.
Amúgy szívesen leveleznénk, barátkoznánk olyan nudista családokkal, amelyekben már kamasz korú gyermekek vannak, és ahol hozzánk hasonlóan nem tabu a meztelenség.
Bikini.
Monokini.
Meztelen.
Termeszetesen helyszinfuggo.
Monokini.
Meztelen.
Termeszetesen helyszinfuggo.