-?
Így már értem!
Néha egy bukósisak.
hm... ez elgondolkodtató...
Nálam a 10-19.30-ig elmaradhat.. mondjuk a 16 órás program jól hangzik...
Bár azért a 22 órás elfoglaltság is párosan szép.. azonkívül minden egyéb jöhet(ne)...
Nálam a 10-19.30-ig elmaradhat.. mondjuk a 16 órás program jól hangzik...
Bár azért a 22 órás elfoglaltság is párosan szép.. azonkívül minden egyéb jöhet(ne)...
Egy jó bringa.
Hát az, ami a férfiaknak!
Ezt nagyon rossz szemszögből nézed... pénzen boldogságot nem tudsz venni.. akkor meg mire mész vele ha sok van???
Ez rossz válasz PÉNZ=MINDEN Még BOLDOGSÁG is, és SOK,lemaradtál a matematika,és a biológia órákról hugika!
Nem maradtam le csak Én máshogy látom e témát... Én már csak ilyen maradi liba vagyok h. ha valaki szereti a másikat akkor az lehet egy szál gatyában is...
Ha valaki szereti a másikat,akkor azt lehet egy szál gatyában is,de lehetőleg egy 500-as sel Merci hátsó üllésén tegye,úgy jobban érzi az ember magát-csók nektek és jó éjt mindenkinek!
Mindig az kell nekik ami nincs !!!
" pézz pézz pina"-8kerből van bene vmi!!
pénz
biztonság
szertet
jo génkészlet
és egy kis bizonytalnság is hogy meg mardjon meleted (flörtölni más nökkel, igy mindig meg hodithat ujra és ujra)
igazam van?
biztonság
szertet
jo génkészlet
és egy kis bizonytalnság is hogy meg mardjon meleted (flörtölni más nökkel, igy mindig meg hodithat ujra és ujra)
igazam van?
Szerintem egyetlen egy dolog kell minden Nőnek (de férfinak is)
ODAFIGYELÉS..... ennyi
ODAFIGYELÉS..... ennyi
Ez kell a nőknek: Odafigyelés, bizalom, szeretet, szeretgetés, néha egy-egy pici ajándék(spontán), egy-két havonta egy éttermi vacsora, meglepetések(szigorúan pozitív), virágok, őszinteség, sok őszinte beszélgetés, humor(nevettesd meg), megerősítések("szép a hajad!", gyönyörű vagy!", sok-sok puncinyalás és jó szex, nálam ez a recept. Persze ez csak a normális nőknél jön be...
"A NŐ azt akarja, hogy ok nélkül, miért nélkül szeressék, nem azért mert szép, vagy jó, vagy kedves, vagy művelt, hanem azért, mert olyan amilyen."
/Henri-Fréderic Amiel/
/Henri-Fréderic Amiel/
:-)
Te vagy a hülye, nem a topic.Neked mindenhol muszály beszólnod?

rooollyy

Captivating