Szerintem minden nőnek más kell. Izlések és pofonok! Vannak nők akik kényeztetésre bánnak, odaadásra, szeretetre, tiszteletre. Vannak viszont olyan arcátlan szemérmetlen nők is akik csak a pénz miatt vannak egy pasival. Ez valóságos disznóság. Nekem is azt mondták egy páran, hogy csak azért vagyok a barátommal együtt, mert gazdag. Ez természetesen nem igaz!!!!!! Én soha nem tennék ilyesmit egy férfival sem. Engem a pénz nem érdekel. Én kényeztetésre vágyok, és persze törődésre, jó szexre.

De vajon miért nem ezt teszik a pasik?
Vagy ennyire kevés a Velem hasonlóan normális nő aki mindezt igényelné??
Ennyire elzárkóznak a mai rohanó világban egy kis romantikától, kényeztetéstől a nőtársaim??
Álljunk már meg egy picit és élvezzük a boldog perceket, órákat, napokat, heteket stb.. stb.. (Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 23. vasárnap 11:33
Vagy ennyire kevés a Velem hasonlóan normális nő aki mindezt igényelné??
Ennyire elzárkóznak a mai rohanó világban egy kis romantikától, kényeztetéstől a nőtársaim??
Álljunk már meg egy picit és élvezzük a boldog perceket, órákat, napokat, heteket stb.. stb.. (Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez kell a nőknek: Odafigyelés, bizalom, szeretet, szeretgetés, néha egy-egy pici ajándék(spontán), egy-két havonta egy éttermi vacsora, meglepetések(szigorúan pozitív), virágok, őszinteség, sok őszinte beszélgetés, humor(nevettesd meg), megerősítések("szép a hajad!", gyönyörű vagy!", sok-sok puncinyalás és jó szex, nálam ez a recept. Persze ez csak a normális nőknél jön be...
Én ezt teszem de megsem sikerul semmi...
Manapság legtöbbször egy másik nő ugyanis ez a divat!

legjopbb persze akkor lenne a ha a nőnek a másik nő mellett én is kellenék és én lennék a kolbász a két fél kifli között a hót dóóg ban...

Az kell a nőnek, hogy egy kemény fasszal valaki alaposan alá verjen és szétkúrja a picsáját!

Az kell a nőnek, hogy egy kemény fasszal valaki alaposan alá verjen és szétkúrja a picsáját!
Köszi az egyet értésért.... a gonosz szólt belőlem..tele vana sportipőm a pinával és mellel rendelkező 18 év fölötti embertársaimmal!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
egyet értek...a totális kiakadás és a tehetetlenség, düh beszélt/beszél belőlem...mindennel mindenkivel tele van a tököm!!!
jójó...mék a dühöngőbe!!!!
jójó...mék a dühöngőbe!!!!
az vesse rám az első követ, aki nem érzett még ilyet! persze, kell a szerelmeskedés, a szeretkezés, a simogatás....de néha kell egy spontánul bevágott kemény farok is, olyan istenigazából alárakós
de most hogy mondod: ki vagyok éhezve, tudsz segíteni???

Ezzel még én is "úgy-ahogy" egyet tudok érteni, de inkább tom-al, mert azért valljuk be, a gyengédség mégiscsak többet elő tud varázsolni, mint bármi más. Persze lehet, hogy igazad van abban is, hogy néha szükség van egy gyors vad szeretkezésre is, pláne ha i van éhezve az emberfia, mint én is...:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 14:04

az vesse rám az első követ, aki nem érzett még ilyet! persze, kell a szerelmeskedés, a szeretkezés, a simogatás....de néha kell egy spontánul bevágott kemény farok is, olyan istenigazából alárakós

Hehe...jó vicc...
Ajándékot elfogadok, de hogy fizessek érte, az ki van csukva!
Egyébként nincs is szépségem...max a gatyámban...
Ajándékot elfogadok, de hogy fizessek érte, az ki van csukva!
Egyébként nincs is szépségem...max a gatyámban...
Rám mindig számíthatsz...
[#buc k]
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 14:04

romeo júliáé,tehát nem lehet szilváé...vagyis:
a szilvácska későn futott,
neki csak a malac jutott,
zimme-zum, zimme-zum,
recefice bumm bumm bumm
a szilvácska későn futott,
neki csak a malac jutott,
zimme-zum, zimme-zum,
recefice bumm bumm bumm
Sokkal rosszabb vagyok, mit az a hősszerelmes hülyegyerek, mert Én még ráadásként úgy elverném a kiss seggét Szilvácskának, hogy csak úgy füstölne...

"kis" bocsi...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 29. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 14:42

Sokkal rosszabb vagyok, mit az a hősszerelmes hülyegyerek, mert Én még ráadásként úgy elverném a kiss seggét Szilvácskának, hogy csak úgy füstölne...

Hello mindenki!
Sajna az előző topikomat felfüggesztették, mert hasonlónak vélték ehhez & ide irányítottak a témafelvetéssel:
"Szerintetek mi az a 10 dolog (sorrendben) ami a nőket érdekli?"
Egy kis átvezetés a másik topikról (néhány hozzászólótól):
simligép #2 2006.11.24
Szerintem a lányokat elsőként a pasi látványa, majd az illata, majd az érintése és nem utolsó sorban a mérete érdekli. Ezután jönnek a
materiális dolgok. Szerintem.-)
noocomment #5 2006.11.24
Szerintem meg a szex előtt van azért egynehány dolog:
1. a karrier (csillogás, státusz, pénz)
2. egy biztos pont (pl. házikó, család - ez még nem a szex!)
3. társaság: pletyka, vásárlás, Poén Harrold-ok
4. vágy valami után..........? (romantika, álmok, valami elérhetetlen, királylány szerep...)
5. (végre) A SZEX
6. külsejük "ami sose lehet elég jó" - ruha, test, egyéb (ha kicsi, ha nagy, ha ferde, ha rövid ...)
7. asztrológia (jóslás, álmok, horoszkóp)
8. szórakozás: film, zene, mozi, színház
9. kaja (lehetőleg a pasi főzze vagy étterem), nasi (főleg csoki)
10. állatok: kicsik és szőrösek
...ehhez mit szóltok?????
mia w. #8 2006.11.24
húúúú ez nagyon jó kérdés....furcsa hogy charlotte még nem tette közzé e témában a véleményét
10 dolog:
1/a szociális dolgok (család, barátok)
2 kultúrális flnacok(film zene könyvek bulik nyaralások)
3 státuszos dolgok (munka karrier suli)
4 környezet (baldachinos vízágy meg ilyenek)
5 kisállatok (amiket lehet simogatni, ha nincs gyerek, és amikkel lehet veszekedni ha nincs pasi)
6 a többi nő (akik szebbek okosabbak jobb állásuk van mint amilyet megérdemelnek)
7 BÁRMILYEN pletyka (ismerősökről közéleti szereplőkről uborka szezon alatt ismeretlenekről is)
8 gyerekek (ha nincs akkor a másoké hogy ölelgessük, ha van akkor a sajátunk akinek természetesen a nyomába sem érnek az addig ölelegetett lurkók)
9 saját magunk
1/b TERMÉSZETESEN A FÉRFIAK (szex szerelem gyengédség)
Sajna az előző topikomat felfüggesztették, mert hasonlónak vélték ehhez & ide irányítottak a témafelvetéssel:
"Szerintetek mi az a 10 dolog (sorrendben) ami a nőket érdekli?"
Egy kis átvezetés a másik topikról (néhány hozzászólótól):
simligép #2 2006.11.24
Szerintem a lányokat elsőként a pasi látványa, majd az illata, majd az érintése és nem utolsó sorban a mérete érdekli. Ezután jönnek a
materiális dolgok. Szerintem.-)
noocomment #5 2006.11.24
Szerintem meg a szex előtt van azért egynehány dolog:
1. a karrier (csillogás, státusz, pénz)
2. egy biztos pont (pl. házikó, család - ez még nem a szex!)
3. társaság: pletyka, vásárlás, Poén Harrold-ok
4. vágy valami után..........? (romantika, álmok, valami elérhetetlen, királylány szerep...)
5. (végre) A SZEX
6. külsejük "ami sose lehet elég jó" - ruha, test, egyéb (ha kicsi, ha nagy, ha ferde, ha rövid ...)
7. asztrológia (jóslás, álmok, horoszkóp)
8. szórakozás: film, zene, mozi, színház
9. kaja (lehetőleg a pasi főzze vagy étterem), nasi (főleg csoki)
10. állatok: kicsik és szőrösek
...ehhez mit szóltok?????
mia w. #8 2006.11.24
húúúú ez nagyon jó kérdés....furcsa hogy charlotte még nem tette közzé e témában a véleményét
10 dolog:
1/a szociális dolgok (család, barátok)
2 kultúrális flnacok(film zene könyvek bulik nyaralások)
3 státuszos dolgok (munka karrier suli)
4 környezet (baldachinos vízágy meg ilyenek)
5 kisállatok (amiket lehet simogatni, ha nincs gyerek, és amikkel lehet veszekedni ha nincs pasi)
6 a többi nő (akik szebbek okosabbak jobb állásuk van mint amilyet megérdemelnek)
7 BÁRMILYEN pletyka (ismerősökről közéleti szereplőkről uborka szezon alatt ismeretlenekről is)
8 gyerekek (ha nincs akkor a másoké hogy ölelgessük, ha van akkor a sajátunk akinek természetesen a nyomába sem érnek az addig ölelegetett lurkók)
9 saját magunk
1/b TERMÉSZETESEN A FÉRFIAK (szex szerelem gyengédség)
LÁNYOK! Írjatok véleményt!
Nem nagyon látogatott oldal ez mostanában
tényleg mi kell egy nőnek mondjuk 33 évessen?