NOX II. nagylemez: ÉBREDJ FEL!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 19:09
Törölt felhasználó (7767)

Hát az úgy volt, hogy a csippendél pasi bizony horgomra, akarom mondani nunikámra került-hajolt érzékenyen, majd hírtelen eltünt, én meg azt hittem, lelécelt az édes, hát nyugodtan hunytam egyet kis ágyikómban. Amikor felébredtem, ezt a bélyeget találtam csiklóközelben, és, - most már töredelmesen bevallom- egy férfialak árnyképe lebegett végig a szobán, majd átható tömjénszagot árasztva elenyészett. Hát ennyi volt. Most mit tegyek?
FELÉBREDTEM!!!!!Mert a gépem jelezte az időátállást, s most nem tudok visszaaludni. Bezzeg, a párom, mint egy téli álmát hortyogó mackó! Hiába, erősen kifárasztottam: valami új matéria a bugyim, alig tudta rólam letépni:))))
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
No, ha felébredtél, akkor hallgasd is meg, mert nagyon klassz lemez!
Iszonyatosan jó érzés egy megfelelő méretű bugyi.
Én a hagyományos fazonra esküezöm, a tangákat utálom./érdekes,a nejem is./Én már már próbáltam
a nejem, a kereszlányom,a sógornőm, a szomszédasszonyom,sőt néhány más nő bugyiját is.
/Persze a tudtuk nélkül/Leginkább a ruháskosárból
szeretem megszerezni.A használt bugyinak valahogy nagyobb a varázsa.Olyankor szinte a gazdájában ér-
zem magam,amikor masztizás közben beleélvezek.Hor-
dani egyébként nem szoktam,csak egy-egy masztizás
erejéig.Tudom hogy ez nagyon perverz dolog,de tu-
dom, hogy erről az élvezetről én már képtelen va- gyok lemondani.Nőkön is imádom a szép fehér bugyi-
kat, az ilyen képeket gyűjtöm is.Ha valaki meglep-
ne néhány képpel, nagyon megköszönném.
Én a hagyományos fazonra esküezöm, a tangákat utálom./érdekes,a nejem is./Én már már próbáltam
a nejem, a kereszlányom,a sógornőm, a szomszédasszonyom,sőt néhány más nő bugyiját is.
/Persze a tudtuk nélkül/Leginkább a ruháskosárból
szeretem megszerezni.A használt bugyinak valahogy nagyobb a varázsa.Olyankor szinte a gazdájában ér-
zem magam,amikor masztizás közben beleélvezek.Hor-
dani egyébként nem szoktam,csak egy-egy masztizás
erejéig.Tudom hogy ez nagyon perverz dolog,de tu-
dom, hogy erről az élvezetről én már képtelen va- gyok lemondani.Nőkön is imádom a szép fehér bugyi-
kat, az ilyen képeket gyűjtöm is.Ha valaki meglep-
ne néhány képpel, nagyon megköszönném.

(törölt kép link)
(ez így nem fog menni, csak a netről tudsz beszúrni képeket, a kép (tulajdonságok) pontos URL megadásával http:// stb.) olvasd a képek beszúrása topicot!!!
(ez így nem fog menni, csak a netről tudsz beszúrni képeket, a kép (tulajdonságok) pontos URL megadásával http:// stb.) olvasd a képek beszúrása topicot!!!

Intézdd el,hogy bekerülj a kóterba,a "fokozottan hátrányos helyzetű kissebség" közé!!!Biztos lesz részed jó kis anális élményben!!!

most mčr baj,ha valaki noji bugyiba jŕr?
az čn csajomon is az van mindig....
az čn csajomon is az van mindig....
nem tudhatod

Sziaa érdekel a téma van is sok tapasztalatom benne! cimem ayton@freemail.hu
Hmm... Pff.
a boxerrel mi a bajotok?
Engem megnézhetsz...
Én mindig nöi tangát hordok...
El mész teeee.. a homotopicba.
(Ez egy válasz robikah üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)

eleg erdekes lôehetsz noi tangaban!!az tuti h nemlehet valami kenyelmes fiuk szamara,csodalom h radmegy!!hanyas meret ?? XXXXL??
(Ez egy válasz robikah üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ugy 12 eves voltam mikor a balcsin a kovekkozot sutkerezo angolnak egyiket probaltam megfogni persze megcsusztam es a vizbe estem,vesztunkre a velem egy idos szomszed lany megprobalt elkapni , ami tavolrol (a szulok szemszogebol ugy nezett ki hogy o lokott a vizbe)mivel meg probaltam megvedeni bizonygarva hogy o csak elkapni akart azt a buntetest talaltak ki hogy az o bugyijaba szoknyajaba kellet oltoznom meg a meltartocskajat is ram csatoltak a bluz alla.Persze probaltam tiltakozni amivel csak azt ertem el hogy egesz nap igy kellett lennem szegyenemben ki se akartam mozdulni a szobabol aminek az lett az eredmenye hogy a nyaralas hatra levo reszet noi ruhaban toltottem,na es kesobb gyakran igy buntettek