1, Ebből is látszik, mennyivel jobban szeretnek az emberek dühöngeni. mint OFF-ni...
2, Egyébként ennyi idő alatt, ennyivel (Kb.222) több hsz. nem lett volna az OFF topicban, tehát osmét az első bekezdés lépett életbe...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 19:20
2, Egyébként ennyi idő alatt, ennyivel (Kb.222) több hsz. nem lett volna az OFF topicban, tehát osmét az első bekezdés lépett életbe...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lemenz a süllyeztőbe ez az OFF topic, a Dühöngő teljesen átvette a szerepet. Vissza ide emberek! Itt kell OFF-olni!
Szia, augusztusban nem voltam szgép közelében, így történt a nagy némaság.
Igen, olvastam még mielőtt elutaztunk, és kíváncsi vagyok, hogy akkor mi is most a helyzet, mert úgy emlékszem, hogy függő játszma volt.
Igen, olvastam még mielőtt elutaztunk, és kíváncsi vagyok, hogy akkor mi is most a helyzet, mert úgy emlékszem, hogy függő játszma volt.
Szia Charlote! Nagyon rég láttalak itt a fórumban! Olvastad a romintika topickban a hozzászólásom? A kérdésedre ott válaszoltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 21:48
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Jó estét! :-)
Hát akkor csak szorgalmasan! Gyűjtögessen, kuporgasson, és addig is énekelgesse, hogy "ha én nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre, úgy elszállok, mint a fecske, magasan a levegőbe..."
:-)
Hát akkor csak szorgalmasan! Gyűjtögessen, kuporgasson, és addig is énekelgesse, hogy "ha én nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre, úgy elszállok, mint a fecske, magasan a levegőbe..."
Ez csak egy tesztbejegyzés. Offnak jó? :-)
Na megtaláltam végülis, az origon kellett volna először is keresni.
Beírtam már a google-ba mindenhogy, de nem találtam meg róla a szomorú hírt...:-(
Nyugodjon békében, én szerettem!
Nyugodjon békében, én szerettem!
Most olvastam el én is a hirt .
Leszurta egy mérges rája .Mire jött a helikopter már halott volt .Nem a mérge veszélyes hanem a borotva éles csáplya állitolag olyan mint egy szigony.kár érte
Leszurta egy mérges rája .Mire jött a helikopter már halott volt .Nem a mérge veszélyes hanem a borotva éles csáplya állitolag olyan mint egy szigony.kár érte
Mi történt vele??????:-(((
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 21:31
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Én is teljesen megborultam a hír hallatán.
Annak ellenére, hogy gyakorlatilag mindent megtett, hogy valami ilyen halála legyen, én azt hittem, hogy mindig meg fogja úszni. De mégsem...
:-((
Annak ellenére, hogy gyakorlatilag mindent megtett, hogy valami ilyen halála legyen, én azt hittem, hogy mindig meg fogja úszni. De mégsem...
Jó estét! :-)
Én is teljesen megborultam a hír hallatán.
Ez most szomorú offolás lesz, de szeretnék megemlékezni arról, hogy milyen nagyszerű ember volt Steve Irwin, az őrült krokodilvadász.
Nyugodjon békében.
Nyugodjon békében.
Hogy lemenz a süllyeztőbe ez az OFF topic, a Dühöngő teljesen átvette a szerepet. Vissza ide emberek! Itt kell OFF-olni!

No, ezt offoljátok!
Sima mezei logitec , és a konfigurációm is leglább 4-5 éves. Csereérett az egész bazár.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 09:01
Gondolom Genius optikai egered van! Legtöbbször azok szokták ezt csinálni. Javaslom, hogy szedjél le hozzá egy drivert a Genius weboldaláról és akkor nem fogja Önnállósítani magát.
17-kor bezárabazár...
Holnap sok melóm lesz, de majd figyeld a jelenlétem...
Addig is millió csók!
[#f inom]
Holnap sok melóm lesz, de majd figyeld a jelenlétem...
Addig is millió csók!
[#f inom]
most rám érsz?
mivel
3 barna kancsóval
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Aha! Értem!!!
Ha mindeki ezt tenné, akkor tele lenne miden topik->
Aha! Értem!!!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ha kell, életem végéig várok rád, de igyekszem egy óra múlva a tiedé lenni, válni......mmm...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
nem jó, mert jövök, megyek...
kb egy óra múlva ok?
kb egy óra múlva ok?

riska

sanyiy