és akkor még én nem értem a poént! szép vagy mondhatom! hogy nyalom a p...dat! :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 17:00

oké édes, megdumáltuk...marad a doki, te meg verd a farkadat egyedül

ne fáradj kedves, dako nem éhes igazán
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 17:01

Szendvics? Legyen, bár sztem dako csak maszatolni fog, a munka érdemi része az enyém lesz, de majd megoldom valahogy!!

rá a fejedre az aranybikánál!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
De én IGEN!!! Rád vagyok éhes, nyam-nyammm...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne zaklasd épp fontos dugnivalóinkat beszéljük meg!!! Most nem ér rá Adminkodi!
csak nem Te leszel a harmadik? tudod a peches népmesékben mindig a 3-as szám a nem szerencsés!
- jön a harmadik és legkisebb királyfi és meghal!
- az aranyhalnál a harmadik kívánságod az, hogy ne legyen érvényes az első kettő
- stb...
- jön a harmadik és legkisebb királyfi és meghal!
- az aranyhalnál a harmadik kívánságod az, hogy ne legyen érvényes az első kettő
- stb...
A "hal"- mániámnak élek mostanában, + 1kis kertészkedés. A "háztáji"-ban is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 19:47

Törölt felhasználó (7767)

S ezt pont te kérded????

Pandorf...
Ha már arra jársz, nem hoznál nekem 1-2 dolgot???

LOL!!!

Figyu írok kb 5 perc egy privit reagálj már rá lécci!
Hát, ha homepictures lenyúlja a zsémet, lesz itt bunyó, nem is kicsi!!!

Nekem hála jeléül lóvé nélkül nem lehetne?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 02. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)

készítem új könyvemet: a szegedi tinédzser esete home-mal

"Hálája jeléül, lová levés nélkül" :))) Szójáték, csak ide beírtam hirtelen, hogy el ne felejtsem e kis alliterációt. Kösz az ötletet! :)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 02. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Utalom a seggnyalokat,az apro kutyakat kik-mik csak nagyok arnyekabol mernek ugatni.

b-helyett a szemedre,borogatni Tonikam...

Hmmm. Én speciel azokat a nyálbuzi kis köcsögöket utálom, akik többszáz km. távolságból mernek csak pofázni a pofabeveretés veszélye nélkül, mindenféle álnevek mögé bújva, és ilyen helyeken élik ki magukat, mert odahaza kisfiúk, akik a sarki kricsmiben is csak light cólát mernek kérni, de azt is akkor, ha senki nincsen bent, mert a falu szégyeneként mindenhonnan kiútálták már.
Neked meg egy ilyet a pofikádba, Sanyikám, úgyis az ilyenre vagy ráizgulva, kis langyi
, legalább addig is kussolsz.

Ne veszekedjetek kérlek. A fórumot ne egymás szidására használjátok!