A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 149 150 151 152 153 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#549   2005. 10. 14. péntek 21:38
Honusz Honusz
nem rossz finom wink
#548   2005. 10. 14. péntek 21:35
 xxxjani xxxjani
Ez is... finom
#547   2005. 10. 14. péntek 21:32
 xxxjani xxxjani
finom
#546   2005. 10. 14. péntek 21:27
 xxxjani xxxjani
"de ha nem tetszik, nem kell olvasni:)))"
Ez a megoldás...szerintem.
Nem veszem a lapot , hiába kóstolgatsz nem fogom magam alatt vágni a fát. :)

hawaii
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 14. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 10. 14. péntek 21:22
megbantva???? itt nem csak rolam van szo....hanem mindenki masrol, aki hasonlo okok miatt nem jarnak ide ......

kulonben meg jo a tanitomester....pontosan o szokta igy csinalni......de ha nem tetszik, nem kell olvasni:)))
#545   2005. 10. 14. péntek 21:22
X Törölt felhasználó (9148)
megbantva???? itt nem csak rolam van szo....hanem mindenki masrol, aki hasonlo okok miatt nem jarnak ide ......

kulonben meg jo a tanitomester....pontosan o szokta igy csinalni......de ha nem tetszik, nem kell olvasni:)))
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 14. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 14. péntek 21:14
Ok. elhiszem bántva érzed magad, de miért kell egy másik fórumból származó idézetet ide bemásolni? Bemásolni? Körbehordozni topikról topikra, mint a véreskardot.
Igazad van, nem vagyok moderátor semmi közöm hozzá, de már...na mindegy majd az illetékesek... heureka vigyor1
#544   2005. 10. 14. péntek 21:14
 xxxjani xxxjani
Ok. elhiszem bántva érzed magad, de miért kell egy másik fórumból származó idézetet ide bemásolni? Bemásolni? Körbehordozni topikról topikra, mint a véreskardot.
Igazad van, nem vagyok moderátor semmi közöm hozzá, de már...na mindegy majd az illetékesek... heureka vigyor1
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 14. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 10. 14. péntek 20:56
szerintem is off-olni kellene....nehany embert itt, de vegleg.....mindenkinek, aki nem nezte jo szemmel hogy a kulonbozo nicken fellepo Brigittanak szoltam......en legalabb nem a hata mogott ocsarkodom, hanem a velemenyem mondom el: undorito, mocskos:

Kedves Barni79!

Nekem nagyon tetszett és most még jobban tetszik a remekbeszabott két négysorosod. :) Nem állom meg, hogy ne idézzem:

Négysoros

Ó, drága Hattyúm, te szende lény,
míves ajakid csőrként kelepelnek,
tollruhád illő angyal-lepelnek,
hát hogy lehetsz ilyen nagy tehén?

Négysoros
(Q. mladi pan emlékkönyvébe)

Ha szólsz, röfögve világgá böffen
fitt koponyádból az agyhalál:
nyáladzva nyísz, s a virtuálcsöndben
elmécskéd végsőt ejakulál...

Nem tehetek róla, de mesteri ábrázolás mindkét négysorosod. :)))))) Azonnal felismertem bennük Audrey-t és q_more_d malacot. A fiatalok éppen a mézesheteiket töltik, s igazán érdekes lehet a hattyú és a malac násza.

A versed sajnos szegény Audrey agyára ment. :( Hiába, nem könnyű egy malac párjának lenni, meg nehéz a magyar nyelv, főleg a költészeté. Műremeked annyira kiváltotta Audrey rosszallását, hogy tegnapelőtt meglátta a nevemet a társalgóban és belépett bájcsevegni. Nagyon kedvesen viselkedett, igazi finom dáma módjára. Bájosan közölte velem, hogy a tehénnek nincs csőre! :))))))) Képzelheted, ez a tudományos felfedezés mennyire meglepett. Holnap írok is az Akadémiának, hogy ezt a felfedezést ezentúl Audrey törvénynek nevezzék. Nos, a forradalmi felfedezés hírére mit is felelhettem volna? Csak ennyi telt ki tőlem: "- No és a libának?" Ez az ártatlan kérdés segített Audrey-nak kibontakoztatni önmagából a benne rejlő nagyvilági dámát. Olyan szitok és átoközönt zúdított rám holmi repedtsarkú módjára fenyegetésekkel tarkítva, hogy a nevetéstől megfájdult a rekeszizmom. Azonnal rendeltem neki magisztrális humorérzéket, de már elkéstem vele, mert döngve becsapta maga mögött a társalgó ajtaját. A mennyezet megrepedt, a vakolat hatalmas darabokban hullott alá. :))))))

Azt hiszem, hogy kénytelen leszek Audrey-t felvilágosítani, hogy a liba igenis szép és hasznos állat, főleg a bábolnai májlúd. A vadliba, az Anser Anser meg egyenesen a madárvilág okosa. A régi rómaiak még a Capitoliumra is emléket állítottak a libáknak. Azt is állíthatom, hogy a liba felpucolva, darabokra szelve, régi öntöttvas fedeles lábosban pirosra, ropogósra sütve felséges eledel! A liba tehát mindenképpen hasznosabb a hattyúnál. Audrey avatar ikonja inkább libát mintáz, bár ő hattyúnak képzeli magát, pedig a ki a fene látott már káromkodó hattyút?

Puszil: Brigitta
#543   2005. 10. 14. péntek 20:56
X Törölt felhasználó (9148)
szerintem is off-olni kellene....nehany embert itt, de vegleg.....mindenkinek, aki nem nezte jo szemmel hogy a kulonbozo nicken fellepo Brigittanak szoltam......en legalabb nem a hata mogott ocsarkodom, hanem a velemenyem mondom el: undorito, mocskos:

Kedves Barni79!

Nekem nagyon tetszett és most még jobban tetszik a remekbeszabott két négysorosod. :) Nem állom meg, hogy ne idézzem:

Négysoros

Ó, drága Hattyúm, te szende lény,
míves ajakid csőrként kelepelnek,
tollruhád illő angyal-lepelnek,
hát hogy lehetsz ilyen nagy tehén?

Négysoros
(Q. mladi pan emlékkönyvébe)

Ha szólsz, röfögve világgá böffen
fitt koponyádból az agyhalál:
nyáladzva nyísz, s a virtuálcsöndben
elmécskéd végsőt ejakulál...

Nem tehetek róla, de mesteri ábrázolás mindkét négysorosod. :)))))) Azonnal felismertem bennük Audrey-t és q_more_d malacot. A fiatalok éppen a mézesheteiket töltik, s igazán érdekes lehet a hattyú és a malac násza.

A versed sajnos szegény Audrey agyára ment. :( Hiába, nem könnyű egy malac párjának lenni, meg nehéz a magyar nyelv, főleg a költészeté. Műremeked annyira kiváltotta Audrey rosszallását, hogy tegnapelőtt meglátta a nevemet a társalgóban és belépett bájcsevegni. Nagyon kedvesen viselkedett, igazi finom dáma módjára. Bájosan közölte velem, hogy a tehénnek nincs csőre! :))))))) Képzelheted, ez a tudományos felfedezés mennyire meglepett. Holnap írok is az Akadémiának, hogy ezt a felfedezést ezentúl Audrey törvénynek nevezzék. Nos, a forradalmi felfedezés hírére mit is felelhettem volna? Csak ennyi telt ki tőlem: "- No és a libának?" Ez az ártatlan kérdés segített Audrey-nak kibontakoztatni önmagából a benne rejlő nagyvilági dámát. Olyan szitok és átoközönt zúdított rám holmi repedtsarkú módjára fenyegetésekkel tarkítva, hogy a nevetéstől megfájdult a rekeszizmom. Azonnal rendeltem neki magisztrális humorérzéket, de már elkéstem vele, mert döngve becsapta maga mögött a társalgó ajtaját. A mennyezet megrepedt, a vakolat hatalmas darabokban hullott alá. :))))))

Azt hiszem, hogy kénytelen leszek Audrey-t felvilágosítani, hogy a liba igenis szép és hasznos állat, főleg a bábolnai májlúd. A vadliba, az Anser Anser meg egyenesen a madárvilág okosa. A régi rómaiak még a Capitoliumra is emléket állítottak a libáknak. Azt is állíthatom, hogy a liba felpucolva, darabokra szelve, régi öntöttvas fedeles lábosban pirosra, ropogósra sütve felséges eledel! A liba tehát mindenképpen hasznosabb a hattyúnál. Audrey avatar ikonja inkább libát mintáz, bár ő hattyúnak képzeli magát, pedig a ki a fene látott már káromkodó hattyút?

Puszil: Brigitta
#542   2005. 10. 14. péntek 20:15
 xxxjani xxxjani
Off! wow1 hawaii
#541   2005. 10. 13. csütörtök 20:39
 xxxjani xxxjani
El vagyok temetkezve a munkába, de az ablakon benéztem.:)
Ja, igen , egy kicsit véletlen, valahogy...Spritznizálódottam, de csak azért, mert... jólesett. hehe
#540   2005. 10. 13. csütörtök 20:24
 xxxjani xxxjani
Szivesen kínáltam a "zsepit", nem is "hokizok"...
Árnyékra meg nem lövök ill., izé...ondónizálok.:) hawaii
#539   2005. 10. 13. csütörtök 20:00
 xxxjani xxxjani
Hát itten... wink
#538   2005. 10. 13. csütörtök 19:22
 xxxjani xxxjani
Adok egy "pézsé"-t, ha vissza jössz. vigyor5
#537   2005. 10. 13. csütörtök 17:55
 xxxjani xxxjani
Soha nem tennék ilyet, így is olyan ártatlanra vettem a "figurát", hogy az már-már beteges. hehe A kis teste pedig nincs megrontva, csak fefedezve, de szivesen felfedezném én is... finom nyes
#536   2005. 10. 13. csütörtök 17:43
 xxxjani xxxjani
Bólogass..., mééégh...Kiscica!
Ááááooohh! Ne hagyd abba méééégh..!
Gyorsabbann...ezaz..Oooh! Spritz!!!
eplus2 hawaii
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 10. 13. csütörtök 16:53
worship worship worship worship worship worship worship worship worship [#worshi p] worship worship worship worship worship worship worship worship worship [#wors hip] worship worship worship worship worship worship worship worship worship [#wo rship] worship worship worship worship worship worship worship worship worship [# worship] worship worship worship worship worship worship worship worship worship worship
#535   2005. 10. 13. csütörtök 16:53
X Törölt felhasználó (29760)
worship worship worship worship worship worship worship worship worship [#worshi p] worship worship worship worship worship worship worship worship worship [#wors hip] worship worship worship worship worship worship worship worship worship [#wo rship] worship worship worship worship worship worship worship worship worship [# worship] worship worship worship worship worship worship worship worship worship worship
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 16:12
Még nagyon sok okos, és hasznos dolgot tudnék neked tanítani. Azt hiszem "kimerítően" be tudnálak vezetni a KÉJ rejtelmeibe is. finom hawaii wink
Innentől kezdve minden nekem küldött hajlongó smile-dat bólogatónak tekintem. eplus2 hehe hawaii
#534   2005. 10. 13. csütörtök 16:12
 xxxjani xxxjani
Még nagyon sok okos, és hasznos dolgot tudnék neked tanítani. Azt hiszem "kimerítően" be tudnálak vezetni a KÉJ rejtelmeibe is. finom hawaii wink
Innentől kezdve minden nekem küldött hajlongó smile-dat bólogatónak tekintem. eplus2 hehe hawaii
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:50
Te ! worship
#533   2005. 10. 13. csütörtök 15:51
bobxv1600 bobxv1600
Tőlem nem akarsz tanulni? :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:50
Te ! worship
#532   2005. 10. 13. csütörtök 15:50
X Törölt felhasználó (29760)
#531   2005. 10. 13. csütörtök 15:41
 xxxjani xxxjani
Ki tanított ilyesmire?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:20
nem tudom, de nekem azt tanították, hogy itt mindent mondhatok, nem ütnek a fejemre
#530   2005. 10. 13. csütörtök 15:21
bobxv1600 bobxv1600
Én sem vernék a fejedre... ellenben máshova.. :) röff
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:20
nem tudom, de nekem azt tanították, hogy itt mindent mondhatok, nem ütnek a fejemre

... 149 150 151 152 153 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!